Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Kuća za odmor

10 min čitanja
erotske price gay

Dobio sam poziv od kolege s faksa da dođem na krstenje njegovog prvog sina u Njemačku. Poziv sam sam dobio mjesec dana prije i moja potraga za smještajem je počela. Tražio sam preko stranica za smještaj, ali sve mi je bilo nekako skupo. Odlučio sam se poslati upit na gay sajtu, ukoliko netko iznajmljuje u blizini toga grada. Javio mi se jedan 49godišnjak da ima kućicu za odmor. Poslao mi je slike i bio sam oduševljen drvenom kućicom. Kada sam ga pitao za cijenu. Rekao je da je 3 noćenja 450 €. Zahvalio sam mu se i rekao da mi je to skupo. Na to mi je odgovorio da se možemo dogovoriti oko spuštanja cijena.
-„Na koji način?“, upitao sam.
-„Seksom 😉“, odgovorio je
-„I koliko bi bila niža cijena?“, pitam dalje.
-„50 eura po seksu“, odgovara.
-“ za oral?“, pitam
-„Ne, kompletan sex“, odgovara.
-„Hmmm, to mi i nije neki popust.“, odgovaram
-„Koja je tvoja ponuda?“, pita.
-„50eura oral, 100 eura kompletan sex“, odgovaram.
-„Sex po mojim pravilima?“, pita me.
-„da, prepuštam ti se“, odgovaram svjesno.
-„Dogovoreno 😉“, potvrđuje moju ponudu.

erotske price gayDošao je i taj dan, petak, i nakon 8 sati vožnje, u 16:45 dolazim na lokaciju. On dolazi od 2 kuće dalje s papirnatom vrećicom u ruci. Rukujemo se i uvodi me u kuću. Kraj 2. mjeseca, vani oko 7 stupnjeva, a unutra grijanje na pelete. Pokazao mi je kućicu. U prizemlju su kupaonica, wc, spavaća soba, a kuhinja, blagavaona i dnevni su bili jedna prostorija. A na katu, u potkrovlju, je bilo jos predsoblje i spavaća. Rekao sam mu odmah da ću gore spavati jer je full toplo. Na to se je nasmijao i rekao kako god ja hoću.
-„Imaš li danas već nešto dogovoreno ili si slobodan?“, pitao je.
-„Slobodan sam, ne mislim nigdje. Jedino ću do trgovine otić.“, odgovorio sam.
-„Dobro, vidimo se kasnije“, rekao je.
-„Kada?“, pitao sam.
-„U 8“, odgovorio je.
-„I da. Ostavio sam ti nešto u kupaoni.“, rekao je na izlasku.
Raspremio sam stvari, presvukao se i otišao do obližnje trgovine po hranu i pive. Kad sam se vratio otišao sam do kupaone da vidim šta mi je pustio. U vrećici je bio set koji je htio da stavim na sebe. To su bile crvene mrežaste tange povezana s mrežastim čarapama koje su išle preko koljena i neka mrežasta majica u istoj boji te plava perika. Obrijao sam noge jer srećom po prsima nemam dlaka. Napravio sam klistir i otuširao se. Otišao sam do kofera po dildo i lubrikant i vratio se u kupaonicu. Dildo sam fiksirao na pločice u walk-in tušu. Namazao sam dildo i rupicu lubrikantom, kleknuo i polako se nasadio na dildo. Uživao sam puštajući vodu iz tuša. Nakon nekih 5 minuta sam se obrisao, obukao što mi je dao, stavio periku i otišao otvoriti pivo. Sjedio sam na kožnoj garnituri. Stavio sam si bademantil uzeo cigarete i otišao u posebnu prostoriju za pušenje. Nestrpljivo sam gledao na sat. Kad je bilo 10 do 8 sam opet otišao na dildo. Očekivao sam ga svakog trena. Nakon 2 piva, otvorio sam i treće u prostoriji za pušenje. Lijepo sam se opustio i nisam mogao dočekati da dođe. Bilo je 20:05, a on još nije došao. Gledam na sat, 20:25, ispio sam i 3. pivo, a njega još nema. Vrata se otključavaju. S vanjske strane sobe za pušenje. To je on. Ustajem, prilazi mi, ljubi me u obraz. Ja sam po pivi, ali je i njegov zadah bio po vinu.
-„Lijepo izgledaš“, rekao je poljubivši me kraj usana.
-„Hvala“, odgovorio sam.
-„Spreman za popust?“, pitao je sa smješkom.
-„Jesam, naravno“, odgovorio sam.
Zapalio je i on cigaretu. Dok je pušio, otvorio je ormarić koji je bio pod lokotom i iz njega izvadio crnu vrećicu koja je zvečala.
-„Doći ću po tebe.“, odgovorio je i otišao.
Ustao sam i pogledao se u ogledalo i sam sebi rekao: „ajme šta me čeka. Moraš biti profesionalan. Ne smiješ zakazat. Zamisli da si na nekom castingu za posao koji moraš dobiti.“
Pozvao me. Ulazim u dnevni. Govori mi da bademantil ostavim u kupaonici. Putem do kupaonice razmišljam kako ću jos jednom sjest na dildo. Ulazim u kupaonicu, a dilda nema. Izlazim iz kupaonice, dolazim u dnevni. On stoji na stepenicam, i gurnuo je kurac kroz rupu u drvenoj ogradi.
-„Puši ga“, rekao je.
Malo sam se sagnuo i stavio mlohavi kurac u usta. Sisam ga, osjećam kako mu se pumpa krv i raste u mojim ustima. Lijep komad kurca, obrijan, nekih 17cm, i ono što je najvažnije nije bio predebel. Tad sam bio siguran da ga neću razočarat i da će me uspjet jebat.
-„Dođi gore“, rekao je.
Popeo sam se u potkrovlje. Visili su lanci s kožnim narukvicama. Zavezao mi je ruke i podizao lanac dok se nisam počeo penjat na prste, malo je popustio pa sam bio stopalima na podu. Uzeo je muholovku i rekao mi da brojim do 10. Slijedilo je 10 udaraca na oba guza od najslabijeg do najjačeg. Jaukao sam od bolova. Milovao mi je guzu, zatim gurnuo jedan prst, a za njim i drugi. Kružio je prstima unutar guze. Svukao mi je tange do koljena, i stavio dildo guzu. Desnom rukom me je jebao dildom, a lijevom štipao bradavice. Stenjao sam. Izvadio je dildo i stavio mi ga u usta, a onda opet vratio u guzu. Popustio je lanac dok nisam došao na koljena, stavio je dildo i nasadio me na njega, a zatim opet nategao lanac da su mi ruke bile u zraku. Stao je ispred mene da mu pušim. Doslovno me je jebao u usta. Oči su mi se caklile. Izvadio mi je dildo iz guze i nanjestio u doggy. Uhvatio me je za kukove gurnuo kurac u unutra. Svaki put kad bi ga nabio do jaja bi osjetio bol što je izazivalo krik iz mojih usta. Uzeo je dildo, zabacio glavu i stavio mi ga u usta. Drmao me je žestoko, a iz mene je krenuo ejakulat. Zaustavio se je. Stavio je tri prsta u guzu i kružio s njima. Zategao je lanac kolikonje bilo dovolkno da ostanem na tlu. Stao je ispred mene i uhvatio me za noge. Noge je stavio oko svoga struka, a kurac u guzu. Jebao me je dok sam tako visio. Kad se je tako umorio, me je spustii, odvezao povez i rekao da se spustimo dole. Prije stepenica mi je rekao da stanem i stavio mi dildo u guzu. Krenuli smo polako niz stepenice. Tange su mi bile na koljenima, a rukama je pridržavao dildo u guzi. Kad smo se spustili dole, polegao me je na kožnu garnituru. Skinuo mi je gaćice i čarape. Dildo mi je stavio u usta, savio mi noge u koljenu i nabio se u mene. Jebao me je tako jedno vrijeme. Uzeo je moj kurac i krenuo drkati. Obilno sam svršavao tresući se od orgazma. Nešto je otišlo po licu, nešto preko glave, nešto po prsima. Kad sam se smirio, izvadio je kurac. Kažiprstom je pokupio spermu s mog trbuha i stavio mi ga u usta. Kleknuo sam ispred njega. Kurcem je pokupio spermu s lica i stavio mi ga u usta da mu pušim. Kad sam sve posisao, uhvatio me je za glavu i približio me je sjedećoj garnituri da poližem ostatak svoje sperme. Garnitura je bila mokra od naših znojnih tijela. Uhvatio me je za ruku i odveo u kupaonu. Dao mi je dildo i rekao da sjednem na njega. Sjeo sam, a on me je karao u usta.
-„Hoćeš spermu?“, upitao je.
-„Aha“, odvorio sam.
-„šta aha?“, pitao je lupivši mi blagi šamar.
-„Želim tvoju spermu!“, odgovorio sam.
-„Otvori usta kurvo. Isplazi jezik! Ahhhhhhh“, svršavao je obilno.
Više sperme je završilo u ustima i jeziku nego po licu. Usta su mi bila puna sperme i pljuvačke. Ispljunuo sam s lijeve strane.
-„Aaa…Nisam ti rekao da još ispljuneš“, rekao je ljutito opalivši malo jači šamar.
-„Oprosti“, rekao sam.
-„Htio sam te gledat kako se igraš s njom“, rekao je.
-„Oprosti, nisam znao.“, odgovorio sam.
-„U redu. Drugi put ćeš paziti.“, rekao je.
-„Da, ako budeš kasnije htio napravit ću to.“, rekao sam.
-„U redu“, rekao je.
-„Legni na leđa i prebaci noge preko glave.“, rekao mi je.
Legao sam na tople pločice i prebacii noge. Stavio mi je dildo u guzu, a zatim bi ga skroz izvadio i vratio nazad i tako nekoliko puta. A zatim je krenuo pišati po rupi u razvaljenoj guzi. Zajedno smo se istuširali. Dok sam još gol bio jer mi je odjeća gore u sobi, dao mi je vlazne maramice da obrišem kutnu garnituru. Pogledao sam na sat, bilo je 22:07. Obukao sam pidžamu, on je otišao, a ja sam ostao zapaliti još koju cigaretu prije odlaska u krevet. Kad sam legao, nisam mogao nikako zaspati, pola sata sam se vrtio po krevetu. Obukao sam njegovu seksi odjeću jer sam htio spavati u tome. Kako sam je obukao, tako mi se opet dole javila želja. Spustio sam se u kupaonu i opet sjeo na dildo. Čujem da se vrata otvaraju, izlazim iz kupaonice i idem prema njema.
-„Ne mogu prestati razmišljati o tebi“, govori mi.
-„Ni ja o tebi“, govorim mu.
Skida odjeću, i pušim mu pred kupaonom dignut kurac. Odlazimo do peću za pelete. Uzima jastuk i baca ga na pod. Bacam se koljenima na jastuk i nastavljam mu pušiti.
-„Šteta što nismo snimali ono prije“, govorim mu.
-„Slažem se“, govori mi.
-„Čekaj samo malo“, uzvraćam.
Odlazim gore u sobu po mobitel. Vraćam se dole, on se smješka. Dajem mu mobitel da snima, uključuje kameru i počinje snimati.
Stojim u seksi obući dok me snima sa svih strana.
-„Pokaži guzu“, govori mi..
-„Mmm mlada roza guza. Zbog čega je već otvorena?“, pita sa smješkom.
-„Zbog tvog kurca.“, odgovaram gledajući u kameru.
-„Nije ti bilo dosta?“, pita.
-„Bilo je, ali bih sada još“, govorim.
-„A šta bi još?“, pita kao da ne zna.
-„Da me jebeš.“, odgovaram.
-„Može ako zamoliš.“, uzvraća.
-„Ahaa. Ok. Hoćeš li me molim te opet jebati?“, pitam.
-„Kad?“, pita pokazujući mi da mu krenem pušit.
-„Sad“, odgovaram i stavljam kurac u usta.
Pušim mu tako jedno vrijeme, kara me u usta. Dugo je to trajalo.
-„Zbog čega želiš ponovno?“, pita dok me kara u usta.
-„jer prvi put nisam bio dobar.“, odgovaram
-„A zašto nisi bio dobar?“, pita ponovno.
-„Jer sam ispljunio spermu.“, odgovaram.
-„A sada?“, nastavlja.
-„A sada ću je imati dok mi ti ne kažeš da smjem ispljunit.“, odgovaram
-„šta sada želiš? „, pita me.
-„Želim spermu“, odgovaram.
-„A morat ću te malo jebat ako želiš da svršim“, govori.
-„Dobro. Onda me jebi.“, govorim mu.
Legao sam na leđa, svukao gaće do koljena i podigao noge da me može jebati. Jebao me je držeći mobitel u ruci.
-„Ahhh, ahh, ahhh…volim kad me jebeš u guzu. Razvali je…molim te…jebi me jače..“, govorim.
-„Nastavi“, govori mi.
-„Daa, tooo, o jebote kako je ovo dobro. Napuni mi usta. Molim te“, govorim mu.
Nije mogao odmah, ali nismo pozu mjenjali. Nastavio me je drmati dok nije došao do vrhunca. Da mi je mot da je pri kraju. Izvadio ga je. Kleknuo sam na jastuk.
-„Too, daj mi je. Daj spermu“, govorim mu dok mu drkam.
Stavlja mi ga u usta, kara me usta.
-„Otvori usta, isplazi jezik. Ahhhhh“, svršava.
-„Mmmm tooo, spermaaa“, govorim dok su mi usta ispunjena slinom i spermom.
-„Otvori usta, mmm, takoo, puna su usta“, govori i nastavlja „stavi malo na kurac. Bravo. Otvori usta. Hoćeš li progutat?“
-„Nn-n“, klimam negativno i pokazujem da nisam nikad.
-„Nisi nikad gutao?“, pita.
-„Nn-n“, odgovaram negativno.
Usta su mi sad već dobrano napunjena i dio gutam. Pokazujem mu da su mi puna usta.
-„Otvori usta“, govori mi.
Utvaram usta, a dio curi iz usta. Podmećem dlan da ne padne na pod. On me snima cijelo vrijeme. Zatvaram oči i gutam. Otvaram i pokazujem mu prazna usta.
-„wooow, čovječe, bravo. Odličan si“, govori i prekida se snimanje.
Ovaj put je bilo gotovo. Sutradan i u nedjelju navečer smo sve to ponovili. Kad je došao ponedjeljak je rekao da mu je žao što odlazim, da sam najbolji gost. Pitao sam ga koliko sam ostao dužan. Rekao je da je ostalo 70 eura.
-„A da me još jednom jebeš?“, pitam ga.
-„onda sam ja tebi dužan“, govori sa smješkom.
-„Ma ne, ništa mi nisi dužan. Jebi me slobodno“, odgovaram
I tako, jebeno sam se proveo 4 dana u Njemačkoj.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Nove erotske price

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!