Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Komšija Elvis

5 min čitanja
nežno vođenje ljubavi sa komšijom

Zovem se Danijela i imam 25 godina. Trenutno sam sama bez dečka. Zapravo ta samoća već duže vremena traje. Živim s roditeljima u stambenoj zgradi i imam mnogo komšija s kojima sam u dobrim odnosima. Ali prvi komšija mi je uvijek bio nešto posebno – moj komšija Elvis.

Upoznavanje Hrvatska

Čovjek je oženjen i ima sina samo 8 godina mlađeg od mene. Ali vjerujte izgledaju kao da su braća. Elvis je često dolazio kod nas i nešto pomagao mom tati. Počela sam se izazovno oblačiti i isticati svoje atribute. Promatrala sam sa čežnjom njegove ruke. njegove snažne noge i široka leđa. Bio je nevjerojatno zgodan!! Svaki dan sve zgodniji.

Jednog dana došla sam s posla i na stolu našla poruku svojih roditelja da su hitno morali otputovati kod ujaka i ujne i vratit će se tek navečer. Nisam ni jela odmah sam otišla u kupatilo da se istuširam. Tuširala sam se i lagano si počela milovati bradavice zamišljajući Elvisove ruke koje sam obožavala. Žmarci su obuzeli cijelo moje tijelo a ugodna toplina se širila po cijelom tijelom. Odjednom me trgnulo zvono na vratima. Tko god je bio bio je uporan.

Nisam se ni obrisala obukla sam kućni ogrtač i otvorila vrata. Bio je to Elvis. Skamenila sam se i trgnula. Ljubazno me pozdravio i pitao je li mi tata kući. Odgovorila sam da sam sama i da ću ostati do navečer. Kao da ga je to zanimalo. “A ništa onda meni bi trebao neki ključ ali pitat ću drugog komšiju” rekao je. “Čekajte, dođite znam gdje tata drži alat pa si izaberite.” rekla sam i pustila ga u kuću. Zaključala sam vrata kao da sam znala što slijedi…

Pročitajte i ...  Odbijala sam a Prijalo Mi Je

Elvis je našao ključ koji mu je trebao. Krenuo je kući ali je zastao. “Kako si lijepa…kako si poželjna…Znaš da mi se digao na tebe…A godinu dana mi se nije digao na ženu. Godinu dana nisam se seksao samo mastrubirao poput tinejdžera. Ako te vrijeđam reci i otići ću kući. I opet ga izdrkati…O Bože ali želim te toliko da osjećam da gubim zrak” – govorio je moj komšija za kojim sam tako dugo čeznula.

Vatra mi je udarila u obraze. Umjesto odgovora skinula sam ogrtač i ostala pred njim gola drhteći cijelim tijelom. “Uzmite me” glas mi je bio promukao. Poljubio me tako strasno da mi se zavrtjelo u glavi.

“Oh…ah…ah…tako dugo nisam…oh…”uzdisala sam i jecala. Odveo me u spavaću sobu mojih roditelja i polegao na krevet. Nikada nisam vidjela da se netko tako brzo skinuo. Legao je kraj mene i ljubio me po vratu i nježno milovao po grudima. Duboko je disao i uistinu sam mislila da ostaje bez zraka.

Ja sam drhtala i uzdisala. Cijelo tijelo obuzela mi je neka čežnja koju dugo jaaaakoo dugo nisam osjetila. Spustio je ruku u moje međunožje.”Oh” prostenjala sam a on je uzdahnuo. “Kako si mokra” prošaputao je. Lizao mi je bradavice i milovao klitoris. Sve sam teže disala i glasnije jecala. Mislila sam da ću poletjeti i baš kad sam bila u najvećoj ekstazi on je stao.

“Šta…radiš?” pitala sam ga u transu. Nije mi ništa odgovorio nego je spustio glavu dolje i počeo me lizati, pa nabijati jezik u moju uzavrelu a tako vlažnu unutrašnjost koja je čeznula za njegovim kurcem. Imao je veliki kurac, dugačaka a tanak. Ne pretanak onako normalan baš kako ja volim.

Pročitajte i ...  Sastanak na Slepo (Trans) 3. Deo

Imao je kurac iz mojih snova kojeg sam čim prije željela osjetiti u sebi. I opet baš kada sam trebala svršiti stao je. Već sam počela biti ljuta. Podigao se iznad mene i polako i nježno počeo ga gurati u mene”Aaahhhh…”iz grudi mi se oteo dugi i blaženi uzdah zadovoljstvo. O kako je bilo lijepo…. Ulazio je u mene bez problema podmazan mojim sokovima. nežno vođenje ljubavi sa komšijom

O kako sam uživala mislila sam da gubim razum od ljepote. Neko vrijeme je ostao tako u meni ne pomičući ga a pulsirao je kao lud. “Aaahhh komšo kako mi je lijepo…Ohhh…Jebite me” I ako sam imala njegov kurac u sebi nastavila sam ga persirati. Polako ga je izvadio i opet polako vratio duboko dišući”Oh kako si dobra” uzdahnuo je. Više nije mogao i počeo je sve brže nabijati ga u mene što je meni i tekako godilo.Cijelo vrijeme bez prestanka sam stenjala, jecala i uzdisala. On je drhtao i stenjao.

Svršila sam nekoliko puta sva u transu i izvan sebe a onda mi se i on pridružio. Dugo smo se smirivalali dahtajući i boreći se za dah”Ohh kako je bilo dobro. Ovako dugo nisam svršio lutko” rekao je držeći se za glavu. Izljubila sam i lizala njegova oznojena prsa pa sam se posvetila njegovom kurcu koji se brzo ukrutio. Prekoračila sam ga i namještala se na taj tvrdi predivni kurac.

Najprije sam polako miješala uvlaćeći ga u sebe što sam dublje mogla svojim mišićima. Tiho sam uzdisala i stenjala a on je ležao zatvorenih očiju. Počela sam se nabijati na njega, jahala sam ga, stenjala i vikala od nezapamćenog užitka.

“Aaaaaaaahhhhh…ooooooohhhhhhhhhh….Ohh Božeeeeeeeeee” nekontrolirano sam zavrištala u naletu orgazma koji me zatekao i iznenadio. Bilo je to nešto posebno! Jecala sam i drhtala još uvijek nasađena na njemu a on me okrenuo. Nabijao mi ga je sa strane istovremeno me milujući po tijelu a najviše po sisama. jahanje na kurcu svog komše

Pročitajte i ...  Vlazna mekana i debela

”Ahhh…ajjjjjjjj…jauuuu…jooooooj..nemojte prestati…kako je dobro….”uzdisala sam i jecala. Nakon što sam i tako dočekala orgazam podigao se na koljena iza mene i počeo mi ga od iza nabijati svom žestinom. “Ah svršit ćuuuuuuuuuu” prosiktao je kroz zube ”Nee… moooooliiim… teeeee…još..još…maaaalooooo..Daj izdržii…” – stenjala sam i sve ga čvršće stiskala mišićima.

Bila sam u ekstazi i uspjela sam….Zajedno smo dočekali orgazam. Izljubila sam ga i zahvaljivala mu se. “Nema na čemu lutko. Ako želiš možemo ponoviti koji drugi dan” rekao je. Obukao se i krenuo” Hej komšija zaboravili ste nešto” rekla sam mu a on se nasmijao”Ah ključ” sjetio se i uzeo ga.

Još me jednom poljubio. “Prekrasna si. Ovo je bilo nešto božanstveno. Molim te ponovimo to. Izludjela si me, ne mogu više bez tebe” rekao je. Na žalost od tada nismo mogli uskladiti vrijeme. A moja pička bridi i ludi za njim…

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

Zanosna bucka 1 min čitanja
Anela – javi mi se 1 min čitanja
Ozbiljna starija gospodja 1 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!