Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Kako Zavesti Oženjenog Muškarca 2. Deo

4 min čitanja
  1. Miris je veoma Važan

Negde u dalekim krajevima našeg nerazvijenog, hormonski teškog uma, moramo biti svesni da je miris jedno od naših najmoćnijih čula. Sve što koristimo, šampon, krema, ulje, sapun, šminka… sve to uzimamo onda ako nam se sviđa miris pre svega, zar ne? Jer način na koji mirišemo zapravo može učiniti da izgledamo privlačnije. To je najzavodljiviji alat u našem kompletu; gotovo je „magnetno“.

Mirisi utiču na način na koji razmišljamo o drugom polu u našoj podsvesti. Setite se onog zdravog saveta da ostanete lojalni jednom parfemu. Ovde se radi o psihološkoj moći koju miris ima u tome da nam pomeri misli i usmeri ih na određenu osobu jer to povezujemo s njima. Koristite ovo znanje da zavedete svog oženjenog muškarca. stavlja parfem na sebe

besplatan sms

Znajte šta mu se sviđa, jer svako od nas ima svoje individualne preferencije i trošimo dosta na to, čak i ako je skupo. Ako već nemate “mirisni potpis”, sada je vreme da ga pronađete. Vreme je da posetite parfimerije i osetite mirisne komadiće sa izdašnom dozom arome između njih. Za sve one koji još uvek nisu kupovali parfeme, evo male tajne – ovaj ritual postaće vaš omiljeni deo kupovine parfema.

Jednom kada pronađete onu koja vam se sviđa, nemojte skakati i odmah davati svoju kreditnu karticu. Vratite se kući, ponovo posetite miris nekoliko sati kasnije kada vaš nos ima priliku da se slegne. Zatim potražite izabrani parfem na internetu. Imate daleko veće šanse da ovde pronađete neke atraktivne ponude. Ali budite oprezni oko izvora kupovine i kupujte samo od pouzdane web lokacije koja garantuje za autentičnost svojih proizvoda.

Ali koristite ga u razumnoj količini, ne želite da preterate. Nanesite parfem na zglobove, savijte laktove, iza kolena i unutar grudi. Svaki put kad prođete pored njega, miris će se registrovati u njegovom umu i pomoći će vašem uspehu u zavođenju. Povezaće miris sa vama i verovatno će vas tražiti u blizini čak i ako ga neko drugi nosi. A ako ovo završi na večeri, onda ste spremni.

Pročitajte i ...  Kako Da Znate da li je Ona Prava 2. Deo

Parfem igra veliku ulogu u privlačenju oženjenog muškarca. Nanesite svoj parfem, jer može trajati samo određeno vreme. Nanošenje kreme za telo pomoći će da miris traje na koži, a prskanje vašeg mirisa u vazduh i hodanje kroz njega daće vam maglu i na kosi i odeći.

 

  1. Flertujte tekstualnim porukama

Kako koketirati sa oženjenim muškarcem? Ne morate da budete u njegovoj blizini da biste ga zavodili, zahvaljujući svetu u kojem danas živimo, vodimo se sjajnom tehnologijom. „Sexting“, kako je popularno poznat, može vašeg muškarca uzbuditi u trenutku, ali ga i držati napaljenog tokom celog dana. Svaki put kad njegov telefon zapišti, pomisliće da li je od vas i automatski će misliti na vas. Zato igrajte pametno, nemojte preterivati sa porukama.

flertuje preko porukaTekst sa suptilnim nagoveštajem ili nekoliko sugestivnih reči može da ga izludi od želje i iščekivanja. Možda će početi razmišljati o tome šta vas dvoje možete zajedno da uradite, zauzećete mu prostor uma. Tempirajte svoje tekstove tako da ih on oseti, a ne samo da ih čita i zaboravi. Naučite njegovu rutinu i efikasno koristite to znanje!

Ovde je vredno napomenuti da seksualno slanje poruka noću može da ga natera na spavanje misleći na vas. Sve što vam treba je da budete kreativni jer šaljete poruke nečijem mužu. To je odličan način i za zadirkivanje. Neka bude zavisan od vaših tekstova.

Reč opreza ovde, ako želi da pošaljete vaše slike koje vam možda nisu prijatne, savetovali bismo vam da ih ne šaljete.

 

  1. Pažljivo ga slušajte

Dakle, želite ga još više i loži vas to što je nedostupan. Jel tako? Muškarce retko ko sasluša, pogotovo oženjene muškarce. Zanimajte ga, pitajte ga za njegov radni dan ili kako se odmara kad stigne kući. Pitajte ga o njegovom omiljenom piću i podelite nekoliko osmeha oko njega, nasmejte ga. Pričajte o svojim slatkim pijanim fazama, pitajte ga o njegovim.

Pročitajte i ...  Drkanje - Čudne, Zanimljive Priče

Ako se još više zbližite, pitajte ga za njegove borbe i strahove, prođite mu rukom kroz lice i kosu dok to pitate. Slušajte ga pažljivo. Zadržite njegov pogled svaki put i nasmejte mu se kad zaboravi šta je govorio. Slušajte njegove probleme, bez ometanja, i pružite samo traženi savet, samo kada vas pita. Iskoristite vreme da ga dodirnete po ruci, ležerno trljanje po ramenu i malo brige da dovršite jednačinu. Eto, već je upola vaš.

 

KRAJ 2. DELA

Print Friendly, PDF & Email
Please complete the required fields.
besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

3 min čitanja
1 min čitanja
5 min čitanja
Don`t copy text!