Kako sam ja saznao da sam rogonja.

Kako sam ja saznao da sam rogonja.
Otišao sam u Sarajevo i u pauzi izmedju predavanja na seminaru (imao sam tri sata pauze) otišao kod kurve koju sam nasao na uglasu. POjebao sam se s njom. Moram priznati da Maca stvarno zna da puši kurac. Vjerovatno jedno od boljih pušenja mog kurca u životu. Poslije sexa smo sjelii pricali onako uz cigaru o problemima.
Ja sam joj predlozio da napravimo zajednicki profil na smokvi pa da nadjemo par da se jebemo. Rekla je nema problema nije mi to prvi put.
I onda joj ja pokazem slike svoje zene. Kada ju je ugledala rekla je da je poznaje i da ju je upoznala isto preko smokve. Kazala mi je da su bile na nekoliko grupnjaka skupa i da su se jebale za veće pare sa nekim strancima. Nisam vjerovao da je zna a onda mi ju je ona opisala u detalje opisujući sve mladeze i oblike tijela i pičkice moje drage.
Pitao sam za koliko su se jebale. Rekla mi je da je cijena bila po 500 eura za njih dvije. Znaci 1000 ukupno po grupnjaku i da su bile njih dvije skupa tri puta.
I sada ne znam kako razmišljati. U svakom slučaju ja ispadam kao neko ko raskućuje naš brak a moja zena neko ko donosi pare kući.
Ironija ali nisi smijem reći kako znam za njen posao nisi mogu da budem ljut na nju.
Rekao sam Maci da me obavjeti ako budu opet “radile” volio bih da se pojavim kao musterija.
Nisam ljut na nju… čak me i pali što je drugi smatraju poželjnom i jebu.
pariiz@net.hr

gresne cica maca

1 comment on “Kako sam ja saznao da sam rogonja.”

  1. Goran Odgovori

    Eh, mislim da poznajem te dvije kurve. Doduše, nije cijena bila baš tako paprena.
    Jedna se zove Maca a druga Selma.
    Drug javi se. Selma je prava jebačica 🙂

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *