Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Kako je sve počelo

22 min čitanja

Događaj o kojem Vam pričam dogodio se prije 12-13 godina. Imao sam vezu s jednom lijepom ženom, u dobi od 34 godine, visine oko 150 cm i vrlo tanke. Imala je vrlo gustu crnu kosu ne prekratku tako da je često nosila punđu. Njene k’o ugarak crne oči bile su mi najljepše kad su bile pune vatre za vrijeme dok smo se igrali. Iako je bila sitna, bila je prava žena, jasno izraženih grudiju i bokova, te s velikim tamnim bradavicama na krajevima njenih grudi.
Bili smo oko 4 mjeseca u vezi, kad sam odlučio prekinuti naš odnos, jer sam se pomalo zasitio Nives, kako se zvala. Odlučio sam joj to reći nakon još jednog provoda u mom autu. Poslije svršavanja ležali smo na sjedištima automobila i pušili onu najljepšu cigaretu, cigaretu poslije seksa. Kad sam popušio, ugasio sam cigaretu okrenuo se prema Nives i rekao joj da mislim da se više ne bi trebali viđati. Reakcija me je u potpunosti zatekla nespremnog, jer se obično događalo da žene u takvim situacijama zaplaču ili zašute ili već nešto poput toga. No Nives mi je odvalila takvu šamarčinu da sam vidio ne sve zvijezde nego njihovu duplu sliku. Počela je vikati i napadati me, a zatim je naglo zašutila. Pratio sam njen pogled koji je počivao na mojem alatu koji se ukrutio u sekundi. Kako poslije svršavanja treba proći neko vrijeme da bih ponovno bio spreman, a Nives je to znala, oboje smo zapravo ostali iznenađeni reakcijom mog tijela.
«A-ha!», uzviknula je Nives, «dakle tako je to kod tebe!»
Ja sam je pogledao s nerazumijevanjem.
«Znači ti si od onih sissy tipova!», zaključila je, «koji vole kad se nad njima dominira! Ok… Meni to odgovara!»
Šutio sam osjećajući kako raste moje uzbuđenje, najviše zbog tona kojim mi se obraćala, manje zbog riječi.
«Da vidimo da li znaš biti poslušan» rekla je to vrlo strogo. «Okreni se na sicu tako da ti glava bude umjesto glupe guzice!», zapovijedila je. I ja sam poslušao. Namjestio sam se kako je zahtijevala, a ona me je opkoračila i zlurado rekla: «Sad me nećeš lizati zbog mog zadovoljenja, već da me očistiš, a kad budem čista tada ću odlučiti što i kako dalje!».
Počeo sam je ljubiti na što je ona primila moja jaja u ruku stisnula ih i rekla: «Ne liži, već mi očisti pičku od tvojih pederskih sokova, majmune!». Stao sam. «Ako ne poslušaš tako mi svega otkinut ću ti jaja!». Počeo sam se truditi da moje lizanje više bude čišćenje, a manje ili nikako ljubljenje i poticanje njenog uzbuđenja. Dakako da je bila uzbuđena. Curila je kao nikad dotad. Nakon poprilično vremena usnice i jezik su me počele boljeti no Nives nije pokazivala želju da me zaustavi. Jako sam se trudio da nastavim bez obzira na bol, jer je i dalje držala moja jaja u čvrstom stisku. Zbog neugode i boli nestalo je i mog uzbuđenja. Tako da je čitav postupak postao neka vrsta mučenja za mene.
«Vidim da više ne uživaš», primjetila je, «Zašto?»
Nisam odgovorio jer sam imao puna usta njenog međunožja.
«Dosta!», naglo je ustala i sjela se na svoje sjedalo, no nije ispušatala iz ruke moja jaja.
«Hoću istinu!», zahtjevala je «zašto više ne uživaš?»
«Boljela su me usta i jezik i … jaja», rekao sam, «a i ti si šutila…»
Opet je sletio šamar na moj obraz, pljesnuvši jako i bolno. «Od kada imaš pravo obraćati mi se sa ti? Od sada samo sa Vi ili sa Gospodarice ili sa Poštovana! Je li ti jasno?»
Klimnuo sam glavom.
«Nisam čula!»
«Jasno mi je…», prošaptao sam.
Slijedeći šamar je odzvonio na mom već dobrano crvenom obrazu. «Jasno ti je – što?»
«Jasno mi je Poštovana!», pobrzao sam.
«Drago mi je što tako brzo učiš smrade!», cinično je dometnula i nasmijala se grleno. «Vidim da se ponovno budiš!»
Nisam morao ni gledati. Moje tijelo je pozitivno reagiralo na poniženje koje mi je Nives priređivala.
«Ovako bivši Ivane,» nastavila je «od sada se zoveš Ivy!»
«I kada razgovaramo tako ću te zvati, i tako ćeš i odgovarati kad te pitam za ime!»
«Dakle, kako se zoveš?»
«Ivy, Gospodarice», protisnuo sam, «kako ste mi Vi dali ime!»
Pljesnula je rukama i nasmijala, konačno pustivši moja već tamno crvena jaja iz njenog čvrstog stiska.
«Sutra ćeš doći po mene u 6 sati popodne i idemo u trgovinu!», zapovijedila je.
«A sada me vozi doma!»
«A … a ja?», prošaputao sam jer mi je alat stajao krut i uspravan.
«Mmmmmmm, da, ti», malo se zamislila, «boli me briga!»
«I od sada bez dozvole se ne smiješ ni maziti a kamoli nešto drugo!»
«Molim Vas, jako sam uzbuđen», počeo sam ponizno preklinjati.
«Ok», rekla je, i ja sam se ponadao da ćemo se još jednom poševiti. No to su bile uzaludne nade.
«Izađi iz auta i dođi s moje strane», hladno je rekla.
«Ovako gol?» upitao sam i dobio još jednu šamarčinu!
«Naravno», rekla je, «da se možda ne stidiš da ti netko vidi tvog mališu?»
Poslušao sam je i naravno da sam se pokazao voajerima koji se stajali na sigurnoj udaljenosti od auta. Očekivali su da ponovno počne seks kako bi se približili i uživali u našoj ševi. No to se tu noć više nije dogodilo.
I koliko god sam se nadao da će me Nives barem obraditi rukom, ona je zahtijevala da se okrenem leđima prema njoj, te me je uhvatila za kosu i snažno povukla prema nazad. Zastenjao sam od boli. Privukla je svoja usta mojem uhu i prošaptala: «Sada želim vidjeti kako se maziš pred svima njima i kako stenješ i uživaš dok razvlačiš to malo žlundre među tvojim nogama!»
Počeo sam se drkati, a ona nije puštala moju kosu. Drugom rukom me je primila za jaja prošavši rukom između mojih nogu: «Želim te ćuti kako uživaš!»
Počeo sam stenjati, prvo glumiti, a zatim i stvarno stenjati od užitka. «Glasnije!» , prosiktala je.
Lagano je gnječila moja jaja i šaptala mi: «Vidiš kako uživaš pederčino! Sissy Ivy će biti moja mala debela kurvica koja će uživati pokazivati mališana za mene! Napravit ću od tebe poslušnog roba! Uživat ćeš kad te budem jebala! Uživat ćeš kad te budem ponižavala!…» i sve u tom tonu…
Jedan od voajera se ohrabrio i prišao potpuno do mene. To me je dodatno uzbudilo. Zavukao je ruku za moja leđa i počeo me je milovati po stražnjici. Gledao me je u oči, a ja sam hipnotiziran uzvraćao pogled. Osjećao sam da mi lice gori od crvenila, no sve me je to više i više uzbuđivalo. Stenjao sam glasno uz njeno odobravanje. Voajer je primio moju slobodnu ruku i stavio je na svoj kurac. Kurac mu je bio dugačak i debeo, sav nabrekao i vruć. Nives je to primjetila i šapnula mi: «Ne smiješ svršiti prije njega, ako želiš i dalje imati ove kuglice da ti vise!» Skoro sam eksplodirao. No suzdržao sam se u zadnjem trenutku. Njrgova ruka je zašla među moje guzove i prsti su mu tražili moj šupak. Konačno ga je našao i lagano gurnuo prst u njega. Još sam jače zastenjao, a njegova kurčina je počela pulsirati. Osjetio sam gustu i vruću tekućinu kako udara u moj bok i bedro i počeo svršavati uz glasne povike zadovoljstva. Nives se smijala od srca i dalje me navlačeći za kosu. Voajer je izvukao prst iz mog šupka, okrenuo se i otišao, a ja sam se savijen prema nazad smirio, ruku opuštenih uz tijelo. Nives me je gurnula i rekla: «Obriši se, obuci i vozi me doma!»
Od tog momenta nismo progovorili ni riječi. Napravio sam kako je željela i prilikom izlaska iz auta rekla je: «Ne zaboravi, Ivy, sutra u šest!»

Pročitajte i ...  Službeni put

Sutra sam se nacrtao točno u šest sati ispred njene kuće. Ne moram ni govoriti da sam čitavu noć gorio u groznici iščekivanja slijedećeg susreta. Povremeno mi je kroz glavu prolazilo da me je ponizila kao ni jedna do tada, ali se nisam baš osjećao tako užasno kao što se bi možda osjećao da mi je netko predstavio usmeno ovakvu ideju. Jer koliko god da su ševe do tada bile dobre, do te večeri nikad nisam eksplozivnije svršio niti me je svršavanje jače potreslo.
Sišla je sa pola sata zakašnjenja. Izišao sam iz auta i požurio joj otvoriti vrata. Kad se sjela rekla je «Ljubi noge!»
Sagnuo sam se i poljubio joj stopala obje noge. «To će odsada uvijek biti pozdrav meni kad god se vidimo!» zaključila je…
Vozili smo se do grada šuteći, uz neku njenu uputu gdje da vozim. Pričala jje cijelo vrijeme na mobilni telefon sa svojim prijateljicama, uopće se ne osvrćući na mene. Komentirale su razne muškarce i njihove sposobnosti. No, nijedna riječ o meni.
Dovezli smo se po njenim uputama do jednog dućana obuće na periferiji. Kad sam se parkirao, pittala je: «Ti nosiš broj 41?» «Da, Poštovana!» uzvratio sam. «Dobro!»
Ušli smo u dućan i ona je odmah krenula do police sa elegantnim ženskim cipelama i vrlo visokim petama. Odabrala je jedne i upitala prodavačicu da li imaju broj 41. Žena je odgovorila da joj se čini da ona ima manju nogu, na što se Nives nasmijala i rekla da to nije za nju. Prodavačica je slegnula ramenima i otišla po taj broj tog modela. Donijela je i izvadila desnu cipelu. Nives je rekla: «Probaj!» Bio sam kao rak crven u licu, no znao sam da bi moglo bitti samo gore po mene ako ne poslušam. Izuo sam nogu iz svoje cipele i krenuo probati, no Nives me je zaustavila: «Skini čarapu idiote!» Poslušao sam i probao cipelu. Savršeno je pristajala. Prodavačicca se nasmijala i rekla da možda ta cipela i nije za mene jer je za moju težinu prenježna. Nives joj je odbrusila: «Pa nije to za njega, već za njegovu sestru koja ima istu nogu kao i on!» Na to je prodavačica zašutjela i spakirala cipele, a ja sam platio. Izašli smo Van. Vrlo blizu ovog dućana bio je dućan sa donjim rubljem. Ušli smo u njega i kupio sam 3 para tamnih, crnih samostojećih čarapa, haltere, bodi, grudnjak, 3 para tangi, sve u crnoj boji. Nives je vodila glavnu riječ i odabirala veličine i sve drugo potrebno. Zatim smo se prošetali do jednog trgovačkog centra i tamo na jednom štandu kupili kompletnu kozmetiku, vrlo jeftinu. Nives je komentirala: «Za govno će odgovarati govno!» Bio je tu tekući puder i puder u kamenu, olovka za oči, olovka za usne, sjenila, ruž, rumenilo, pjena za kosu, krema za skidanje šminke, temeljna krema, lak za nokte, lažni nokti i još neke sitnice…
Konačno smo ušli u jedan butik gdje smo kupili jednu bluzu, jednu minicu i jednu mini haljinu…
Bluza je bila crna i prozirna, minica crvena na kockice kao škotska, a haljina crna sa srebrnim obrubom oko ramena i na donjem rubu…
«Tako, sad smo te kompletirali!» rekla je Nives, «vozi me doma!»
Dovezao sam je pred kuću i ona je rekla da sačekam par minuta. Uzela je sve stvari i odnjjela ih u stan, a zatim se vratila do auta i zapovijedila da je odvezem na isto mjesto na kojem smo bili jučer navečer. Pokušao sam nešto reći ali me je prekinula rukom i dala mi do znanja da šutim.
Dovezli smo se vrlo brzo na livadu okruženu grmljem. «Skidaj se!» zapovijedila je, «do gola!»
Pobrzao sam izvršiti zapovijed. Alat je već stajao u iščekivanju slasti. Ovaj put nisam mislio da ćemo se ševiti. Postalo mi je jasno koja je moja pozicija – i, iskreno, počeo sam u njoj uživati! Kako sam se brzo skinuo, Nives se nasmijala: «Vidim da ti se svidjelo! I to izgleda jako!» Ja sam potpuno pocrvenio i «mudro» sam šutio. No Nives nije puštala: «Da te čujem! Da li ti se sviđa biti moja pička?» Gledao sam u pod i protisnuo: «Da!» Nives se nasmijala: «Tako treba! Danas ide lekcija 2! Čišćenje neoprane pičke i guze!» Nasmijala se ponovno i rekla: «Idemo! Izađi i dođi s moje strane!» Poslušao sam je i pobrzao na njenu stranu. Kad sam došao rekla je: «Ne! Sada obiđi oko auta, ali polako i tako da svi vide kakvu jadnu i malu žlundru imaš među nogama! Vrlo polako i želim da njišeš bokovima!» Krenuo sam. Trava je bila vlažna a ja bosonog i u jednom trenutku sam se okliznuo i pao. Nives je uživala i smijala se od srca na sav glas. Kad sam konačno ponovno došao do njenog mjesta rekla je da joj pažljivo skinem gačice i da se bacim na posao. Napravio sam kako je rekla i počeo sam joj čistiti picu. Težak miris uzbuđenja, nečistoće i malo mokraće pomiješao se u čudan opijajući miris i kiselkast okus na vrhu jezika. Trajalo je to čišćenje neko vrijeme, no ovaj puta nije bilo tako teško kao prethodni dan. Silno uzbuđen počeo sam se dodirivati na što je ona poludila: «Ne diraj taj jad među nogama, glupane! Tko ti je dozvolio! Ja sam ta na koju se moraš koncentrirati, nemoj da te kaznim i razvalim ti jaja!» Uplašen maknuo sam ruku. «Daj mi ruke!», uzela je obje moje ruke u svoje i promijenila malo poziciju. Počeo sam čistiti njen anus, okus je bio odvratan, ali miris je i dalje bio omamljujući. «Siši mi šupak!» slijedilo je. Obuhavtio sam joj anus usnama i počeo sisati. Ona se napela i pustila mi prdac ravno u moja usta, dug i smrdljiv. I koliko god se to činilo po okusu odvratno, ja ne znam što mi je bilo. Još me je jače napalilo. Podigla mi je glavu i upitala: «Kako se kaže?» «Hvala, Gospodarice!» šapnuo sam! «Glasnije!» Stisnuo sam se i glasno ponovio zahvalu. Trgnuo sam se kad se iza mene netko nasmijao. Tip od jučer. Nives je rekla: «Danas ću mu ja pružiti predstavu, a ti ćeš mu drkati kurčinu pred licem tako da ti svrši npo licu!» Ti se postavio, a ja sam se okrenuo od Nives prema njemu. Kurac mu je stajao uspravan, nabrekao, crven i vlažnog glavića. Uzeo sam ga u ruku i počeo drkati. Nije prošlo dugo i zalio me je sa popriličnom količinom sperme. Nives se mazila i po zvukovima dva puta svršila gledajući kao manuelno opslužujem frajera, a zatim mu je rekla: «To je za sada sve!» Tip se malo odmaknuo i sa zanimanjem nastavio promatrati predstavu. «Ivy, obriši lice!» pružila mi je papirnatu maramicu. Obrisao sam se. «A sada me očisti! Malo sam se uzneredila!» ponovno sam zaronio glavu u njeno međunožje i počeo je čistiti. «Ah, imaš dozvolu me ljubiti!» rekla je. Počeo sam kao lud igrati se s njenom picom, ližući je i sišući joj klitoris, ljubeći ga, pa ponovno ližući i sišući, ona je stenjala. Tip iza mene ju je nešto pitao i čuo sam kroz svoje stenjanje kako mu kaže: «Naravno! Poigraj se!» Uskoro sam osjetio jednu njegovu ruku na mojim jajima, a drugu na mojoj stražnjici. Ovaj put je brzo našao put do ulaza u moj šupak i nije dugo čekao da prodre. Jaja mi je blago stiskao i igrao se njima dižući ih i natežući u svim smjerovima. Stenjao sam od sladostrašća vrlo glasno, što je Nives dovelo do nekoliko uzastopnih orgazama. Maknula mi je glavu i malo me podignula tako da mi može gledati lice i međunožje. I onako kurvanjski prosiktala: «Sada smiješ svršiti, ali se ne smiješ dirati! I hoću da me gledaš u oči – ne smiješ ih zatvoriti!» To je bilo previše. Počeo sam se grčiti i štrcati uokolo moju spermu gledajući Nives u oči, ali zapravo gledajući u milione zvijezda i dubinu svemira. Kad se sve završilo tip iza mene je samo rekao: «Pozdrav! Vidimo se!» i nestao u grmlju iza mene. Nives se smješila i u očima imala onaj plamen koji tako volim vidjeti. «Da li ćeš mi nešto reći?» Još uvijek pod dojmom eksplozije svršavanja počeo sam buncati o zahvalnosti, njenoj dobroti, mojoj privrženosti i odanosti, mojoj želji da je služim do smrti i mojoj želji da joj se prepustim da radi od mene što god hoće!
Nakon što me je saslušala, na sve se nasmijala: «Oblači se i odvezi me odavde!» Požurio sam se izvršiti zapovijed i kad smo krenuli rekla mi je: «Vidjela sam ti u očima! Možeš odlaziti koliko god puta hoćeš od mene, ali ti me trebaš! I slušat ćeš me! A ako budeš zločest kastrirat ću te!»
Dovezao sam je pred kuću i bez da mi je rekla, kad sam joj otvorio vrata da izađe, sagnuo sam se i poljubio je u stopala. «Sutra navečer u 8 sati dođi meni!», okrenula se i otišla.
Sutra navečer pojavio sam se na njenim vraatima točno u 8 sati navečer, drhteći od isčekivanja što će mi večeras pripremiti.
Čim sam došao rekla je: «Ivy, ti si sada moja pička, pa te molim da o sebi govoriš u ženskom rodu! Jesi razumjela?» «Razumjela sam, Poštovana!» uzvratio sam.
Nakon što sam se skinuo i nakon što je prekontrolirala da li sam čist, obukla me je u rublje koje smo nabavili jučer te me obukla u štikle, ali mi nije dozvolila da se obučem u haljinu. «Danas ćemo vježbati hodaje u štiklama!» Cijelu smo večer potrošili dok nisam naučio hodati u štiklama sigurno i uz njihanje bokovima. Nemoram niti reći da mi je alatka stajala uspravno cijelo vrijeme. Na kraju večeri bila je zadovoljna postignutim. «Rekla si da mi želiš služiti?» «Da, Gospodarice!» «Onda ćeš od danas nositi samo ovakve gačice. I to preko cijelog dana, osim ako ja drugačije ne naredim!» «Razumjela sam, Poštovana!» «Zato izvoli poklon» pružila mi je još dva para gačica koje sam kupio jučer. «I sada me pusti da se odmorim, a sutra dođi već u 6 sati!»
Šutio sam razočaran i pokunjeno se pokupio kući. No mali je stajao i već me je počelo boljeti, pa sam se izdrkao maštajući o prethodnoj večeri!
Nisam razmišljao. Da jesam znao bih kako je to opasno. Ne poslušati Nives nakon što sam joj obećao da ću je slušati.
Čim sam došao zahtijevala je da se skinem. Naravno da mi je alat cijeli dan stajao uspravno u gačicama, jer su me tange među guzovima cijeli dan podsjećale na cijelu priču. No, kao da je znala samo me je pogledala ispod oka: «Jesi li se mazio?» Pocrvenio sam. «Da čujem?» «Jesam, Poštovana, jučer navečer!» Klimnula je glavom i zatim mi iznenada smjestila šamarčinu od koje sam sjeo na pod.
«Jesam li ti zabranila da to radiš bez dozvole?» «Jeste, Gospodarice!» «Ivy, Ivy!», vrtila je Nives glavom, «sada te moram kazniti!» Otišla je u drugu sobu. Kad se vratila jednu ruku je držala iza leđa. «Klekni na sve četiri!» Poslušao sam. Opkoračila me je licem okrenutim prema mojoj stražnjici i spustila prvi udarac na moje guzove. Zapeklo je i ja sam zastenjao. «Kako ćeš mi reći?» «Hvala Vam!» «Sada si izbjegla 5 dodatnih udaraca na ovih 20 koliko će ti biti kazna! I za svaki udarac želim ćuti kako se zahvaljuješ!» «Shvatila sam, Gospodarice!» I otrpio sam 20 vrućih udaraca po guzi dugim lenjirom. Bio sam crvene guzice kao oni majmuni. Tada me je uspravila i pristupili smo učenju šminkanja. Naučila me je šminkanju i oblačenju. Kad me je u potpunosti našminkala (bolje rečeno, kad sam se našminkala uz njeno vodstvo) obukla me je u haljinu i prošetala stanom. Ostao sam iznenađen kako je to još i dobro izgledalo. Zatim me je ponovno poslala kući i rekla. Sutra u 6 ponovo, ali ja ću morati na kratko izaći. Očekujem da ćeš biti obrijan u otpunosti, sve osim kose na glavi, našminkan dok se vratim i obučen kao i večeras. «A..a..ali kako mislite obrijan?» Nives se nasmijala: «Pa obrij se večeras doma, umjesto da se igraš s tim komadićem žlundre. Moj klitoris je veći od njega, dakle ne zaslužuje tvoju pažnju! Jesam li sada bila jasna?» «Molim Vas…» zavapio sam. No Nives je bila tvrda: «Svaku dlakicu sa tijela, osim kose! Jasno?» «Jasno, Poštovana!» slomljen sam potvrdio. Kako ću ljeti bez dlaka. Svi će mi se smijati. Mislio sam i na moje iznenađenje, moj alat je ponovno bio ludo krut. «Prije nego što odeš, a sada kad si naučila manje više sve osnove želim te počastiti pićem. Jesi li žedna?» Usne su mi bile suhe i zaista sam bio jako žedan jer čitavu večer nismo ništa drugo radili osim učenja. Pa sam potvrdio. Nives se nasmiješila i rekla mi da legnem na pod. Poslušao sam je sa čuđenjem, a ona je dohvatila jastuk i stavila mi ga pod glavu. «Sada moraš dobro paziti da ne prospeš ovaj šampanjac – niti jednu kap – jer ćeš me strašno naljutiti!», opkoračila me je, sjela svojom pičkom na moja usta i zapovijedila «otvori usta i pripremi se za piće tvog života!» Počelo je polako, gorkog okusa, no kada je procurilo, skoncentriran da sve popijem nisam ni osjetio odbojnost. Popio sam sve. Nakon što je završila, rekla mi je: «Sad očisti pičku!» što sam i uradio. Ustala je i pitala me je: «Da li se ovo svidjelo mojoj Ivy, ali hoću istinu!» Zastao sam malo i shvatio da sam zaista uživao i da sam zaista doživio ovo piće kao najljepši šampanjac. Zato sam rekao: «Hvala Vam Gospodarice, zaista sam uživala!» Nives se nasmijala: «Nisam u to ni sumnjala! Očisti se i skini šminku i bježi doma.»
Znao sam da me sada potpuno ima. Samo sam klimnuo glavom i poslušao je. No kod kuće je već sve izgledalo drugačije. Znao sam da ću otići ponovno do nje i da ću je poslušati, ali duboko u sebi sam znao da me još nema 100 %. I zato sam se zlurado nasmijao sam sebi. Rekao sam si, ok ti si sissy, no nitko te ne posjeduje! Prionuo sam na brijanje svog tijela. Izgubio sam 2 sata dok nisam skužio kako da to najbolje, najjednostavnije i najbrže napravim. Samo je trebalo pustiti vodu da teče po dijelu tijela kojeg se brije i dlake su nestajale bez problema.
Svježe obrijan, okupan došao sam pred njena vrata na vrijeme. Otvorila mi je vrata, uvela me u stan i rekla: «Znaš gdje su ti stvari koje trebaš, imaš televiziju ako završiš prije nego li ja dođem!»
Čudan je to osjećaj biti obrijan nakon što si veći dio života proveo sa dlakama na sebi. Kao da postoji neki sloj između odjeće i tebe koji te lagano hladi. No kad sam se uredio, bio sam još pristaliji nego li neobrijan. Zaista, prava pička, bez pičke. Kako sam spretan vrlo brzo sam sredio stvari, tako da sam imao dosta vremena da se osvrnem po stanu. Primjetio sam da je PC upaljen, pa sam si dopustio da pogledam što i s kim se Nives dopisuje. Ubrzo sam gorio od stida. Poslala je mailove trima svojim prijateljicama do detalja im opisujući što mi je sve radila i što sam ja sve radio i kako sam u tome uživao, uz obećanje da će me jednom podijeliti sa njima.
Znao sam da sam najebao ako priznam da sam joj pregledavaao poštu, pa sam se maknuo od PC-a i otišao gledati televiziju. Gorio sam u licu od poniženja i strasti koje je to poniženje izazvalo.
Kad se Nives vratila kući već sam se bio smirio. Ona je prišla i ja sam joj ponovo poljubio stopala. Sjela se una kauč i rekla mi: «Bole me noge i prljave su, očisti ih!» Lizao sam joj prvo stopala, pa sisao nožne prste, pa lizao među njima, pa mi je dopustila da krenem prema gore, po listovima i prema butinama. Zatim je zatražila da joj očistim pazuha svojim jezikom, te da joj poližem prljavštinu iza ušiju i po vratu. Naposlijetku mi je zapovijedila da je skinem do gola. Kad sam to uradio morao sam joj očistiti pičku i anus i ponovno sam bio omamljen tim čudnim mirisom seksa, prljavštine i intime. Zatim je rekla da želi provjeriti koliko sam «hot» za večeras. Morao sam se ponovo stati u položaj na sve četiri a ona je sa četkom za kosu ponovno zacrvenila moju straažnjicu, koja je gorila i crvenila se. Gledao sam u čudu kad je Nives navukla kirurške rukavice na ruke i uzela ulje za masažu. Prišla mi je odostraga i namazala mi šupak uljem, a zatim i svoju desnu ruku. «Sad ćemo mojoj pički napraviti pičku!», nasmijala se s guštom i polako mi gurnula prvi prst u šupak. Osjećaj je bio čudan, ali dobar i uzbudljiv. Strpljivo je radila dok nije uvukla 3 prsta u mene, što je kod mene izazvalo ovlaživanje glavića. A kad mi je počela masirati prostatu nisam znao što da osjećam. Čudan, strašan osjećaj. Kao da me netko uzima, ali ja to želim. Želim da me već jednom uzme. Nasmijala se kad je drugom rukom utvrdila vlažnost mog glavića. «Ooooo, kako mi to želimo, zar ne Ivy?» «Da, Gospodarice!» dahtao sam iako baš nisam bio siguran. Ona je ubrzala masažu prostate i počela mi je musti alat. Osjećao sam kako se moja tekućina skuplja u meni i želi krenuti van, ali nisam bio ni blizu svršavanja. Na trenutak mi je pustila alat i pod njega podmetnula zdjelicu, a zatim se vratila kombinaciji mužnje i masaže prostate te sam počeo osjećati kako moj sok kreće prema izlazu. Počeo sam stenjati od užitka, ali ne zato što sam trebao svršiti. Naprosto nevjerojatan osjećaj. Konačno je krenulo. Spustio sam glavu i u nevjerici gledao kao moja sperma curi iz mog mališe kao mlijeko iz kravlje sise. Ovaj milking je potrajao neko vrijeme dok nije i zadnju kap istisnula iz mene. A zatim je naglo povukla svoje prste iz mog šupka. Dahnuo sam, a ona se nasmijala: «Želiš moju ruku unutra?» «DA!» glasno sam rekao, «molim Vas Gospodarice, stavite je nazad!» Tišina. Pogledao sam prema nazad i vidio kao miče u stranu zdjelicu skoro punu moje sperme. Zatim se ustala na noge: «Želiš me nazad, unutra?» «Da, Gospodarice lijepo Vas molim!» Noga joj je sijevnula prebrzo za moje oko i sjela na mojim mošnjama stiskajući ih uz stidnu kost. Bol je prožela moje tijelo i ja sam se sklupčao držeći se za bolno mjesto, dahćući i plačući bez suza od bola. «Ja ću biti ta koja će odlučiti kad ću ti ući ja, kad netko drugi, a kada nitko! Je li jasno pederčino?» «Jasno mi je Gospodarice!» Otišla je u drugu prostoriju i tamo nešto radila, a ja sam se polako vraćao iz stanja šoka. Jaja su me manje bolila, ali su već bila poplavila. Zapravo ako ih nisam dirao i nisu bila bolna. Nives se vratila: «Jesi li za piće?» «Kako Vi kažete!» uzvratio sam bojeći se novog udarca. «Gledaj, plava jaja i krut klitoris. Nisi li jadan. Pravi pederčić. Prodavat ću te starim smrdljivim pederčinama da te jebu i da im pušiš! Jesi li me razumjela?» «Jesam, Poštovana!» klimao sam glavom. «Kako se ono zoveš govno jedno?» «Ivy, Gospodarice!» «I što si ti?» «Ja sam Vaša pička!» «Ti si moja muška pička!» «A znaš li ti gdje je mjesto muških pički u ovom svijetu?» «Ne, ne znam Gospodarice, naučite me molim Vas!» «Najniže!» nasmijala se ponovno. «Prvo dolazimo mi, žene, zatim pravi muškarci, pa onda životinje, pa biljke, pa stvari, pa onda muške pičke! Je li ti jasno?» «Da Gospodarice!» «Odgovori mi, ako ja dovedem nekoga sa sobom, a taj ili ta su imali težak dan, i ja im dozvolim da se igraju s tobom, što ćeš napraviti?» «Dopustiti im da se igraju samnom, Gospodarice!» «Kako?» Ovo je bilo trik pitanje i samo me je sreća spasila da odgovorim ispravno jer sam zbog prethodnog sladostrašća i poslije boli bio kao u nekom bunilu: «Kako god Vi to odredite, Gospodarice!» Noga joj se zaustavila u zamahu na putu da ponovno posjeti moja jaja.
«Ja znam da si žedna, zar ne? Bol može osušiti usta?» «Da, moja Gospodarice!» «Idemo u poziciju!» Legao sam se brzo uz stenjanje jer sam dodirivao jaja bedrima, no zauzeo sam položaj i dobio nektar kao nagradu. Piškila je polako uživajući u svakoj kapi koju sam popio, a koja je iscurila iz njenog tijela. Poslije obveznog čišćenja rekla mi je da se očistim i da se izgubim do sutra navečer u 7 sati kada će me ponovno naučiti nećem novome.
Kad sam došao kući, glava mi je bila kao balon. I ovaj se put nisam smijao. Znao sam da sam njen. Njen do kraja.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

Udata sam 1 min čitanja
Budi nježan 1 min čitanja

1 thought on “Kako je sve počelo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Lepa debela transica pokorna 1 min čitanja
jebanje sekretarice na stolu 7 min čitanja
Udata sam 1 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!