JEBAO ME TECA 1

JEBAO ME TEČA 1
-Stiže mi poruka,pogledam Teča M.,otvaram samo jedna reč.
T. Kada?
C. Šta kada?
T. Kaži kada se vidimo?
C. Što?
T. Da ti nešto objasnim?
C. Šta?
T. Ono što ti hoćeš.
-Sledila sam se,ukapirao je da sam mu ja poslala mejlom sve tri priče“KAKO ME JEBE TEČA I NJEGOV PRIJATELJ“,koje ste verovatno čitali u Erotskim pričama,a tu su i moji komentari.Moram odgovoriti na poruku.Htela sam i evo došlo je da dobijem to što sam i pre toga htela,mislim pre slanja tih priča.Malo razmišljam i pišem poruku.
C. Sutra
T. Ne sutra,doveče u devet
C. Pa neznam mogu li
T. Što?
C. Pa neznam,treba da se vidim sa Bojanom/to mi je dečko/
T. Napisala si da ti je teča pička, hajde ti onda budi prava
C. Šta sam napisala?
T. Poslala si mi mejlom tri priče,normalno da sam ih našao na internetu,a tu su i tvoji komentari,prvi je bio „moj teča je pička“….
-Treba mi malo vremena
C. Da se javim kasnije
T. Za pola sata,čekam.
C. OK
-Pogledam na sat 11 i 05,sa Bojanom sam se sinoć dogovorila da idemo negde na pice u toku dana.
U trenu sam donela odluku,pozivam Bojana.Čuj meni nije dobro,ne mogu ići u grad,dođi ako hoćeš do mene na kaficu.Važi.Dođi za sat nemoj ranije.Važi.Ćao.
Jebote,nisam očekivala da će se ovo ovako direktno odvijati sa tečine strane,ali ja sam prva počela, čovek je preuzeo stvari u svoje ruke i ide đonom.Stalno gledam u sat,kako i šta da mu odgovorim……sada je 11 i 20,pišem poruku,bolje je što pre.
C. Važi,kada i gde?
T. U devet i trideset ispod tog, kod tebe, salona nameštaja prođi,biću parkiran tu negde i sedei u kola na zadnje sedište.
C. Dogovoreno
T. Neću se više javljati
C. Ok
Cico,kažem sama sebi,došao je i taj dan,htela si,večeras će te teča jebati,po ko zna koji put mi je pred očima slika,koja je i dovela do ovoga,a to je svima koji ga znaju i kada pogledaju uvek u desnoj nogavici pozamašno parče otegnuto na dole,mislim da je kada se to vidi nemoguće a ne razmišljati.
Došao je i Bojan,sinoć smo se kresnuli kod njega kući, on je pio kaficu i votku,ja sam oba puta meni kuvala čaj kao boli me stomak,sedeli smo do predveče on je bio raspoložen,a ja sam smo čekala da ode jer sam mislima bila na drugom mestu,važno je da sam ga uverila da mi nije dobro i da večeras nećemo izlaziti,da ja hoću da legnem za njega u krevet. Čim je Bojan otošao otišla sam u kupatilo da se sredim, bila sam uredu ali sam se ipak još malo obrijala i sredila.Da vam kazem nešto o teči,ima 41 godinu,bio je sudija a sada je advokat,i uvek je bio Ok lik.Za sebe,dosta je da vam kažem imam 19 godina, završila sam srednju školu,prvi seks sam imala u osmom razredu,nigde ne radim a i ne volim pošteno rečeno,ni školu koju sam završila a još manje da nešto radim.
Približava se.Ponovo sam se istuširala,nabila na šiklice,bele gaćice brazilke, beli cipkani brus i lagana haljinica.To je sve, toplo je Septembar je.
Idem niz ulicu dolazim do salona,vidim na suprotnoj strani parkirana Oktavija,teča sedi za volanom, obilazim sa druge strane i sedam na zadnje sedište.Ćao Tečo.Ćao Cico.Kreće.Ćutimo oboje,već izlazimo iz grada.Odmah sam videla da je sedište prekriveno belim čaršafom i da su tu dva mala jastučeta. Teča je bio u bermudama i majici bez rukava. Konačno on progovori.
T. Jesi dobra mala
C.Jesam
T. Video sam ja to odavno
Skapirala sam da je pitao jesi dobra a ne jesi li dobro ali ipak mu odgovorim
C. Kako odavno
T. Pa to se vidi vec odavno da si dobra
C. Pa kakva treba da budem nego dobra
T. Neznam možda si i odlična
C. Školu sam završila sa vrlo dobrim
Pokušavam da malo skrenem priču i da se pravim malo naivno
T. Ko priča o školi
C. Pa kada se pominje,dobar,odličan,vrlo dobar,to su termini iz škole
T. Ha,ha,ha,.. ipak si ti odlična
C. Hvala tečo
T. Teča sam ti kod kuće sada me zovi imenom ili kako ti hoćeš
C. Dobro,ali šta se izmenilo M….e/da ne pišem celo ime,i od sada će biti M umesto T/
M. E tako već može
C. A šta se to izmenilo, do sada sam te zvala Tečo
M. Možda se nije izmenilo ali će se izmeniti
C. Šta M….e
M. Ha ha ha,pa ono što si htela da se menja
C. Ne razumem
M. Ja razumem
Mali tajac….skrećemo već sa glavnog puta ulazimo u neko selo
M. Kako ti je onaj Bojan
C. Dobro je
M. Koliko ste dugo zajedno
C. Par meseci
M. Kako se slazete
J. Dobro
M. Jel dobro ili odlično
C. Ha,ha pa to je to
M. Ma samo pitam
C. Nije problem
M. Znaš li gde idemo
C. Neznam
M. Sada znas stigli smo,isključi telefon ako ti je uključen
C. Ok
Posle stotinak metara M…n skrete sa puta prodjosmo kroz neki prolaz, u svetlu farova vidim kamp kućicu,parkira se pokraj nje,okrete se prvi put prema meni,ovo je kamp mog drugara tu pecamo ribu,sada nema nikoga,a ključ nemam bićemo u kolima,ja ćutim,okrete se izadje otvori zadnja vrata sede pokraj mene,levu ruku prebaci preko naslona ali ona već pade na moje rame.
M. Cico,kažeš da ti je teča pička
C. Pa ja sma to samo onako
M. A jesi li ti
C .Šta ja
M. Jesi li ti pička
C. Pa žensko sam po prirodi
M. Ajde onda po prirodi da vidim tu pičku
Privuče me prema sebi i poljubi u čelo,desnom rukom mi sa jednim prstom podiže bradu i krete prema mojim usnama,spojismo se,davimo jedno drugo jezicima,zagrlim ga sa obe ruke,moja sisa vec upade u njegovu desnu saku,spušta se niz bok prelazi preko guze na butinu dolazi do kolena i vraca se polako gore,traje večnost konačno dođe do pičkice i samo jednim prstom pređe po sredini moje već vlažne pice ponovi to nekoliko puta i uhvati me prstima za klitoris poče ga mesiti, osetih pokraj gaćica ulazi mi prst u picu, niz leđa mi već idu žmarci. Kao da je znao prekide.
M. Kako ti se skida ova haljinica
C. Na svlačenje preko glave
Odmah je izvuče ispod guze i povuce na gore,ja podigoh ruke on je svuče preko glave i baci na prednje sedište,obuhvati me rukama napipa na ledjima raskača brus svuče ga sa ruku i baci kod haljine,uhvati me ponovo za picu stegnu je jako,kao da je hteo da je iscedi
M. Podigni guzu ili da pocepam gaćice
C. Radi šta hoćeš
Pljesnu me, ne baš nežno, po guzi, ja je poče izdizati a M…n mi svlači gaćice, izvukoh jednu pa drugu nogu on mi skide sandale ipak je u kolima malo nezgodno. M…n uze gaćice u obe ruke kao kada hoces da ih obučes i gleda ih ako sta vidi u mraku,priđe mi ponovo usnama,ja ga opet zagrli,ljubimo se a on mi u sekundi navuče gaćice na glavu.Ja se trgoh,sta radiš M….e. Ćuti pičko.Ponovo mi priđe i poče me ljubiti kroz gaćice,ovo nisam ni sanjala u životu prihvatim i moje gaćice su čas u mojim čas u njegovim ustima,ovo me baš napali, počeli smo se nadmetati ko će kome više gurnuti gaćic u usta,prestadosmo ustvari stade M…n.
M. Ja sam tebe pičko skinuo hajde sada ti. Svučem mu majicu,on sam skide bermude,patike je verovatno skinuo kada je seo pokraj mene,nemam više pojma,još osećam svoje gaćice u ustima,M…n se namesti kleknu na sedište ispred mene,glava mu udara u plafon kola,uhvaati me za obe moje ruke i prinese ih na kurac,nism ga videla u mraku,ali to je stvarno nesto najveće što sam držala u rukama možda ne dugačko koliko debelo,već mu se dobro podigao.Uhvatim ga sa obe ruke kako ih je on i namestio i počnem polako drkati.M…n me mazi po glavi i polako me privuče kurcu, otvorila sam usta koliko mogu osetih kako mi polako ulazi,nije ga gurao pustio me da sama radim šta hoću,držala sam ga sa obe ruke i sisala,ljubila,lizala glavić,uvlačila sam ga što više mogu,mogla bih još dosta dublje ali je stvarno predebeo.M…n mi je mazio sise i bradavice,pošao je do pičkice ali mu je bilo nezgodno.
M. Ajde da se namestimo lepo
Prestala sam da pušim i pošla da ga poljubim u usta,sto je on i prihvatio nije mu smetalo što sam već sva umazana od pljuvačke i njegove sperme koja je vec počela da pomalo curi dok sam pušila.M…n se pomeri skroz do kraja odgurnu prednje sedište,namesti mene da legnem na bok po sedištu okrenuta njemu leđima glava mi u njegovim krilima,M…n proturi ruku iza mijih leđa pređe prstima preko guze i ubaci mi prst u pičkicu, odmah ponovo počnem pušiti,on me razvaljuje prstima u pickici drugom rukom mi razbija sise i bradavice. Poljubi me u obraz i šapnu mi na uvo, ajde pičko uzjaši kurac. Prestanem ga pušiti poližem celog poljubim u vrh glavića nekoliko puta.
C. Kako ćemo
M. Hajde polako opkorači me sedi na kirac,nabodi se do kraja
Prebacim nogu preko njega,uhvatim rukom kurac i polako ga prislonim na picu,M…n se nije mrdao, pritisla sam polako odozgo i glavić ulete u mene,uhvati me za kukove,ali me nije nabijao,ja sam sama nastavila da se punim kurcom,nabila sam se do kraja i počela polako da ljuljam guzom,M…n me držao za kukove i pomagao da mešam,ljuljao me napred nazad,spustila sam glavu na njegovo rame i nastavila da mešam nikada nisam bila punija ovo je stvarno čudo a lako sam ga primila ovo je prava mera za svaku pičku,ja se sve više nabijam na kurac M…n me sve brže ljulja
M. Cico jel voliš kurac
C. Volim
M.Ajde nastavi
Počinjem da se uvijam došla sam do kraja M…n me uhvati za ramena i jako navuče na dole a već sam odavno nabijena na kurac do jaja,hoće kičmu da mi slomi,osetih da me puni,na polovini njegovog svršavanja ja vrisnuh Joj,joj bože,na meni poče drhtati svaki mišić,uhvatila sam M….a za kosu osećam on se nabija u mene odozdo ja se sva tresem,nabila bi se sada na njega i da je duplo deblji,ovo je najjaci orgazam koji sam imala u životu, M…n provuče ruku izmeđi nas uhvati me za klitoris i poče ga trljati ja sedim nabijena na nabreklu kurčinu M….a sam stegla oko vrata,glava mi na njegovom ramenu hoću da malo odahnem osećam da je između nas sve mokro od znoja,on mi drka picu ne prestaje,kurac mu u meni još u nabreklom stanju,ponovo osećam da dolazim u blaženo stanje,M…n ne prestaje da mi radi klitoris uhvati me drugom rukom za bradavicu i uvrte je slatki bolovi nadolaze sve više ga stežem oko vrata počinjem opet da se nabijam na kurac, M…n osetio da hoću pnovo pa ubrzao da trlja kliću puna sam kurca i sperme,vrtim guzom M…n mi razvaljuje picu…Joj bože joj joj majko gotova sam.Ah,ah neznam sta hoce M…n ja ne mogu više moram da uzmem vazduha dva ludačka orgazma za dva minuta,to se retko dogadja.Ah ah,konačno se opustim.
C. Ti nisi svršio drugi put
M. Nisam posle ću opusti se pičko.
Poljubim ga što mogu sočnije,M…n mi tek sada pusti picu,kurac mu i dalje u meni tek sada osećam da je malo popustio,ubaci mi prst u usta.
M. Sva mi je ruka od tvojih sokića,poliži ih.
C. Hoću
M. Šta je sočnije tvoji sokići ili sperma
C. Sperma
M. Hoćeš li pičko sada sperme
C. Hoću
M. Ajde podigni se
Polako podižem guzu žao mi da izađe kurac iz mene,ali eto mora se.M…n me namesti da legnem na leđa po sedištu,skupim noge,on mi poturi ono jastuče pod glavu,koje je bilo negde dole na podu, raširi mi noge ubaci dva prsta u picu
M. Uh pičko ala curi baš sam dobro svršio
C. A nisi me pitao može li u mene
M. Ja ne mogu odavde sa 15 kilometara rastojanja da ti svršim u tetku moram u tebe.
C. Ha ha ha
M. Iz ovakve pičke samo budala može da izvadi,ovo se puni do zadnje kapi
C. Hvala ako je tako
Milan mi priđe kurcom do lica i udari me nekoliko puta već olabavljenim kurcom po obrazima
C. Nemoj me tući daj mi da ga polubim
M. Nećeš pičko da ga poljubiš već da ga ljubiš i pušiš do kraja dok ne svršim
C. Hoću zaslužio je
M…n mi ubaci kurac u usta
M. Hajde sada dok je opušten uzmi ga celog
C. Ne mogu veliki je
M. Samo polako može sve
C. Stvarno ne mogu
M. Uzimaj polako bolje ti je sada nego posle kada se digne da ti ga nabijem, hocu da ti je ceo u ustima
Probam polako osecam vec da je došao do grla povučem se nazad i u tom momentu dobih šamar.
M. Šta sam ti pičko rekao uzmi ga celog,nateracu te i muda da progutaš
Ćutim,nisam se nadala šamaru,vidim nema zajebancije i počinjem ponovo,usisavam ga polako sve dublje i dublje jedva dišem M…n me drži rukom za glavu opet ga osećam u grlu neznam na koju ću stranu,on me naglo povuče prema sebi kurac mi probi u grlo lice mi je na M…….m preponama,davim se, sva sreca pusti me naglo i ja se izvukoh.
M. Jesam li ti rekao da možeš ceo
Podiže mi glavu i poljubi u usta,zagrlim ga i dam mu jezik
M. Daj da poljubim ovaj obrazčić da prođe šamarčić,nemoj više dozvoliti da te šamaram
C. Neću
M. Ajde sada se pičko namesti kako ti odgovara i puši dok i ja ne svršim
Spustim jastuče između sedišta kleknem na njega i pocnem polako lizati i ljubiti kurac
M. Ajde pičko malo liži i ljubi muda da napraviš više spermića biće ti slađe ako ih bude više,neću ti ga ja gurati ali se trudi da bude što dublje i sočnije
C. Hoću
Pušim kurac,ližem ga ljubim povremeno ga uvlačim u grlo koliko mogu ljubim i gutam jaja,nikada slađe nisam pušila,jedino me žulja po kolenima što klečim, ali lepo mi je,već ni ja neznam koliko vremena traje M…n me mazi po licu pljuvačka i sperma cure,on povremeno izvadi kurac i rastrlja po mom licu,ućutao se čujem teško diše,počeo je polako da se nabija u moja usta odozdo,osećam da ću ga uskoro dovesti do kraja.
M.Cico spremi se još malo da svršim kada počnem uvuci ga što dublje i progutaj sve
C. Važi
Nastavljam da pušim,zagulila sam ga do kraja i jezikom ga obradjujem po glavicu M…n poćinje da se trza
M. Ajde pičko ajde gutaj,sve sve
Uvučem kurac koliko mogu i osetih vruć mlaz u grlu M…n se trese nabija mi kurac u usta ali i ja ga čvrsto držim da me opet ne navuče na celog.Polako se smiri,ja ga ne ispuštam iz usta sisam sve što se posisati može,to je moje to sam ja napravila dok sam ljubila i lizala jaja,gotov je izvadim kurac iz usta,on me pomazi
M. Ajde pičko poljubi ga u vrh još sto puta i gotovo je
C. Ha ha ja ću ljubiti a ti broj i kaži kada je dosta
M. Važi
Zagulim ga do kraja,jednom rukom držim jaja drugom rukom kurac Cmok,cmok,cmok,cmok,cmok…
M. Dosta je pičko
Poljbim ga još nekoliko puta i ustanem,kolena su mi utrnula,mislila sam konačno je gotovo,M…n uzdahnu par puta uh uh uh
M. Dodji pičko ovde
Opet me namesti da legnem, raširi mi noge i zaroni glavu u moju picu iz koje je još curila njegova sperma pomešana sa mojim sokićima,ubaci mi dva prsta i poče lizati gutati ujedati moju pičkicu, koliko je trajalo neznam ni sama ali sam bila na onom svetu još dva puta. Konačno sedimo na zadnjem sedištu ćutimo on me mazi
M. Kada nastavljamo
C. Može li sutra
M. Dogovoreno,hajde da se oblačimo imam u bunkeru balon vode
P.S. Ana, hva li ti, da nije bilo tvoje tri priče ovo se verovatno nebi desilo nikada

Please complete the required fields.
gresne cica maca
Pročitajte i ...  Nemirni pacijent

2 comments on “JEBAO ME TECA 1”

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Don`t copy text!