Jebanje brata i sestre priča

Zdravo ja sam Damir. Moja porodica zivi u Novom Sadu sada imam 20 godina i imam sestru koja je dvije godine starija od mene zove se Tea.

Budući da razlika u godinama između mene i sestre nije velika zajedno smo prolazili kroz faze odrastanja. zajedno se igrali, zajedno ucili mnoge stvari, sve u svemu prava porodicna idila. I majka i otac su bili zaposleni tako da smo setra i ja ostajali sami u kući. Iz početka dolazila nam je teta koja nas je čuvala, a zapravo nam je samo smetala, ali buduci da smo bili fina deca vrlo brzo su roditelji shvatili da možemo sami ostajati. Tada se sve svodilo na bezazlene igrice, često smo se pipali i spoznavali razlike između dečaka i devojčice. Bili smo prilično otvoreni jedno prema drugom, nismo ništa krili imali smo svoje tajne. Obično kada bi ostajali sami skidali bismo se goli i čudili se našim telom, odnosno samom razlikom. Tea nije imala ono što ja imam. Kada smo napunili 6 odnosno 8 godina po povratku iz škole odmah bi se počeli igrati nove igre koju nismo nikad prije. Igrali smo se mame i tate. U toj igri bismo se često poljubili onako kako to rade parovi na televiziji, onako neznajući šta se zapravo dešava ispod plahte zavlačili bismo se i trljali jedno o drugo, naravno nismo tada ni pretpostavljali šta to trljanje zapravo znači, ali oboje smo uživali u tome. Kako smo odrastali sve smo više učili, jedno znam ludo sam voleo sestru i nisam mogao zamisliti da ona bude devojka nekog drugog frajera. Sve smo se ređe igrali naše igre mame i tate obično kada sam predlagao da igramo bio sam odbijen. Tea je izrasla u pravu devojku. Sa 14 godina počela je furati rock fazon. Ošišala se nakratko i pravila krestu, nosila je crne majice i uske pantole sa lancima, mrzeo sam svakog njenog prijatelja jer sam smatrao da joj je baš on momak. Tada sa 12 godina već sam počeo drkati svoj mali kurac, na internetu sam naučio dosta stvari o sexu ali zapravo u nikad nisam imao devojku. Voleo sam samo jednu. Moj odnos sa Teom nije bio ni približan odnosu kakvom smo imali u ranom detinjstvu, sve se svodilo samo na službene razgovore, nije mi ništa pričala o svojim prijateljima. Jednog dana Teal je dovela svog prijatelja kući nakon upoznavanja sa roditeljima odlučili su otići u njenu sobu, mama je dala neki komentar na to a tata je oštro odgovorio ma daj Jelena šta mogu uraditi deca od 14 godina.  Mene ljubomornog brata je baš interesovalo šta to mogu uraditi ta deca pa sam otišao ispred njene sobe i osluškivao, i pokušao gledati kroz ključaonicu, nije mi išlo. Bio sam besan, želio sam videti ili bar čuti neki dio razgovora. Taj dan želja mi se nije ostvarila.

Kada sam ufatio Teu nasamo pitao sam je ko je lik koji je dolazio kući. Ispričala mi je sve kako joj je to prvi dečko i da je jako zabavan tip koji joj odgovara. Pitao sam ko iz topa jeste li se jebali? Začuđeno me pogledala i odgovorila nismo Damire sve i da jesmo boli te kurac za moju pičku i za moj život. Predložio sam joj budući da smo bili sami da mi je pokaže bar na trenutak, taj komad mesa koji sam toliko puta video ali bio mlad i glup i mislio da služi samo za pišanje, nije mi je htela pokazati.

Prošao je duži period od toga sestra je postala punoletna imala je 18 a ja 16, još uvek sam maštao samo o njoj, a tada ni njoj nisu cvale lipe u ljubavi. Ponovo smo postali poprilično bliski. Ne kao nekada ali smo sasvim otvoreno pričali na sve teme. Te večeri poverila mi se da je nevina još uvek, i da bi volela da proba sex. Ostao sam iznenađen…………………. Nastavak uskoro ukoliko budu pozitivni komentari…..

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *