Ja rob dvojice drugova

Seks sa muškarcem sam probao sa 17 godina i od tada sam bio samo sa jednim muškarcem sa kojim sam redovno imao seks. To je bio moj komšija Milan, koji je živio ulaz do mene. Bio je stariji od mene 3 godine i u naselju se pričalo kako je obdaren. Imao je kurac 24 cm i neumornu energiju za seks.
Vremenom shvatio sam da volim da mi je gospodar i da volim biti njegov rob. Volim kada me veže, udara, pljuje, kada mi psuje. Probali smo i gadosti razne.
Seks smo probali na svim mjestima, od stana do parkića. Jedno veče smo sjedili na klupi u mraku i ljubili smo se, kada sam se sageo da mu pušim on je stalno gledao u telefon. I prekinuo me na pola i rekao da idemo kod njega u stan.
Kada smo ušli, unutra je bio njegov drug Mirko. Gledao sam iznenađeno, a Milan mi je rekao ,,Sada ćemo da te karamo, kako ne možeš ni da zamisliš”. Bio sam iznenađen činjenicom da i Mirko voli mlade momke. Ja sam se nasmijao i krenuo sam da poljubim Milana, a on mi je udario šamaru i bacio me na koljena, a njegov kurac mi je već bio u ustima. Napušavao me i kada ga je izvadio, još nisam došao do daha, a Mirko mi je zabio svojih 19cm do kraja. Taj dečko je manijak, nabijao me iz sve snage i počele su mi suze ići na oči. Tako me napušavao dok mi nije svršio u grlo.
Milan mi je zgrabio za kosu i bacio na krevet potrbuške, zavezao mi ruke i podigao mi guzove. Pljunuo je na moju već raširenu rupu i počeo da mi gura prste. Uvijek je bio pažljiv, ali sada me nije štedio.Gurnuo mi je tri prsta odmah, a uskoro i četiri. Nisam mogao da vrištim, jer mi je Mirkov kurac ponovo bio u ustima.
Kada su mi krenule suze od bola, Milan mi je prišao i počeo da me šamara govoreći ,,Šta je pičko mala? Boli te, je li? A voliš biti moja droljice, voliš da te karaju iz sve snage? Sada ćeš da vidiš šta je karanje pičko mala”.
Zabio mi je svoja stopala u usta, a Mirko mi je došao do guzova i nabio mi ga je odmah. Počeo sam da stenjem, a Milan je svaki moj krik kažnjavao šamarom.
Mirko me je karao bez milosti, svojih 19cm je nabijao ne štedeći me ni malo. Suze su mi išle i da mi Milana stopala nisu bila u ustima vrištao bih kao malo dijete. Milan mi je onda nabio svoj alat u usta i držao ga dok ne krenem povraćati. Govorio mi je ,,Pičko malena, nemoj da mi vraćaš, hoću sve da gutaš”.
Mirko me ja nabijao i govorio je Milanu ,,Kakva mala droljica od klinca, voli kurac više nego sve i jedna do sada. Zato ću i da ga jebem kao nijednu do sada”. Momak je bio veoma izdržljiv i nije prestao da mi ga nabijao dok nije svršio u mene. Onda su se on i Milan zamjenili.
Milana nikada nisam vidio takvog, bio je veoma agresivan i konstantno me je udarao po guzovima, nabijajući me i govoreći ,,Pičko malena, pederska sad ću da ti uništim tu tvoju malu kurvanjsku rupu” i ušao je naglo do kraja. Tu sam mislio da ću pasti u nesvjest, ali Mirkovo šamaranje me držalo budnog. Nabijali su me sa dvije strane iz sve snage, nemajući milosti ni sekunde.
Poslije pola sata mog rasturanja, Milan je svršio obilato u moj šupak, a Mirko u moja usta. Kada su završili, smijali su se i govorili mi ,,Mali bio si dobar”, kada sam došao do daha rekao sam im ,,Jebite se kreteni”, nemoćan i izubijan od kurca.
Milan me je pogledao, uhvatio za kosu i dreknuo na mene ,,Kome ti to govoriš?!”, bacio me na pod i počeo da piša po meni, a Mirko mu se bez razmišljanja pridružio.
Kada je Mirko otišao u wc, Milan me zgrabio i poljubio tako strastveno i rekao mi je ,,Droljice moja bio si odličan, Znaš li da te tvoj Milan voli? Neću te više nikome dati i od sada samo ja smijem ovako da te nabijam”.
Tu sam se nasmijao, poljubio ga i još jednom mu lagano popušio.

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *