Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Izdaja

6 min čitanja
zestoko nabijao u picku devojke

Oliverova djevojka Olivija bila je privlačna ali promiskuitetna mlada žena. On je to znao, ali nije mogao odoljeti njenom šarmu i zamamnim oblinama. Čak ni činjenica da je od njega starija godinu dana, nije ga uznemiravala. Premda nisu prečesto spavali zajedno, Oliver je volio Oliviju i vjerovao je da i ona voli njega. Mogao se zakleti da mu je vjerna…

Sve do jedne kobne noći kada se njegova iluzija raspršila kao kula od karata.

besplatan sms

Naime, naš junak se te večeri vraćao iz škole. Bio je završni razred radničke škole i išao je u drugu smjenu, tako da je navikao da pri povratku hoda kroz mrak. Nije se plašio, samo mu je bilo malo neprijatno. Jedva je čekao da dođe u toplu kuću, da se ugrije i da pojede večeru koju mu je spremio tata Filip.

zestoko nabijao u picku devojkeFilip se davno razveo od svoje supruge Rouz, Oliverove majke. Mali Oliver nije znao zbog čega su se svađali, pošto je tad još uvijek bio dječak. Nije znao ni da je njegova majka imala ljubavnika. Sa tek navršenih osamnaest godina, Oliver je živio sa ocem s kojim se ponekad svađao ali ga i neizmjerno volio. Ipak mu je bio sin jedinac a ovaj njemu najveća podrška u životu.

Vrata stana su bila zaključana. Oliver se začudio i potražio ključ u školskoj torbi. Čim je ušao unutra čuo je neke čudne zvuke. Prepoznao je glas svog oca, ali zašto bi taj muškarac stenjao u to doba, i to tako glasno? Mladić se na vrhovima prstiju došunjao do vrata očeve sobe. Sada je jasno mogao razabrati ne samo očeve, nego i uzdahe koji su nesumljivo pripadali nekoj ženskoj osobi. Obuzela ga je jeza. Pritajio se i slušao jecaje dvoje ljudi koji su, po svemu sudeći, vodili ljubav.

Oliveru je bilo teško da zamisli da njegov otac u četrdeset i nekoj godini još uvijek juri za suknjama. Kao glava jedne poštene radničke porodice, Filip je bio sinovljev uzor. Doduše, mora se priznati da je bio prilično usamljen otkako ga je žena napustila. Možda je sin trebalo da bar pokuša da razumije očevu potrebu.

Pročitajte i ...  Taxi

Momak je isprva namjeravao da ode u svoju sobu, tim prije što mu se između nogu pojavila izbočina. Farmerke su mu pucale od uzbuđenja i ne bi bilo uputno da se vrata iznenada otvore i da ga otac vidi u tom izdanju. Ipak, znatiželja je prevladala i mladić se bojažljivo osvrnuo iza sebe, a potom se sasvim približio i provirio kroz ključaonicu…

Zamalo ga nije spucao infarkt kad je ugledao svoju prekrasnu curu Oliviju kako, gola kao od majke rođena, poskakuje na Filipovom ukrućenom udu. Oliverova vlastita djevojka upravo je vodila ljubav sa njegovim rođenim ocem. Filip je frktao kao konj i zarivao svoj debeli palamar u utrobu tinejdžerke. Krevet se ljuljao pod težinom njihovih oznojenih tijela. Mlada žena je miješala kukovima kao luda, a onda je Filip okrenuo Oliviju i uzeo je sa strane, nazivajući je pogrdnim imenima tipa “kurvo”, “droljo” i slično.

Oliver je prestao disati. Ovo nije stvarno, znači ovo se ne događa, očajno je vrištala dječakova podsvijest.

Olivija se ponašala kao prava prostitutka, i to neka jeftina, pokupljena sa ulice. Bila je obrijana pa je Oliver jasno mogao vidjeti kako furiozno trlja svoj klitoris. Filip se ponudio da joj pomogne i ona se prepustila rukama iskusnog muškarca, uživajući u njegovim istovremeno nježnim i grubim dodirima.

“Jače, dublje!”, podsticala je oca svog momka da je nabija još žešće. “Daj mi ga u dupe!”, vikala je raspomamljeno. Filip je zarežao i kao po komandi, ispunio njenu oblu zadnjicu svojim mesom.

Oliver je stajao kao ukopan. Cijelo tijelo mu se zaledilo, samo mu je erekcija iz nekog razloga bila tvrda kao kamen – i dalje je rasla. Više nije bilo mjesta; mislio je da će mu džins pući. A tamo u sobi, njegov otac se popeo na njegovu djevojku i grizao je kao bijesan pas. Čvrsto je svojim snažnim rukama stiskao i pohotno ljubio njeno nabujalo tijelo. Njene nakvasale dojke, kao dvije dinje, tresle su se pod naletima tog krupnog muškarca koji je imao falus kao pastuv. Lice mu se potpuno izobličilo od požude, do te mjere da ga rođeni sin nije mogao prepoznati.

Pročitajte i ...  Nenadani susret na selu

Debeo, nabreklih vena i obrastao tamnim krznom; Filipov ud je bio gorostasan. Ispod njega su se klatile dvije masivne mošnice, kao kod rasplodnog bika. U tim ogromnim testisima kuvalo se sjeme, gusto, bijelo i živodarno. Mada već u srednjim godinama, Filip je, po svemu sudeći, bio itekako potentan muškarac.

A plodan?, upita se Oliver dok se potajno dirao po međunožju.

“Kurvo, hoću da ti svršim u pičku”, roktao je Filip dok je Olivija vrištala kao da je kolju i grčevito se hvatala za čaršav.

“Hajte, čika Filipe, napunite me! Oplodite me, napravite mi dijete!”, vrištala je u transu zarivajući nokte u njegova široka pleća, a onda je iz čista mira zavukla prst u njegov čmar i u bunilu, ugrizla ga za vrat. Nastupilo je totalno pomračenje svijesti dvoje ljubavnika. Oliver se iz dna duše nadao da njegova djevojka u tom trenutku nije bila pri sebi, inače…

Olivijin više od dvije decenije stariji ljubavnik se napeo i uz gromoglasan urlik kao kakva ranjena zvijer, prosuo obilnu količinu sperme, duboko u matericu djevojke svog rođenog sina. Taj ludački prizor se odvijao pred Oliverovim očima. Otac nije imao pojma da ga sin posmatra kroz ključaonicu dok je ovaj žudno milovao tijelo mlade bludnice, udišući njen opojni miris. Naravno, nije mogao ni pretpostaviti da se Oliver dodirivao, prepun pomiješanih emocija: uzbuđenja, stida, krivice…

Tinejdžer je bio potpuno izvan sebe. Kako mu je otac to mogao učiniti? I da li je to bio samo jedan bizaran san, ili možda halucinacija izazvana marihuanom koju je krišom probao prije neki dan? U toj zbrci i navali osjećanja, smetnuo je sa uma svoju curu. Mogao je misliti samo na svog oca, svog nekadašnjeg idola…

Pročitajte i ...  -20%

I na njegovu izdaju.

Suze su navirale na njegove zelene oči i klizile niz jedre mladalačke obraze. Bio je ponižen, povrijeđen, iznevjeren – ali, u isti mah i napaljen kao pas lutalica.

Odjurio je u svoju sobu, bacio se na krevet, jednim potezom svukao donji veš i počeo onanisati kao sumanut. Navlačio je kožicu na svoj rumeni glavić i dahtao kao davljenik, zamišljajući oca kako se krvnički zakucava u njegovu djevojku. Zamišljao je Filipa, muževnog i sluđenog od perverzne strasti, kako se zariva duboko u Olivijino podatno tijelo, koje se ugibalo pod njegovim silovitim naletima. Ponovo je vidio svoju razvratnu djevojku kako gura prst u Filipov anus, dovodeći ga do ekstaze.

Bio je tako prokleto blizu. Bjesomučno je stiskao svoje testise i prstom prelazio preko međice, sve do rektuma. Zamalo se nije pomokrio od slasti koja ga je obuzela i pomutila mu razum. Poželio je da uzme svoj jastuk i trlja se o njega, da poveća užitak do maksimuma. Zašto sam toliko prljav, šta nije u redu sa mnom?, pitao se dečko dok su mu suze tekle niz obraze crvene poput krvi. Dohvatio je svog pernatog prijatelja i zario lice u njega. Nije više mogao izdržati; užitak je bio nesnosan.

Kad mu se u mislima ukazao očev kolosalni ud koji je, iz rupice na glaviću, rigao sjeme u plodnu matericu sinovljeve cure, Oliver je doživio toliko jak orgazam da je provalio krevet a zatim ga ukaljao svojom mladom spermom koja je prštala na sve strane, kao iz crijeva za vodu.

Print Friendly, PDF & Email
Please complete the required fields.
besplatan sms

Još zanimljivosti

3 min čitanja
5 min čitanja
5 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

1 min čitanja
2 min čitanja
1 min čitanja
12 min čitanja
Don`t copy text!