Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Ispovest jedne Robinje

8 min čitanja
Robinje u dupe jebana

Kožne lisice su mekane, ali neumoljive, ja sam klasičan prizor bespomoćne Robinje. Lisice se ne zaključavaju, ali ni ne moraju, ne mogu da dohvatim kopče koliko god da istegnem ili uvrnem prste. Visim vezana za zglobove u garaži mog dečka Srđana, na pola puta između benča i razbacanih tegova. Uz ogroman napor, jedva sam dotakla pod nožnim prstima. Ono što ne mogu da uradim je da se oslobodim. Tu su i lisice oko mojih članaka i lanac koji ih povezuje sa podom, da me spreči da podignem noge.

Osećam hladan povetarac na svojoj goloj koži i pitam se kako sam dozvolila sebi da dođem u ovu situaciju. Ponovo. Srđan i ja smo rođeni istog dana i išli smo u iste škole. Uvek smo bili prijatelji, od malena. Tada je razvio interesovanje za bodibilding otprilike u isto vreme kada sam ja razvila interesovanje za dečake. Naravno – odmah sam se beznadežno zaljubila u njega.

U vreme kada smo išli na isti fakultet, on je bio razvijen frajer, uvek okružen jatom devojaka mnogo lepših od mene. Ja sam ugasila želju koju sam osećala prema njemu, zajedno sa svim onim snovima koje deca na kraju morati potisnuti. Nakon faksa smo se zaposlili, a Srđan se oženio nakon burne afere i razveo se od nove žene iste godine.

Igrom slučaja sam se našla kod njega pokušavajući da ga utešim najbolje što sam mogla. Sedeli smo na njegovom kauču, pili vino i pričali satima. Najzad mi je tihim, promuklim glasom dao svoju ispovest. „Ono za čim zaista žudim…“ rekao je, „je da bičujem. Da bičujem devojku, da je nateram da se migolji od bola i zadovoljstva. Da celim telom oseti moju moć. Da ona pati kao što je ona kučka naterala mene da patim.“

Namerno je ublažio ton. „Znam, ja sam jedna poremećena bolesna osoba zar ne?“

Celo telo mi je drhtalo, osetila sam i vrtoglavicu kada sam ustala, okrenula mu leđa i spustila suknju i tange. Predugo nije ništa govorio. „Ana, jesi li sigurna?“ upitao je napokon. Klimnula sam glavom, ne zato što sam bila sigurna, niti bila ikad bičevana. Ali bila sam sigurna da želim da mu ugodim više od svega na svetu. A ako mu je bilo potrebno da me bičuje – prihvatam. Robinje nabijanje s guza

Postajanje Robinje.

Nakon par sekundi me je ošamario. Udar me je iznenadio, kao i toplina koja ga je pratila. Bolelo je, jeste, ali to je bio i vrhunac godina maštanja. Bol mi je jasno dao do znanja da ovoga puta nije sve samo moja mašta. Moja guza je odmah porumenela. Posle desetak jakih šamara, raskopčao je pantalone, nagnuo me preko fotelje i zabio mi kurac duboko u pičku! Taj prvi put se nije potrudio ni da se skine, niti da mi uradi bilo šta drugo. Moja pička je naravno bila mokra i spremna za njega.

Pročitajte i ...  Poklon (Uvod)

Nije mi bio stran seks, ali nikada nisam bila jebana tako jako, sa takvom energijom i entuzijazmom. Svršio je u mene, a kada me je okrenuo, videla sam koliko je bio divlje srećan. Iako nisam svršila, bila sam i ja srećna Robinja. Od tog dana smo daleko napredovali od jednostavnog šamaranja i psećeg stila. Sad sam jecala dok sam visila, ne od bola, barem ne još.

Ulazi u garažu, pojačava grejanje da se oboje preznojimo. Nosi kožu, jer smo saznali da me pogled i miris kože prožete njegovim znojem čine jebeno napaljenom. Nosi veliki bič i mali kajiš, ali to je ono što me najviše plaši. Geg, jer on znači da će koristiti veliki bič. Ogroman. Na meni. Kožni geg ispunjava mi usta dok mi Srđan zateže kaiš oko glave tako da ne može da se olabavi.

Srđan i ja smo postali poznavaoci bičeva i stilova bičenja. Povlači bič nazad i pušta ga da leti dok me ne udari! To je tačno onoliko bolno koliko očekujem da bude. Moje dupe još uvek gori kada nanese drugi udarac. Posle otprilike četiri udarca počinjem da psujem, ali on me naravno ne čuje zbog gega u mojim ustima. Pakleno boli. Svesna sam da ne mogu to da zaustavim a bičevanje će trajati sve dok moj dečko ne završi sa mnom. Robinje bičevanje po guzi

Gubitak samokontrole.

Ali u isto vreme ova misao izaziva poplavu dubokog pokoravanja i osećam da se topim iznutra. Ja pripadam Srđanu. Ja sam njegova robinja, njegova lutka. I moja osećanja pripadaju njemu. To je tako ponižavajuće, gubitak samokontrole, i to još više podstiče moju požudu. Nikada nisam znala da li Srđan broji svoje udarce ili sudi o svom napretku po mojim reakcijama. Jednom je skinuo geg i naterao me da ih prebrojim. Ali sam bila toliko rastrojena poplavom osećanja u meni da su brojevi ispali potpuno ludi, normalan mozak za Robinje.

Pročitajte i ...  Za to služe Prijatelji

Zato me je kaznio, i to nismo nikada više pokušali. Sve što znam sigurno je da na kraju bič padne na zemlju. Srđan je tu pored mene, jebe me, jebe me u mom ropstvu. Posebno težak udarac me vraća u sadašnji trenutak. I dalje visim, dupe i celo telo natrpano bolom. Osećam Srđanove snažne ruke oko mene i vrh njegovog penisa koji pipa moju pičku. Malo manevrisanja i lako ulazi pod pravim uglom, a sve to omogućava vešanje.

Ta prva jebačina je završena u jednom mahnitom pokretu. Posle bičevanja, niko od nas nikada ne traje dugo. Nije čak ni jasno ko je ovaj put prvi svršio. Onda izlazi napolje a ja postajem svesna težine mojih vezanih ruku. Ramena su u usijanim bolovima, skoro kao i guza. Vruća reka Srđanovog semena klizi niz moju desnu butinu, od čega me nepodnošljivo svrbi.

Miris seksa je kao nizak, gusti oblak zarobljen unutar garaže, mešajući se sa mirisima mašinskog ulja, prolivenog benzina i metala. Čujem kako Srđan ponovo uzima bič spreman za svoju robinju. Tiho stenjem. Najdublji, najpokorniji deo mene zapravo žudi za novim susretom sa okrutnim bičem mog dečka. Međutim, on me ne udara. Umesto toga, on nepodnošljivo trlja tvrdu kožu preko crvenila koje prekriva moju guzu.

Počinjem da se tresem. Srđan preokreće bič u svojoj ruci i jednim potezom gura ručicu sve do moje pičke. Sada se ne brine za ugao, samo me mami sa ručkom. Čujem ga kako škrguće zubima od frustracije i besa. To je loš znak. Ili dobar. Onda ručke nema, Srđana nema, i čujem bočicu i lubrikant kako curi. Srđan se vraća i šamara me po guzici. Ovo posebno mazivo ima nekoliko posebnih sastojaka u sebi.

Jebanje analne Robinje.

Ledeno peckanje. Trlja ga u moj šupak, čineći ga da se zgužva. Nakratko se udaljava a telo mi se nekontrolisano trese. Zatim drugi sastojak maziva, hladnoća bledi da bi je zamenila toplina, intenzivna toplina, vrelina. Nabori nestaju, moj šupak se širi. Ponekad me Srđan muči svojom požudom, uskraćujući mi olakšanje iz sata u sat. Ali ne danas. Više nisam bila iznenađena brzinom kojom može da se oporavi od svojih orgazama, ma koliko oni bili zadovoljavajući.

Briše ruke o krpu i navlači tanke kožne rukavice. Otkopčava lanac koji drži moja stopala za betonski pod, puštajući moje telo da se slobodno ljulja. Nikada nisam bila u stanju da ga primim u guzu osim kada tako visim. Znam da će Srđan namazati kurac drugim mazivom da malo utrne i dugo izdrži u mom dupetu. Njegov penis klizi po meni, i koliko lako ulazi je znak koliko sam opuštena, uprkos znoju i bolu. Robinje u dupe jebana

Pročitajte i ...  Akademska Kazna

Ja pripadam njemu, a on može da me jebe kako god želi. Naprezanje mojih ruku raste do tačke kada vrištim u geg, ali moj šupak ostaje čvrsto povezan s njim. Na kraju se umori od ovoga i pusti me da opušteno visim, a njegov penis mi je i dalje u guzici. Za poslednju fazu, on ponovo pričvršćuje lanac, nekako uspevajući da ostane u meni. Jebe me sve dok se ne čini da je njegov penis postao dovoljno ogroman da dođe do mog grla.

Srđan nije mali, ali u mom dupetu uvek izgleda duplo, tri puta duži i deblji. Nakon beskonačno vremena konačno dolazi do svog drugog oslobađanja, njegova sperma ispunjava moja creva, dodajući unutrašnju toplotu nepodnošljivoj spoljašnjoj toploti. Znoj mi se sliva niz lice i sise, a Srđanova ljupkost se sliva niz moja natučena bedra. Sve ovo vreme nije progovorio ni jednu jedinu reč sa mnom.

Onda, konačno me podiže i spušta sa udice o kojoj sam visila sve ovo vreme. Bol u ramenima se još više pogoršava kada po prvi put slobodno pokrećem ruke, ali nije me briga. Srušim se Srđanu u zagrljaj i pustim ga da me golu nosi iz garaže u toplu kuću. Moje telo gori, ali moja duša je duboko zadovoljna. On skida geg, a ja počinjem da plačem. Mrmlja mi tihe utešne reči dok plačem, maže mi guzove umirujućim losionom, masira moje bolove. Ipak nije gotovo. O, ne. Srđan i dalje ima potrebe, pa tako i ja. Biće još ropstva, možda više bičevanja, definitivno još jebanja pre spavanja.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Nevina matorka 1 min čitanja
erotske price gay 11 min čitanja
Zlocesta milf mamica 1 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!