Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Intrigantan Matorac 3. Deo

6 min čitanja
matorac joj liže pičkicu

Gordan je oblizao usne kad su se poplavila stara sećanja na Klaru koja je igrala upravo ovu igru sa njim, i na njegovo iznenađenje osetio je komešanje u međunožju.

Upoznavanje Hrvatska

„Da li biste želeli da vidite više?“ pitala je tiho.

To je bilo jedno od najbržih pitanja koja je ikada čuo, ali nakon preispitivanja odlučio je da ne može iskoristiti njenu ponudu jer je osećao da to piće govori iz nje.

„Koliko god bih voleo“, odgovorio je sa žaljenjem, „mislim da ne bih smeo“.

“Što da ne?” upitala je.

Tiho je objašnjavao svoje razloge, ona ga je slušala sa sve većim osmehom, a zatim spustila haljinu niže.

“Ti si mi tako drag.” nasmejala se, “Gordane, ako bih ti rekla da tačno znam šta radim, da li bi rekao” da “na moje pitanje?”

“Pa naravno da bih, ali možda te čeka iznenađenje, mlada dama.”

Tijana se nasmešila, sigurno se nadala da će je dočekati vrlo prijatno iznenađenje, posegnuvši iza sebe otkopčala je haljinu i pustila je da padne, Gordan je zurio u nju nestrpljivim očima i dok je ponovo posezala iza nje da otkopča grudnjak, ugledala je njegov jezik kako mu preleće preko usana.

Polako je skliznula grudnjak otkrivajući svoje velike, zrele sise njegovom pogledu, na svoje zaprepašćenje i veselje videla je kako mu se prednji deo pantalona počeo ispupčavati dok je bio opijen u njenom pogledu. Dosežući do gaćica polako ih je spustila niz noge i odbacila, i otkrila mu predivnu pičkicu sa usminama koje su bile spojene u jednu slatku liniju.

“Hvala ti.”

„Da li biste želeli ….“ ostavila je pitanje nedovršeno.

Gordan nije mogao da veruje svojim ušima, ova predivna žena koja je tako otvoreno pokazivala svoje nežne mlade čari njegovom požudnom pogledu, pitala je da li bi je hteo tucati, nepotrebno je reći da je hteo, pogotovo što je u tome bio veoma dobar u mladosti.

Nasmešivši se ustao je i polako skinuo odeću, osmeh mu se proširio kad je vidio čuđenje u njenim očima kad je njegov penis iskočio. Krećući se polako, stao je ispred nje, nagnuo se napred i poljubio joj mlade usne, pre nego što je shvatio da se istopila uz njega, velike sise spljostile se o njegovu kožu, bradavice ga mazile, gola pica trljala se o njegovu erekciju na način koji je oboje uzbudio.

Pročitajte i ...  Tatina Princeza Mature

Gordan je premestio ruke na njene sise i uživao u čudesnoj teksturi njenog mesa ispod starih ruku, prstima joj je mazio bradavice, nešto zbog čega je njegova pokojna supruga oduvek divljala, Tijana je isto reagovala, duboko režanje začulo se dok ga je pritiskala čvršće, a ruka se stezala između njih kako bi se zatvorila oko njegovog penisa.

Odgurnuvši je malo, Gordan je kliznuo rukom po njenom telu do pičke, a prsti su je tražili i pronalazili njen klitoris, zadirkujući ga sve dok im nije razdvojila usne i zavapila u ekstazi. Tijana je bila zaprepašćena, činilo se da je Gordan tačno znao kako da je uključi, kako da je dodirne, zadirkuje, poljubi, osetila je njegove prste na klitorisu i telo joj je izbijalo u klimaksu, a niko do ovog trenutka nije je doveo brže do vrhunca.

Ruka mu je skliznula dole, jedan, a zatim dva njegova prsta skliznula su u njenu mokru, čeznu mačkicu da bi se primamljivo polako kretala prema van i na to je dodao blagi pokret uvijanja koji ju je brzo odvezao na drugi vrhunac.

matorac joj liže pičkicuOsetila je kako pada unazad, njegove snažne ruke vode je na pod i Tijana je nestrpljivo čekala da je uzjaše, ali umesto toga osetila je kako joj klizi niz telo, odjednom mu se jezik našao na klitorisu. Tijana je vrištala i izvijala tijelo, Gordan joj je lizao klitoris, izluđivao je, a zatim se njegov jezik spustio dole i sondirao joj rupu, osetila je kako bučno isisava sokove iz njene pice i opet je kulminirala.

Ubrzo zatim, osetila je kako njegov masivan kurac bocka na ulazu u njenu macu, a zatim se on gurao prema napred, a njeno telo mu je pružalo dobrodošlicu. Na trenutak je ležao mirno, penis ju je ispunjavao, a zatim se polako kretao, potezi su bili dugi i uzbudljivi. Gordan je uživao u svakom trenutku, osećaju njenih sisa, čvrstih bradavica između njegovih prstiju, njene pičke mokre i uske, njeni jecaji su ga podsticali dok ju je vozio do vrhunca, a zatim joj je lizao sokove iz mace, njihov ukus sladak na jeziku podsećao ga toliko na Klaru.

Pročitajte i ...  Moja fantazija No.1

Uživajući u osećaju mlade pice oko njegovog prastarog kurca, Gordan je par momenata ležao mirno, pre nego što je počeo polako da se kreće zadirkujući, dok ga je Tijana molila da je ‘žestoko pojebe’.

Tijanin plač ispunio mu je uši, a zatim ga je molila da je izjebe, da se zabije u nju, a on je uz veliku radost pojačavao svoj ritam, penis mu je skliznuo i zabio se žestoko! Gurala se i povijala ispod njega, ali je zaigrano pokušavala da se uskladi sa brzinom i snagom njegovih udaraca. Gordan je osetio poznatu bol u jajima koja su ga upozorila na njegov vrhunac, a poslednjim moćnim potiskom ugurao je penis duboko u nju i dahtao dok su mu sokovi pucali. matorac jebe tinejdžerku

Tijana je bila omamljena od seksualnog ludila, nikad pre nije bila nekontrolisana, tada je osetila kako se duboko zabija u njenu picu i ukrućuje se, njegova vrućina nadire u njenu matericu. Činilo se da Gordan teče i teče i teče, imala je vizije kako je ispunjava svojom spermom, kao da je iz daljine mogla da čuje kako vapi dok joj talas za talasom ispunjava telo.

Zatim se otkotrljao s nje, disao je ubrzano, osećala je kako je posmatra dok joj se telo spuštalo s visokog nivoa, i njeno posrtanje pretvaralo se u lagano drhtanje.

“Uhhh jebote!” Tijana je dahtala, “To je bilo fantastično.”

Gordan je osećao veliko zadovoljstvo i zbog ličnog uzbuđenja i zbog činjenice da je toliko uzbudio ovu mladu ženu da je molila za njega, možda je u toj staroj izreci da “bez starca nema udarca” bilo zrno istine. Gledao ju je kako leži pored njega i ako bi verovao u takve stvari, zakleo bi se da je Tijanaa bila Klara reinkarnirana.

Pročitajte i ...  Čovjek iz Auta

Odšetao je do kuhinje i doneo peškir kojim su se mogli očistiti, Tijana je pokušavala da ustane dok se vraćao u sobu.

“Dođi ovamo i pomozi mi da odem na kauč.”

Smejući se, učinio je kako je tražila, stavljajući peškir ispod nje dok je sedela, jadna draga je bila izmučena, ali izgledala je zadovoljno. Tijana ga je pogledala i vraški se nasmešila, nekako je znao što će sledeće učiniti, i zasigurno joj je glava pala u krilo, a usta su joj se zatvorila oko njegovog kurca kako bi sisala i lizala njegovu kurčinu. klinka sisa dekin kurac

Bio je zapanjen ne samo da je otkrio da je njena tehnika potpuno ista kao i tehnika njegove pokojne žene, već i da njegov penis reaguje na njene postupke gotovo jednako brzo kao u stara vremena sa Klarom. Ubrzo je osetio kako vrhunac juri nad njim i kako mu seme žurno teče u njena usta, ali osetio je kako je sve to progutala i isisala, samo ga je nevoljno pustila kad mu se penis počeo smanjivati uprkos svim njenim pažnjama.

„Hriste”, dahtao je, „skoro sam zaboravio koliko ovo dobro može biti.”

“Zadovoljstvo je moje.” Tijana se drsko nasmešila.

“Mlada damo”, nasmejao se, “toliko si slična mojoj Klari da je to čudno i mislim to kao kompliment.”

„Znam”, uzdahnula je privijajući se u njegova rebra, „smešno je to što osećam da sam tu gde pripadam.”
***
Mesec dana kasnije, na šok cele zajednice, Tijaninih roditelja i najviše baka Majde, Gordan i Tijana su se venčali, sa osmehom odgovarajući svima onima koji su imali predrasude prema njihovoj razlici u godinama.

 

KRAJ

Print Friendly, PDF & Email
Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Cigancica upoznavanje Beograd 1 min čitanja
tata me je tucao u usta 6 min čitanja
jebozovna seski milfara želi da razmenjuje fantazije 1 min čitanja
gleda baku kako drka pičku 6 min čitanja

Profi kurva uzivo

Don`t copy text!