Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Helena i njen Sin

6 min čitanja
Helena sin je jebe

Helena je stajala pored kreveta i skinula je odeću sa sebe. Stajala je gola, gledajući dole u svog sina koji je ležao na krevetu. Miloš je zurio u majku, srce mu je lupalo. Uživao je u pogledu na njene teške grudi, braonkaste bradavice, natečene i istaknute. Dok se penjala na krevet, njene grudi su se primamljivo pomerale. Ispružio je dlanove prema mekoći i nežno je gnječio njeno golo meso. Osetio je kako su joj bradavice otvrdnule na njegov dodir.

„Uff mama“, tiho je rekao.

Osetila je njegove drhtave ruke na svojim osetljivim bradavicama. Helena je držala glavu svog sina dok su njegova usta hvatala njenu desnu bradavicu. Dodir njegovih usana odao je trenutak nezamislivog erotskog osećaja i Helena je morala da zastenje. Tada je spustila donji deo pidžame svog sina i debeli tvrdi penis je bio otkriven. Kada se sagnula i jezikom zagrebala po mekom glaviću, Miloševa zadnjica se stegnula.

Dahtao je, ne mogavši da se kontroliše. Njegovo seme je iscurelo u gomilu gustog sekreta sluzi. Miloš je pustio sve što je imao u naletima dok su se mamine usne hvatale za glavu njegovog penisa. Primala je oštru mušku spermu u usta. Držala se za njegove butine dok mu se telo treslo tokom erupcije. Helena svršio mami u usta

Postepeno, Miloš je prestao da se trese dok je Helena isisavala spermu svog sina. Milovala mu je skrotum i u požudnim čarima njihovog incestuoznog greha, nije shvatila da Miloš ima prste u njenoj vagini. Ona je već bila mokra. Miloš je milovao njene tople nabore. Usta su joj bila ispunjena semenom njenog sina. Polako se povukla a Miloš je sklonio ruku sa njenog međunožja. Okrenula se i videla da su mu oči zatvorene. Ustala je i utrčala u kupatilo.

Helena je posisala sinov kurac.

Sagnula se nad lavabo i otvorila usta da gusta beličasta tečnost iscuri. Zadrhtala je. To je bio prvi put da je prmila muški sekret u usta. Oprala je usta vodom. Ušla je u kadu i umila se. Potom je sela na komodu zatvarajući oči. Njen svet se raspadao i nije mogla da se pomiri sa onim što se upravo dogodilo. Osećala se kao kurva. To je bio njen sin u sobi i upravo je počinila krajnji greh. Da je Miloš pokazao makar nagoveštaj da želi da je poseduje, stvari bi bile nekako lakše. Ali on to nikada nije uradio. Ušla je u njegovu sobu i zavela ga.

Pročitajte i ...  Zabranjeno voće

Pošto je bio muškarac, nije mogao da odoli nakon što se skinula i stala potpuno gola za njegovo zadovoljstvo. Milošev otac se od nje razveo godinu dana ranije pošto se zaljubio u mladu devojku od 22 godine. Helena je ostala sama i nije bila ni sa jednim muškarcem. Čak i sa 40 godina, ona je i dalje bila poželjna žena i nije nedostajalo udvarača.

Godina bez muškarca naterala ju je da potraži utehu kod sopstvenog sina. Trenutak se upravo desio. A Miloš joj se, kao mlad i muževan muškarac, potčinio. Dok se preispitivala nije ni čula kucanje na vrata kupatila. Helena je podigla pogled, gotovo u šoku dok su se vrata polako otvarala. Brzo je povukla svoj peškir i omotala ga oko tela.

„Mama, jel je sve u redu? Dugo si u kupatilu.“

„Miloše, molim te, ne govori ništa, molim te“, promucala je i počela da plače. Suze su joj počele kvasiti obraze dok je stezala ruke oko sebe. „Znam da ti se gadim, kakva sam ja to majka“, skoro je zajecala. Miloš je ušao u kupatilo i kleknuo na pod ispred nje. Uhvatio je njene ruke i čvrsto ih držao, dok je pokušavala da se odmakne od njega.

„Volim te mama, mnogo te volim, a nakon onoga što se desilo, ne mogu da ti opišem koliko sam srećan.“

San je usledio.

„Ne, to nije moguće, to govoriš samo zato što sam ti ja majka“, rekla je kroz jecaje. „Ja sam kurva. Ne, aj sam gora od kurve!“ povikala je u očaju. Miloš ju je povukao i držao u svom zagrljaju, čvrsto je grleći uz svoje telo.

„Ako me voliš, isto koliko i ja tebe, nemoj više nikada da govoriš takve stvari“, nežno je milovao njenu kosu. Držao ju je u naručju i izveo napolje. Odveo ju je u krevet i smestio da legne. Miloš je povukao ćebe da ih pokrije dok se smeštao pored nje i zaštitnički je držao. Plakala je sa sinovim rukama oko sebe.

Pročitajte i ...  Budi moja tajna...

**

Već je bio mrak kada se Helena probudila. Mora da je spavala nekoliko sati. Meka svetlost meseca sijala je kroz prozore i mislila je da sanja. Ubrzo su se sećanja vraćala. Osetila je sve veće trnce kada je shvatila da su joj bradavice opasno osetljive. Postojao je osećaj peckanja negde u njenim butinama. Spoznaja je došla kada je osetila pulsiranje u svojoj vagini. Miloš ju je gledao i jebao je prstima.

„Toliko te volim“, šapnuo je dok joj je ljubio vrat. Helena sin je jebe

Dok joj je lizao vrat njegova tvrda kita mazila je njenu razjapljenu pičku. Nakon par minuta osetila je erekciju Miloševog penisa kako polako ulazi u nju. „O Miloše, o sine, ti me… ti me jebeš“, dahtala je. Reči koje je Helena izgovorila samo su pojačale njegovu želju za majkom više nego ikada. Helena je gurnula svoje telo uz sina dok ju je on sve jače i jače jebao.

Uhvatio je njene grudi dok ju je okretao da legne na stomak. Pokrivač koji ih je pokrivao bio je gurnut u stranu pa ju je uzjahao s leđa. Mogla je da zamisli sliku njenog sina kako je uzima s guza. Miloš ju je povukao na kolena i ona se oslonila rukama na krevet. Ušao je duboko u nju, uzimajući je kao kučku u teranju. Sada je mami pokazao svoju mladalačku snagu jer ju je tucao žestoko i grubo.

Helena je osetila duboke senzacije ispunjenja kroz telo kad je njen orgazam počeo da teče. Kolena su joj bila slaba i nespretna dok je grč ekstaze izazivao drhtavicu. Miloš je osetio mamine vaginalne mišiće kako se stežu za njegovu čvrstu kitu dok je Helena doživljavala orgazam.“Molim te sine, stavi kondom. Ne svršavaj u mene, nemojte da ostanem trudna“, stenjala je.

Helena i duboko grlo.

Sama pomisao da oplodi mamu zamalo ga je dovela do vrhunca dok je bio u njoj. Izvukao se, dahćući u čistoj agoniji. Helena je znala za njegovo razočaranje i okrenula se prema njemu. Videla je razbijen pogled u njegovim očima. Onda je kleknula pred njega i uzela ga u usta po drugi put tog dana. Miloš je držao majku za glavu i jebao je u usta. Čak i pomalo ljut, on je nabijao kurac u grlo svoje majke koja je jedva uspevala da izdrži ove napade. Helena lizanje pičke

Pročitajte i ...  Shemale Matorka Komšinica 4. Deo

Ovog puta njegova sperma je bila moćna i prskala je, ispunjavajući toplu šupljinu njenih usta. Bilo je toliko ejakulata da se Helena zakašljala i počela nesvesno da guta dok je pritiskao kurac u njen jednjak. Majka i sin držali su se jedno za drugo dok je gledao kako guta njegovo spermu. Ljubav i potreba za njom nikada nisu bile tako intenzivne kao u tom trenutku. Morao je da joj pokaže šta mu ona znači.

Povukao ju je, podigao njene noge i stavio ih na svoja ramena. Usta su mu bila uz njenu vaginu i sisao je, jezikom ju je tucao. Pio je obilne sokove koje je njena pizda lučila od uzbuđenja. Helenine noge su se čvrsto stisnule uz njegovu glavu dok je kroz nju preletao novi orgazam. Kada je njeno drhtanje prestalo, Miloševo lice bilo je zalizano od njenog sekreta. Usne su im se dodirnule i njihov poljubac bio je onaj pravi, iskreni. Život nikada više neće biti isti za Helenu i njenog sina.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Nove erotske price

erotske price mama 1 min čitanja
Sa Sestrom svršio na sekino lice 10 min čitanja
erotske price incest 19 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Kako zadovoljiti muškarca? 1 min čitanja
razvaljena seksi transica 5 min čitanja
Helena ino povratnica 1 min čitanja
erotske price trans 6 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!