Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Gutanje za Muževog Prijatelja

10 min čitanja
guta ceo kurac muževom ortaku

„Ne bih te pitao draga, ali on kaže da je prošlo osam godina.“ Snežana je pogledala prema njemu i poigrala se sa prstenom koji je nosila. „Hajde, dušo“, šapnuo joj je na uho, nežno grickajući mesnati deo. „Znam da ti se to sviđa. Mislim, ne mogu da te odvojim od mog“, rekao je, stavljajući njenu ruku u svoje krilo. Lagano je zastenjala. „I video sam ga pod tušem u teretani… svidelo bi ti se“, prošaputao je, prolazeći jezikom duž njenog uha, rastavljajući joj noge dok je njegova ruka pomerala njene tange u stranu.

Njeno disanje je postalo pliće, u glavi joj se vrtelo, telo joj se napelo. Prihvatila je klimajući glavom. Nasmejao se dajući joj sekundu da se odmori, a zatim ju je gurnuo na kolena. „Mmm, to je to dušo“, promrmljao je. „Pokaži mi šta najbolje radiš.“

Snežana je nervozno pogledala svog muža, nameštajući suknju. Video je njen pohotan pogled i poljubio je. „U redu je, dušo, samo ga nateraj da pomisli da smo se posvađali i da si neverovatno, neverovatno napaljena“, osmehnuo joj se. „Ovaj poslednji deo ne bi trebalo da bude previše težak“, lagano je tresnuo po dupetu. S usana joj se oteo tihi jecaj.

„Već si mokra, zar ne?“ Pogledala je dole, pa gore i klimnula, grizući usnu, gledajući dole u ​​njegovo međunožje. „Ne ne…“ upozorio ju je. „Nema kurca do posle večere. Ali obećavam da ćeš biti dobro nagrađena za brigu o njemu,“ polako je pomilovao njenu kosu i njene oči su se do pola zatvorile.

Zvono na vratima. Ustao je da pozdravi prijatelja. Zagrlili su se dok je Snežana bila sa strane. Predstavio je Snežanu, gledajući kako njegov ortak Mitar pokušava da suptilno pogleda njenu malu figuru gore-dole. Primetio je kako su Mitrove oči usporile dok su prelazile preko Snežinih okruglih bokova.

„Drago mi je što sam te upoznala“, rekla je, podigavši pogled, znajući da će to ponovo učiniti kasnije uveče sa mnogo niže pozicije.

Mitar joj je ljubazno stisnuo ruku i poljubio je u obraz, od čega je malo pocrvenela. Svi su izašli na večeru u lep restoran nakon što su Mitrove stvari stavljene u slobodnu spavaću sobu. Kad su došle salate, Sneža se skoro previjala od želje. Dok je Mitar davao komplimente konobaru na meniju i postavljao pitanja, svoju suprugu je trljao preko njenih mokrih gaćica. džara joj pičku ispod stola

„Ovo je sve što dobijaš dok ne progutaš njegov kurac. Nema šanse da ti dozvolim da ovde svršiš“, promrmljao je na njeno uho.

Oči su mu blistale dok se povlačio unazad, prstima je lagano dodirivao njen klitoris, zadirkujući njen natečeni pupoljak, gledajući kako je vlažila usne jezikom i tiho cvilila. Mitar im se ponovo okrenuo i razgovor se okrenuo politici. I dalje ju je džarao pod stolom. Skoro je uzdahnula, ali je to pretvorila u izraz besa. Počele su razmirice, glupa izmišljena rasprava koju su oboje izvodili na sjajan način, za oskara.

Mitar je kao pokušao da ih umiri, ali je više buljio u njih dvoje. Oči su mu uronile na jedno mesto i primetio je, ne prvi put te večeri, da su Snežine bradavice čvrste kao kamen i da se lepe kroz njenu tanku košulju. Osetio je kako mu se penis nehotice trza, pokušavajući da ga kontroliše, frustriran na sebe jer je zamišljao da se igra sa ženom svog prijatelja.

Pročitajte i ...  Slatkica

Skoro nečujno su se odvezli nazad do kuće. Mitar je vodio ljubazan razgovor sa Snežanom a njen dragi se pretvarao da je previše ljut da bi bio zainteresovan za razgovor. Primetio je kako se Snežana migoljila na sedištu pored njega dok je odgovarala na Mitrova pitanja, a na licu joj se videla i nervoza i uzbuđenje. Mogao je samo da zamisli koliko je njena pica sada mokra. Došli su do kuće i nakon par pića Snežin muž se izvinio rekavši da oseća glavobolju. Kada je Snežana pokušala da ustane da pođe sa njim, rekao je da je dobro i da samo treba da se izvali preko kreveta. Reč „sam“ nije morala da se izgovori. Bilo je jasno.

Snežana se vratila a Mitar se očigledno osećao neprijatno. „Žao mi je“, rekla mu je, konačno podižući pogled, očiju ispunjenih intenzivnim emocijama, ali ne i suzama. „Retko se svađamo“, rekla je, „ali poneka retka svađa može da bude gruba“, slegnula je ramenima.

Potvrdio je. „Da, ni mojoj supruzi i meni nije uvek lako da se složimo oko svega“, složio se.

„Da, koliko dugo ste vas dvoje u braku? Dragi mi je rekao…“, zaustavila se i ustala dajući mu priliku da je ponovo odmeri dok mu je okrenula leđa. Lagano se sagnula, gurnuvši zadnjicu, osećajući njegove oči na sebi i preuveličavajući pokret zarad njega. „…osam godina je dug period“, klimnula je glavom, okrenuvši se, videvši kako brzo skreće pogled. „Mora da si jako tužan što si sada daleko od nje.“

Videla je brzi bljesak neslaganja u njegovim očima i nasmejala se. „Mislim, Marko i ja jedva držimo ruke jedno od drugog duže od jednog minuta.“ Uzdahnula je. „To je deo onoga što naše retke svađe čini takvim mučenjem“, smejala se sama sebi, sedajući ponovo na drugu stranu kauča.

„Bože, ne mogu ni da se setim kada smo zadnji put…“ rekao je Mitar bez razmišljanja. Zatim ju je pogledao i izvinio se.

„Zašto se izvinjavaš?“ upitala je, uzimajući vino. „To je užasno. Ne mogu da zamislim… Mislim, ne možemo čak ni da prođemo noć bez da se…“ dozvolila je da njene reči zapnu.

„Uhhh to je super!“ reče on razmišljajući sa zavišću o onome što je rekla.

„Osim u ovakvim trenucima“, nasmejala se.

Pomislio je na mnoge noći koje je prošao bez ikakvog dodira i uzdahnuo.

„Opusti se. Hoćeš da gledamo TV?“ upitala je, očigledno pokušavajući da promeni temu.

On je pristao i ona je uključila TV. Osećala je malo zujanje vina i prišla mu je bliže. Prišla je dovoljno blizu da je mogla da oseti toplotu njegovog tela, iako je očigledno bilo više mesta na kauču. Snežana je osetila kako se napinje pored nje. Znala je da njen muž Marko verovatno drka u njihovoj spavaćoj sobi. Razmišljajući o tome, polako je kliznula rukom do njegovog kolena. Mitrova glava se brzo podigla.

Pročitajte i ...  SEKS SA ŽENOM OD 74 GODINE

„Pssst… samo mi je… žao mi je“, promucala je, gledajući napred, ali ne zaustavljajući se dok je trljala ruku uz njegovu butinu.

„Snežo, šta to…?“ upita Mitar, čak i kada mu se penis dizao u pantalonama.

„Ššš“, rekla je ponovo, trljajući njegovu izbočinu koja se formirala i polako se spuštajući na kolena pred njim.

„Uffff sranje, šta radiš?“

Njegov penis se podigao i očvrsnuo više nego što je to bilo mesecima, razmišljajući o onome što supruga njegovog drugara želi da uradi. Snežana se ugrizla za usnu i pogledala ga uvis, a onda je jače protrljala ruku preko njegovog međunožja.

„Mmmmm“, promrmljala je, povlačeći šlic, oblizujući usne neverovatno polako, dajući mu do znanja šta želi.

„Ohhh Snežana, ti si tako jebeno seksi“, opsovao je, „ali…“ Pokušavao je da bude dobar prijatelj.

„Ne brini, samo jednu noć…“ promrmljala je senzualno, trljajući njegovu izbočinu pre nego što mu je izvukla kurac. Zastenjala je od želje dok ga je dodirivala svojim malim rukama. „O Bože, molim te…“ zastenjao je, nesiguran da li zaista pokušava da je natera da prestane. Nasmejala se, sećajući se da je prošlo osam godina otkako mu je neko popušio. Odlučila je da ga zadirkuje. Polako ga je milovala, gledajući, oblizujući usne.

„Mmm, tvoja žena sigurno voli ovo“, rekla je drkajući mu sve veći kurac. „Da sam na njenom mestu, igrala bih se s njim svake noći.“ poljubila glavić

Nežno je poljubila glavić, kapci su joj se spustili dok je to činila, a on je tiho zastenjao, počevši da se opušta. „Mmm, kako si samo ukusan“, rekla je gledajući u njega, lagano se osmehujući i izvlačeći jezik iz usta, polako ližući oko grebena. Zurio je spuštene vilice, zadivljen njenim dodirima i umećem.

„Mmm, dušo izvini, htela sam da se igram duže, ali tako sam jebeno gladna…“ zastenjala je.

Pogledao je prelepu ženu svog prijatelja ispod sebe, a oči su mu ponovo preletele na njene tvrde bradavice. Polako se osmehnula i nagnula, podižući košulju preko glave. Video je njene male vesele grudi prelepo uvučene u crveni čipkasti grudnjak. Taman kad se spremao da ponovo otvori usta da protestuje, ona ga je uhvatila za ruku i stavila je na svoje grudi. Zastenjao je osećajući njene tvrde bradavice. Izvijala se i klimnula, otvarajući usta i protežući vlažne usne preko njegovog kurca.

„Ohhh… jebote…“ opsovao je tihim glasom a rukom je hvatao za kosu.

Činilo se da je postaje vruća kada je on dodiruje na ovaj način, a ona se više izvijala, uzimajući još kurca u svoja vlažna usta. Podigla je oči, a on je zurio u svoj penis koji je rastezao njene vlažne usne. Gledala je u njega dok je polako spuštala glavu. Zastenjao je, štipajući joj bradavice. Tada je izgubila prisebnost, počevši očajnički da sisa njegov kurac.

Začuđeno je posmatrao kako Snežana zatvara oči i uzbuđeno cvili. Pogledao je i dublje joj ga gurnuo, ali ovaj put sporije. Rukom joj je polako pritisnuo glavu, a ona je zastenjala dok joj je njegov penis sve više punio usta. Nije mogao to da kontroliše. Poludela je, pokušavajući da jače sisa, dahtajući dok ju je gurao dole, a zatim ju je odvojio od kite držeći je za kosu. Podigla je pogled prema njemu, iz usta joj je curilo. „Molimo te!“ molila je, gladna kurca.

Pročitajte i ...  Gledanje Moje Žene kako se Jebe 4. Deo

Oči su joj bile ispunjene požudom. Nasmejao joj se i gurnuo joj kitu u usta. „Hoćeš da mi pušiš kurac?“ osmehnuo se, gledajući je kako uzdiše vlažnih usana.

Tada je počeo žestoko da je jebe u grlo. „Marko ne sme da sazna, jasno? Nema dokaza…“ zastenjao je dok je polako i duboko klizio sve do mesta gde je ona jedva mogla da ga primi. guta ceo kurac muževom ortaku

Držao ju je tamo, na njenoj granici. Zatim je zamahnuo i ošamario je, pritiskajući, pa malo otpuštajući, pa ponavljajući. Postala je bučnija tokom gutanja kurca sa čistim uživanjem, onda je on pritisnuo dublje i začepio joj usta. Pljuvačka se slila niz njegov kurac i ona mu je masirala mokra jaja.

Ona podiže pogled na njega, očiju vlažnih od borbe. Mala drolja je htela više! Zastenjao je i počeo da je jebe u njena usta. Polako, pa brže, pritiskajući je u ritmu dok joj njegov penis pumpa usta. Skinula je ruke sa njegovog kurca i jaja i protrljala njegove butine i bokove, a zatim ih potpuno sklonila. Držala ih je iza leđa dajući mu svu slobodu da joj razvali usta.

Zastenjao je od vizije potpune predaje, potpunog potčinjavanja. Pumpao je, a zatim se povukao i uštinuo joj obe bradavice. Povikala je na njegovu tvrdu osovinu i počela jako da sisa. Držao joj je glavu, zgrabio je za kosu, preuzimajući kontrolu.

„Mmm, to je to. Budi dobra mala drolja“, zastenjao je, dahćući, jebući njena vlažna, željna usta.

Osetila je njegov penis kako bubri. Osetio je njene jauke na svom tvrdom kurcu. Nije se pomerala ili izvlačila ruke. Svaki udar je primala nestrpljivo, vibracije koje su se kretale kroz njegov kurac.

„Aaaaahhhhh!“ vrisnuo je kad je počeo da svršava, ispunjavajući njena lepa mala usta, osećajući kako počinje da guta.

Ubrzo… postu dugom osam godina je došao kraj. On je bio zadovoljen na nejbolji mogući način, a ona je uz svoj sopstveni orgazam punila grlo vrelom spremom najboljeg druga njenog muža.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Nove erotske price

Poljubac lizanje pičke 7 min čitanja
Najbolji drugar i ljubljenje 8 min čitanja
erotske price lizanje picke 7 min čitanja

1 thought on “Gutanje za Muževog Prijatelja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

BBW djevojka 1 min čitanja
erotske price matorka jebanje matorke 17 min čitanja
Slobodna razvedena 1 min čitanja
erotske price gay 6 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!