Gubljenje nevinosti

persaImam 17 godina i još sam nevina, nekoliko puta sam imala želju da me neko razdjeviči kao u porničima!
Maja moja sestra blizanka imala je sexsualne odnose još prije 15-te god. Dora i ja smo znale sve jedna o drugoj.. Jednog dana odlučile smo iči u šumu brati vrganje.. S nama je išao njen dečko Mario i njegov frend Ivica..
Dok smo tako šetali šumom, dora i mario su nestali, aa ivica i ja ostali sami . Iz obližnjeg grma se čulo jecanje moje sestre.. Tako da smo ivica i ja odlučili prošetati malo dalje nakon dužeg razgovora dopao mi se paa sam mu se približila, zagrlio me bilo mi je nelagodno, ali ipak on je bio prezgodan.. Poljubio me te me oborio na pod.. Počeo me strastveno ljubiti po vratu te mi skidati košulju, iza drveta sam vidla doru kako mi pokazuje uff.. Ljubio mi je sise, aa mačkica mi je bila toliko mokra još sam se više napalila kada sam vidla da mario dira njenu obrijanu pičku.. Ivica mi je ljubio trbuh, aa onda je krenuo skidat šosić aa ja sam se opirala:nemoj boim se nisam spremna nee, na to su došli dora i mario i držali me za ruke ivica mi je počeo lizati mačkicu uzivala sam koliko sam se i bojala za svoju nevinu pičkicu..


Mario drži je za noge dora ti ostani na rukama.. Skinuo se imao je kurčinu od 22/23cm aaa vrisnula sam nečeš valjda doraa pusti mee, ne ana spremna si moraš ga imati u sebi.. Aa ako budeš zločesta dobit češ još dva .. Nee molim tee zabio mi ga je u usta nisam više imala snage za opiranje pa sam ga gricnula za kurčinu izvadio ga je van i odvalio mi šamarčinu te je došao dečko koji ide s nama u razz (crnac) aa nee dora mi je špagom zavezala ruke za drvo, te me okrenula na trbuh i počela pušiti ivici dok me crnjo prstima jebao u guzu.. Sad češ vidjet što boli ! Plakala sam nisam ništa smjela reč… Aaaaa u guzi mi je bila ivičina kurčina nemoj molim te boli mee osječala sam bol, ali i užitak, povukla sam crnju do sebe te mu počela pušiti, ivicu je to ljutilo pa je crnji rekao da je jebe u guzu mario u picu, aa on če u usta aa majko moja ne toliko doBRA Mi je lizala sise počela sam se grčiti, kao i njih trojica crnjo mi je svršio u guzu, mario u picu aa ivica u usta.. El ti dosta pitao je mario sa več mlohavim krvavim kurcem.. Ahaa…
Došla sam do dore i pitala ju dali mogu oni još jednom? Nisam vjerovala samoj sebi šta sam rekla, tog dana dobila sam dva kurca u pičku i u usta ..

2 comments on “Gubljenje nevinosti”

  1. Swinger Ruža Odgovori

    A to je tako sa svim mladim curicama kad im se apetiti otvori.
    Samo kad jednom krenu, neznaju više stati koliko im je slatko

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *