Kategorije: Seks priče

Gubitak nevinosti i naivnosti

Gubitak nevinosti predstavlja za svaku ženu, na neki način, ulazak u novi život. To je svakako događaj koji se pamti za ceo život. Dok su moje drugarice postajale žene na zadnjem sedištu automobila ili u parku ja sam maštala da to bude barem malo romantičnije. I bilo je. Darko je bio divan.

Poštovao me je i voleo. Čak posle četiri meseca našeg zabavijanja nijednom nije spomenuo da ‘oće da se jebemo. Al’ ja znam da je želeo. Pokazivao je to pogledom i onim nabreknutim stvorenjem u gaćama.

Želela sam i ja. O, Bože koliko sam zelela. Bilo je toplo tog junskog dana. Odlučili smo da idemo na kupanje.

Sunce, reka i čovek mojih snova. A šta ima lepše. Po običaju otišli smo daije od obale i ljudi. Sunce mi je golicalo telo poželela sam da se skinem ali se ruke nisu micale.

Konačno sam skupila snage i skinula kupaći. – Šta to radiš? – upitao me je iznenađeno, dok su mu oči gorele strašću. – Nemoj se praviti glup. Znaš šta hoću.

Znam da i ti hoćeš. Eto, pogledaj se. – pokazala sam na njegov kurac koji je u svoj svojoj veličini virio iz gaćica. – Želeo bih da vodim ljubav s tobom ali ne želim da te povredim.

Još nije vreme. – rekao je odlučno i uskočio u vodu. Bila sam iznenađena. Ali borba još nije bila gotova.

Skočila sam za njim. Hladno milovanje vode povećalo je moju želju. Bradavice su mi se skamenile. Doplivala sam do njega i počela da ga ljubim.

Uzvraćao mi je poljupce, milujući me po sisama, dupetu, stomaku – idemo napoije – rekao je. Znala sam da je gotovo. Konačno ću osetiti šta znači “jebati se”. Sela sam na prečku od čamca, a on je kleknuo.

Rekao ja da se ne plašim i zagnjurio glavu među moje noge. Osećala sam kako me njegov jezik golica. Bilo je divno, ali ja sam želela njegov kurac. – Jebi me, jebi me, molim te! – Polako, polako.

Hoću da mi pušiš. Stavi u usta i sisaj. Radila sam kako je naredio. Zamišljala sam da je najlepša lizalica.

Čula sam njegove isprekidane uzdahe koji su me još više palili. – Lezi! – zapovedio je. Legla sam, a on preko mene. Počeo je da me ljubi, ne bi li otklonio nervozu.

Zavukao je ruku u moju pičku. – Tako si tesna. Ti si prva devica koju sam jebao – rekao je srećno. Osećala sam kako mi pička vlaži pod uticajem njegovih ruku.

– Stavi ga. molim te! Izvadio je prste i u sledećem trenutku osetila sam oštar bol. – Boli me, budalo. Izvadi ga.

– vrisnula sam. Izvadio ga je iz mene i pogledao me zaprepašćeno. – lzvini. Posle nekoliko sekundi ćutanja zamolila sam ga da nastavi.

Poslušao me je. Nabijao me je polako i bol je postepeno nestajala. Tada sam počela da osećam neke prijatne vibracije. Zagnjurio je glavu među moje sise lizao mi bradavice koje su od silnog uzbuđenja iskočile i očvrsle.

– Hoću da ti sednem. – rekla sam. – Boleće te. Ustao je i legao na drugi kraj čamca.

Prišla sam mu. Naciljala kurac pravo u centar i sela. Oooooooooooooohhhhhhhhhhhhh… Njihala sam se na njemu ispunjavajući svoje telo malim bolom i ogromnim uživajnem. Nabojala sam se svom snagom i vrisnula od zadovoljstva kad mi je ugrizao bradavicu.

– Ustani, ustani brzo. – vlknuo je. Skočila sam s kurca i posle par sekundi videla njogovu spermu kako curi. Brzo sam se sagnula i počela da je sisam.

Sperma je bila topla njen opor ukus me je oduševio. Kada sam isisala i poslednju kap iz njega podigla sam glavu i srela se sa njegovim pogledom. Bio je iznenadjen. – Još malo prakse i jebaćes se kao profesionalka.

Nasmejali smo se, i jos dugo posle toga ležali zagrljeni i goli, izloženi toplom milovanju sunčevih zraka

Erotika

Objavljeno
Erotika

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

5 Vrsta Intimnosti – sex adresar otkriva za Vas

Intimnost je kamen temeljac svake zdrave i ispunjavajuće veze, otkriva sex adresar za vas. Služi…

11 sati ranije

Sissy trans

Na pitanje kakav je moj tip muškarca samo se nasmiješim i odmahnem glavom. Kakvo glupo…

12 sati ranije

Život posle Života

Bio je to prelep dan, poneki mirni oblaci su se polako kretali po inače čistom…

13 sati ranije

Ovde sam jer trazim nekog da MENE zadovolji

Suzana – ovde sam jer trazim nekog da MENE zadovolji. Dakle ne ja tebe, nego…

3 dana ranije

GREH SA SINOM

U pocetku kada sam se udala sve je bilo tako lepo i savrseno... Bila sam…

3 dana ranije

Zabava Zagrantovana

Ime: Debeljuca88 Status veze: slobodna Moj fetiš: od svega po malo. Opis: Samo još jedna…

3 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.