Gubitak nevinosti i naivnosti

tumblr_mx7uj2Sdaj1rbt753o1_500Gubitak nevinosti predstavlja za svaku ženu, na neki način, ulazak u novi život. To je svakako događaj koji se pamti za ceo život. Dok su moje drugarice postajale žene na zadnjem sedištu automobila ili u parku ja sam maštala da to bude barem malo romantičnije. I bilo je. Darko je bio divan.

Poštovao me je i voleo. Čak posle četiri meseca našeg zabavijanja nijednom nije spomenuo da ‘oće da se jebemo. Al’ ja znam da je želeo. Pokazivao je to pogledom i onim nabreknutim stvorenjem u gaćama.

Želela sam i ja. O, Bože koliko sam zelela. Bilo je toplo tog junskog dana. Odlučili smo da idemo na kupanje.

Sunce, reka i čovek mojih snova. A šta ima lepše. Po običaju otišli smo daije od obale i ljudi. Sunce mi je golicalo telo poželela sam da se skinem ali se ruke nisu micale.

Konačno sam skupila snage i skinula kupaći. – Šta to radiš? – upitao me je iznenađeno, dok su mu oči gorele strašću. – Nemoj se praviti glup. Znaš šta hoću.

Znam da i ti hoćeš. Eto, pogledaj se. – pokazala sam na njegov kurac koji je u svoj svojoj veličini virio iz gaćica. – Želeo bih da vodim ljubav s tobom ali ne želim da te povredim.

Još nije vreme. – rekao je odlučno i uskočio u vodu. Bila sam iznenađena. Ali borba još nije bila gotova.

Skočila sam za njim. Hladno milovanje vode povećalo je moju želju. Bradavice su mi se skamenile. Doplivala sam do njega i počela da ga ljubim.

Uzvraćao mi je poljupce, milujući me po sisama, dupetu, stomaku – idemo napoije – rekao je. Znala sam da je gotovo. Konačno ću osetiti šta znači “jebati se”. Sela sam na prečku od čamca, a on je kleknuo.

Rekao ja da se ne plašim i zagnjurio glavu među moje noge. Osećala sam kako me njegov jezik golica. Bilo je divno, ali ja sam želela njegov kurac. – Jebi me, jebi me, molim te! – Polako, polako.

Hoću da mi pušiš. Stavi u usta i sisaj. Radila sam kako je naredio. Zamišljala sam da je najlepša lizalica.

Čula sam njegove isprekidane uzdahe koji su me još više palili. – Lezi! – zapovedio je. Legla sam, a on preko mene. Počeo je da me ljubi, ne bi li otklonio nervozu.

Zavukao je ruku u moju pičku. – Tako si tesna. Ti si prva devica koju sam jebao – rekao je srećno. Osećala sam kako mi pička vlaži pod uticajem njegovih ruku.

– Stavi ga. molim te! Izvadio je prste i u sledećem trenutku osetila sam oštar bol. – Boli me, budalo. Izvadi ga.

– vrisnula sam. Izvadio ga je iz mene i pogledao me zaprepašćeno. – lzvini. Posle nekoliko sekundi ćutanja zamolila sam ga da nastavi.

Poslušao me je. Nabijao me je polako i bol je postepeno nestajala. Tada sam počela da osećam neke prijatne vibracije. Zagnjurio je glavu među moje sise lizao mi bradavice koje su od silnog uzbuđenja iskočile i očvrsle.

– Hoću da ti sednem. – rekla sam. – Boleće te. Ustao je i legao na drugi kraj čamca.

Prišla sam mu. Naciljala kurac pravo u centar i sela. Oooooooooooooohhhhhhhhhhhhh… Njihala sam se na njemu ispunjavajući svoje telo malim bolom i ogromnim uživajnem. Nabojala sam se svom snagom i vrisnula od zadovoljstva kad mi je ugrizao bradavicu.

– Ustani, ustani brzo. – vlknuo je. Skočila sam s kurca i posle par sekundi videla njogovu spermu kako curi. Brzo sam se sagnula i počela da je sisam.

Sperma je bila topla njen opor ukus me je oduševio. Kada sam isisala i poslednju kap iz njega podigla sam glavu i srela se sa njegovim pogledom. Bio je iznenadjen. – Još malo prakse i jebaćes se kao profesionalka.

Nasmejali smo se, i jos dugo posle toga ležali zagrljeni i goli, izloženi toplom milovanju sunčevih zraka

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *