Grupno bludnicenje

Gurao sam ga jace i dublje, htio sam da usuti, htio sam je kurcem usutkati i zarivao sam ga kao plug u njivu, jace i jace, uvijek na rubu svrsavanja, ali dovoljno pribran da je jos ne zalijem sjemenom . Vrtjela je guzovima, znojna i napaljena, dascuci sve teze, isprekidanije. Ritala se kao da mi zeli otrgnuti kurac i zadrzati ga zauvijek u sebi.

Obuhvatio sam joj sise sakama, gnjececi joj bradavice prstima. Znao sam da privatne zabave, kao sto je ova na kojoj sam se te veceri nasao, uglavnom imaju za cilj upoznavanje mladih, pijanih naivki i lukavih organizatora, no, ono sto me ondje docekalo nadmasilo je sva ocekivanja. Tek sto sam sjeo u udoban naslonjac i otvorio limenku piva opazio sam kako u jednom sjenama sakrivenom, ali jos uvijek prilicno pogledima izlozenom kutu, dvojica mojih poznanika oblijecu oko privlacne i ocito vrlo pijane crvenokose gosce, vidio sam kako joj jedan od njih polako zadize minicu, dok joj je drugi njezno, ali odlucno raskopcavao bluzu. Nemirno sam se vrpoljio u naslonjacu, osjecajuci da moj kurac zeli eksplodirati, a Ivan i Slaven nasli su se u slicnoj situaciji jer se njihova odabranica nasla na koljenima s oba kurca istovremeno natrpana u ustima.

Uzbudio sam se i grubo uhvatio svoju novu poznanicu za kosu pa ju privukao nanize, prema svom zezlu, gurajuci joj ga u usta. Svidjelo joj se i zustro ga je obuhvatila punasnim usnama, zestoko lizuci i sisajuci. Ocekivao sam da ce se ona usprotiviti, no, umjesto toga posegnula je objema rukama za njihovim patentima, otkopcavajuci im paralelno traperice. Vec u iducem trenutku njene su bijele gacice kliznule na tlo, a pozudne ruke pohodile su bujan crni grm sred njenih prepona.

Nije niti kosulja mnogo duze opstala, pa su joj i zamamne sise uskoro zalelujale oslobodjene grudnjaka. Jedan od muskaraca, Ivan, zavlacio joj je vjesto prste u mokru picu, a drugi, Slaven, oblizivao joj je otvrdle bradavice, dok je ona zabacila glavu unatrag, tiho uzdisuci. Dok sam ocarano promatrao ta zbivanja, pitajuci se ima li ondje mjesta i za u meni razbudjenog jebaca, neka je, potpuno mi nepoznata djevojka, sjela do mene i bez rijeci, kao da je sve vec odavno dogovoreno, raskopcala mi zatvarac na hlacama, pa polako izvadila moj ud, i, gledajuci i sama troje neukrotivih sevaca u kutu prostorije, stala zivo mi drkati, istodobno milujuci drugom rukom svoje medjunozje. Ne obaziruci se na nas, drugi su uzvanici setali s picem u rukama, razgovarali i pripremali slican provod sebi.

Nemirno sam se vrpoljio u naslonjacu, osjecajuci da moj kurac zeli eksplodirati, a Ivan i Slaven nasli su se u slicnoj situaciji jer se njihova odabranica nasla na koljenima s oba kurca istovremeno natrpana u ustima. Uzbudio sam se i grubo uhvatio svoju novu poznanicu za kosu pa ju privukao nanize, prema svom zezlu, gurajuci joj ga u usta. Svidjelo joj se i zustro ga je obuhvatila punasnim usnama, zestoko lizuci i sisajuci. Svrsili smo istodobno.

Eksplodirao sam cim sam osjetio da lavina njenih sokova tece niz moja jaja. Klonula je na naslonjac, a ja sam je odgurnuo u stranu i prodrkao malo da mi se oruzje vrati u formu. Jer, Ivan i Slaven upravo su odlazili od svoje kurvice, koja niposto nije izgledala zadovoljeno, vec prije odbaceno, brade oblivene spermom, s vlastitim prstima u svojoj sokovima okupanoj pickici

. Jednom sam je rukom gurao da uzme vise u usta, a drugom joj zadigao minicu i odusevljeno shvatio da nema gacica, tako da je vec u iducem trenutku cucala nadamnom, a ja sam joj polako namjestao svoj glavic na mokar ulaz u nutrinu. Jednim trzajem nasao sam se u njoj. Zastenjala je kao ranjena zivotinja, pa stala nekontrolirano saputati: Tako, daj ga dublje, mogu ja to, mogu ga cijeloga, ahhh, guraj ga, guraj, guraj, jebacu moj, nabij mi ga, rasturi me.

Gurao sam ga jace i dublje, htio sam da usuti, htio sam je kurcem usutkati i zarivao sam ga kao plug u njivu, jace i jace, uvijek na rubu svrsavanja, ali dovoljno pribran da je jos ne zalijem sjemenom

. Vrtjela je guzovima, znojna i napaljena, dascuci sve teze, isprekidanije. Ritala se kao da mi zeli otrgnuti kurac i zadrzati ga zauvijek u sebi. Obuhvatio sam joj sise sakama, gnjececi joj bradavice prstima.

Svrsili smo istodobno. Eksplodirao sam cim sam osjetio da lavina njenih sokova tece niz moja jaja. Klonula je na naslonjac, a ja sam je odgurnuo u stranu i prodrkao malo da mi se oruzje vrati u formu. Jer, Ivan i Slaven upravo su odlazili od svoje kurvice, koja niposto nije izgledala zadovoljeno, vec prije odbaceno, brade oblivene spermom, s vlastitim prstima u svojoj sokovima okupanoj pickici.

Ustao sam i krenuo prema njoj, jer zabava je tek pocela, trebalo je jos toliko toga i toliko puta posvrsavati

. Uvlacio sam kurac u usta djevojke tek zakoracile u trece zivotno desetljece, pa ga vadio do same granice glavica, i zatim jos brze vracao natrag, prosto ga nabijajuci S mjesavinom ponosa, trijumfa i niza drugih osjecaja te vrste, sviju skupa uklopljenih u istinski uzitak, gledao sam ispod trepavica kako moje ljubavno zezlo po prvi put u zivotu prodire u usta robinje. U dalekoistocnoj zemlji droge i seksa prekrasna je mladica za pregrst dolara pohotno srkala moju do bola, od uzbudjenja, napetu kurcinu, tako ju primajuci u svoje grlo da bi se i slavna Linda iz globalno najpoznatnijeg pornica svih vremena zacijelo postidjela. U iducih nekoliko minuta moja dobra dva decimetra ponovo su zasjala u punoj raskosi.

Opkoracio sam malu preko grudiju i prinio joj karu ustima, razmicuci joj usne debelim glavicem. – Sada cete biti i jebac i pusit cu vam ga – kazala mi je s osmijehom. Uvlacio sam kurac u usta djevojke tek zakoracile u trece zivotno desetljece, pa ga vadio do same granice glavica, i zatim jos brze vracao natrag, prosto ga nabijajuci. Trudio sam se misli preusmjeriti na neki od mucnih dogadjaja iz jednake takve svjetske povijesti, ne bih li produzio, kako pisu najslavnije autorice ljubavnih romana caroliju trenutka .

No, nije pomoglo, strast je nadjacala razum i moja desetak dana neispraznjena jaja pocela su se istakati u grlo mlade Azijatkinje. Doslovce u grlo jer sam joj u uzbudjenju pritisnuo lijepu glavicu skroz do dlaka u podnozju moje kare .

Kad sam se donekle prizvao svijesti, nakon i fizicki i emotivno iscrpljujuceg orgazma, shvatio sam da mi mala lize jaja. cinila je to s toliko neskrivene ceznje, s toliko osjecaja, da sam shvatio kako nije sa mnom iskljucivo zbog novca, da u tome pronalazi i uzitak za sebe, izgledalo je veliki uzitak. – Jeste li jebac, ili zelite da vam ga samo pusim? – upita me kad je postala svjesna moje duhovne nazocnosti trenutku, na skolovanom engleskom. – Samo nastavi tako i cini ono sto sama zelis, jer sjajno ti ide – odgovorio sam.

U iducih nekoliko minuta moja dobra dva decimetra ponovo su zasjala u punoj raskosi. Opkoracio sam malu preko grudiju i prinio joj karu ustima, razmicuci joj usne debelim glavicem. – Sada cete biti i jebac i pusit cu vam ga – kazala mi je s osmijehom. Nisam mogao vjerovati sam sebi, ali izdrzao sam nabijajuce-sisajucu kombinaciju jos znatno krace no prvi put, jer mala je ocito bila majstor.

Ako su i u ovoj borilackoj vjestini dijelili pojaseve, jamacno je imala crni pojas visokog dana. A i ispod pojasa bila je crna, uvjerih se u iducih sat vremena, kad sam, nakon sto sam se privremenio zasitio njezinih ustiju, potrazio put do mackice. Bila joj je mala, jednostavno mala, uska i njezna, no vrlo, vrlo podatna i skliska, tako da je moj falus lako pronalazio put u njezinu dubinu

. Obzirom da dolari ni meni ni njoj nisu predstavljali problem, meni naravno u smislu davanja, a njoj u smislu primanja, ostali smo zajedno vise od mjesec dana. Dugih mjesec dana, a ipak prekratkih za sve sto sam si s tom malom Azijatkinjom zelio priustiti. Ispalo je da sam u pravu kad sam pretpostavljao da uspjesno kombinira posao i uzitak, jer je i sebi priredjivala brojne i snazne klimakse.

Bas u trenucima kad sam i ja najzesce uzivao. Medju najljepse trenutke provedene s malom Azijatkinjom svakako bih mogao uvrstiti noc kad sam njezine i usne i jezik poklonio pohotnoj Svedjanki koju sam sasvim slucajno upoznao. No, o tome mozda nekom drugom prigodom

gresne cica maca

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *