Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Goli petak

9 min čitanja
sisanje kurca

Bilo je to ove godine kada sam si napokon odlučio ispuniti jednu od neostvarenih želja. To je bio odlazak u gay saunu. Preko foruma su je dosta hvalili, a udaljena je 2 sata vožnje iz mjesta u kojem živim. Kod nas je bio petak, praznik dok je kod njih bio radni dan. Bio je to idealan trenutak za iskoristiti dan. Osim jutarnjih rituala, obavio sam klistir, spremio ruksak i zaputio se prema sauni. Kako je sauna radila tek od 16:00h, vrijeme sam iskoristio obilazeći grad i razmišljajući da li da si uzmem negdje sobu ili ne. Nisam uzeo, već sam došao u saunu u 17:15h. Platio ulaznicu, dobio ogrtač, papuče i ključ od ormarića. Put do svlačionice je vodio kroz bar, a tamo su sjedila dvojica odvojena jedan od drugog. Skinuo sam se u svlačionici, obukao ogrtač, stavio klistir u džep i pravac WC. U WC kabini ima slavina, pa sam obavio dodatni klistir bez problema. Spustio sam se dole u bar da si naručim čašu bijelog vina kao poklon dobrodošlice. Dok sam ispijao čašicu, na stol mi je došla druga. Bila je to od gospodina s moje desne strane. Nasmiješio sam mu se, namignuo i zahvalio. Uzeo je svoju čašicu i pridružio mi se. Krenuli smo razgovarati kao da se znamo 10 godina. Stariji je od mene 10 godina, a ja imam 33 godine. Bio je ugodnog glasa, crne kose i srednje dlakavog tijela.
-„Želiš li da ti pokažem saunu?“, upitao me je prolazeći rukom po mom desnom koljenu.
-„Može“, odgovorio sam.
Pokazao mi je 3 saune i za svaku mi objasnio na šta moram paziti kada je koristim. Odlučili smo se za finsku saunu. Proveli smo u njoj 10 minuta, a za to mi je vrijeme rekao kako će mi pokazati i ostale prostorije u sauni. Uhvatio me je za ruku i poveo kroz hodnik. Došli smo u malo mračniji dio za koji je rekao da se zove labirint, a kad smo došli do kraja me je upitao:
-„Znaš li šta je ovo?“, upitao je pokazujući na glory hole.
-„Ne, morat ćeš mi pokazati kako to funkcionira.“, rekao sam mu uz smiješak prolazeći rukom po njegovoj guzi.
-„Ti odi s one strane“, rekao mi je.
Otišao sam s te druge strane i kleknuo, a on je kroz rupu gurnuo svoju kitu. Skinuo sam ogrtač i nekih 2 minute sam mu pušio. Ustao sam i prišao mu „Šta imamo još za pogledati?“. Onako sa ogrtačem u ruci me je uhvatio za ruku i ubrzanim korakom odvukao do jedne sobe. Bila je slobodna, a u sobi se nalazio madrac na nekih 70cm visine, kutija sa kondomima, sredstvom za dezinfekciju i papirnatim ručnicima. Skinuo je svoj ogrtač kao da ga netko požuruje, privukao me uz sebe i poljubio stiščući mi guzove. Gurnuo mi je svoj kažiprst u usta da mu ga obližem, a zatim mi ga je polako gurnuo u rupu. Sjeo je na stolicu, a ja sam rukama bio nagnut prema krevetu. Sjedeći mi je lizao rupicu i jebao prstima. Ostao sam u istom položaju, on je navukao kondom i polako mi ga gurnuo unutra. Nabijao se je u mene žestoko , osjetio sam da će brzo biti gotov pa sam mu rekao da stane.
-„Nemoj još, neka traje.“, okrenuo sam se prema njemu gladeći mu jaja.
Legao sam na leđa, podigao mi je noge i krenuo me jebati.
sisanje kurca„Ahh…Svršit ću“, prošaptao je.
Odgurno sam ga da ga izvadi, kleknuo sam ispred njega, skinuo mu kondom, stavio kitu u usta i krenuo mu pušiti.
-„Po licu“, rekao sam mu.
Izvadio ga je iz mojih usta tik do prvog mlaza koji mi je dijelom ušao u usta, a zatim je 2 duža mlaza ispalio s lijeve i s desne strane lica preko očiju gdje su me dodatne kapljice također prskale. Polizao sam mu glavić za kraj. Uzeo je ogrtač rekavši da ide dole u bar. On je svoje ispunio, a ja, ostani dezinficirat prostor. Moram priznat da nije ispunio moja očekivanja što se guze tiče, bila je još gladna. Dok sam čistio ležaj, ostavio sam si na licu da uživam u mirisu sperme. U tom trenutku je došao onaj drugi gospodin.
-„Smetam li?“, upitao je na engleskom jeziku.
-„O ne, slobodno je.“, izgovaram nagnut prema krevetu i guzom prema vratima.
Ušao je, zatvorio vrata, skinuo ogrtač i stavio mi dva prsta u rupu. Okrenuo me je na leđa, podigao noge i gurnuo svoju kitu u mene. Dok me je jebao, nagnuo se je preko mene, lijevu ruku stavio između ramena i glave, a desnom rukom mi je laganim pokretima kao što me je i nabijao, razmazivao spermu po licu. A zatim mi je gurao prst po prst u usta da mu obližem. Kad sam završio, popeo se je i on na ležaj, okrenuo me na lijevi bok, podigao desnu nogu i zabio ga u mene. „Ovaj može“, pomislio sam u sebi. Zatim je promijenio pozu, ja sam ostao u istom položaju, a on se prebacio na koljena. Tako me je mogao žešće jebati.
-„Oh yeah, jebi me. Jebi me jako. O bože kako si dobar.“, govori sam na engleskom, „Volim tvoj kurac, jače jače.“ dok sam to izgovarao iz mene je krenula sperma bez da sam si kitu taknuo. Pokupio sam je prstima i progutao. Izvadio ga je iz mene, bio je znojan koliko me je nabijao. Mislio sam da je gotov, ali ni je bio, trebao mu je samo odmor. Legao je na leđa, a ja sam sjeo na njega i skakao kao neki divljak po njemu uz stenjanje.
-„Ovo je tako dobro, čudesno. Tako si dobar.“
Dao mi je znak da se dignem.
-„Na koljena“, rekao je.
Kleknuo sam, skinuo je kondom i stavio mi kitu od 16 cm u usta lagano se nabijajući u mene. Gurao je duboko da mi je izazvao refleks pa sam se zakašljao, povećao mi je proizvodnju sline koja se slijevala niz bradu i vrat prema prsima. Izvadio ga je, a slina se je razvlačila kao rastopljeni sir dok sam usta imao otvorena, drkao ga je jako pa ga je ponovno vratio u usta. Izvadio ga je, drkao i ovaj put je, uz ispuštanje tihih krikova klecajući u nogama, ispunio moja usta gurneći za kraj kitu u usta. Sperma je zajedno sa slinom curila niz moju bradu, vrat, prsa i trbuh.
-„Woow, tako si dobar“, rekao mi je milujući me po glavi.
-„I ti isto“, uzvratio sam.
Obrisao sam se papirnatim ručnicima, obrisao prostoriju i krenuo se istuširati. Pod tušem je bio i on tako da smo se zajedno istuširali. Spustili smo se dole u bar i popili piće. On je rekao da ide doma, da mu je dosta, jer on ima 3 sata vožnje do kuće. U međuvremenu dok smo se nas dvojica seksali, onaj s početka priče je otišao, ali su se pojavila neka nova lica. S obzirom da je bilo 19h, nije ni čudo da se je malo popunilo. Odlasku sam svog jebača pitao da li bi mi platio novi ogrtač da je ovaj mokar. Na šta je on pristao i rekao da će me čekati tamo na šanku. Kada je otišao, putem sam skinuo ogrtač tako da sam pola bara prohodao gol, vratio mokri ogrtač i uzeo novi suhi. Stigla mi je nova čašica bijelog vina. Konobar mi je pokazao od koga, a ja sam uzvratio osmjeh i zahvalu. Mislio sam da će prići, ali nije. Kroz glavu mi je prolazilo, kako bi bilo dobro svima njima popušit. ako izuzmemo dva para koja su sjedila zajedno. Jedan je krenuo gore na kat, a ubrzo i drugi. Pričekao sam jedno 5 minuta pa sam krenuo i ja. Popeo sam se na kat, a na vrhu stepenica odmah s lijeve strane je staklena soba za odmor, njih dvojica su bila tamo. Krenuo sam u jednu od 3 sobe za sex. Odabrao sam najveću s duplim ležajem. Ostavio sam vrata otvorena, a njih dvojica su došla. Kleknuo sam i počeo pušiti malo jednom, malo drugom. Ovo mi je prilika da probam ono što dugo čekam. Rekao sam im da se brzo vraćam i izašao gol se prošetati ne bi li naletio na još nekoga. Bili tu ona j što mi je platio i još jedan lik. Kroz staklo sam im iz daljine pokazao jezikom i rukom pušenje. Krenuo je jedan, ali sam pozvao i drugoga.
Vratio sam se ovoj dvojici, i zatvorio vrata.
-„Znate li zašto ste ovdje?“, upitao sam ih.
-„Da te izjebemo!“, rekao je jedan, a drugi su se nasmijali.
-„Između ostalog, tko bude htio. Okupio sam vas jer želim bukkake,…“
-„opaa, lijepo“, netko se ubacio.
– a vi mi tu želju sada možete ispuniti.“, završio sam misao.
Kleknuo sam i bacio sam se na posao. Opsluživao sam jednog po jednog izmjenjujući ih u krug. Jedan je legao na krevet, dvojica su me dignula i stavila ovome iznad kite, a treći je namjestio kitu na rupicu. Nabijao sam se na njega pušeći ovima. Uhvatio me je mali grči pa sam stao. Skinuo sam se s kite, podignuli su me da me vrate nazad na pod, a ja sam im rekao „ajde ovako“. Dvojica su me držala za ruke, a treći za noge. Taj što mi je držao noge me je nabio na svoj kurac. Nisam mislio da će toliko boliti pa sam glasno stenjao.
-„Tako je, razvali drolju“, govorio je ovaj što je gledao sa strane. Prestao je, spustili su me na pod.
-„Hoćeš još?“, pitao je udarivši po guzu.
-„Šta je ne možete više?“, provocirao sam.
-„Da vidimo, možeš li ti?, rekao je ovaj nagnuvši me preko kreveta.
Ruke su mi bile na leđima i on ih je uhvatio jednom rukom, a drugom me je držao za desni kuk. Nabijao se je do kraja uz moje glasno stenjanje. jedan je sjeo ispred mene pa mi je kurac bio u ustima pa sam tiše stenjao. Ovaj je prestao pa je krenuo drugi. Rotirali su se u krug. Dugo je trajalo.
-„Hoćeš još?“, pitao je kao i prvi dok se je nabijao do kraja u mene.
Promrmljao dajući negativan odgovor jer mi je u ustima bila kita.
-„Reci jasno, hoćeš još?!“, ponovio je pitanje. A ja i dalje nisam mogao odgovoriti jer su mi bila puna usta, a ovaj me je držao i nabijao u usta.
-„Nee, dosta je“, rekao sam uzimajući zrak.
Kleknuo sam dole i počeo pušiti jednom po jednom kako su upravljali sa mnom.
-„Zaslužio si da ti se ostvari želja, bio si odličan“, rekao je jedan.
Sjedio sam na svojim petama i glavu sam nagnuo iza na krevet.
-„Otvori usta“, rekao je prvi. Prvi mlaz mu je odletio preko usta, nosa i oka, a drugi i treći je usmjerio u usta.
-„Stižeee“, govori drugi. Prvi mlaz mu je odletio isto na gornju usnu, zube i usta, ostalo je sve otišlo u usta. usta su mi već bila puna.
-„Pogledaj me“, rekao je treći, „Tako si sexy“. On mi je po licu svih 5 mlazova ispucao.
-„Usta ili lice“, pitao je zadnji. Promrmljao sam „lice, pokazujući i rukom“. Špricao je u velikim mlazovima ispuštajući krikove.
-„Pogledaj nas“, rekao je jedan. „Sjajno izgledaš. Ispljunuo sam u kantu i zahvalio sam im se. Pozvali su me na piće, rekao sam da može brzinsko jer da moram nazad kući. Ali nisam otišao doma jer sam prihvatio poziv od čovjeka koji je zahtijevao da ih pogledam.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Sex oglasnik – Mira 1 min čitanja
erotske price lez 3 min čitanja
Dominacija sitna devojka 1 min čitanja
doggy jebanje sa bivšom 6 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!