Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Gledanje Moje Žene kako se Jebe 6. Deo

9 min čitanja
squirt na studenta

Nakon što je to rekla, polako sam se povukao i posmatrao svoju spermu pomešano sa Stankovom kako cure iz nje. Ipak nisam mogao dugo da uživam u tome. Posle dvadeset sekundi hvatajući zrak, zgrabila je čaršaf i obrisala prepone. Nakon što se sabrala, svi smo sedeli i razgovarali o svakoj živoj temi, osim o onome što se upravo dogodilo. Nije bilo sumnje da smo svi bili u potpunom šoku i pokušavali da se pomirimo s tim.

Upoznavanje Hrvatska

Slabo sam pričao i učestvovao u razgovoru, ali nedavne slike onoga što se dogodilo gorele su mi u umu, i ja sam nepobitno i erotično i dalje bio u tom trenutku. Podsećalo me je na osećaj kada sam prvi put imao seks, samo mnogo moćniji.

Posle otprilike sat vremena brbljanja, ponovo smo se našli u zapetljanom seksualnom susretu, smenjujući se sa Ninom. Svo troje smo joj jebali picu i usta do oko 6:00 ujutro. U tom trenutku svi smo se skoro onesvestili od iscrpljenosti i seksualnog preopterećenja. Svi smo spavali negde do 14 časova. i, nakon što smo se svi probudili, sve se promenilo! Nije više bilo potrebe za nagovaranjem! Jebali smo se sve vreme! Poslednja dva dana odmora nismo ni izlazili iz sobe.

Bilo je normalno da odem do kupatila, a po povratku vidim jednog od mladića iza Nine kako udara svojim penisom u nju. Poslednjih nekoliko dana, svi smo ostali u seksualnom načinu razmišljanja, postajući seksualni čudaci dok smo boravili u sobi, izlazeći samo nekoliko puta.

Naručivali smo klopu, nismo otvarali vrata sobaricui, samo smo blejali u sobi i seksali se. U to vreme Nina je znala, kao i ja, da je svaki njihov prijatelj znao šta se događa. To je bilo savršeno u redu sa mnom, Stankom i Brankom. Bio sam u apsolutnom čuđenju kako je Nina postala tako željnja da je jebemo.

Postalo je vrlo očigledno da je volela da je gledam kako je više puta jebu. Mogli biste pomisliti da bi se u jednom trenutku neko od nas umorio od svog iskustva seksualnog buđenja, ali nismo, čak ni blizu. Spavali smo, jeli kad smo bili gladni, gledali smo televiziju itd., ali uglavnom smo jebali moju suprugu Ninu na sve načine koji se mogu zamisliti.

Teško je opisati kako smo jednog minuta gledali televiziju s jednim od mladića koji je ležao iza nje na kauču, a on bi joj, iznenada, nonšalantno gurnuo penis u picu. Nekoliko puta dok sam ih gledao kako drže kurac u njoj nakon što su joj već svršili u pičku, jednostavno bi nastavili ležati tako gledajući televiziju ili nastavljajući razgovor kao da je to najprirodnija stvar na svetu.

Bilo je nadrealno gledati kako im sperma curi iz nje, a glava natopljenog kurca još uvek spermom podmazana odmarala se na ulazu u njene usmine. U jednom trenutku Nina je rekla da je umorna od toga da svi drugi imaju orgazam i završe taman kad je ona pri vrhuncu.

Pročitajte i ...  Poslednji Pacijent 1. Deo

Znajući, gotovo kao da joj čitam misli, odgovorio sam: „Zašto ne koristiš svoju igračku?“ Ponašala se stidljivo zbog toga, govoreći: „O, Bože, ne pred vama.“ Dobro sam znao zašto je spomenula orgazam, a takođe sam znao da joj je igračka jedini zagarantovani način da svrši.

Posle nekoliko minuta, konačno je rekla: „U redu, ali ne pred svima vama“. Svo troje smo je počeli praktično moliti, kad je konačno odgovorila, „Dobroooo… Pokušaću, ali ako mi bude čudnije nego što već jeste, ako je to uopšte moguće, odlazim u svoju sobu sama bez vas“.

Svi smo se zahihotali i počeli da je ohrabrujemo, konačno se složivši da ako joj bude neprijatno, nećemo reći ni reč. Nina je nevoljno izašla iz sobe okrećući se prema nama nekoliko puta dok je govorila, „Ne želim da iko gleda dok se ne opustim.“ Svi smo odgovorili: „Nema problema, apsolutno, ne brini se.“

Nisam imao pojma šta da očekujem, ali dobro sam znao da je masažer bio jedina igračka sa kojom je uspela obilno da prska i išprica sve pred sobom. Nina je konačno otvorila vrata spavaće sobe i nakon nekoliko minuta izašla sa svojom igračkom. Njena igračka uopšte nije bila neki veliki neprijatni dildo. To je zapravo bio mali pet centimetara dugačak prilično tanak masažer, koji je tačno znala kako da drži, tačno gde da ga postavi i tačno kada je bila spremna da izbaci svoj ženski ejakulat.

Međutim, setite se ko je bio u sobi. Video sam njen orgazam mnogo puta i znao sam da kad ima dovoljno vremena i dovoljno stimulacije, može lako da navlaži čaršav oko svoje lepe guzice. Ali imajte na umu, ova dva mladića, obojica studenti, nesumnjivo nikada nisu videli tako nešto.

Počela je pomalo da se stidi, govoreći „Nema šanse da ću ovo uspeti pred njima.“ Iznenađujuće, obojica su rekla: „Hej, ako ne želiš, nema problema. Ako želiš da ne gledamo, poštovaćemo i to. Želimo da doživiš orgazam jer ti ga mi nismo uspeli pružiti. “

Takvi komentari naterali su Ninu da se oseća kao da bi trebala da im se izvini. Nije želela da ih povredi. Odmah je odgovorila: „Slušajte, žene se u tom pogledu daleko razlikuju od muškaraca. Muškarci mogu doživeti orgazam gotovo po naredbi; žene moraju imati malo više stimulacije, a ne bilo kakvu stimulaciju. Mora biti vraški blizu na savršenom mestu u pravo vreme.“

Nakon što je Nina spasila njihovo samopouzdanje, nastavila je sa svojom igricom na krevetu. Stanko je ležao na desnoj strani samo sa majicom na sebi, a Branko na levoj, bez ičega. Nina je sedela u podnožju kreveta između njih okrenuta na desnu stranu dok im je govorila. Baš kad sam pretpostavio da će im reći da se presele na drugi krevet, rekla je „Ok, okrenite se“, gledajući me sa zbunjenim licem kao da želi da kaže, „Ne mogu ni da verujem šta radimo“.

Pročitajte i ...  Strina i Ja

Opet, ovo je bilo daleko iznad mojih prvobitnih očekivanja, da se meteor srušio u bazen, verovatno bih sedeo savršeno mirno. Odmah su se okrenuli dok je ona uključivala masažer. Bilo je izuzetno tiho. Obojica su pitali da li je započela, a ona je samo rekla: „Budite tihi, da…“ Držali su se svog obećanja, ne gledajući.

Primetio sam da je Stanko odmah počeo milovati penis dok se odmicao od nje. Kao što je već pomenuto, Stanko je bio mladić sa većim od “normalnog” kurca, debljim i od mog i od Brankovog. Nina me pogledala nekoliko puta u početku dok je stavljala igračku na svoj klitoris, ali kao i uvek, počela je da grize donju usnu u intenzivnoj koncentraciji. supruga masturbira pred trojicom

Polako sam počeo milovati napola mlitav kurac dok sam to gledao. Stanko je nastavio drkati, ali on je mlad 21-njak i trebalo mu je svega par sekundi da postane potpuno tvrd. Mislio sam da će sve propasti jer mladići neće izdržati dugo pre nego se okrenu ili čak krenu ka njoj.

Neverovatno, ali ostali su joj okrenuti leđima. Počela je da se opušta i da masturbira kao da smo kod kuće. Nakon pet minuta, počela je podizati kukove i žešće trljati svoj napaljeni klit. To je trajalo još otprilike tri minuta kada se Stanko okrenuo. U to vreme Nina je bila u usredsređenom transu i nije je bilo briga što gleda.

Napaljeno je uživao dok je gledao kako je stezala noge i tresla se dok je stimulacija slala seksualni elektricitet kroz njeno telo. Nastavio je da drka ali je tada i počeo da je mazi slobodnom rukom po unutrašnjim delovima butina. Okrenula glavu i odmah su započeli divlju erotsku epizodu ljubljenja.

student joj nabio kurčinuLjubio joj je usne, vrat i grudi. Bila je tako blizu šikljanja; Međutim, nakon manje od jednog minuta kad joj je poljubio vrat i dojke, izbezumljeno je bacila igračku na podnožje kreveta i povukla ga za bok. U roku od tri sekunde prevalio joj se između nogu i ona ga je počela postavljati u sebe dok je savijala leđa.

Nasilno se zabio u nju! Odmah je ispustila vrisak! Branko se otkotrljao s druge strane kreveta i skočio na drugi krevet. Nina je bila u stanju kakvo nikada ranije nisam video. Ruke je stavila na Stankovo dupe, a njegova karlica je tako snažno udarala po njenoj prelepoj guzici.

Oduševljavalo me je gledajući njegov debeli penis kako joj rasteže macu. Nakon otprilike minutu vremena, čvrsto ga je zadržala u sebi, zabivši nokte u njegove guzove, započela je pokretanje guze i bokova na najživotinjskiji način.

Pročitajte i ...  Pohotna familija

Dok je to činila, počela je da stenje na način koji me je izbezumio u potpunosti izgovarajući: „NE MRDAJ SE … AAAHHHH BOŽE … NE … AAHHH MOJ BOŽE.“ Oboje su ostali apsolutno mirni najmanje deset sekundi dok je ulazila u bespovratni orgazam.

Vaginalna tečnost počela je curiti i šikljati iz nje i teći joj po dupetu. Obilno je natapala čaršave ispod sebe. Nakon desetak sekundi svog orgazma, ona je počela premeštati dupe, a on je divlje pomerao svoj kurac u njoj, ali gotovo bez potiska. Radio je ovo još dvadesetak sekundi kada je izveo nekoliko silovitih pokreta kukovima i vrištao: „AAAAHHHH, AAAHHH JEBOTEE.“ squirt na studenta

Polako su mleli svoje genitalije u ovom lepljivom semenskom i vaginalnom koktelu, dok ju je on preplavio svojim semenom. Da sam u ovom trenutku i dodirnuo svoj penis, napravio bih ogroman nered. Samo sam gledao sa strahopoštovanjem. Oni su ostali u ovom stanju sličnom seksualnom transu, stisnuti zajedno kao da pokušavaju da osiguraju da je potpuno impregnirana.

Malo nakon što je potpuno prestao pucati u nju, napokon je počeo uklanjati penis. Nina ga je brzo uhvatila za dupe i rekla: „Ne, molim te, ostani u meni još malo.“ Iako je bila na kraju svog drhtavog orgazma, i dalje je bila izuzetno osetljiva i želela je da ga zadrži u sebi.

Nekoliko minuta kasnije, i nakon što su konačno započeli razgovor, polako se nagnuo na stranu i njegov napola mlitav penis je izašao iz nje. Dok je ostala lagano razjapljena, njegov gusti teret polako joj se gradio na dnu vagine i spuštao se po dupetu. Ležala je oko minutu podignutih nogu i savijenih kolena trljajući ruke preko očiju, kada je Branko počeo da se kreće prema krevetu.

Želeo sam nastavak, ali je brzo rekla: „Ne, ne sada. Ne sada, možda kasnije.“ Rekli su da moraju na brzinu da se presvuku, ali da će se vratiti. Nina je samo iscrpljeno mahnula rukom, srušila se na leđa i navukla pokrivač preko sebe govoreći: „Apsolutno moram da odspavam. Možeš li ih držati napolju nekoliko sati ili zaključati vrata da bih mogla da spavam?“

Brzo sam odgovorio da hoću i izašao sam napolje kako bih otišao do auta i uzeo ključeve koje sam ostavio u pretincu.

KRAJ 6. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nevaljale devojke

Don`t copy text!