Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Gledanje Moje Žene kako se Jebe 4. Deo

9 min čitanja
supruga u seksi haljinici

Zanimljiva činjenica, ali tokom tešenja ovog mladića privukla me je pica moje supruge. Kad se naslonila na desni lakat, teret njegove sperme izvirio je i iscureo iz vagine, a dok se otkotrljala na bok, tečnost je klizila između nogu i zadnjice, a većina ne završila na zadnjem delu Ninine butine. Ona je nonšalantno zgrabila čaršaf i zavukla ga među noge da upije.

Upoznavanje Hrvatska

Dok je i dalje razgovarala s njim na umirujući način, povremeno sam mogao da vidim još njegovog semena koje je curilo iz nje. Na čaršavima je bila lokva sperme koja je procurila iz nje i bila je potpuno nesvesna toga. Nastavili smo ovaj umirujući govor s njim nekoliko minuta, kada je počeo ponovo da oblači šorts i vraća svoje dostojanstvo rekavši: „Hvala što ste mi večeras dozvolili da budem ovde sa vama. Gospođo Berić, ne znam šta bih rekao nego, hvala. Idem sada, hvala, žao mi je… ali hvala, hvala. “

Čim je izašao kroz vrata, Nina me pogledala i zakolutala očima bacivši se na krevet i šaljivim glasom rekla: „Oh, to je bila korisna porodična zabava. “ Zatim me je pogledala i vrlo smireno pitala: „Nije li to bilo ono što si očekivao?“ Pre nego što sam uspeo da odgovorim, nastavila je: „Sigurno nije bilo ono što sam ja očekivala.“ Brzo sam odgovorio: „Da i ne. Još uvek sve ovo nekako sumiram u glavi.“

„Šta? Nešto u vezi mene?“ sarkastično se zahihotala. „Dragi, kada je to naš odmor postao cuckold vikend gde se igramo igrice – pojebite mi ženu, a takođe i koji jebeni deo mojih reči da NE svršava u mene, nije razumeo?“

Tada sam vragolasto pitao: „Znaš da je i prvi momak delom svršio u tebe, zar ne?“ Zatim je ponovo protrljala lice zastajući na sekundu, „Da … Osetila sam to.“ Iz čiste radoznalosti i činjenice da nisam bio ni pri zdravoj pameti, pitao sam: „Kako si znala?“ Oklevala je na sekundu dok je stavljala kosu iza ušiju i zahihotala se: „Bože, prestani da se igraš kao da nisi znao“.

Ponovo sam odgovorio: „Da, ali kako si ti znala?“ Nekoliko sekundi je buljila u mene pre nego je rekla: „O, Bože, baš navaljuješ a? Dobro, jedne sekunde se naprezao, a sledeće sam osetila kako mu se penis trza i grči u meni . Ne znam … Pretpostavljam da sam osetila nešto poput … kao da je u meni pukao kondom pun tople tečnosti. To je najbliže što mogu da opišem. Ok? “

Nastavila je buljiti u mene kad se nasmešila i rekla: „Isuse, stvarno ne mogu da verujem da si uživao u tome. Šta pobogu natera čoveka da gleda kakoa mu ženu jebe drugi lik?“ Odgovorio sam samo „Nemam pojma, pretpostavljam da neki imaju tu vrstu fantazije, i upravo sam potvrdio da sam jedan od njih“.

Nekako je odmahnula glavom smešeći se, ustala, zgrabila pidžamu sa vrha komode i rekla mi da ide da se tušira, da ne pomislim da ću ponovo doživeti takvo iskustvo, objašnjavajući da se oseća kao drolja. To sam poštovao iz čistog straha da se, ako previše budem insistirao, to više nikada neće ponoviti, i ako se moje glupo dupe ne ohladi, na kraju bih mogao da budem pred advokatom za razvod pokušavajući da mu objasnim ovu našu avanturu.

Pročitajte i ...  Intrigantan Matorac 1. Deo

Ovo je bila nepoznata teritorija za oboje. Zapravo, shvatio sam da sam imao sreće da se nije potpuno izbezumila i skratila nam odmor. Mogao sam ja dalje da obrazlažem „Koja žena to ne bi želela da proba; imati muža koji se uzbudio zbog takvog nečega“, ali opet, insistiranje bilo čega u ovom trenutku, ne znajući u potpunosti šta bi mogla da učini, bilo je previše rizično.

Kasnije je došla u krevet pretvarajući se koliko je mogla da se to nikada nije dogodilo. Jednostavno sam se skotrljao i stisnuo uz nju, misleći da bi svaki pokušaj seksualnog odnosa u ovom trenutku mogao, i verovatnije da bi eruptirao u tome što bi ona imala trenutak stvarnosti govoreći mi kakvo sam govno muško, pogotovo s obzirom na činjenicu da nije izustila ni reč dok se uvlačila u krevet.

Osim toga, njeno lice je sve jasno govorilo dok je izlazila iz kupatila, „Upravo su me dvojica studenata izjebali, gotovo upola mojih godina, moj suprug je to želeo i ne sećam se da je to bilo u mojim bračnim zavetima“.

Probudio sam se tokom noći razmišljajući o tome i pažljivo se ponekad povlačeći da je ne probudim, i dalje ne znajući kako će se probuditi nakon onoga što se dogodilo. Ispostavilo se da smo se probudili tek oko 11:30. Jutro pored bazena.

Nismo pominjali ništa od sinoć; Pravili smo se da se ništa nije ni desilo. Bili smo prvi na bazenu, sami, imali smo neobičan trenutak blaženog mira dok smo mirisali okeanski vazduh, osećali lagani povetarac i povremeno se držali za ruke u neobaveznom ćaskanju. Kako je sunce dobilo punu snagu tako su i ljudi su počeli da izlaze iz svojih soba a naravno počeli i da cirkaju, jer to je ono što studenti rade.

Nina ih je posmatrala i rekla mi: „Ako samo posumnjam da su se izlajali svojim prijateljima i ako me naciljaju kao laku motel drolju, odlazimo odavde.“ To je bilo prvo pominjanje događaja, ali pripremao sam se celo jutro, znajući da dolazi. Moralo je. Slepo sam odgovorio i iskreno nisam imao pojma kako će se sve odigrati: „Bili bi ludi da progovore reč s obzirom na to šta se dogodilo i kako se dogodilo. Oboje su bili malo potreseni i uplašeni od incidenta. Ne brinem zbog toga. “

Jednostavno je odgovorila: „Videćemo, ali ozbiljna sam“. Oko 14:00 časova, jedan od momaka je izašao iz svoje sobe i došao na bazen. Odmah nas je video i krenuo prema nama. Počeo je da izvlači ležaljku pored nas i, gotovo šapatom, počeo je da govori: „Žao mi je ako su se stvari sinoć zanele. Razgovarao sam sa Stankom i želeli bismo da ovo ostane među nama… ako je moguće.

Video sam kako se reljef topi na Nininom licu. Siguran sam da je mislila da će obojica reći svima sa kojima su tamo bili, a zapravo sam i ja to mislio. Brzo je rekla: „Ne brinite kako su se stvari dogodile ili šta se dogodilo. Jednostavno se dogodilo. Sve je u redu, i slažem se za prećutkivanje. Bilo je vrlo zrelo od vas što ste nam to rekli. “

Pročitajte i ...  Cimerka i Ženski Ejakulat 1. Deo

Zatim ga je zagrlila i zahvalila mu se ponovo. Kasnije popodne, drugi momak je došao da nam kaže skoro isto. Nakon što je čula takve dobre vesti, Nina je napokon ponovo počela da ima pozitivan stav vezan za naš odmor. Svi smo satima sedeli pijući i pričajući. U jednom trenutku Nina je rekla, „Hej, idemo posle malo do onog kaćica, možda biste nam se mogli pridružiti.“

Oni su odmah odgovorili: „Oh, dođavola da, bili smo tamo dva puta i vredi svaki dinar“. Dok smo sedeli pekući se na suncu i povremeno skačući u bazenu, bližilo se 18:00. kada je Nina rekla: „U redu, završila sam sa suncem. Ako ćemo da partijamo, moramo se pripremiti. Dođite u sobu u 19:00 i svi ćemo zajedno do kafića.“

Bila je veoma ushićena što nisu rekli nikome. Oboje su nam izričito zahvalili što smo bili tako cool i odmah se složili da će biti u sobi u sedam sati. Nakon što je bila u sobi otprilike pola sata, gledajući Ninu kako skače u zamotanom peškiru nakon brzog tuširanja, lakirajući nokte na prelepo preplanulim slatkim stopalima, stojeći gola oblačeći gaćice, zajedno sa svojom vrlo seksi haljinoms, i neverovatno seksi sandalama na potpetice, uzbudio sam se više nego ikad. gaćice ispod suknjice

U jednom momentu nagnula se i uzela bočicu laka koju je spustila na putu do kupatila, a prelepi međunožni deo njenih bebi plavih gaćica bio je izložen, čvrsto pritisnut uz njenu macu. Oduzimala mi je dah. Smešno je to što oko 18:30 nije bila ni blizu gotova. Počeo sam da pravim piće znajući da će potrajati njeno spremanje.

Namerno sam sipao žestinu misleći da moram da koristim sve u svom arsenalu ako želim da je potpuno opustim i ko zna… Nekoliko puta je napravila grimasu kad je ispijala piće, govoreći: „Šta si mi dođavola napravio? Ima li ovde uopšte soka?“ Pravio sam koktele ali naravno u razmeri dva a ponekada i tri na prema jedan.

Retrospektivno mogu da kažem da alkohol nikada ne bi trebao biti glavni katalizator takvog događaja, ali nije cilj da se neko sašije od alkohola već da se malo opusti i tada mu i moralni stavovi omekšaju.

Momci su nas pozvali i rekli nam da kasne govoreći da će doći u 19:30, izvinjavajući se i moleći nas da sačekamo . Rekli smo im da ćemo sačekati, ali Nina je insistirala da treba da požure jer je ona već spremna. Napokon su pokucali na vrata nekoliko minuta pre obećanja i činilo se da su ostali bez daha kao da su trčali do nas. Nina je bila u kupatilu kad su stigli.

Oboje su me odmah videli kako pijem svoje piće kada su me pitali: „Možemo li i mi da dobijemo jedno to piće? Svi sa kojima smo ovde su alavii i popili su nam sve što smo kupili.“ Rekao sam im da sipaju šta god žele. U ovom trenutku Nina je još jednom nestala u kupatilu. Bila je fanatična u vezi sa podudaranjem laka na nogama i rukama.

Pročitajte i ...  Tajanstveni Seks Klub 1. Deo

Rekla nam je nekoliko puta: „Pričekajte, brzo ću.“ U jednom trenutku Stanko je pomešao piće i odšetao do kupatila, i samo je pružio ruku zatvorenim vratima, rekavši: „Evo, poliranje noktiju na nogama može biti stresna stvar, rekli su mi da će vam možda trebati piće“. Oboje su se zahihotali: „Hahaha… kakav gospodin. Hvala, a sad idi, eto mene za minut.“.

Bilo je to kao da svi, uključujući ove mladiće, pokušavaju da zaborave da se prethodna noć ikad dogodila ili se bar pretvaraju da je tako. Nekoliko puta je Nina izašla i zgrabila drugu boju laka praveći nam razigrano lice kao da želi da kaže: „Poljubite me u zadnjicu, ali treba mi moja savršena boja“.

Reći ću vam, kad je prošetala sa svojom prelepom haljinom koja je završavala na sredini njenih prelepo preplanulih butinama, haljina koja joj je savršeno grlila dupe, svi su ućutali. Bila je zapanjujuća. U mojim mislima nije bilo ni trunke sumnje da ih je neizmerno uzbudila kao najseksi milf koju su ikad upoznali, ali još ih je više uzbudila činjenica da su je oboje tucali pre manje od dvadeset četiri sata. supruga u seksi haljinici

„Pri kraju sam, donesite mi drugo piće“. Njih dvojica su se umalo potukli u želji da joj donesu još jedno piće. Nina je konačno izašla. Mogao bih da kažem da je bila jebozovna kao i uvek i bila je sjajno raspoložena dok je govorila: „Oh, vidim da ste vi svinjice ponovo zaboravile na mene i odlučile da pijete bez mene.” Oboje su ponovo počeli da joj prave piće, dok im se smešila i naređivala im kao da ima dva roba.

Jedan od momaka je tada počeo da govori: „Zapravo bismo trebali sačekati do 22:00, jer pre toga sedite lakat do lakta sa ljudima. Bude baš krcate u ovo doba. “ Nina je dobila bled pogled kad je to čula i počela da govori: „Moramo usporiti s pićem ili ćemo puzati do tog mesta.“

Dok je to govorila, popila je ogromnu čašu slatkog koktela. Oko 22:30 i posle mnogo zajebavanja tipa ko je previše popio i ko je pijan, jedan od mladića je rekao: „Bolje budimo oprezni ili bismo se mogli naći u istoj situaciji kao sinoć.“

KRAJ 4. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nevaljale devojke

Don`t copy text!