Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Eksperiment za moj Kurac

6 min čitanja
sisanje kurca trljanje pičke

Ja sam poprilično čudan momak. Volim da jasno znam zašto su stvari takve kakve jesu. I tako jednog dana jebao sam svoju devojku po drugi put te noći i pomislio sam, „Pitam se šta moj kurac misli, da li se previše trudim ili možda očekujem previše od njega.“ Kada sam svršio u njenu pičku, nisam mogao a da ne pomislim da li je moj kurac završio za veče ili će biti spreman za još akcije malo kasnije.

Moj penis me nikada ranije nije izneverio pa sam pretpostavio da će biti spreman. Dakle, odlučio sam da napravim eksperiment. Poznajem puno devojaka i nije da se hvalim ali većinu njih sam tucao. Nazvao sam ih i pitao da li bi mi pomogle u mom eksperimentu. Nakon što su prestale da se smeju, većina njih je rekla da će pomoći.

To nije zvanični naučni eksperiment gde bi rezultati bili javno objavljeni, ali bi meni lično rezultati mogli pomoći u mom seksualnom životu. Organizovao sam da devojke dolaze u moju kuću svako veče u trajanju od nedelju dana da se jebemo. Dakle sedam devojaka za sedam dana što bi predstavljao dobar test za moj kurac, da vidimoi koliko puta će moj penis moći da izvede najbolje radnje uz ejakulaciju sa svakom devojkom.

Pre početka eksperimenta, čitavih 7 dana nisam drkao niti svršavao. U ponedeljak uveče, Dijana je došla. Lepa zgodna malo sitnija devojka, smeđa kosa, normalne sise i sjajna jebačica. Popili smo malo vina i onda otišli u spavaću sobu. U to vreme moj penis je već bio tvrd. Očigledno je znao šta se sprema. tucanje sa poznanicom

Skinuli smo se i moj kurac je bio spreman za akciju nakon finih 7 dana odmora. On je nestrpljivo žurio da uđe u toplo, mokro mesto, pa sam joj ga bez preterane predigre nabio u pičku. Moj penis je bio u žurbi, ali sam ga držao pod kontrolom koliko sam mogao. A onda se desilo – moj kurac je počeo da se žestoko zabija u Dijaninu pičku bez da sam mu to naredio. Kao da je imao svoj um, tako je delovalo. Hteo je da odradi svoj posao i da svrši.

Pročitajte i ...  Sumnjivi Zvukovi iz Sobe

Pokušao sam dodatno usporiti penis, ali je bio previše uzbuđen i nemilosrdno je jebao Dijanu. Ubrzo sam izgubio totalnu kontrolu i kurac je pucao spermu duboko u njenu pičku. Iskliznuo je potom iz njene pičke. Dijana je bila veoma zadovoljna njegovim nastupom i želela je još. Rekao sam joj da će morati da sačeka… ali je bila nestrpljiva.

Dakle, da bi pomogla mom kurcu, uzela ga je tako mlohavog u usta i vratila ga u život. Ubrzo, moj penis je bio lep i tvrd, ali nisam znao koliko će dobro delovati u tako kratkom roku. Dakle ponovo je oživeo i krenuo u akciju. Ponovo joj se uvukao u pičku i nije gubio vreme jebući ovu lepoticu.

Koliko sam shvatio i osetio po Dijaninom ponašanju stenjanju i svršavanju, drugi put je čak bio bolji od prvog. Nas troje smo odlučili da nam je dovoljno i odustali smo od daljih seksualnih radnji. Svakako mislim da je mom kurcu trebao odmor.

**

U utorak uveče došla je Dunja. Dosta višlja ali ne krupnija od Dijane, crna kosa, male sise, ali je bila pre svega poznata u kraju po tome što izvanredno puši kurac. Popili smo malo vina i otišli u moju spavaću sobu. Dok sam šetao, moj kurac je bio uspravljen ispred mene i bio je savršeno krut kako treba da bude. Dunja je počela da se igra sa mojim penisom i posle kratke predigre rukama on je bio duboko u njenim ustima. sisanje kurca trljanje pičke

Moj kurac je izgledao tako velik i ponosan dok je Dunja sisala. Imala je vrhunsku tehniku i svako ko je imao tu čast da mu Dunja puši znao je koliko je jedinstvena. Njene ruke nisu napuštale moje testise koje je stezala savršenom jačinom, a jezikom usnama i grlom jer činila čuda. Ponekada mi je žao što nije odlučila da ode u profesionalne vode i da radi stritkno oral scene. Bila bi sigurno broj 1 u porno industriji.

Pročitajte i ...  Ucenjena Navijačica 3. Deo

Sa njom nikada niko ne traje predugo i posle svega 10ak minuta sperma je šikljala u njeno grlo. Moj penis je davao sve naznake da je izvršio svoj zadatak. Naravno, on je Dunji dao više nego što je mogla podneti i sperma joj je delimično iscurila iz usta. Ali ovog puta je moj kurac ostao ukočen. Mora da je zaista uživao. Okrenuo sam je i nabio joj kitu u picu od pozadi. Jebao sam je kao lud.

Narednih nekoliko dana, rezultati su bili slični i moj penis je uvek prolazio testove sa najvećom ocenom.

Međutim, jedne od tih noći, jedna od devojaka nije mogla da dođe. To je bio problem jer eksperiment nije smeo da se prekida. Ipak, nisam mogao u tom kratkom vremenu da nađem zamenu. Sam u kući, odlučio sam da pozovem svog prijatelja Nikolu da dođe kako bih mu rekao sve o svom eksperimentu i dosadašnjim rezultatima. Rekao sam mu da se moj kurac svaki put dobro pokazao, svršavajući baš kada je trebalo.

Takođe sam mu rekao da moj kurac najbolje rezultate pokazuje kod pušenja… kada zna da se to sprema on bude spreman za akciju skoro odmah. Tada sam mu se požalio da je eksperiment morao da se naprasno prekine, ali on me je znatiželjno pogledao. Pitao je da li želim nešto da probam kako bi testovi nastavili svojim tokom. Bio sam očajan i rekao sam mu – naravno da bih voleo. gej sisanje kurca

On mi je prišao, kleknuo i otkopčao mi pantalone. Moj polu tvrdi kurac bio je izvučen na slobodu uz pomoć Nikoline mekane ruke. Iznenađujuće, sa obzirom da se u takvoj situaciji nikada nije našao, moj penis je bio spreman za akciju. Nikola je nestrpljivo stavio moj kurac u svoja usta i počeo da ga oblizuje. Bilo je čudno ali podjednako uzbudljivo i napaljivo. Moj penis je nastupio, prilagodio se muškom dodiru i nakon podužeg pušenja pucao je mlaz za mlazom sperme u njegova usta.

Pročitajte i ...  Prvi put sa mladim momkom

Verovali ili ne čak je i ostao čvrsto tvrd posle tog nastupa i ejakulacije. Nisam mogao da verujem svojim očima. Moj kurac je još uvek bio tvrd! Tako da je Nikola nastavio sa svojim oralnim radom na meni i moj penis se dobro pokazao u tako kratkom vremenskom periodu. Očigledno, moj kurac uživa u tome da ga drugi muškarac sisa, što je za mene bilo ogromno iznenađenje.

**

Poslednje noći, Ljiljana je došla. Ona je nešto drugo, nešto posebno. Ona živi i diše seks i ona je trebala biti moj analni eksperiment. Čim je stigla, otišli smo pravo u spavaću sobu. Skinuli smo odeću i ona je odmah počela da sisa moj kurac koji je bio tako tvrd da je bolelo. Ubrzo se moj kurac toliko uzbudio da joj je potpuno ispunio usta.

Čim je sve to progutala, držala je moj kurac u ustima dok ponovo nije postao maksimalno tvrd. Ovaj put se digla na sve četiri i postavila moj kurac na ulaz u njen šupak. Moj penis je uveliko bio spreman i nije gubio vreme da joj se nabije u dupe. Žestok analni seks je uvek bio moj veliki fetiš i veoma brzo je moj kurac bio izvan moje kontrole. Biću slobodan da kažem da joj je razvalio šupak! Oboje smo bili ponosni nakon tih nedelju dana. Bili smo jedno. Bili smo presrećni.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Udata sam 1 min čitanja
Zgodne devojke fufi 4 min čitanja
napaljena debela kučka 1 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!