Dobrom kurcu ni jedna dlaka ne smeta

Makaranka sam, imam 22 godine, 175 centimetara i dugu crnu kosu. Hodam s Hrvojem od prošlog proljeća. Znam da svi živi misle da sam komad, ali ja nisam htjela nekakvog tupka. Htjela sam njega, tek nešto starijeg kolegu s Filozofskog fakulteta, koji mi je davao instrukcije iz talijanskog. Sva je sreća da znam slabije od njega, jer je to bila idealna izlika da ga dovabim u svoj stan u Utrinama. Trebao bi doći u pola sedam navečer; to nam je bio treći sat i bila sam sigurna da će jezične vježbe završiti s peticom. Samo, htjela sam se prije njegovog dolaska dobro pripremiti… Otuširala sam se, osušila i upravo htjela učiniti još nešto važno s estetskog stanovišta, kad sam začula zvonce. Pa nije to valjda on, pola sata prerano!? Kako neugodno! Virim kroz rupicu i vidim njegovu podjednako inteligentnu i muževnu facu. Vičem kroz vrata.
– Pa uranio si!
– Pa jesam, ali otvori – kesi mi se on.
I što ću – pa ne mogu ga pustiti pred vratima.
– Čuj, sve sam poslove obavio ranije i evo me. Možemo krenuti na posao.

Prošli smo i konjunktiv i nepravilne glagole; sad smo samo ponavljali prepozicije. Sjedili smo na sofi, a ramena i bokovi su nam se stalno doticali. Mora da je osjećao toplinu moga tijela kao što sam ja osjećala njegovu.
– Kako ti se mogu odužiti? – pitam ga.
– Mislim da je onaj puding bio dovoljan? – veli, a ja duboko uzdahnem i okrenem se od njega.
Mora da sam zazvučala tužno, jer me primio za dalje rame i prišapnuo.
– Meni je dovoljna nagrada tvoja blizina!

najbolje iz Srbije

Kako mi se glava trznula i okrenula prema njemu, tako sam okrznula njegove usne svojima. Primio me za vilicu i privukao me sebi. Čim me je počeo ljubiti, zavukao mi je ruku kroz kućnu haljinu i uhvatio me za struk. Ruka mu je bila goruća. Val ugode prostrujao mi je tijelom, a onda me je opet počelo kopati “ono nešto”. Položila sam mu dlan na prsa i odgurnula ga desetak centimetara.
– Hrvoje, možda ipak ne večeras…

Bilo je očigledno da se lecnuo.
– Znači to je ta ´nagrada´!? Dobro, idem.
– Ne shvaćaš. Želim to, ali ima jedan problem.
– Ne brini, nemam menstruaciju – hrabrio me je humorom.
– Nemam ni ja, nešto je drugo u pitanju, nešto bi te smetalo.
– Što bi me moglo smetati na tebi, kad si lijepa kao boginja!?
– Ma nisam si stigla obrijati pazuha!
Gledao me je kao čudo.
– Da, pa??? Kakve veze imaju pazuha!? Svuci se, tako ti svega, prekrasna si.
– Zar ti to ne smeta? Nisam si ih brijala od ljeta.
– Pa to je još bolje! Daj se skini – kaže mi i opet mi gura ruku kroz kućnu haljinu.

Tolika želja! Samo da mu se poslije ne zgadi! – pomislim i počnem otkapčati haljinu. Koža mi nije tamna, ali sam, kao prava Dalmatinka, malo dlakaviji tip. Noge i stegna su mi depilirana i glatka kao svila, ali ruke su mi dosta obrasle, dok ispod pazuha imam duge i guste tamne dlake. Svukla sam haljinu, ne dižući ruke, iako znam da mi dosta dlačica viri i kad su mi ruke priljubljene uz tijelo. On me gleda halapljivo i čini se da ga problem dlaka uopće ne zanima. Žvali me, gnječi me posvuda i pali me kao lokomotivu. Trbuh mi je usijan od iščekivanja i posežem rukama unazad da si otkopčam grudnjak. Moje stvarno velike grudi ispadaju, ali ne vješaju se, nego čvrsto stoje. Bradavice mi jedna po jedna iščezavaju u njegovim ustima, a on mi rukama prelazi po slabinama, pa preko pazuha do ramena.

Pročitajte i ...  Pukovnikova žena

Prolazi mi prstima kroz dlake bez imalo skanjivanja i ja shvaćam da mu se sviđam i da će me poševiti unatoč svemu. Sam mi svlači gaćice i zaranja glavu posred pičke, a ja širim noge da vidi da mu se otvaram, da mu se potpuno dajem. Liže mi, jede pičku, rukama mi grabi i trlja grudi, a ja se sva prelamam od užitka i grabim zaglavlje sofe na kojoj ćemo se jebati. Podiže mi glavu s pičke, iz koje mi već kaplje kao iz dinje, zamjenjuje jezik prstima i pruža mi nove porcije ugode. Prislanja mi torzo na prsa i gura jezik ispod mog jezika. Osjećam kako miče prste i kako mi usmine počinje golicati njegov glavić. Kakvu kitu ima, ne debelu, ali dugačku barem 20 centimetara po gornjoj strani. Hvatam ga za kurac, kočim ga, jer neću da me jebe sprijeda. Muče me ta moja pazuha, lagodnije se osjećam ako mi ga uvali straga i ne gleda ih. On surađuje.

Okrećem mu se leđima, klečim na sofi te ruke i podbradak naslanjam na naslon. Hrvoje me jednom rukom prima za nadlakticu i njegovi dlanovi odsjedaju na glatkim, tankim dlačicama koji prekrivaju moju ruku. Drugu ruku ne vidim, ali znam i zašto: pomaže si uvesti kurac u moju pičku. Toliko ga želim da me pička naprosto prži! Ćutim kako mi ulazi u jednom potezu. Instinktivno posežem desnom rukom unazad i hvatam ga za jaja, a on me drži za struk pa mi znojnim dlanovima klizi svugdje po truplu. Hvata me za sisu i priželjkujem da mi je gnječi, ali on me poteže unatrag i gura se ispred mene, da sjedne na sofu. Prima me za guzove i snažnim me rukama podiže na krilo. Hoću se pičkom nasaditi na njegov kurac, ali osjećam kako me nešto škaklja na predjelu šupka; Isuse, pa što on hoće?

– Imam jednu dobru ideju! – veli, a ja shvaćam i ne mogu mu se oduprijeti.
Širim noge i izbacujem guzove koliko god mogu samo da si olakšam muke, jer znam što me čeka. On me jednostavno, popuštanjem ručne potpore, pušta da se sama nabijem na kurac. Pokušavam usporiti svoj pad na kolac, ali ne uspijevam jer sila teža čini svoje. Mojih 65 kila imaju veću snagu od otpora mojih analnih mišića. U trenu me presjekao takav oštar bol da mislim da sam zaurlikala. Sve bi dala da sam ga mogla izbaciti iz guze, ali nastavila sam kliziti prema dolje, a njegov me beskrajni kurac parao kao kakav hrapavi kolac.
– Kako peče!!! – kričala sam, dok nisam napokon odsjela do dna njegove 20 centimetara duge kite.
Nadala sam se barem par sekundi predaha, ali su me njegove čelične ruke sada počele podizati, čini mi se sve dok mi nije unutra bio samo glavić. Urliknula sam kad me je naprosto ispustio da se opet našpranjim na njegovu karu.
– Hrvoje, pa peče mee… – krkljala sam u agoniji iz dubine grla, a on je samo radio “mmmmm, mmmmm”, svaki puta kad bi me zašiljio do jaja.

Pročitajte i ...  Jebanje sa novim prijateljima – I dio

Rukama sam se nekako podbočila o rub kreveta i malo amortizirala njegove kretnje, i nakon nekoliko novih ulaza bol je počela popuštati. Kao da je netko umjesto vruće vode počeo puštati ugodno toplu, moj se čmar privikao na tvrd i kvrgav predmet u sebi, pa sam si desnom rukom počela draškati picu. Ma ne mogu lagati, greblo me je dupe od tankog crijeva do sfinktera, ali pička mi se žarila od užitka i ta su se dva osjećaja nekako stapala u jedan, ukupno predivan. On je nastavio sa svojim “mmmmm, mmmmm” i jedino je mrmljao “kakav parfem imaš”…, “što ti je toplo tijelo”, pa “kakav šuupaaak”. Golicao mi je leđa svojim rutavim prsima te me grizao za rame, gornji dio zgloba na čijoj se donjoj strani… jooj… nalazila prava šuma dlaka! Kroz svu tu slast koju sam proživljavala na tren sam se sjetila svoje “muke.” Odjednom je zastao i zadihano mi šapnuo.
– Daj se sad okreni.

Toga sam se bojala, ševe licem u lice. Nadigao mi je bokove, izvukao kurac iz dupeta i počeo me okretati za 180 stupnjeva.
– Zajaši me sprijeda – rekao je kao da me moli, a zapravo je već priljubio moje sise o svoja prsa, te jednom rukom pokušavao uvaliti svoj kurac u moje ranjivo dupe.
– Kako ćemo ovako – gotovo sam zajecala, čudeći se, ali on je tako privukao moju zdjelicu da je zaista uspio postaviti glavić na otvor mog čmara.

I onda ga opet, u ratama, počeo naguravati, uz moje mrštenje i soptanje od bola. Tek nakon što sam postavila ruke na naslon, s obje strane njegove glave, sjetila sam se da sam mu praktično tutnula svoja dlakava pazuha ispred nosa. Spustila sam ruke i položila ih na njegova ramena, ali tako nije bilo dobro. Opet sam ih dignula i nastavila ga jahati
. Počeo mi je sisati jednu pa drugu bradavicu. Rukama mi je gnječio guzove, pa ih razvlačio, dok mi je njegov kurac derao guzicu uzduž i poprijeko. Pička mi se trla o njegovu pubičnu kost i užitak se naprosto razlijevao mojim tijelom. Kao u polusnu, čula sam sebe kako stenjem.
– Hrvoje , lijepo mi jee – a on je svoje uzdahe prigušivao gutanjem mojih sisa.

Uočila sam da je glavu pomakao malo ulijevo i u djeliću sekunde predosjetila da će mi nešto raditi s pazusima. Lizao mi ih je! Jezikom je prelazio od vrha do dna pazuha, kroz moje dlakurine, što me je dodatno napalilo. Onda mi ih je počeo navlačiti, nježno, hvatajući ih samo stisnutim usnicama, a onda i zubima! Osjećala sam kako mi dahće u pazuha i shvatila da mi je zaronio u dlake i da zato ne čujem kako uživa! Mužjak jedan, hoće sakriti koliko mu je lijepo. Više nisam osjećala kurac kao kukuruz u šupku, nego sam svaki idući ubod osjećala kao injekciju blaženstva. Njegova su prsa trla moje bradavice, njegove ruke greble mi guzove i od svega mi se počela mračiti svijest. A onda mi je, povrh svega, takvom snagom zagrizao dlake da mislim da mi je iščupao cijeli busen! Pasao mi ih je tako da me je dovodio do bunila! U trenu mi je pustio lijevo pazuho pa sam uzmogla doći do daha, ali sam tren poslije osjetila kako mi ždere dlake ispod desnog pazuha! Vukao ih je gore-dolje, ne zato da me povrijedi, nego zato što je i sam bio lud od strasti. I onda ih je ispustio iz usta i prostenjao.

Pročitajte i ...  Fetis na najlonke, stopala

– Uuuughhh, Snježana, iscurit ću!!!”
Zadnjim mi je snagama podigao guzove, a kurac koji mi je spuznuo iz izmučenog šupka za tili se čas našao u mojim ustima. Prvi sam puta uzela u usta kurac odmah nakon što mi je bio u dupetu, ali nisam osjećala nikakav miris niti okus, jer mi je cijelo tijelo bilo preplavljeno upravo sumanutom strašću. Klečala sam na podu, između njegovih raširenih nogu, i gutala mu karu bez pomoći ruku. Jednom sam mu rukom čupala dlake na prsima, drugom mu davila jaja. On se ukočio tako da je sav bio tvrd kao kamen. Primila sam mu penis desnom šakom, drkala ga pri korijenu i krajičkom oka gledala njegovo izluđeno lice. Imao je poluotvorena usta i izgledao kao da hvata zrak. Tog trena nepce mi je pogodila topla kap… pa još jedna… pa još jedna. Aha, sad je najjače uživao! I kad je s njegovih usana zagrmilo “uaaaaaaaahhhhhhhhh”, u usta mi je procurio cijeli mlaz, pa još jedan, pa još jedan, pa jedan na usne i jedan na bradu! Cijelo to vrijeme njegova se dotad ukočena zdjelica meškoljila i vrtjela, dok si je on davao vokalnog oduška.

– Uhhh, ovako nisam dugo svršio… uuuuh, u pičku materinu… – psovao je inače uglađeni Hrvoje, nakon što su mu moj čmar i usta izmuzli i zadnju molekulu tekućine iz jaja.
– Ma volim te Hrvoje! Zar misliš da bi ikome dala da me ševi u guzu na prvom spoju? – rekla sam mu, naslonjene glave na njegove mošnje, ruku oko njegovih rebara.
– Da znaš, obožavam tvoja pazuha i hoću ih se još napâsti stotine puta! – odgovorio je. – Ako ćemo biti skupa, nemoj ih brijati ni tijekom ljeta. Baš me briga šta kažu budale oko nas.
– Pa dobro, na plažu baš ne bih išla takva. Uvijek mi možeš lizati pičku – smijala sam se.
– Kako god hoćeš, savršena si i ovako i onako, a pičku ću ti polizati sada tako da nećeš znati za sebe.
I, rečeno-učinjeno, doista me raspametio jezikom i trudom kakve nikad prije kod niti jednog muškarca nisam osjetila. Uff, predivno; i sad se naježim od same pomisli na to.

Please complete the required fields.
gresne cica maca

2 comments on “Dobrom kurcu ni jedna dlaka ne smeta”

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Don`t copy text!