Disciplinska kazna (GAY priča)

-Imam običaj da često kasnim na posao,kašnjenje je gadna bolest ili navika koje čovek može teško da se odvikne,koliko god da se trudim da se spremim ili krenem ranije,uvek se nešto ispreči,dogodi što me dovede do toga da zakasnim najmanje 10 minuta.
-Portir mi je praštao jedno vreme ali i on je iz straha od gubitka posla morao da mi napiše prijavu i prosledi je mom Direktoru,usledile su novčane kazne ali ni to nije pomoglo,kašnjenje se nastavljalo.

-Kao što je običaj u državnim preduzećima,poslat sam na disciplinsku komisiju,bili su blagi po pitanju odluke o mojoj suspenziji jer je to ipak neprimereno ekonomskom stanju zemlje i njenih građana ali sam dobio uslovnu kaznu od 6 meseci.
-To je bila prilična presija i pritisak,trudio sam se da dolazim tačno u minut ali se dogodilo da sam se jednog jutra uspavao i nisam čuo sat,krenuo sam 20 minuta kasnije nego obično,zakasnio na autobus a za eventualno taxi nisam imao para,zakasnio sam pola sata na posao,portir bi me i pustio da uđem ne opaženo u firmu ali na ulazu se baš tada našao moj direktor.

,,Ti nastavljaš po starom,,-bio je prilično strog i veoma ljut.
,,Znate….ovaj….tramvaj,,-pokušavao sam da nađem opravdanje,mucao sam jer nisam znao šta pre da smislim.
,,To su stare priče,javi se na odeljenje da si stigao,obuci uniformu i za 15 minuta da si u mojoj kancelariji,jel jasno,,
,,Jasno,,
-Šta je tu je,uhvatio me je na delu,kroz glavu mi je prolazilo da mi je to poslednji radni dan u firmi i da će mi sigurno uručiti otkaz jer sam povredio odluku Disciplinske komisije,tresao sam se dok sam se penjao stepenicama prema njegovoj kancelariji.
-Ušao sam u sobu ali sekretarica nije bila tu,u produžetku je bila njegova kancelarija,razgovarao je telefonom i mahnuo mi rukom da uđem i zatvorim vrata za sobom.

,,Ne znam šta ćemo da radimo sa tobom,,
,,Molim vas radite samnom šta želite,samo nemojte da dobijem otkaz,u kreditu sam do guše,,
,,Razmišljam o prijavi komisiji,znaš dobro pod kojim uslovima ti je produžen rad,,-ustao je i šetao se oko mene,poduzimali su me žmarci jer je on bio pravi muškarac,dominantan,jak,znao je šta hoće i vodio je firmu napred već 20 godina,ovakvi razgovori sa njim su značili kraj za radnika,otišao je i zaključao vrata kancelarije.
,,Tebi izgleda da nije stalo do onoga čime se mi bavimo u firmi čim stalno kasniš,,
,,Stalo mi je jako,dajte mi priliku da se dokažem i zadovoljiću vas,,
,,Ne znam,sve si prilike potrošio,ne znam šta još da ti dam,,
,,Možda vaš tvrdi kurac,,-iznenadio sam ga pitanjem ali kad je bal nek je bal,u prilog je išlo to što je zaključao vrata kancelarije a i izbočina na njegovim pantalonama je bila evidentna,ili ga je palila dominacija i moć nadamnom ili je očekivao da će se nešto desiti jer se po ćoškovima u firmi uveliko šuškalo da sam peder.
,,Ti si preterao malo,,
,,Ma hajde dišo,nemoj da si tako krut,bolje izgledaš kada ti je ukrućen,,-valjda od straha je nešto u meni puklo i moja druga prikrivena strana je izašla na videlo,iako je bio gotovo duplo veći od mene,ustao sam i bacio ga u fotelju,kleknuo sam na kolena i otkopčao mu šlic,negodovao je rečima ali se nije branio,imao je stvarno dobar kurac,nisam časio ni sekunde da bude van mog jezika koji sam stavio na njegov glavić,lizao sam ga kao sladoled u kornetu,bio mu je izuzetno veliki pa sam ga lizao jezikom po dužini skroz do jaja.
-Prijalo mu je moje zalaganje na radu,nabijao je glavu duboko u tapaciranu fotelju,skinuo sam mu kaiš i otkopčao skroz pantalone kako bih mu oslobodio jaja koja sam usnama izmasirao što mu je naročito prijalo.
-Ustao je i bacio sve sa svog radnog stola,naguzio me je na njemu i svukao donji deo moje radne uniforme,

,,Hoćeš li još da kasniš na posao,,-pljesnuo me je po guzi.
,,Neću,obećavam,,
,,Ti si nevaljao,moram te prevaspitati,kočiš proizvodnju,,-lupao me je još par trenutaka šakom po guzovima koji su samo talasali a onda mi je u anus gurnuo jezik,volim kada mi ližu guzu ali on je to radio vešto sa puno iskustva,bio je pun iznenađenja,ko bi poverovao da je od onakvog namćora dinamit u seksu.
,,Želiš li kitu u guzu,,-udarao me je njime po vlažnom anusu.
,,Daaa,želim ga,,
,,Neću ti ga dati,to je nagrada a ja moram da te kaznim,,
,,Molim za kitu,hoću ga,potreban mi je,daj mi ga,,
,,Evo ti ga,ali ćeš morati da radiš prekovremeno da bi zaslužio svaki trenutak što je u tebi,,-osetio sam blagi bol pri ulazu,gurnuo mi ga je do jaja,bolelo je u početku ali što se više nabijao postajalo je sve slađe,tucao me je muški,u jednom trenutku sam svršio po njegovom stolu,razbijao me je da se ceo sto tresao pod nama,sreća da je sekretarica bila službeno odsutna inače bi čula svakakve krike zadovoljstva jer sam vrištao dok sam mu skakao na kurcu zavaljenom u radnoj fotelji,vrata su bila duplo tapacirana pa se napolju ništa nije čulo.
-Kresao me je u svim pozama,pogotovo je voleo radni sto i da mi digne noge na svoja široka ramena,

,,Spremi se za dezert,,-zinuo sam da bi mi on svršio u usta,voleo sam ukus sperme ali njegova je bila nešto zaista posebno,sve sam progutao,bio sam tako poslušan da ni kap nisam prosuo.

-Već narednog jutra sam počeo dolaziti na vreme pa čak i pre vremena,ponekad je znao da padne i jutarnji seks sa dišom pre nego što bi stigli sekretarica i ostali pomoćnici,ko kaže da je ne moguće spojiti posao i zadovoljstvo 😉

gresne cica maca

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *