Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Disciplinovanje 2. Deo

5 min čitanja
uništava pokornu kučku sa vibratorom

Njene reči uopšte nisu zvučale ubedljivo.

Upoznavanje Hrvatska

Povukao sam farmerke dole dokle god sam mogao dok su prelazile preko širokih, ženstvenih bokova. Podigla je glavu i pogledala moj rad ali ubrzo je dopustila da joj glava padne nazad na jastuk. Želela je i trebala je ovo. Borba je izlazila iz nje. Isekao sam isprani materijal od šlica do linije kaiša.

Nagnuo sam se na njenu vaginu. Udahnuo sam. Oh da. Oh, kako je jebeno mirisna. Kao afrodizijak. Kakav miris, devojka sigurno curi ispod tih plavih satenskih gaćica. Duboko sam udahnuo. Volim miris pičke. Pogotovo kada sam toliko napaljern. Stavio sam prst na gaćice i povukao ih. Odmah sam osetio vlagu.

Nastavio sam da se igram, gurajući plavi materijal pravo u pičku. Gledao sam kako nestaje među natopljenim usminama. Onda sam ih izvukao nazad. Stavi moj prst ponovo. Napolje, ponovo unutra. Volim da jebem prstima.

Spustio sam glavu tačno na njen klit. Tražio sam jezikom dok nisam našao ono što sam hteo. Morao sam prilično dobro da obradim te gaćice da joj otvorim nabore i stavim klitoris među usne. Uvukao sam ga u usta i snažno sisao. Kada sam je imao da stenje naglas, pustio sam. lizanje ukusnog klitorisa

Zastenjala je razočarano kada sam stao. Njeni kukovi su se povijali, gurala se u mene i jednostavno je previše uživala u tome. Uhvatio sam prednji deo gaćica i njena glava je iskočila, sa iščekivanjem na licu. Nagnuo sam glavu u stranu kao da želim da kažem „Je li ovo ono što želiš?“

„Molimo te.“

„Šta si rekla, nisam te čuo?“

Progutala je pljuvačku. „Molim te skini ih.“

„Pokušaj ponovo, ali lepše me zamoli kučko.“

Pročitajte i ...  Drugo Lice Bebisiterke

„Molim te skini ih… gospodaru.”

Klimnuo sam glavom i skinuo sam gaćice. Pala je nazad na krevet. Stavio sam gaćice na svoja prva dva prsta i počeo da ih guram. Malo po malo sam obrađivao materijal. Moja druga ruka je otišla do njenog klitorisa. Nežno sam ga masirao. Onda sam pojačao pritisak dok sam joj trpao još gaćica u vaginu.

Ona je sada išla ka vrhuncu. Kao lokomotiva, želeći da podiže paru i grmi niz šine. Ali ja sam inženjer. Ona to zaboravlja. Gnjavim taj njen ukusni klitoris. Guram sve dok sve gaćice ne budu u njoj.

„Pričaj sa mnom kučko.“ Nije mogla. Mogla je samo da stenje. „Pričaj sa mnom ili ću prestati.“ Zastenjala je jače. Stao sam. Izvukao sam gaćice iz nje.

„Molim vas, gospodaru, nemojte stati. Želim još.“

„Pričaćeš kad ti ja dozvolim.“

Klizio sam uz njeno telo, ležeći na njoj. Prešao sam usnama pored njenih. Pokušala je da me poljubi. Sisao sam joj vrat. Seo sam i stavio prst na njenu bradu, povlačeći ga nadole dok joj usta nisu bila širom otvorena. Gurnuo sam joj gaćice u usta.

„Pošto nisi naučila da govoriš samo onda kada ti se kaže, nećeš uopšte da govoriš.”

Opet sam posegnuo u fioku noćnog ormarića. Uzeo sam veliki, svetlo plavi vibrator. Bio je prekriven malim percima. Nisam joj dao zagrevanje, gurnuo sam ga pravo u nju. Uključio ga. Onda sam ustao sa kreveta.

„Vratiću se.“

Ostavio sam je samu.

Kada sam se vratio petnaestak minuta kasnije, ona se grčila i gurala kukove prema gore, zatvorenih očiju dok je stenjala i povijala se. Bila je priličan prizor kako je ležala tamo i pokušavala da ugodi sebi. Nisam mogao to više da trpim. Ušao sam u sobu i stavio činiju na sto. Njene oči se otvoriše i molećivo me pogledala. Au, jadna kurva.

Pročitajte i ...  Poklon (prvi deo)

„Treba da svršiš, zar ne?“ Ona je pokorno klimnula glavom. „Da li je lepo gledati svog gospodara u oči dok primaš njegova pitanja?“

Pogledala me je na trenutak. Video sam da je ponovo razmišljala o pobuni. Tada su joj se oči spustile i lagano je odmahnula glavom. „Treba li ti nešto od svog gospodara, treba li ti pomoć? Klimnula je glavom u očaju.

„Ne danas. Danas idem na krstarenje iz zadovoljstva, a ti si moja vožnja.“ Vratio sam se na svoje mesto između njenih nogu. Još malo sam radio vibratorom sve igračka nije dostigla punu snagu, ljuljajući se kukovi u uglađen ritam. Izvukao sam vibrator brzim trzajem. Njena maca je bila jebeno mokra!

Pala je na dušek, nepomična. Uzeo sam vibrator i stavio ga na njen klitoris. Trljao sam ga gore-dole. Gurajući ga u gornji pregib njenih spoljašnjih usmina iznova i iznova. Ponovo je počela da se kreće. I ovaj put sam je pustio da ode dalje. Počela je glasno da stenje kroz gaćice u ustima.

Njeni kukovi su se pomerali kao kod prave iskonske drolje. Volela je da se ponaša kao kurvetina. U roku od jednog minuta doveo sam je do vrhunca. Kukovi su se podigli u vazduh. Jauci su postajali naricanje. Sklonio sam igračku. Oči su joj se otvorile i zagledala se u mene. Bila je van sebe od vrućine. Dobio sam plan.

„Podigni te kukove, nisi gotova. Odmah!“

Podigla ih je sa kreveta. Podigao sam peškir sa poda pored kreveta. Udvostručivši ga, stavio sam ga pod njeno dupe. Posegnuvši u veliku činiju, izvadio sam dugačak komad leda. Stavio sam vrh na njenu pičku. Glava joj je ponovo pala unazad. Naneo sam ga preko usmina i u picu. Naizmenično napred-nazad. Onda sam joj ga gurnuo unutra. Posegnuo sam za još jednim i stavio ga. I još jedan. Stao sam na pod i skinuo pantalone.razvaljuje joj usta

Pročitajte i ...  Jutarnja dresura u uredu šefice

Moj red. Obišao sam do one strane gde je njena glava ležala na jastuku. „Spremna kučko? Spremna da primiš kurac?“ Zatvorenih očiju ona je najoštrije klimnula glavom. Došao sam do njenih usta, otvorio ih prstom i potom sklonio gaćice. Uhvativši pregršt kose privukao sam joj glavu do svog kurca, otvorila se široko i voljno.

Zaglavio sam joj kurčinu do kraja. Ona se zagrcnula, ali je zadržala prisebnost i počela da sisa kao pohlepna mala kurva koja nije bila hranjena tako dugo.

„Tako je mala kurvo, popuši ga. Pred nama je duga noć.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

zgodna devojka u treningu traži normalnog dečka 1 min čitanja
tuca ljubavnicu konobaricu 5 min čitanja
BDSM Oglasi bič 4 min čitanja
Trans Zenica 1 min čitanja
Don`t copy text!