Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Disciplinovanje 1. Deo

6 min čitanja
zavezana pokorna kurvetina

Zgrabio sam joj kose, drugom rukom sklopio njenu nadlakticu. Gurnuo sam je u mračnu sobu. Jedino svetlo koje dolazi bilo je kroz vrata iz hodnika. „Ako želiš da igraš tu kučkastu igricu dušo, nikakav problem, mogu ja tako da se igram.“ Pritom sam je snažno okrenuo udesno.

Upoznavanje Hrvatska

Osećao sam kako malo slabi, ali ne toliko da nije mogla da pokuša da se otrgne iz mog stiska i pokuša da me ošamari. Prilično je jaka. Uhvatio sam njen zglob. „Kučko mala“, osmehnuo sam joj se. Još se malo mučila. Čvršće sam stisnuo njene zglobove dok me je pozvala svim onim ljubavnim imenima.

„Jebi se kurvin sine.“

Osetio sam pljuvačku na obrazima. Pa sam je brzo i neočekivano prikovao uza zid. Stenjala je dok sam se pritiskao u nju. To mi je otežavalo. Stisnuo sam usta preko njenih i mala kučka mi je ugrizla usnu. Zabio sam kukove u nju koliko sam mogao. I dok je dahtala za vazduh, bacio sam je iza sebe, koristeći njenu sopstvenu težinu za zamah da je bacim na krevet.

Nije imala vremena da reaguje dok sam jurio kroz vazduh, sletevši tačno na njene grudi. Jedno koleno sa obe strane njenih rebara. Čvrsto priljubivši kolena uz nju da zaustavim bilo kakvo migoljenje, prikliještio sam njenu levu ruku svojom. Moja slobodna ruka zgrabila je konopac vezan za stub kreveta i obavio sam njime njen zglob. Volim da držim užad na stubovima kreveta samo u slučaju ovakvih situacija.

Skoro svakoj dami je u nekom trenutku potrebna disciplina. Ponovio sam postupak na njenom desnom zglobu. Sa pričvršćenim zglobovima skliznuo sam niz njene bokove na njene butine, dok mi se ona podsmevala.

„Šta mi radiš to, kopile? Pokušaćeš da se namestiš i jebeš me? Odjebi … Nisi dovoljno muško.“

Nagnuo sam se napred i nežno je liznuo po obrazu dok sam se smejao. Zatim sam se vratio prema podnožju i uzeo konopac sa tog stuba, vezujući joj levi skočni zglob. Povukao sam njene noge što je više moguće do spoljnih ivica kreveta. Imala je malo prostora da ih pomeri.

Pročitajte i ...  "Oplodi me Tatice!"

„Veliki mačo lik, ha? Šta ćeš sada? Moje farmerke su tako jebeno uske da ih nikada nećeš skinuti gade jedan…“

Povukao sam se uz njeno telo i naslonio se na njen vrat. Izvijala se i mlatarala najbolje što je mogla u mraku sobe. Ali nije mogla da mi pobegne iz usta dok sam je ponovo polizao a potom ugrizao za vrat. Zastenjala je jače, a ja sam postajao sve tvrđi.

Znam gde živi ova mala kučka. Sisao sam joj vrat. Polizao je. Povukao sam kožu u usta što sam jače mogao i napravio joj “šljivu.”

„Ako ne želiš više od ovoga, najbolje je da držiš ta svoja pokvarena usta pod kontrolom.”

„Jebi se!“ vrisnula je.

„Jebi se… ti!“ Gricnuo sam joj donji deo vrata na suprotnoj strani. Grizao sam, vukao, sisao, žvakao i pravio nered. Njeni kukovi su počeli da imaju svoj život. Pokušavali su da se suprotstave.

Podigao sam svoje telo da je sprečim da me koristi za zadovoljstvo. Ja ću biti taj koji će nju koristiti večeras. Nagnuo sam se i upalio svetlo na noćnom ormariću. Oči su joj se instinktivno suzile. Osećao sam kako nervozno guta. Zgrabio sam izrez njenog glatkastog gornjeg dela pulovera, a zatim stavio prst na njega, kidajući odozgo prema dole kao da režem puter.

„Jebeni seronjo! Potrošila sam 50 evra na to!“

Nagnuo sam se prema njoj sa ustima na njenom uhu i šapnuo: „Molićeš me da uzmem tih 50 evra kao naknadu za večeras kada završim sa tobom.“ Prešao sam jezikom po njenom licu da probam. Jako se trudila da ga uhvati ustima. „Toliko ga želiš, zar ne?“

Počeo sam polako da meljem kukove u njene. Opet sam je ugrizao za vrat. Malo sam je žvakao, a potom zabio sam joj jezik u uho što sam dublje mogao. Počela je da kuka, stenje i duboko diše.

Pročitajte i ...  Imao sam šta da vidim

„Ne ne moja mala kurvo. Ne još. Želiš da se zajebavaš, zar ne? Da jebeno svršiš? Ne sada. Osim ako ja to ne poželim. Ovde si zbog mene. Da li razumeš?“

„Kopile.“

„A pa nećemo tako. Pokušaj da kažeš ‘Ti si kopile, gospodaru moj.’ Pokušaj to.“

„Jebi se! Niko mi ne govori šta da radim.“

“Videćemo za to…”

Vratio sam se na njenu košulju, povlačeći strane da bih otkrio čipkasti beli grudnjak. Imala je par veoma velikih, slatkih sisa. Sedeo sam uspravno i masirao ih nekoliko trenutaka sve dok bradavice nisu počele da bujaju. Uštinuo sam ih kroz materijal, brzim pokretima.

Uzimajući nož u ruku, gurnuo sam ravnu oštricu ispod grudnjaka između njenih sisa, a zatim sam brzo povukao sečivo nagore, presekavši materijal na pola. Te neverovatne, bujne dinje su se oslobodile kao da su me čekale sve vreme. Znam da jesu. Žudele su za mojim radom. Pustio sam da materijal sklizne sa njenih grudi preko pocepane bluze.

„U kurac… mrzim te!” – vrisnula je. „Znaš li koliko je teško pronaći grudnjak koji bi lepo pristajao ovim sisama?“

Uzevši nož, stavio sam sečivo tačno ispod bradavice. Drhtala je i ubrzano disala. „Bolje bi ti bilo da paziš na svoja pokvarena, prljava usta kučko! Ne znam niti me briga koliko je teško, ali vredan sam truda. Kupićeš novi.“

Zatim sam povukao bradavicu, istegnuvši je par centimetara. Onda sam se spustio i sisao, svidelo joj se. Uvukao sam bradavicu u usta i kotrljao je između zuba, grizući, vukući i sišući. Njeni kukovi su se ponovo pokrenuli. Kakva drolja. Kada sam tu bradavicu proradio na svoje zadovoljstvo, posegnuo sam u fioku noćnog ormarića i izvukao dve štipaljke. zavezana pokorna kurvetina

Oči su joj se raširile. Jednom rukom sam zgrabio dobro podmazanu sisu i stisnuo dovoljno da bradavica skoči. Pričvrstio sam štipaljku na nju. Zastenjala je i prevrnula glavu na jednu stranu. Njeno disanje je postajalo sve dublje. Onda sam rešio drugu sisu dok nije bila spremna za isti tretman.

Pročitajte i ...  Buđenje Mog Tatice

Naslonio sam se i pogledao u prizor. Te strašne sise ležale su nisko i sa strane njenih grudi dok su štipaljke izlazile na 45 stepeni od nje. Koža bradavice rastegnuta je prema gore. Kretao sam se dalje niz krevet dok nisam bio na donjoj ivici kreveta. Otkopčao sam joj pantalone. Podigla je kukove da mi pomogne.

„Ti mala jebena kurvo. Ko je tražio tvoju pomoć? Reći ću ti kada i šta da radiš. Nemoj da se više mrdaš dok ti ja ne kažem. Razumeš?“ Sve što sam dobio kao odgovor bio je jauk. „Postajem veoma nesrećan kada me ne slušaš. Ne teraj me da budem grub prema tebi.“

Posegnuo sam i zgrabio štipaljke, povukavši ih nekoliko puta kratko i brzo. Pogledala me je u oči. „Ne gledaj u mene. Pogledaj u stranu i odgovori mi. Reći ću ti šta da radiš, razumeš li?“ Okrenula je glavu u stranu i zastenjala, bez sumnje želeći da opet povučem te štipaljke. Uradio sam to.

Koristio sam ih kao dva džojstika. Povukao sam ih jednu na drugu, povukao gore i gurnuo dole, uvrtao i vrteo. Volela je to.

„Nisi mi odgovorila, čuješ li me?” Gubim strpljenje. Tiho ‘da’ je skliznulo sa njenih usana.

„Ne ne ne! Odgovori mi kako treba!”

„Niko mi nije gospodar, jebi se.“

Oh, ali znala je drugačije… znala je da ću je uskoro slomiti!

KRAJ 1. Deo

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Još zanimljivosti

profesor jebe dildom seksi studenticu 7 min čitanja
samaranje dupeta 8 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Don`t copy text!