Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Dedin Dnevnik 2 – Duhovi Prošlosti

43 min čitanja

NAPOMENA AUTORA 1 : Priča pred vama je napisana za čitaoce koji vole ove vrste tema (incest, porodica, blagi piss, anal). Ako nekoga ove teme vređaju – neka NE ČITA!

Upoznavanje Hrvatska

NAPOMENA AUTORA 2 : Ovo je drugi i POSLEDNJI deo priče – Dedin Posleratni Dnevnik, i zbog toga preporučujem da se pročita i prvi deo zbog boljeg razumevanja likova i same radnje.

1. BAKINA SEĆANJA 1

Sunce je počelo da se probija kroz stare prozore i da obasjava tavan koji za njih dvoje više nije bio mračan i strašan već udoban i mio. Ležali su zagrljeni na dedinom dušeku i polako otvarali oči, budeći se iz predivnog sna. Čim su im se pogledi sreli lica su im se ozarila a osmesi su im zaigrali.

Brat: “Predomislio sam se.”

Sestra: “Za šta to?” – podigli su se u sedeći položaj i počeli da se rastežu.

Brat: “Pa za kuću. Ne želim da je prodamo.”

Sestra: “Drago mi je da si tako odlučio. Ne želim ni ja. Udružićemo se i renovirati je. Biće to predivna kućica za život, ali o tome ćemo kasnije razmišljati. Sada želim da se malo uredimo i da posetimo baku.”

Brat: “Baku?”

Sestra: “Da. Želim da je pitam o svemu. O dnevniku, o prabaki, o događajima koji su opisani.” – veselo je nabrajala.

Brat je bio pomalo zbunjen ali nije protivurečio sestrinim željama. I on je takođe bio radoznao ali je ipak želeo da budu oprezni kako ne bi izazvali neku neželjenu reakciju od strane njihove stare baba-tetke.

Uredili su se koliko su mogli i, ne želeći da svraćaju do kuće, odmah su se uputili ka gerontološkom centru gde je baka boravila. Taj dom za stare je bio smešten izvan grada na predivnom brdu, okružen čistom prirodom, životinjama, a pružao je i jasan pogled na grad koji se u dolini video kao na dlanu.

Sve što su imali kod sebe bio je dedin dnevnik i stara spavaćica koju je sestra složila i spakovala u svoju malu torbicu. Osećala se napetost što su se više približavali vrhu brda, ali su u isto vreme bili i srećni što će moći da popričaju sa ličnim akterom niza događaja koji su ih neobjašnjivo snažno zaintrigirali i obuzeli.

Pokazavši dokumenta, osoblje ih je uvelo kroz visoku kapiju na ogroman zeleni plac koji je bio ispunjen drvećem, voćkama, cvećem i naravno desetinama starijih osoba koji su uživali u svežem vazduhu i dnevnim aktivnostima.

Ne videvši baku nigde, uputili su se u ogromnu vilu gde su starci boravili zajedno sa osobljem, lekarima i drugim članovima ovog ekskluzivnog centra koji je zapravo podsećao na elitni hotel sa pet zvezdica. Stigli su do njene sobe i pokucali na vrata.

Baka: “Slobodno.” – nežan ženski glas se čuo iz sobe.

Zakoračili su unutra i ugledali svoju baku kako sedi u udobnoj fotelji, gleda kroz širom otvoreni prozor i slika veliko drvo ispunjeno crvenim i sjajnim plodovima jabuka. Nije se okretala već je prelazila četkicom po platnu i koncentrisano slikala.

Baka: “Molim vas da zatvorite vrata, ubiće me promaja.” – pomalo drsko je dobacila.

Sestra, Brat: “Zdravo bako.” – čuvši njihove glasove spustila je četkicu, okrenula se ka njima i pogledala ih sa velikim osmehom.

Iako već u svojim osamdesetima, njena lepota je bila nedirnuta. Kosa seda ali i dalje bujna i zdrava, telo vitko i agilno, obrazi rumeni a oči kao da su joj bile sve lepše kako je vreme prolazilo. Prišli su joj i zagrlili je čvrsto kao i uvek kada bi je posetili.

Baka: “Pa zašto se niste najavili? Presvukla bi se i dočekala vas sa kolačima i…”

Sestra: “Ma ne brini bako. Ni mi nismo planirali da ti dođemo danas, ali…”

Brat: “Bili smo da obiđemo tvoju i dedinu kuću i našli smo neke… neke zanimljive stvari.”

Baka: “Joj ta stara kuća, puna koje kakvog smeća. Sve to treba očistiti ali ja nisam imala snage da se borim sa tim. Sedite deco, drago mi je da ste došli.”

Kada su seli pored bakinog kreveta, sestra je otvorila torbicu i svež vazduh je ubrzo zamenjen predivnim ženstvenim mirisom. Baka je tada zatvorila oči i zbunjeno udisala poznatu aromu.

Baka: “Osećate? Taj miris… Bože, otkud njega da…” – sestra je tada ustala i izvadila staru spavaćicu iz tašne.

Prosto je bilo neverovatno da tako staro parče materijala, tako isflekano i iznosano može da širi tako prefinjen i sladak miris. Baka je ugledala spavaćicu i zanemela! Ustala je iz fotelje, prišla svojoj unuci i uzela je u svoje mršave ruke. Sporim korakom je došla do kreveta i sela na njega. Dodirivala je tkaninu i mirisala je, a potom je polu uplašeno pogledala ka unucima.

Sestra: “U redu je bako… ili možda bolje reći… tetka.” – izvadila je dnevnik i pokazala joj ga.

Baka: “Ali… ali to je nemoguće! Ne… ja sanjam… deco, recite mi da sanjam.”

Brat: “Ne sanjaš bako. Našli smo ih na tavanu…”

Baka: “Ma ne sine, ne razumeš, to je nemoguće. Ove stvari… one su izgubljene još pre mnogo godina. Ti spisi i ta spavaćica… godinama smo ih tražili. Preturili svaki ćošak kuće, tavana, podruma… kako ste ih…” – drhtavim glasom je govorila držeći svesku i spavaćicu uz sebe.

Brat i sestra su se pogledali u čuđenju. Stvari su bile na otvorenom i nisu imali nikakav problem da ih primete čak i u tako jednom neurednom i pretrpanom tavanu.

Baka: “Joj… Deco, pretpostavljam da ste pročitali šta ovde piše? Zato ste me i nazvali tetkom, zar ne?” – smirila se i krajnje staloženo je pitala.

Sestra: “Jesmo… znamo sve.” – baka je tada legla na krevet i dalje čvrsto držeći dnevnik i spavaćicu.

Baka: “To je bilo neko drugo vreme, teško vreme i… Verovatno mislite da smo užasni… bolesni…”

Brat: “Ne bako. Ne govori tako. Mi sve razumemo.”

Sestra: “Tako je, mi sve razumemo i ne osuđujemo vas. Čak… ako smem da kažem i u tvoje ime braco, mislim da smo vas samo još više zavoleli nakon što smo pročitali dedin dnevnik.” – prišli su baki i poljubili je u naborano čelo.

Bila je iznenađena ali je po izrazima njihovih lica videla da su bili iskreni.

Baka: “Vi ste tako dragi i otvorenog uma. Iako niste trebali ovo da vidite i da nađete, nakon vaših reči moram da priznam da mi je laknulo.” – stavila je spavaćicu na usta i nos i udisala sa osmehom na licu.

Brat: “Bako… ako smem da pitam, ta spavaćica. Zašto je tako posebna?”

Baka: “To je bila spavaćica moje mame a vaše prabake. Posle toliko godina nakon što nas je napustila, ona i dalje miriše na nju. Čak i pored svih ovih… khm, nevaljalih fleka, ona je i dalje tako “čista”. – tiho se smejala.

Sestre: “Nevaljalih?” – radoznalo je upitala.

Baka: “Deco, ako ste čitali onda vrlo dobro znate o čemu pričam.”

Brat: “Molim te… ako bi nam makar nešto ispričala o tome…” – znatiželjno su se namestili i čekali baku da počne.

Baka: “Eeee… sećam se kao da je juče bilo. Vaš tata je još bio beba a majka je preminula tek par meseci ranije. Ležali smo deda i ja, gledali u maminu sliku i divili joj se. Svemu nas je naučila. Kako da se volimo, cenimo, poštujemo… ali i kako da uživamo u svim čarima porodičnog seksa, koliko god on u civilizovanom svetu bio zabranjen i oklevetan. Deco, zapamtite – seks bez ljubavi je odvratna, životinjska stvar. Ako ne postoji ta iskra, ta zdrava strast… onda to nema nikakvog smisla. A gde se ljubav nalazi ako ne među najbližima, među porodicom. Nas je tako mama naučila i bila je apsolutno u pravu. Evo mene opet trabunjam… ne zamerite jednoj starici što ovako luta mislima.”

Brat: “Ne lutaš bako…”

Sestra: “Molim te, nastavi. Ležite, gledate sliku…”

Baka: “…a u dedinim rukama ova famozna spavaćica. Tako mekana i mirišljava, svaki put kada bi je osetio on bi bio van sebe. Znala sam to… videla sam u njegovim očima. Nisam bila ljubomorna naravno, želela sam da zadovoljim sve njegove potrebe, kao što je i on moje. Gledala sam ga i rekla mu:

Baka: “Braco… znam da ti jako fali. Mama nedostaje i meni, ali imaš sada mene i ovo slatko detence… opusti se. Misli na nju koliko god ti srce traži ali dozvoli da te usrećim.” – uzela sam spavaćicu iz njegove ruke i spustila je na njegovo međunožje.

Gledao me je svojim srećnim okicama i dozvolio mi da ga mazim. Moji pokreti su u početku bili mirni i spori ali su vremenom postajali sve intenzivniji tako da je morao da spusti gaće kako bi me bolje osetio. Da, ova fina mamina spavaćica na njegovom tvrdom organu je postala naša mala, bezobrazna rutina. Navlačila bih ga, gledala ga u oči i slušala kako sve brže uzdiše.

Deda: “Mamaaa…” – svaki put kada bi svršio na spavaćicu tiho bi izustio reč mama.

Obrisala bih spermu sa njegovog organa a zatim bi ga poljubila. Sve bi završilo sa njegovim tihim – Seko, volim te.

Brat i sestra su uzbuđeno slušali bakin tihi glas sve dok sa osmehom na licu nije zatvorila oči i utonula u san. Sestra ju je pokrila jorganom i potom joj oprezno uzela spavaćicu iz opuštene ruke. Sela je pored brata i nevaljalim, napaljenim izrazom lica ga je pogledala.

Nije ništa govorila već je samo gurnula ruku zajedno sa spavaćicom u svoju trenerku i gaćice i nekoliko puta se obrisala sa njom gledajući u brata i njegovu izbočinu na pantalonama. Izvukla je spavaćicu i pokazala mu ogromno mokro mesto na njoj.

Sestra: “Pogledaj… mislim da je sada spremna za tebe i tvoj…” – otkopčao je pantalone i spustio ih zajedno sa boksericama.

Brat: “Molim te… samo nežno… baš kao što je baka radila bratu…”

Obgrlila je mokrim delom spavaćice njegov kurac i mekanim, nežnim pokretima počela da mu drka. Kao i baka, tako je i seka gledala svog brata u oči i sve više vlažila posmatrajući njegov napaljeni izraz lica i slušajući tihe uzdahe koje je ispuštao. Prišla mu je tada i počela da ga ljubi ubrzavajući tempo drkanja.

Jezici su im se dodirivali dok je bratu zadnjica nemirno igrala u udobnoj stolici. Naprezao se i sve glasnije uzdisao u sekina usta dok mu je snažno navlačila kurac starom spavaćicom i čvrstom rukom.

Sestra: “Svrši braco… svrši dok me ljubiš…” – sočno su se ljubili sve dok nije više mogao da trpi njene dodire i poljupce.

Brat: “Mamaaa…” – čvrsto ga je držala za koren kurca dok je prskao u tanku tkaninu.

Sperma je probijala materijal i seka je mogla jasno da oseti njenu toplotu na svojoj šaci.

Brat: “Seko, volim te…” – poljubili su se i nasmejali.

Baka: “Mmmm…” – pogledali su ka krevetu gde je baka ležala i nasmejano ih posmatrala.

Nisu se postideli. Sedeli su tako zadihani i počeli glasnije da se smeju shvativši da ih je baka gledala.

Brat: “Izvini… tvoja priča nas je malo…”

Baka: “Ako mi unuka donese da probam, onda ću vam oprostiti.” – šalila se sa njima, ali ih je usput i iznenadila svojim zahtevom.

Sestra: “Da probaš…?” – skinula je spavaćicu sa bratovog kurca i prišla, i dalje ne sigurna u bakinu želju.

Baka: “To je taj miris… moj omiljeni začin ne samo u to vreme nego uvek. Primakni mi je dušo…” – spustila je natopljenu spavaćicu i baka je odmah počela da je liže i da skuplja jezikom mladu spermu.

Brat i sestra su bili sve vreme u neverici dok je baka pred njihovim očima lizala i gutala slankastu tečnost, kao da je to neki najukusniji slatkiš na svetu.

Baka: “Da… sine, preukusan si. Ali znajući ukus tvoga dede i tvoga tate, nije ni čudo.”

Brat, Sestra: “Tate???” – viknuli su u glas.

Baka se samo namejala i okrenula na drugu stranu, dajući im do znanja da je vreme da odu.

2. TATINA SEĆANJA 1

Nakon veoma zanimljivog susreta sa bakom, uputili su se napokon svojoj kući. Dan je bio na izmaku i sunce je polako zalazilo ispod horizonta. Došli su do kuće i taman kada je brat krenuo da otvara vrata sestra ga je zaustavila i uhvatila ga za ruku.

Brat: “Jel je sve u redu?”

Sestre: “Ma jeste, nego… one babine reči na kraju. Ukusan si kao i tata? Misliš da je i on deo cele priče?”

Brat: “Ne znam, zbunjen sam kao i ti. U dnevniku piše kako tata slavi rođendan sa majkom za koju ne zna da mu je zapravo tetka.”

Sestra: “Upravo tako, ali bakine reči… moramo pitati tatu. Umreću od znatiželje.”

Brat: “Slažem se, i ja želim da saznam celu istinu, ali moramo biti oprezni. Ajmo unutra.” – držeći se za ruke, ušli su u kuću.

Tata je sedeo u svojoj omiljenoj stolici i lagano se ljuljao držeći lulu u ustima i čitajući neku knjigu. Bio je krupniji čovek sede kose i brade u svojim šesdesetima. Uživao je u svojoj vredno zasluženoj penziji i bavio se svojim omiljenim hobijima – čitanjem i pecanjem. Uvek je bio odmeren čovek, pun ljubavi i razumevanja.

Tata: “Opac. Vidi ko se to setio da ima kuću.” – zezao ih je aludirajući na to da ih praktično dva dana nije bilo kući.

Brat: “Izvini tata, zadržali smo se u staroj dedinoj kući.”

Tata je gledao u svoju odraslu decu koja, iako su bila odavno zrela za brak i porodicu, nisu našli sebi srodnu dušu sa kojom bi delili život. Uvek su se držali zajedno zbog male razlike u godinama i bili praktično najbolji prijatelji.

Sin je izgledao nešto mlađe od svojih 29 godina, sa mladolikim licem bez brade i sitnijom građom, dok je njegova sestra bila “slatka” devojka duge smeđe kose i izraženih, krupnih plavih očiju. Njene obline su bile prosečne veličine što je bilo srazmerno njenom vitkom i mršavom telu, što svakako nije nasledila od majke koja je bila žena sa veoma izraženim ženskim atributima.

Tata: “Celu noć u toj hladnoj kući? Pa šta je moglo biti toliko zanimljivo?”

Sestra: “Gde je mama?” – pitala je i smestila se sa bratom na kauč.

Tata: “Napolju u bašti. Sadi one njene petunije. Nego, zašto ste tako nešto… napeti?”

Brat: “Tata, koliko ti zapravo znaš o dedinom i bakinom životu tokom onih teških godina posle rata?” – bio je krajnje direktan.

Tata: “Isto koliko i ti – ništa!” – pomalo mrzovoljno je odgovorio i usmerio pogled u knjigu.

Sestra: “Baš ništa?”

Tata: “Rekao sam ništa i tačka! Ajde sada, pustite me da čitam.”

Sestra je tada pogledala u brata i otvorila torbicu. Zavukla je ruku unutra i kao da je čekala bratovo odobrenje. Potvrdno je klimnuo glavom i ona je tada izvadila dnevnik.

Tata se odmah zagledao u njega! Oči su mu se usmerile na te stare korice i izgubio je osećaj u rukama pa mu je knjiga koju je držao pala u krilo.

Pročitajte i ...  Drugi deo price o majci

Tata: “To je… odakle vam ta sveska? Gde ste je…?” – gledao je u svesku za koju je mislio da je odavno izgubljena.

Brat: “Našli smo je na tavanu.” – sestra je ustala i predala tati dnevnik.

Prelazio je vrhovima prstiju preko kožnih korica kao da ih mazi. Ruke su mu blago drhtale a oči se punile suzama.

Tata: “Mislio sam da je nikada više neću videti.”

Mama: “Dragi, jel je to?” – mama se iznenada pojavila iza tate.

Tata: “Jeste. To je to.”

Brat i sestra su uplašeno gledali u majku koja je sela tati u krilo i sa osmehom ga posmatrala dok je prelistavao dnevnik.

Sestra: “Mama? Ti znaš?”

Mama: “Naravno dušo. Tvoj tata mi često priča o tome. O tom vremenu, o odnosima…”

Tata: “Moram mami da odnesem… ona mora znati da ste je našli.”

Brat: “Ne brini tata, baka već zna, bili smo kod nje.”

Tata: “Bili ste? I vi… vi ste prihvatili sve ovo? Ne smeta vam?”

Sestra: “Naravno da nam ne smeta. To je bilo grozno vreme za njih i oni su samo pokušavali da sačuvaju ljubav među sobom. Uostalom, da toga nije bilo, ne bi bilo ni tebe… a ni nas.”

Brat: “Ali tata, kako si ti saznao? Kada?”

Tata se smestio u fotelju i zapalio duvan u luli a mama je sela na kauč pored svoje dece i gledala ka njemu. Pogled mu se gubio u daljini dok je vraćao film na to davno doba kada mu se život drastično promenio.

Tata: “Ubrzo nakon što ga je napisao, ja sam već imao 19 godina, bio sam momčić da tako kažem… tada su seli sa mnom i sve mi objasnili. Ne naravno sve one detalje koje ste vi pročitali u svesci, ali saznao sam da mi je prava majka preminula kad sam bio beba i da mi je žena koju zovem mama zapravo tetka. Ali ništa to nije uticalo, naprotiv, zavoleo sam ih još više, a mama je za mene uvek ostala mama. Ipak, tada se nešto promenilo u meni.” – pogledao je u predivne ćerkine oči i prošla ga je jeza koliko su bile identične njegovoj majci.

Sestra: “Šta se desilo tata?” – tiho je upitala.

Pogledao je ka svojoj supruzi koja je tada ustala i prišla mu. Zagrlila ga je i naslonila usne na njegovo uho.

Mama: “U redu je dragi. Oni su odrasli i razumeće sve što si prošao i što osećaš do današnjeg dana… Opusti se kao kada si sa mnom.” – poljubila ga je u obraz i vratila se na mesto.

Tata: “Saznanje da su moji roditelji zapravo rođeni brat i sestra i da dele najintimnije odnose među sobom, ali da su ih delili i sa svojom majkom tokom odrastanja… to je bilo nešto što me je kopkalo od prvog momenta kada sam za to saznao. Moj pogled ka majci je zauvek bio promenjen, iako ja u početku nisam razumeo ta osećanja. To se promenilo onoga trenutka kada sam pronašao ovu svesku. “Ukrao” sam je iz tatinog stola i sakrivao se na tavan kako bih u miru mogao da čitam. Slovo po slovo, red po red… Bio sam obuzet ovom sveskom. Sanjao bih tokom noći sve te događaje, budio bih se u znoju i…” – zacakljenim očima je pogledao ka supruzi koja je klimala glavom, dajući mu do znanja da kaže sve što oseća.

Sestra: “Nastavi tata.”

Tata: “Mamino golo telo… bakina perverznost ali i pažnja, ljubav, želja da ih svemu nauči… Uhhh, izvinite što se ovako ustručavam… odrasli ste a ja vas i dalje tretiram kao decu. Molim vas da me razumete, bio sam mlad, pun seksualne energije… a zbunjen… opčinjen tom prošlošću. Maštao sam o majci svaki dan. Gledao sam je, odmeravao, masturbirao…” – zastao je kao da je izgubio dah.

Popio je gutljaj vode koja je uvek stajala uz njega u staklenoj tegli, i nastavio da priča dok ga je porodica pažljivo slušala bez ikakve osude ili gađenja.

Tata: “Mamine oči…” – podigao je glavu i samo na par sekundi se zagledao u ćerkine krupne, plave okice a zatim je ponovo pogled ustremio ka svom krilu gde je bio dedin dnevnik. – “…oči koje je tata isto toliko voleo. Čitali ste, videli ste koliko ih je voleo. Ne znam to da objasnim ali preneo je to na mene. U početku, bilo me je sramota mojih misli i mislio sam da ih se nikada neću odagnati. Krao sam mamine nošene gaćice, grudnjake… svršavao sam u njih i osećao se jadno čim bih završio. Naravno, nije dugo trebalo da i sama primeti moje čudno ponašanje i…” – stao je, ne mogavši da nastavi u tom trenutku.

Mama: “Deco, idite sada. Neka tata malo odmori. Kada bude spreman on će nastaviti svoju priču.” – iako tužni što je morao da prekine svoju ispovest, deca su razumela da mu treba vremena.

Ustali su, poljubili svoje roditelje i uputili se svako u svoju sobu na spratu kuće.

3. KRUPNE, PLAVE OČI

Veče je palo i u kući je zavladala tišina. Majka se u krevetu spremala za počinak, brat je umoran od svega ipak i dalje budan ležao u svome krevetu, a tata se ljuljao u svojoj stolici dok nije shvatio da mu se kapci spuštaju u želji da odmore.

Podigao se i umornim korakom je krenuo ka spavaćoj sobi gde ga je čekala supruga – žena koja ga je uvek podržavala i bilu uz njega. Tihim koracima se kretao kada je začuo vrata od kupatila. Provirio je u hodnik i video svoju ćerku kako obavijena peškirom oko svoga tela izlazi iz zamagljenog kupatila i ulazi u svoju sobu.

Videvši je takvu odmah se setio svojih mladalačkih dana kada je čekao da se mama iskrade u peškiru kako bi mogao da uleti u kupatilo i da se makar na kratko igra sa njenim donjim vešom.

Ušao je u kupatilo i u korpi našao ćerkine gaćice. Drhtao je kada ih je podigao i omirisao. Sličnost mirisa je bila neverovatna! Njegovo telo je ponovo dobilo snagu mladog tinejdžera posebno kada je jezikom prešao preko tog slatkog mesta koje je dva cela dana mazilo ćerkinu mladu pičkicu i upijalo njene ukusne sokove.

Ipak, zaustavio se. Vratio ih je u korpu i umio svoje lice ledenom vodom. Pogledao se u ogledalo a potom napustio kupatilo, ali nije išao u svoju sobu. Pokucao je ćerki na vrata i ušao kod nje. Sedela je na ivici kreveta i mazala ruke kremom dok joj je peškir sakrivao čvrste grudi i jedva dopirao do vrhova butina.

Sestra: “Zdravo tata. Treba ti nešto?” – gledao ju je u te predivne oči koje su ga opijale.

Tata: “Treba mi… treba mi samo da te pomazim i da ti kažem da si prelepa. Tvoje oči… one su… one su iste kao mamine.” – prišao joj je i pomazio je veoma nežno po obrazu.

Sestra: “Primetila sam kako me gledaš, sa kakvom setom i žarom. Zar te zaista toliko podsećam na nju?”

Tata: “Nisi ni svesna. Tvoje oči, osmeh… tvoje telo… tvoj miris.” – uhvatila mu je ruku kojom ju je mazio i poljubila ga u dlan.

Sestra: “Miris?” – gledala ga je u oči i skupila hrabrosti da razdvoji svoje noge.

Tata se odmah zagledao u njenu simetričnu, mladu i potpuno glatku picu. Okolna koža joj je bila bela kao mleko a spoljašnje usnice koje su bile nežno spojene i mekano ispupčenje na vrhu joj je bilo svetlo roze boje.

Primakla mu je lice i poljubila ga smelo i samouvereno, znajući koliko je i sam to želeo. Struja kao da je prošla njihovim telima kada su im se usne spojile. Malo po malo su se opuštali i ubrzo su im i jezici zaigrali, istražujući i dodirujući svaki zub, nepce i obraze.

Sestra: “Poljubi je tata… ako nam je isti miris sigurna sam da je isti i ukus.”

Ponovo joj je pomazio lice što je ona iskoristila i uhvatila mu palac svojim usnama. Nežno ga je lizala i sisala čineći ga sve napaljenijim dok ju je gledao tako pohotnu. Gurnuo joj je palac dublje pa ga je ona pušila kao da ima kurac u ustima. Obnevideo je. Kleknuo je pred nju i još joj više razdvojio noge držeći je za kolena.

Tata: “Miris… izgled… ukus…” – prišao je i prvo je dugo mirisao njenu pičkicu koja je sada bila blago razdvojenih usmina.

Poljubio ju je u maleni klit i odmah se začudio kada je osetio koliko je već tada bila vlažna. Oblizao je svoje usne skidajući njene sokove sa njih, a potom se opet usmerio i počeo jezikom da prelazi po celoj dužini ćerkine pičkice.

Sestra: “Mmmm…” – pala je leđima na krevet a rukama je nežno čupala oca za kosu dok ju je lizao i ljubio po svim osetljivim mestima.

Tata: “Tvoj ukus… uhhh, tvoj ukus je isti… savršen je dušo…” – ugurao je srednji prst u uski kanalić svoje ćerke i halapljivo počeo da joj liže i sisa klitoris.

Grčila se i uzdisala pod njegovim dodirima koji su je mazili tačno na mestima gde najviše voli i gde joj najviše prija. Njegovi brkovi i brada su postajali natopljeni ukusnim sokovima kojim ih je njena pička nesebično natapala. Kada joj je gurnuo i drugi prst duboko, nije više mogla da izdrži.

Sestra: “Aaaaaa…” – stavila je ruku na usta ali se vrisak i dalje glasno čuo kada je svršila tati u usta.

Skupila je noge koliko je mogla zarobivši njegovu glavu među mekanim i glatkim butinama. Podigao se i svoja dva natopljena prsta joj je gurnuo u usta sve dok ih nije potpuno očistila. Tada ih je zamenio svojim jezikom i ljubio je dok se polako vraćala sebi od intenzivnog orgazma.

Tata: “Hvala ti što me razumeš i što me ceniš posle svega.”

Sestra: “Naravno… ti si mi otac i ja te volim bez obzira na sve.”

4. TATINA SEĆANJA 2

Mama je ležala u svojoj dugačkoj spavaćici i sa osmehom je dočekala svoga muža koji je crvenoga lica ušao u sobu. Skinuo se u svoje bokserice i potkošulju i vidno uzbuđen je legao pored nje. Ubrzano je disao i razmišljao gledajući u plafon.

Tata: “Izvini… ja sam…”

Mama: “Psssst. U redu je dragi, čula sam. Meni ne moraš da se pravdaš, ja te razumem i podržavam. Znam koliko dugo misliš o njoj, znam koliko te podseća na majku. Znam da kada vidiš njene oči uvek zaigraš i ozariš se od radosti. Znam dragi i to… koliko se jebeno napališ.” – prišla mu je tada i počela da mu liže usne skidajući ćerkine sokove sa njih.

Spustila je ruku i uhvatila ga za kurac koji je bio veoma osetljiv usled malopređašnjeg lizanja. Stisnula ga je veoma čvrsto za gornji deo osećajući koliko mu je glavić bio mokar i klizav.

Mama: “Jel te njena mala pičkica podsetila na maminu? Jel ti se njen ukus svideo… jel si zato ovako tvrd i nabrekao?” – drkala mu je kurac dok mu je šaputala na uho.

Tata: “Ufff… Iste su… tako slatke i ukusne.”

Mama: “Jel si imao želju da je jebeš? Jel si poželeo da je tucaš kao što si jebao i svoju mamicu?” – perverzna žena kao što je bila, nikada se nije libila prostih reči, sve u želji da svog muža zadovolji znajući da koliko god ju je voleo, nikada neće moći u potpunosti da zameni mesto u njegovom srcu koje je bilo rezervisano za njegovu majku.

Tata: “Uhhh… jesam… želeo sam da je uhhh… da je izjebem…” – kukovima je tucao njenu šaku koja ga je čvrsto držala.

Mama: “Kako te samo volim ovako napaljenog… i sama se napalim kada čujem kako uzdišeš, kako maštaš o svojoj majci… svojoj ćerci.”

Tata: “Uhhh…” – uhvatio joj je ruku kojom ga je drkala i još je jače stiegnuo.

Tada je počeo da prska u gaće i u njenu ruku. Obožavala je da mu gleda izraz lica dok svršava. Bilo je to nešto opijajuće za nju i mogla bi uvek da ga gleda u tom stanju. Sklonila je jorgan i spustila glavu kako bi oblizala spermu sa njegovog kurca i sa bokserica, a potom je i svoju ruku oblizala skidajući svaku kap sa nje.

Tata: “Ti ne znaš koliko sam ja srećan čovek što imam tebe. Druga bi me se odavno odrekla, ali ti… ti si suvo zlato i hvala ti što me razumeš. I ne brini, čim se povratim, očekuje te seks kakav dugo nisi imala.”

Mama: “Ne dragi… koliko god da bih volela da te osetim u sebi, ovaj put hoću samo da te slušam. A ti znaš vrlo dobro na koju priču mislim, zar ne?”

Tata: “Uhhh… hoćeš se maziti dok ti pričam?”

Mama: “Ti si pametan čovek, ali ovako glupo pitanje dugo nisam čula.” – namignula mu je i brzo skinula svoje gaćice kako bi se udobno smestila dok sluša svoju omiljenu priču iz njegove mladosti.

Taman kada je krenuo da se priseća neko im je pokucao na vrata. Začuđeno su pogledali u sina koji je samo u svojim boksericama stajao pred vratima i upitao ih da li može da popriča sa tatom.

Brat: “Sve ovo me nekako proganja i… ne mogu da zaspim. Želim da razumem… znam da ti nije lako da pričaš o tome, ali ja moram da znam još!”

Tata: “Sine, kasno je, sutra ćemo… ja i mama upravo…” – mama ga je uzbuđeno prekinula.

Mama: “Neka dragi. Ako želi da čuje, nemoj da mu uskratiš. I onako si upravo krenuo da mi pričaš jednu od dogodovština iz tog vremena. Sigurna sam da će mu biti zanimljivo i da će mu pomoći da te bolje razume.” – sin se osmehnuo na mamine reči iako nije znao o kakvoj priči se radi.

Brat: “Stvarno? Baš sad si krenuo?” – pre nego je tata uspeo da odgovori, sin se brže bolje smestio uz majku i pokrio jorganom koji su delili.

Tata: “Draga, jel zaista misliš da je u redu da…”

Mama: “On želi da čuje… veliki je momak i sve će razumeti. Jel tako sine?” – poljubila ga je u čelo i pribila se leđima uz njega.

Tata: “Uhhh… dobro.” – legao je na leđa, zatvorio oči i krenuo da opisuje.

Mama: “Sine, ovo je kratka pričica ali mislim da će ti se svideti.”

Tata: “Bilo je to kada sam tek počeo da ozbiljnije posmatram majku. Nisam imao ni 20 punih godina a svaki dan sam maštao njoj. Danju bih maštao, gledao je, tražio bilo kakav razlog da je dotaknem i osetim njen miris. Noću bih se iskrao na tavan i čitao tatin dnevnik, drkao i maštao kako sam zapravo ja akter tih perverznih priča.”

Sin nije mislio da će tatina priča ići u tom smeru i malo se odmakao od majke kako ne bi osetila na svojoj guzi njegov kurac koji je velikom brzinom počeo da se diže.

Pročitajte i ...  Mislilisu da me siluju

Tata: “Mama je bila iskusna žena i shvatila je veoma brzo da je gledam napaljenim očima tinejdžera, ali nije marila. Uvek bi se samo osmehnula kada bi me uhvatila da je gledam i kada bi primetila da sam dignut pored nje. Ali bio sam mlad, neoprezan, i bilo je samo pitanje vremena kada ću biti uhvaćen. Bili smo često sami zbog tatinog posla i sećam se jednom, prolazio sam pored kupatila a vrata su bila blago otškrinuta. Hrabro sam provirio i odmah se uhvatio za kurac kada sam video mamu kako polako skida svoje gaćice i stavlja ih u korpu za veš. Potom je laganim korakom došla do wc šolje i sela na nju raširivši pritom svoje noge. Kakav prizor!”

Mama je počela brže da trlja svoju pizdu pa je samim tim sve više pomerala svoje telo sve dok nije ponovo bila naslonjena guzom na sinov, tada već potpuno dignut kurac. Bio je van sebe slušajući napaljivu tatinu priču da nije odmah ni shvatio da mu mama mazi organ svojim mekanim guzovima. Prstima se jebala a od pozadi se trljala o sina koji je nesvesno spustio ruku na mami guz. Tek kada je shvatio šta se dešava, i da mama nema gaćice, trgnuo se i pokušao da se udalji ali mu mama nije to dozvolila već se snažno pribila zadnjicom na njega.

Tata: “Drkao sam sa rukom u gaćama i gledao je u međunožje, u njenu blago dlakavu pičku, čekajući da krene da piški. Kada je mlaz providne tečnosti počeo da teče iz nje, sve sam brže drkao… a onda blagi šok. Njena ruka se pojavila niotkuda i počela da mazi taj topli mlaz. Zatim, ti slatki mokri prsti su krenuli da se dižu, i dižu, sve dok nisu došli do njenih usana. Tada sam tek shvatio da me mama sve vreme gleda kako drkam ispred vrata. Prvo mi je mokrim kažiprstom pokazala da priđem a zatim je isti taj prst gurnula u usta.

Brat: “Uhhh… lickala je svoj mokar… prst?” – držao je mamu za guzu i trljao se o nju dok je ona i dalje gurala prste u sebe i uživala u sinovom toplom dahu na svom vratu.

Tata: “Dignutog kurca, prišao sam majci i izvinio joj se:
Sin: “Mama… ja… izvini…”
Mama: “Ne brini… ne ljutim se. Primećujem ja tvoje poglede, tvoje pokrete, nisam slepa… Ali zašto dok piškim? Jel se meni čini ili si ti našao tatin dnevnik?”
Sin: “Nemoj mu reći, molim te! Bio sam radoznao i…”
Mama: “Neću mu reći ako…” – zastala je i ponovo počela da piški.
Gledao sam je u pičku koju sam noćima sanjao. Bila je tako lepa i sjajna, baš kao što ju je tata u dnevniku i opisivao. Zategnuta i nežna, sa grupom oštrijih dlačica koja su je činile zrelom i ženstvenom. Piškila je i gledala me kako nesveno nastavljam da drkam pred njom sa rukom u gaćama.
Mama: “…ako mi ga za početak pokažeš.” – ponovo je rukom dodirivala zdrav ujednačen mlaz koji je curio iz nje.
Spustio sam gaće i joj pokazao crvenkasti kurac koji je bio na ivici eksplozije.
Mama: “Uhhh… kako si porastao. A sada, priđi sa njim… priđi da ga popiškim, da ga operem.”
Nisam verovao svojim ušima ali nisam ni jednog trenutka pomislio da odbijem tako perverznu ponudu. Prišao sam i postavio ga ispred mame koja je počela da kupa moj kurac svojom toplom pišaćkom. Dodir te zlatne tečnosti me je doveo do same ivice.
Mama: “Sinčiću moj. Drkaj ga… drkaj ga dok piškim po njemu.” – i drkao sam ga tako snažno da sam ubrzo počeo da svršavam.
Sperma je poletela samo delom u šolju a većim delom je završila na maminoj već mokroj pizdi. Uzela mi je natopljenu ruku i prvo je potpuno izlizala, a potom je uhvatila moj iscrpljeni i mokri kurac i sisala ga kako bi skinula svaku kap svoje tople tečnosti sa njega.
Mama: “Pogledaj kako si me uneredio. Sada želim da uzmeš papira i da me dobrano obrišeš.”

Mama je nakon ove rečenice tiho svršila na svoje prste a potom je uhvatila rukom sina za kurac i na njegovo iznenađenje počela da mu drka čekajući kraj priče. Sin je u njenoj ruci pucao od čvrstine i želela je svašta da kaže i da uradi sa njim, kao da je bila obuzeta… ali uspela je nekako da se pribere. Samo mu je snažno drkala dok su slušali tatu.

Drhtavim nogama, otišao sam po papir i kleknuo pred njom. Podigla se sa šolje i držala se za moju glavu dok sam prelazio mekanim papirom preko njene pičke. Mešavina sperme i pišaćke na njenoj pički su bile tako jebozovan prizor da sam je veoma tužno brisao želeći da je još dugo gledam tako “uprljanu” i mokru.
Mama: “Bravo lepi moj. A sada idi da se presvučeš, i da znaš – u buduće želim da zajedno čitamo tatin dnevnik!”

Brat: “Aaaaahhhh…” – zajecao je kada je počeo da svršava.

Mamina guza kao i šaka su bile potpuno prekrivene spermom. Ona je ponovo podigla prstiće i počela da skida jezikom tečnost sa nje, dok je sin postiđeno i zbunjeno brže bolje pozdravio roditelje i pobegao u svoju sobu, držeći se za umazan i vreo kurac.

5. SEKINA OPČINJENOST

Mama: “Dragi, gde ćeš ovako rano?” – probudila se sledeće jutro i ugledala muža koji se oblačio i sređivao pred ogledalom.

Tata: “Izvini dušo ako sam te probudio ali moram do mame na brzinu.”

Mama: “Nisi hteo da idem sa tobom?”

Tata: “Moram nešto sa njom u četiri oka. Ne zameri, ići ćemo sledeći put svi zajedno.” – poljubio ju je i izašao.

Još je nekih 10ak minuta ležala u krevetu dok se nije nakanila da ustane, da ode do kupatila da se sredi i umije. Mlakom vodom je oprala guzu jer je na njoj i dalje bilo ostataka osušene sinove sperme od sinoć. U spavaćici i bez gaćica, izašla je iz kupatila i krenula ka spratu da vidi da li su deca ustala i šta bi voleli za doručak.

Sve vreme je imala neki čudan osećaj u sebi. Nije znala kako to da objasni ali je bilo očigledno da je kuća ispunjena nekom čudom energijom i seksualnom tenzijom. Njena zbunjenost i nervoza je samo još više porasla kada je srela sina kako u svojim boksericama i potkošulji stoji pred sekinom sobom i gleda kroz blago otvorena vrata.

Mama: “Sine… šta to…?”

Brat: “Pssst.” – udaljio se malo od vrata i poveo majku sa sobom.

Odmah joj je bilo jasno da je postiđen i uplašen. Očima je izbegavao pogled ka njoj, crvenio se i tiho govorio.

Brat: “Ma ništa… mislim… sestra je… ne znam… čudna.”

Mama: “Sestra? A ti, jesi dobro?”

Brat: “Mhm…” – kratko je izustio.

Mama: “Slušaj, ono sinoć… izvini ako sam malo preterala ali… učinilo mi se kao da si uživao pa sam se zanela.”

Brat: “Ne mama, u redu je. Tatina priča je bila veoma… Nisam znao da voliš kada ti on priča o tim stvarima.” – majka ga je pogledala i osmehnula mu se.

Mama: “Biću potpuno otvorena prema tebi – to godinama traje. Zavolela sam da slušam o tome još od veremena kad mi je prvi put priznao sve. Njegova sećanja bude u meni svakakve želje i nagone. Osetio si to i sam juče, zar ne? Ma… znam da jesi, morala sam jutros da se operem, potpuno si mi uneredio dupe.” – tiho se smejala zajedno sa njim.

Brat: “Da… izvini za to. Tvoja ruka i… tvoja guza… zajedno sa tatinom pričom. Khm, elem, idi i pogledaj sestru. Ona je potpuno skrenula.”

Mama se primakla vratima i provirila. Mogla je da vidi svoju ćerku kako leži na stomaku obučena u staru isflekanu spavaćicu. Pred njom je bio dedin dnevnik koji je tiho čitala a desna ruka joj je bila pod telom. Bilo je očigledno da se mazila iako to nije moglo da se vidi.

Brat: “Celo jutro je ovakva. Hoćeš da uđemo?” – mama je klimnula glavom i nakon kratkog kucanja, ušli su u sobu.

Sestra je presrećnim izrazom lica pogledala u mamu i brata. Potrčala je ka njima i čvrsto ih je zagrlila. Zanosan miris ih je prosto opio čim su ga osetili na sestri. Bio je to onaj očaravajući miris spavaćice koji se neobjašnjivo zadržao toliko decenija.

Sestra: “Sjajno što ste došli. Ajde, dođite na krevet sa mnom.” – nisu ni stigli da pitaju o čemu se radi a sestra ih je praktično povukla i bacila na krevet.

Mama: “Ćero, šta se dešava?”

Sestra: “Mama, ti lezi ovako u sredinu okrenuta leđima od brace, ti lezi uz nju a ja ću na ovaj kraj.” – fino ih je smestila i odjednom su se svi našli jedno uz drugo na njenom krevetu.

Sestra: “Ajde… pričajte… ja kao spavam…”

Ništa im nije bilo jasno.

Brat: “Seko, šta da pričamo? Ne razumem…” – ljutito je podigla glavu i pogledala u brata.

Sestra: “Ne pravi se pametan, čitao si ovaj divan dnevnik i znaš vrlo dobro šta da pričaš sa mamom. Mama, ti ga mazi svojom guzom a ti braco… znaš već šta.” – ponovo je legla i okrenuta leđima od njih, pravila se da spava.

Mamu je tada ponovo obuzela ta neka skrivena strast za koju nije ni znala da ima u sebi i da je oseća prema svome sinu koji je čvrsto pribijen uz njena leđa isto tako zbunjeno ležao. Zatvorila je oči, primakla zadnjicu i namestila je na sinov opušteni kurac. Par sekundi je samo ležao osećajući ponovo maminu guzu na sebi. Kurac mu se polako počeo dizati i tada je naslonio ruku na njeno rame i još joj se bliže primakao.

Brat: “Mama… sigurna si u ovo?”

Mama: “U redu je… vidiš da joj ovo znači. Opusti se, ne radimo ništa, samo se mazimo…”

Sestra: “Mmm… uhhhh… pričajte…” – spustila je ruku u gaćice i počela da se mazi.

Oboje su nekoliko sekundi samo ćutali i trljali se jedno uz drugo sve dok mama nije prva odlučila da se uživi u ulogu na kojoj je njena napaljena kćer insistirala.

Mama: “Mmmm… sine… jel ti se sviđa mamina guza?”

Brat: “Da… ovaj… jako mi se sviđa.” – zbunjen ali uzbuđen, pridružio se mami u toj uvrnutoj igri.

Sestra: “Uffff… prljavije…” – nabila je dva prsta u sebe i počela da se jebe sa njima slušajući ih.

Mama: “Jel bi voleo da je uhvatiš… da je stisneš?”

Brat: “Da… želim da je uhvatim.” – premestio je ruku sa ramena na obli mamin guz.

Osećaj ga je toliko napalio da je spustio bokserice i namestio dignuti organ između njenih guzova i počeo da se trlja osećajući toplotu kojom je njen čmar zračio.

Mama: “Uuuu… drkaj svoj kurac među mojim guzovima. Uhvati me jače… uhhh…” – više nije bila u ulozi već je zaista govorila ono što je htela da oseti.

Sestra je sve snažnije masturbirala slušajući njihove perverzne reči i pokrete. Brat je držao mamu za guzu i drkao kurac njome. Prišao je potom i počeo da ljubi njena ramena i vrat. Napetost je rasla i mama nije više izdržala. Morala je da se okrene ka sinu i počeli su da se ljube dok su im se intimni organi dodirivali!

Brat: “Uhhh, mama… tvoja topla pička… tvoje mekane grudi…” – spustio joj je spavaćicu kako bi oslobodio njene bujne sise.

Mama: “Sisaj ih… liži ih i jebeno ih sisaj!”

Sestra: “Aaaahhhh… glasnije… liži je… jebi je braco!” – čuvši jebozovan zvuk sisanja i lizanja, sestra je snažno svršila na svoje prste ali nije prestajala sa masturbacijom.

Brat: “Mama… ja…” – zastao je ne znajući šta da kaže.

Mama: “Hej.” – uhvatila mu je obraze i pogledala ga sa osmehom na licu. – “Ako ne želiš ne moraš… ali znaj jednu stvar – ja te želim u sebi! Duboko, duboko u sebi!” – isturila je svoj jezik i zavukla ga u sinova pohotna usta.

Sestra: “Uhhh…”

Brat: “Mama… I ja želim… želim da budem duboko u tebi.”

Gledajući se dok su ležali na boku, mama je savila nogu u kolenu i podigla je tako da mu dozvoli predivan prizor i pristup. Gledao je u maminu pičku koja je imala diskretan tamni prekrivač mekanih dlačica sa gornje strane. Odmah mu se u glavi javio dedin opis prabakine pizde i tada je izgubio kontrolu. Pljunuvši u svoju ruku razmazao je pljuvačku po napaljenom glaviću i bez ikakve pripreme naglo ga nabio u majku.

Mama: “Aaaahhhh…” – nogom je obgrlila sinov struk i počela da stenje kada je krenuo žestoko da se nabija u nju.

Svaki udar telo o telo se jasno i glasno čuo ali to sestri nije bilo dovoljno. Morala je da se okrene i da trlja svoju pičkicu dok ih gleda. Brat i sestra su se pogledali u tom seksualnom naboju i njegov napaljeni pogled kao da ju je presekao.

Odjednom, cela soba oko nje se srušila, raspala i zamenjena je tamnim vlažnim zidovima, starim i oronulim dušekom i zemljanim podom. Toplota koju je do tada osećala zamenjena je hladnoćom koju ni mala pećka na drva koja se tu stvorila, nije uspevala da ugreje.

Mama: “Uhhh… jebi me sine… izjebi me jače… uh, uh, uh…”

Tek su je te glasne mamine reči kao i orgazam koji je tada naglo osetila po celom telu, vratile u stvarni momenat. Soba je opet dobila svoje pravo lice i svoju toplotu.

Sestra: “Aaaaaahhhh… Svrši u nju… braco, napuni je… napuni joj pizdu spermom baš kao što si moju… oplodi je!” – govorila je neartikulisano i glasno, kao u transu.

Mama nije rekla ni reč. Samo je glasno svršavala i jecala jedva čekajući da je rođeni sin ispuni svojom mladom tečnošću. I nije dugo čekala. Uz glasan uzdah brat je počeo snažno da prska. Svi događaji i scene su se u njemu skupile i dok je gledao napaljenu majku i opčinjenu seku, svršavanje je izgledalo kao jedini izlaz iz te nestvarne priče i jedina mogućnost za povratak u realnost.

A realnost je bila napeta… bila je surova i promiskuitetna ali isto tako i radosna, što su zbunjeni osmesi na njihovim licima jasno pokazivali.

Sestra: “Predivno… napunio si je braco da nam donese bebu… da se volimo i čuvamo. Hvala vam…hvala vam na svemu.” – lickala je svoje mokre prstiće i ubrzano disala gledajući majku i brata kako u neverici leže, i dalje spojeni svojim telima.

6. BAKINA SEĆANJA 2

Svega par minuta su ležali na krevetu kada je majka odlučila da prekine neugodnu tišinu i da im predloži kratku posetu.

Pročitajte i ...  Prvi "Radni zadatak"

Mama: “Deco, šta kažete da se spremimo i da posetimo baku? Tata je već krenuo tamo i mislim da bi se jako usrećila kada bismo je svi zajedno iznenadili.” – brat i sestra su brže bolje prihvatili mamin predlog i u sekundi su se našli na nogama, spremajući se za posetu svojoj baki.

U domu za stare, tata je dugo vremena samo sedeo u fotelji i posmatrao svoju majku koja je nasmejanog lica ležala na krevetu i staloženog pogleda analizirala njegovu mimiku. Bio je zbunjen, možda čak i uplašen dok je sedeo i cupkao nogama.

Baka: “Sine, moraš da se smiriš. Imam ovde u svojoj sobici mnogo vremena za razmišljanje i sve mi je sada jasno. Znam šta te muči… znam ja sve.”

Tata: “Ne znaš majko… veruj mi, kada vidim nju ja vidim tebe… Kada vidim njeno lice… njene oči i telo… njenu…” – zastao je i od sramote spustio pogled ka podu.

Baka: “Čak i danas u poznim životnim godinama, ti se ponašaš kao isti onaj dečak koji je uplašeno gledao u moje telo… u moje oči… ništa se nije promenilo, kao da je vreme stalo. Moraš da se suočiš sa sobom… sa našom prošlošću. Da li si se nekada zapitao zašto…” – zastala je kada je videla mamu, brata i sestru kako stoje pred vratima i slušaju.

Tata: “Da li sam se pitao šta, mama?” – znatiželjno je upitao ni ne shvatajući da je njegova porodica slušala.

Baka: “Zašto… zašto se tvoja ćerka nikada nije udavala, i zašto se tvoj sin nikada nije ženio? Da li si se upitao zašto i pored dobrih poslova i plata oni i dalje žive sa vama, sa svojim roditeljima?” – dok je tata zbunjeno slušao, svo troje su ušli u sobu i zatvorili vrata.

Ćerka je u svojoj suknjici i majici na bratele sela tati u krilo a brat je seo u bakinu fotelju dok se majka namestila na njega, čvrsto pribivši svoju guzu utegnutu u helanke, u njegovo krilo. Svi su gledali u baku slušali je.

Baka: “Zapitaj se… svi se zapitajte, zašto ste baš vas dvoje pronašli na tavanu taj davno izgubljeni rukopis? Kako je to uopšte i moguće?”

Sestra: “Zašto baš mi bako? Šta to znači?”

Baka: “Zapamtite deco, slučajnosti ne postoje! To je bio jasan znak… vi morate da budete zajedno, da se volite kao što smo se voleli moj brat, moja majka i ja. Da se volite kao što smo se voleli moj dragi sin i ja… Vi morate da stvarate porodicu i rađate svoju decu koja će rasti sa vama i kojoj ćete podariti svu ljubav ovoga sveta.” – govorila je sa srećnim suzama u očima dok ih je gledala tako prisne i zagrljene.

Majka je pogledala u sina a tata u ćerku, a zatim su se pogledali svi zajedno, i svačiji osmeh je bio veliki i iskren, jedino je sestra bila pomalo čudnog i tužnijeg izraza.

Baka: “U redu je, unučice moja. Na tebe je očigledno najviše uticalo sve ovo. Ti si mlada, prelepa… željna… i tvoj tata je zaista u pravu, ti si po mnogo čemu ista ja.” – zastala je, podigla se u sedeći položaj i nastavila. – “Ja znam šta želiš… ja to prepoznajem kod tebe jer sam se isto tako osećala kada sam kao mlada bila sa svojim bracom… a kasnije sa svojim sinom. Ali moraš sama to da kažeš… moraš da priznaš sebi da to želiš.”

Sestra je drhtala u tatinom krilu. Kao da se plašila njihove reakcije, njihove osude. Duboko je udahnula i izustila.

Sestra: “Za mene je… moja želja je…” – stavila je dlanove na lice, krijući se. – “Braco, kada smo na onom tavanu zajedno čitali priču… ja sam poželela samo jednu stvar… poželela sam… da te imam… da zatrudnim sa tobom. Zato sam i tražila da svršiš u mene. Priznajem bako… želim da nosim bracino ali… želim da nosim i tatino dete.”

Mama: “Uhhh…” – mama je tiho izustila, osećajući kako je u trenutku ovlažila na ovu ćerkinu vulgarnu želju.

Baka: “Da, da… sve sam pravilno protumačila. Tako i mora biti… koliko sam ja samo želela da svome bratu i sinu donesem dete na ovaj svet. Nažalost, sve te ratne godine mrcvarenja i mučenja, ostavile su dubok trag na mene i moj organizam i zato nikada nisam mogla da ispunim tu želju. Godinama sam pokušavala da zatrudnim. Sećaš li se sine kada si prvi put svršio u mene?”

Tata: “Kako da zaboravim…”

Mama: “Pričajte nam bako… želimo svi da čujemo.” – nestrpljivo su načuljili uši.

Baka: “Bilo je letnje vreme i ogromne vrućine. Prala sam veš nad kadom samo u svom donjem vešu, ali i u njemu mi je bilo toplo. Sećam se, znojila sam se bez prestanka tog dana i sve se slepilo na meni. Naravno, mom sinu to nije promaklo. U to doba smo se već igrali naših perverznih igrica i nije bilo potrebe da se krije i da me krišom gleda. Stajao je iza mene i sa osećajem drkao dok je gledao moje dupe u velikim pamučnim, belim i mokrim gaćicama. U tom periodu posebno je počeo da se interesuje za moju guzu. Bila je za njega uvek tako primamljiva i seksipilna, to bi mi govorio… Primetila sam ga i naravno odmah sam ih spustila do članaka. Prišao je… praktično se šunjao, ali nije prestajao da drka. Jel se sećaš šta si mi tada rekao?”

Tata: “Uhhh… da, pitao sam te – mama, jel smem da te poljubim u… u čmar?” – sestra je počela nežno da se pomera u tatinom krilu, osećajući kako postaje sve tvrđi.

Mama nije bila toliko diskretna. Uhvatila je sina za ruku i zavukla ju je u svoje gaćice ne mogavši da izdrži. Sedela mu je u krilu i trljala se guzom o njegov kurac dok ju je prstima jebao i slušao priču.

Baka: “Nisam mu ništa odgovorila već sam ga pogledala preko ramena i tako nagužena rukama sam razdvojila svoje guzove.”

Tata: “Kakav je to bio prizor! Pizda ti se rašireno nazirala, a čmar… uhhhh, mislim da sam odmah zabio jezik u njega.”

Baka: “Bio si tako napaljen, kao i uvek. Ali onda si čak i dobio jedno iznenađenje, zar ne?”

Mama: “Ufff… dragi, kako te je iznenadila… pričaj nam…” – mucala je usled sinovih prstiju koji su je sve dublje jebali.

Tata: “Dok sam joj lizao čmar, zahtevala je da joj mazim pizdu. I tada, dok sam prelazio prstima preko njenih usmina, počela je da piški…”

Svi su glasno zajecali nakon ove rečenice! Jeza je prošla njihovim telima i postajali su sve napaljeniji i napaljeniji.

Sestra: “Uhhh… jel voliš to tata? Jel te pali kada neko piški po tebi?” – poljubila ga je i ne čekajući odgovor, počela je da piški u njegovom krilu.

Tečnost je probila njene gaćice i ubrzo je tata osetio toplotu na sebi. Zavukao je ruku pod njenu suknju i počeo da joj mazi pičkicu preko mokrih gaćica. Mama je, čim je videla kako zlatna tečnost kaplje pod njima, počela da svršava na sinove prste gurajući ih sa svojom rukom još dublje i snažnije.

Baka: “Lizao me je od pozadi i igrao se sa mojom toplom pišaćkom. Znala sam koliko to voli… znala sam koliko ga to pali.”

Tata je izvukao ruku koja je bila potpuno mokra. Pogledao je u ćerku i zatim su zajedno počeli da oblizuju njegove tople prste.

Za vreme dok su se tata i sestra igrali sa njegovim prstima, a dok su mama i brat gledali da što pre skinu sve sa sebe i da se nameste jedno uz drugo tako goli i napaljeni, baka je sve posmatrala i mudro vodila igru, dozirano ih paleći.

Baka: “Jezikom me je sve više širio i probijao moj čmar… i dan danas, u ovim poznim starim godinama, ja ovlažim na sećanje tog slatkog zvuka koji je njegov mokar jezik proizvodio dok je prelazio preko moje guze.”

Mama: “Uhhh… molim te sine… dozvoli mi da i ja čujem i osetim tvoj jezik na sebi.” – ustala je sa njega i natrćila se, raširivši svoje guzove.

Brat je odmah zgrabio mamu i zabio joj jezik u čmar! Pljuvao je na njega i razmazivao pljuvačku jezikom, dok je mama stenjala i trljala svoj krupni klit. Sestra i tata su uživali u prizoru pa je tata otkopčao šlic i odmah mu je njegova napaljena kćer uhvatila kurac i počela da mu drka dok su gledali i slušali.

Tata: “Tako sine… Uhhh mama, znao sam tada da ću morati da te jebem u čmar. Ali nisam imao hrabrosti da te pitam…”

Baka: “Nisi… ali sam ja dobro znala šta želiš. Udaljio si se od mene i drkao ga gledajući me kako guram prste u svoju usku rupu. Reci mi… kako si se osećao kada si to video?”

Tata: “Uffff…” – napaljena sestra je spustila glavu i počela halapljivo da mu puši kurac, nešto što je dugo zamišljala i želela.

Soba je postala ispunjena mokrim zvukovima lizanja maminog čmara i pušenja tatinog kurca koji je povremeno do kraja završavao u željnim ćerkinim ustima. Sisala ga je i gutala usled čega jedva da je i uspevao da govori. Čvrsto ju je držao za kosu i nabijao je na sebe, gledajući svog sina kako sve dublje gura jezik u mamin anus.

Tata: “Bio sam… van sebe… želeo sam… uffff… da te izjebem… onako snažno i sočno… kako sam noćima zamišljao…” – podigao joj je glavu sa kurca i počeo da je ljubi tako musavu i zadihanu.

Baka: “I izjebao si me, zar ne? Uhhh… zaleteo si se onako mlad, pun energije i želje… i nabio se u mene… svršila sam čim sam te osetila u guzi.”

Mama: “Uhhh… jebi me sine… uzmi me!” – ustao je i namestio se iza majke.

Njen čmar je izgledao tako primamljivo dok se sijao od njegove pljuvačke, i blago otvoren ga dozivao da uđe u njega. Nije išao polako… kao i u bakinoj priči, u jednom pokretu se nabio u majku.

Mama: “Aaaaahhh…” – držao ju je za grudi koje su se veselo njihale, i nabijao se snažno razvaljujući mamin uski ulaz.

Sestra: “Hoćeš i mene tata? Hoćeš i mene tako da izjebeš kao baku?” – drkala mu je i jebozovno ga gledala u oči.

Tata: “Uhhh… sedi, lepotice moja. Sedi mi na kurac… godinama o tome maštam.” – podigla se na noge, sklonila mokre gaćice u stranu i sela na tatu okrenuta leđima.

Držao ju je ispod slatkih grudi i čekao da mu nasedne na kurac. Bila je veoma uska i stegnuta ali je želja prosto bila prevelika. Veoma sporo se spuštala čmarićem na tatin tvrd organ osećavši intenzivnu bol, ali bol koju je ona u glavi pretvorila u najlepši osećaj na svetu, i nakon nekoliko dugih sekundi, napokon je sedela na tatinom udu.

Baka: “Jebao si me tada prvi put u guzu, ali ne i poslednji… Svršio si u mene i napunio me… želela sam to, takva sam bila – napaljena do srži na svog sina. Volela sam te… želela sam te u svakoj svojoj rupi… želela sam da svršavaš u mene… da me jebeš zajedno sa svojim ocem… da vam rodim… da vam rodim mnogo dece…” – zajecala je, zastala i pustila suzu.

Mama: “Aaaaa….” – pala je na kolena i svršavala prskajući sokovima na pod.

Brat je kleknuo i obgrlio maminu pizdu od pozadi svojim usnama i upijao njene slatke izlučevine. Sestra se pak sve više opuštala i sve se jače nabijala na tatin kurac. Guza joj je gorela ali nije stajala sa poskakivanjem i sve žešćom jebačinom.

Sestra: “Uhhh… braco… napuni me… želim ponovo da te osetim u sebi… Aaaahhhh…” – vrištala je i gledala brata kako drkajući kurac prilazi njenoj pičkici.

Baka: “Učini joj sine… podari joj dete… ispuni joj želju! Vi ste izabrani da budete zajedno. Zato i niste našli srodne duše – jer ste zapravo stvoreni jedno za drugo!”

Majka se okrenula i nasmejano gledala svoju napaljenu ali zaljubljenu porodicu. Svog muža koji ispunjava svoju najveću fantaziju, svoju ćerku koja rado u sebe prima dve osobe koje najviše voli, i svog mladog i napaljenog sina koji ju je dovodio do ludila.

Brat: “Seko… jesi sigurna da želiš ovo…” – stajao je ispred nje i mazio je glavićem njenu osetljivu pičkicu.

Sestra: “Više od svega… želim vas obojicu u sebi… želim da me obojica napunite…” – brat ju je nežno poljubio i polako ušao u nju.

Nisu prestajali da se ljube dok ih je sve jače primala u svoju guzu i picu. Više nikakva bol nije bila prisutna. Samo osećaj uzbuđenosti, sreće i ljubavi.

Sestra: “Aaaahhhh… Oboje mi napunite pičku… i danas, i sutra, i uvek!” – vrištala je dok su je probijali i tucali, ne štedeći je ni malo.

Brat: “Aaaaahhhh…” – brat je poklekao prvi i napunio sekinu pičkicu, svršavajući u mlazovima.

Tata: “Uhhh… sine, dozvoli mi da i ja… Ufff…” – brat je brzo izašao iz seke i omogućio tati da se iz njene guze premesti u njenu picu.

Ostaci bratove sperme na njenim vaginalnim zidovima su mu omogućili lak i brz ulazak. Nekoliko puta je uspeo da je navuče na sebe pre nego je i on poklekao.

Sestra: “Uhhhh… svrši tatice… svrši i ti u mene!” – vikala je osećajući kako je topla sperma ispunjava i greje.

Brat i mama su zagrljeni sedeli na podu čekajući da se sestra skine sa tate, a potom su svi zajedno goli i mokri seli pred bakom. Brisali su znoj sa čela ali osmeh nisu skidali sa lica.

Baka: “Moralo je ovako da se završi. Više od pola veka je moralo da prođe kako bi sve došlo na svoje mesto. Duh moje majke i moga brata živi u nama… živi kroz naše sećanje na njih. Zato vas molim, deco moja, da se volite, da se poštujete… i da čuvate dedin dnevnik i maminu staru spavaćicu da vas uvek sećaju na njih. A vi, unučići moji, našu kuću da uredite i da je napunite slatkom dečicom… dečicom koju ja nikada nisam mogla da imam.”

Bakine reči su ih nadahnule i pružile im dodatnu snagu da sve tabue i predrasude modernog društva sklone u stranu i da se prepuste iskonskoj ljubavi koju su osećali jedni prema drugima.

Sestra: “Hoćemo bako. Podarićemo ti mnogo praunučića i podizaćemo ih u vašoj kući kao što želiš… obećavamo!”

KRAJ

MomLover

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
2 thoughts on “Dedin Dnevnik 2 – Duhovi Prošlosti

  1. Jednostavno prelijepa prica U stvari ova dva nastavka ove price nije za svakoga ali za one koji zaista znaju da uzivaju ovako nesto je vrhunska prica. Preporucio bih svima koji vole ovu temu i ako je upraznjavaju da u svemu maksimalno i uzivaju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

beograđanke fine devojke 3 min čitanja
Ispunjavam sve tvoje snove i zeljice 1 min čitanja
lizanje dilda 1 min čitanja
jednostavna obrazovana devojka 1 min čitanja
Don`t copy text!