Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Crvenokosa Prijateljica iz Mladosti 5. Deo

6 min čitanja
tucanje u misionarskoj pozi sa crvenokosom

„Jel ti se sviđaju?“ osmehnula se, stisnuvši ruke kako bi joj sise izgledale još punije.

Upoznavanje Hrvatska

„Mislim da mi nikada nisi postavila tako jebeno glupo pitanje.” Uhvatio sam njenu levu bradavicu i gladno sisao.

„Mmmm, daaa“, prede ona, zatalasajući kukove i podižući se.

Držao sam obe njene velike dinje i prelazio sa jedne bradavice na drugu, dok se ona odbijala bokovima o moj kurac, pretvarajući svoje obilne sokove u penu koja se stvarala oko baze mog penisa. Činilo se da opasno uživa.

„Aahhhhhh“, jecala je trljajući svoju pičku preko mog tvrdog kurca. „Nastavi sisati, dušo Moje bradavice gore!“

Njeno telo je bilo tako čvrsto i napeto svuda osim pojedinih delova koji bi i trebalo da budu malo mekaniji, a ti delovi su se tresli kao desert za koji uvek ima mesta u stomaku. „O da“, prosiktala je, a glas joj je drhtao od požude. „Uh huh…uh huh…uh huh…o da, o da,…Oh DA! SVRŠAVAM! JEBI ME!!“ vrisnula je.

Uhvatio sam je za kukove i još je snažnije navlačio na ud. „Aaaaaaaahhhhh!“ vrisnula je i stopila mi se u grudi.

Držao sam je, slušajući njeno isprekidano, izmučeno disanje, dok je očajnički pokušavala da povrati kiseonik. Trajalo je to par minuta a njeni udisaji su se tada ujednačili. Milovao sam je po kosi i uživao u osećanju njenih velikih sisa zgnječenih između nas.

„Mmmmm, opet si mi to uradio“, zastenjala je i lenjo podigla glavu. „Ti si jedan opasan frajer.“

Opasan? Nikada me niko nije nazvao opasnim. Pomalo mi se i svideo taj pridev.

Prevrnuo sam nas, i zakačio svoje ruke ispod njenih nogu, prebacio svoju težinu, spremajući se da nastavim sa svojim napadima. Podigla je pogled prema meni i pomerila raspuštenu crvenu kosu sa lica.

„Još? Stvarno? Dobro… izjebi me žestoko frajeru…“ zakikotala se, razigranim sarkastičnim osmehom.

Svidela mi se šala. Svidelo mi se njeno telo. Svideo mi se njen poljubac. Svidela mi se… ona. Tucao sam je, zabijajući se u njenu zlostavljanu malu pičkicu svakim pokretom. Gledao sam njeno telo kako je zadrhtalo dok je upijala napad. Njeni vriskovi su se pojačali kada je svršavala, i formirali su orgazmičnu ariju, sa puno visokih tonova. tucanje u misionarskoj pozi sa crvenokosom

Pročitajte i ...  Secanje na Nenu 2

Oboje smo bili vrući, znojavi i iscrpljeni, kada sam konačno napunio njenu natopljenu pičku svojom spermom. Pustio sam njene noge, a ona se oklembesila na krevet.

„Jebote.“

“Pa, nisam očekivao aplauze, ali mi se taj komentar čini dovoljnim.”

„Skidaj se… jebote… sa mene… ne mogu da dišem.“

Tek tada sam skontao da ležim celom težinom na njoj i uz zajednički smeh otkotrljao sam se sa nje.

„Tako je bolje“, prošaputala je i privila se u moj bok. Njene usne su tražile moje i poljubila me je sa velikom strašću. „Moram da ti kažem… ovo je bilo neverovatno.“

„Ti si neverovatna“, odgovorio sam, gladeći njene sjajne crvene pramenove. „Ti si tako lepa.“ Sa osmehom je prihvatila kompliment i naslonila mi glavu na grudi, zatvorivši oči. Njeno disanje brzo je poprimilo dubok, ujednačen ritam sna, a ja nisam bio daleko iza nje.
***
Nežna svetlost zore koja je obojila tamno noćno nebo nije me probudila. Bio je to ukusan osećaj usana na mojoj jutarnjoj erekciji.

„Mmmm, dobro jutro Žaklina“, promrmljao sam trljajući lice.

Promrmljala je nešto što sam shvatio kao odgovor na moj pozdrav. Ona je, ipak, nastavla da mi ga siše. Zavalio sam se, uživajući u njenoj pažnji i osećaju njenih velikih sisa koje se pritiskaju na moja bedra. Pitao sam se da li će ovo biti glavni događaj ili samo preliminarni meč. Odgovorila je na pitanje, lagano se ‘ukrcavši na brod.’

Njena maca se osećala kao jedna od onih kutija obloženih somotom, napravljenih po meri za moj penis. Bilo je taman dovoljno svetlosti da joj se razazna lice i njene izuzetne obline dok me je jahala. Njene oči su virile kroz njenu raščupanu kosu, dok je zora svake sekunde postajala sve svetlija. U njima je goreo odsjaj požude.

Pročitajte i ...  Shemale Matorka Komšinica 4. Deo

„Uhhh Uroše, volim šta tvoj debeli kurac radi mojoj pički“, prosiktala je, naginjući se za poljubac. „Mogla bih da se naviknem na to da si redovno u mom krevetu.“ crvenokosa jahačica kurca

„Mogao bih da se naviknem da budem ovde“, osmehnuo sam se.

„Da li je to bilo ‘DA’?“ upitala je, ponovo me ljubeći. „Ponuda da mi pozajmiš svoje telo?“

Smejali smo se boje. „Ali… Tu je stvar kamatne stope…“ počeo sam.

„O, baš me zanima“, zakikotala se, hvatajući moj kurac svojom pičkom. „Smatram da bi stopa od tri ili četiri puta dnevno trebala biti poštena.”

Tri ili četiri?! Sranje! Bolje da počnem da jedem više jače hrane!

Žaklina je tiho stenjala, nežno se dizala i spuštala na moj kurac. Obuhvatio sam njene grudi i povukao ih ka ustima, željan da ponovo probam te bradavice. Njeni jauci su postajali sve glasniji dok sam to činio.

„Mmmmm, ovo je odličan način za početak dana“, šaputala je, više puta se nabijajući na moj stub. „Pobeđuje sok od pomorandže, bilo kada.“

Morao sam da se složim. Pre nekoliko minuta sam hrkao, ali sada sam dobio ‘dobro jutro’ kakvo samo poželeti mogu. Možda sam još uvek sanjao? Ali osećala se i imala je ukus dovoljno stvarno. Uštinuo sam se. Boli. Ne, nisam sanjao… stvarno je jahala moj kurac. Bilo je to nežno spajanje, dok se ravnomerno dizala i spuštala.

Njena pica je bila tako topla i mokra, i držala je moj kurac tako ljubavno… Bio sam u raju. Žaklinino stenjanje je postalo upečatljivije. Ona se trljala klitorisom o mene. „Oh, sranje…“, prosiktala je, „svršiću ti na kurac. Ufffff!“

Pročitajte i ...  Gej Drolja u Parku

Shvatio sam da je krajnje vreme da aktivnije učestvujem u ovom događaju i prevrnuo sam nas. Još uvek je drhtala od orgazma, ali sam odmah ubrzao, počevši da ispitujem njene dubine. Ipak, zadržao sam nežnost.

„Da dušo… Sviđa mi se ovako. Ti stvarno znaš šta želim“, prošaputala je tiho, zatvorenih očiju.

Obmotala je noge oko mog struka i milovala me po leđima. „Kao da smo zajedno godinama.“ Zagrlili smo se na ovaj način, razmenjujući poljupce, dok sam ja glatko milovao njenu vlažnu dubinu. Bilo je duboko emotivno, za oboje. Osećaj njene vagine koja se mreška na mojoj osovini kada je ponovo svršila, bio je božanstven i gurnuo me je preko ivice.

Hteo sam da pitam gde želi, ali mi je odgovorila uvlačeći me sve dublje u sebe. Nikada nisam doživeo loš orgazam, ali ovaj je definitivno bio veoma dobar. Njeni unutrašnji zidovi su zalepršali, srećno prihvatajući moju toplu semenu tečnost. Žaklina me je uhvatila za glavu i agresivno me poljubila, zabijajući jezik u moja usta. Agresija se istopila kako je njen orgazam slabio, a poljubac je postao nežniji, pun ljubavi i mirniji. Ponovo smo zaspali, jedno drugom u zagrljaju. Bio je to kratak san, sa srećnim snovima.

KRAJ 5. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

Zanosna bucka 1 min čitanja
Anela – javi mi se 1 min čitanja
Ozbiljna starija gospodja 1 min čitanja

1 thought on “Crvenokosa Prijateljica iz Mladosti 5. Deo

  1. secam se ja svoje prijateljice jedne iz mladosti crvena kosa farbala se al je bila hot seksi. Pricalo se i tada po skoli da se jebe dobro i sve ali meni nije rekla a ja je nisam nikada imao. eh davno proslost al se pitam gde li je sada… uziva li u seksu i dalje….

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Don`t copy text!