Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Crvenokosa Prijateljica iz Mladosti 4. Deo

5 min čitanja
crvenokosa seksi jaše kurčinu

„Sranje Uroše… šta si mi uradio?“ zakikotala se, pokušavajući da ustane, ali posrćući. Uhvatio sam je za ruku i stabilizovao je na petama. „Hajde da sklonimo te jebene potpetice“ Smejao sam se, smejala se. „Završićeš sa obe noge u gipsu.“

Upoznavanje Hrvatska

„Dobra ideja“, odgovorila je, naslonivši se na mene.

Nestabilno je izvukla jednu, pa drugu cipelu. „Tako je bolje.“

Pratio sam je gore, niz hodnik, do njene spavaće sobe, gledajući kako joj koraci postaju stabilniji svake sekunde. Kad smo ušli u njenu sobu, ona je ponovo imala kontrolu. „Ja sam na redu“, prošaputala je, fiksirajući me pogledom i stavivši ruku na moja grudi. Uputila me je unazad, konačno me gurnuvši na krevet. „Da vidimo šta imaš za mene.“

Njena ruka je milovala izbočinu na mom međunožju. „Mmmm! Već je spreman za mene.“ Žaklina je rešavala moj kaiš i zurila je u moj skriveni penis, oblizujući usne. Ispružila je ruku i zakačila prst ispod pojasa. „Vreme je za otkrivanje“, zakikotala se i povukla. Moj kurac je iskočio, stojeći visoko. „Uhhhh! Uživaću u ovome!“

I ja – pomislio sam, posmatrajući je. Nežno me je mazila i gledala u moj kurac! Osećaj njenih usana kako glatko klize preko glave mog penisa bio je bolji nego što sam mogao da zamislim. Tople, vlažne i svilenkasto glatke, te usne su se kretale sve dalje i dalje, sve dok nisu stigle do korena. Progutala je celu stvar! crvenokosoj poznanici kurac duboko u grlu

Nikada ranije nisam bio duboko u nečijem grlu, ali sada sam razumeo zašto to mnogi vole jer me je izluđivala. Njen jezik se ispružio da me golica po jajima svaki put kada bi stigla do dna. Ona se povukla, izvlačeći moj pljuvačkom natopljen kurac.

Pročitajte i ...  Prekovremeni Rad

„Želim da pušim ovu kurčinu dok mi ne ubrizgaš gomilu svoje ukusne, kremaste sperme niz grlo. Jednostavno volim ukus vruće sperme i njenu teksturu. Mmmm mmmm.“ Brzo ga je progutala.

“Oh, molim te, molim te, nemoj da prestaješ sa tim što radiš…”

Usledilo je još nekoliko udaraca blaženstva, a zatim je nastavila gde je stala – zastenjala je sisući moj kurac s pomamom. Posmatrao sam nekoliko sekundi, a onda sam se zavalio i zatvorio oči. Soba je bila ispunjena mokrim zvukom njenog pušenja i brzo je dovela moja jaja do ključanja, spremne da puknu i na najmanju provokaciju. Provocirala me je rukom milujući moje testise.

„O jebote, blizu sam!“ zastenjao sam. Moje ruke su nehotice pale da je uhvatim za glavu, a moji kukovi mahnito su joj udarali u usta. „Sisaj ga… Svršiću! Svršiću!“ Žaklina je klimala glavom, sisala i stenjala, „Mmmm hmmm, mmmmm hmmm, mmmm hmmm“, dok je čekala isporuku.

„Aaahhhhhh!“ Zaurlao sam, prskajući joj svoju spermu niz grlo.

Nestrpljivo i halapljivo je gutala pokazujući mi koliko voli da jede toplu spermu. Moje telo se ugasilo ali ona je nastavila da ide, gutajući poslednje kapi, dok sam ja pokušavao da dišem, i posmatrao sobu kako se vrti u smeru kazaljke na satu.

„Žaklina, to je bilo neverovatno!“ zastenjao sam.

Bila je zauzeta, držeći moj kurac čvrsto u ustima, tako da nije obraćala pažnju na kompliment. Zadovoljna, dopuzala je i zauzela svoje mesto u sedlu. Posegnula je dole i uperila moju motku u njenu pičku i ubrzo pala na nju. crvenokosa seksi jaše kurčinu

„Ohhhh… jebote… kako prija!“ zastenjala je, nagnute glave u ekstazi. „Mmmmm! Ako je i tvoj tata imao ovakav kurac, razumem zašto ga je moja mama jebala!“

Pročitajte i ...  Tatina kujica 3

Zaustavio sam se, prebledeo i pogledao u Žaklinu koja je tada počela da se smeje.

„Hahahhaha… Oooo sranje… nisi znao? Izvini! Kontala sam da znaš za to. Jebiga… izvini još jednom“

Saznao sam da je moj otac prevario moju majku, i to od ćerke žene sa kojom je varao, dok je moj kurac bio zakopan u mokru vaginu te iste njene ćerke!

Moji roditelji su se rastali pre desetak godina. Ne znam da li je to bila moja naivnost, ili su to zaista dobro sakrili, ali nisam imao pojma da je u pitanju neverstvo. Sada sam shvatio zašto je Žaklinaina porodica tako bezočno i naglo izbačena iz kruga prijatelja mojih roditelja.

Moj tata je oduvek bio seronja, nasilnik koji je previše uživao u disciplinovanju. Možda zvuči strašno, ali uopšte mi nije nedostajao.

„Zaista mi je žao“, prošaputala je Žaklina, sagnuvši se da me poljubi.

Rukama sam protrljao njena leđa, osećajući grudnjak ispod njenog kimona. Da, još uvek je bila pokrivena. Prihvatio sam njen poljubac izvinjenja. Nije bilo potrebno. Ono što su moj otac i njena majka radili teško da je imalo veze sa onim što smo mi radili.

„Znaš“, nasmešio sam se, gledajući je u oči, „mislim da nikada nisam imao seks sa nekim tako preobučenim. Hoćeš li da se razgolitiš?“ Ponovo se zakikotala, njena maca se trzala oko mog još uvek razularenog i čvrsto ukočenog penis. Ona klimnu glavom. Zavalio sam se da gledam. Žaklina je zaigrano uhvatila ivice tkanine koja se preklapa, zadirkivala me pogledom, pre nego što je popustila i napokon bila razgolićena. Bila je, jednostavno rečeno, lepa.

Pročitajte i ...  Soba 123

Čipkasti crni grudnjak, očigledno drugi deo kompleta koji je uključivao gaćice sa rupom, držao je njene grudi, držeći ih… nudeći ih… za moje gledanje. Bile su veličanstvene, pune i okrugle. Ruke su joj otišle iza leđa, a grudnjak je otpao. Imala je divne bradavice, visoke i debele, izuzetno lepotice koje su bile okružene lepim, naboranim areolama.

„Znaš, ako je tvoja majka imala takav par, razumem zašto joj je moj tata želeo da je jebe“, nasmejao sam se.

Moja mama je bila slabijeobdarena. Razmišljajući unazad, pretpostavljam da je Žaklinina majka bila sisata žena, ali ja sam imao samo trinaest godina, a devojke mojih godina jedva da su bile na mom radaru, tako da ni prijateljica starija žena bila je potpuno neprimećena.

KRAJ 4. Dela

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

dva kurca u picki 6 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Hot Oglasi

Don`t copy text!