Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Crvenokosa Prijateljica iz Mladosti 3. Deo

8 min čitanja
liže pičkicu crvenokosoj prijateljici

„Nisi razvio nikakve alergije tokom godina, zar ne?“ upitala je. „Verovatno je trebalo da pitam pre nego što sam sve već skuvala.”

Upoznavanje Hrvatska

„Ne, nemam nikakve alergije“, osmehnuo sam se.

Do sada je sve planirala i sve je radila na svoj način. Pomisao da je možda bila nespremna za bilo šta bila je neobično utešna.

„Dobro, znači morski plodovi su ti i dalje omiljeni?“

„O da.“ – Bio sam više nego malo iznenađen što se setila.

Nekoliko minuta kasnije, sedeli smo za stolom jedan preko puta drugog i sa guštom kidali rakove, školjke, gambore, lignje i hobotnicu uz testeninu. Nije najseksipilnija hrana za sastanak, osim ako se ne računa njen povremeni pokušaj da isisa meso iz cevastih školjki ili obliže prste, ipak je bilo ukusno.

Sedeli smo za stolom i ćuteći se gledali. Sto je bio u neredu, posvuda razbacani geleri rakova. Ustao sam da joj pomognem da počisti, ali me je zaustavila. „Ne, ne. Ti se samo odmori. Sedi u dnevnu sobu, a ja ću te nazvati kada desert bude spreman.“

Način na koji je rekla ‘desert’ me je unervozio. Uradio sam kako je tražila. Doduše, ne potpuno. Nisam zapravo sedeo, već sam lutao po sobi, gledajući enterijer, knjige i nameštaj. Znate… njuškao sam malo.

Imala je nekoliko zanimljivih knjiga, a ja sam još uvek pregledavao kolekciju kada je pozvala. „Mousse, au chocolat“, prošaputala je, stavljajući činiju slatkiš mene. Sedela je i umočila vrh prsta u sopstvenu činiju, ližući ga sa očiglednim oduševljenjem i kvazi seksualnim stenjanjem.

„Mmmm, ova stvar je tako dobra“, zastenjala je, „ali čini užasne stvari sa mojom figurom. Moraću to nekako da rešim.“

Pretpostavljam da je kratak predah od flertovanja bio završen. Mislim da je jedini način na koji je jedenje deserta mogla učiniti seksualnijim, bio da je namaže na moj kurac, a zatim ga poliže. Sa svog kraja stola, Žaklina me je posmatrala. Osmeh je golicao uglove njenih seksi usta.

„U redu“, promucala je, „vreme je da se bacimo na posao.“ Ustala je, nadvila se iznad mene, a koraci su joj škljocali po tvrdom drvetu dok je hodala oko stola. Kada je obula štikle?? A otkud joj taj jebeni bič?! Potapšala je njime dlan svoje ruke i ispružila ruku da me kucne kožnim bičem po vilici koja je visila otvorena od užasa.

Okrenula mi je glavu da pogledam u nju. „Opusti se Uroše… Samo te malo zezam. Nisam ja baš toliko za grube stvari“, nasmešila se. „Trebalo bi da vidiš izraz svog lica!“

Srce mi je ponovo počelo kucati, i ja sam se zavalio nazad u stolicu. Nije gubila vreme prebacujući jednu nogu preko mene, i sela mi u krilo, okrenuta prema meni. Njene ruke su ležale na mojim ramenima, a nisam imao gde da stavim svoje ruke pa sam ih naslonio na njene bokove. Pretpostavljam da ne moram da vam govorim koji je drugi, topliji deo njenog tela upadljivo počivao na mom međunožju.

Pročitajte i ...  Ridjokosa

„Uroše, dozvoli mi da budem direktna, u redu?“ – klimnuo sam glavom. „Potreban mi je taj zajam, ali ti nisi zbog toga ovde. Neka odluka bude na tebi. Ja znam šta radim.“

„Khm… Da“, prošaputao sam – „već sam im preporučio da ga prihvate. Nisam želeo da mi bilo šta drugo stane na put. Nije više u mojim rukama“.

„Zajam nije… Ali ja jesam!“ zakikotala se, stavila mi ruke oko vrata i zaigrano migoljila kukovima. „Istina je da sam se danas skockala za tebe, da vidim da li ćeš primetiti. Primetio si, i svidelo mi se kako me gledaš, pa kada si me pozvao na ručak, nisam mogla da odolim da te malo gricnem. Prijaju mi tvoje oči na meni.“

Opustio sam se. Bio sam prilično srećan što sam provodio vreme sa njom posebno sada kada sam znao da ne očekuje nikakav poseban tretman, osim onoga što je potrebno da bi je odveo u krevet. Imao sam osećaj da je već odlučeno.

„Pa kuda ćemo odavde?“ upitala je tiho, zureći u moje oči sa daljine od svega nekoliko centimetara.

Prepuštala je to meni? Sada? Hmmmm.

Posegnuo sam i nežno skinuo njene naočare, sklopio ih i stavio u stranu. Pogledao sam je u oči. Ogromne, tamno plave i široke od radoznalosti, bile su to najneverovatnije oči kojima sam ikada bio ovako blizu. Nekoliko pega, ostataka iz njene mladosti, formiralo je sazvežđa preko njenog nosa i obraza. Tresnula je dugim, gustim trepavicama, i nervozno oblizala usne, privlačeći moju pažnju na te punačke, blistavo nnašminkane lepotice.

Hteo sam da znam kako bi bilo da ih poljubim. Sve što je trebalo da uradim je da popustim i da se nagnem napred nekoliko centimetara. Odluka je uglavnom doneta sama od sebe. Ruke su mi klizile oko njenog struka, osećajući koliko je uska i čvrsta. Oči su počele da joj se zatvaraju, a ona je blago nagnula glavu udesno, očekujući dodir mojih usana. Nikada nemojte ostaviti damu da čeka.

Ne znam kako se osećte prema poljupcu, ali za mene je to raj. Nemojte me pogrešno shvatiti. Volim dobro pušenje kao i svaki drugii momak. Jebanje vruće, sočne pičke je takođe neverovatno. Ali, pretpostavljam da biste me mogli nazvati ‘beznadežnim romantikom’, jer volim da osećam nešto više od svoje partnerke, osim samo njenih fizičkih atributa. Ponekad je poljubac mnogo intimniji od bilo kog drugog čina.

Pročitajte i ...  Grupnjak na Večeri

Njene usne su bile tako meke, i kada su se lagano razdvojile, puštajući da se naši jezici poigravaju jedan sa drugim, uzdahnuo sam, privlačeći je čvrsto. Njene grudi su se stisnule o moja prsa, takođe su bile udobne, ali i čvrste. Ostali smo ovako, gladno se kušajući nekoliko minuta, dok se ona konačno nije povukla.

„Mmmmm. Mogu li da pretpostavim da ovo znači da bi voleo da odemo negde gde je udobnije?“ Brzo sam razmislio o svom sledećem potezu i odlučio da mi je ovde prilično udobno. Odmahujući glavom, uhvatio sam je za struk obema rukama i ustao, podižući je sa svog krila i na sto.

Seo sam ponovo i privukao stolicu bliže. Ona se samo nasmešila i legla, šireći mi noge. „Pretpostavljam da ti jedan desert nije bio dovoljan“.

Dobro pogađaš – pomislio sam, naginjući se bliže. Ruke su mi klizile po unutrašnjoj strani njenih butina, milujući meku, klizavu tkaninu i čvrsto, mišićavo meso ispod nje. Razgrnuo sam slojeve, kao da otvaram zavesu, i eto. Provirila je kroz par delikatnih, crnih čipkanih gaćica koje su imale otvor na mestu pičkice… možda nešto što bi njena radnja prodavala? Bila je to jedna lepa mala pica. Bez dlaka.

Siguran sam da je negde neki student genetskog inženjeringa radio na genu koji bi u potpunosti eliminisao stidne dlake, ali za sada, kako god da je to uradila, njen sočni prorez je sijao, go i mokar pod reflektorima. Onjušio sam i uzeo njen slatki, mošusni miris, koji ju je samo učinio privlačnijom. Pokazao sam jezik i probio jaz između njenih naduvenih, natečenih usmina.

„Ohhhhh!“ prosiktala je stavivši mi desnu ruku na glavu. „Volim kada mi neko liže pičku. Tako je senzualno i tako me pali.“

Zastao sam, primetivši nešto u njenom govoru… rekla je ‘neko’, ne konkretno neko muško. Frojd bi pretpostavio da je na mom mestu u nekom trenutku u njenoj prošlosti bila i poneka žena. liže pičkicu crvenokosoj prijateljici

Bila je ukusna. Ušuškao sam se i poklonio njenoj pici koja je kapala, ližući odozdo do vrha i sa jedne na drugu stranu. Udubljujući se duboko u sočni jaz, pronašao sam njen izvor požude, izvor njenog prijatnog nektara. Definitivno je izazivala zavisnost, a sada kada sam probao robu, želeo sam je češće na svom meniju.

Ali, nisam bio iznad male mere osvete. Zadirkivala me je, pa sam smatrao da je pošteno da joj uzvratim uslugu. Besno sam je lizao… ali ne svuda. Njena slatka mala ružičasta rupica bila je na listi i često sam je posećivao, ali sam zaobilazio njen veoma osetljiv klitoris. Bez obzira na to kako je pokušala…povlačeći rukom ili pomerajući kukove da stavi klitoris na put mog jezika…izbegao sam to.

Pročitajte i ...  Susret

Zlokobno od mene, znam, ali siguran sam da bi ona smatrala da je kratkotrajno mučenje vredno čekanja.

„O bože Uroše! Molim te!“ zastenjala je. Njeno telo se uvijalo i zavijalo na stolu, a glava joj se klatila sa jedne na drugu stranu. „Ovo je okrutno…“ glas joj je utihnuo. „Ako mi ne dozvoliš da uskoro svršim, vrisnuću.“

„Samo napred i vrišti“, nasmejao sam se. „To je tvoja kuća i tvoji komšije. Pretpostavljam da znaju da voliš seks, i sa su te često čuli kako jebeno vrištiš.“

“Molim te Uroše… preklinjem te…“

Bilo bi je žao tada i bez oklevanja sam sklopio usne oko klitorisa.

„Oh, daaaaaa“, zastenjala je, dok sam lepršao vrhom jezika preko malog bisera koji je virio iz kožnog kaputa. Ja sam poludeo…lizanje, sisanje, trljanje…a ona je svršila dok kažete seks.

„Aaahhhhhhhh!“ vrisnula je, stežući butine oko moje glave.

Ona se nekontrolisano tresla dok je svršavala, a ja sam lizao iznutra, dok joj se noge nisu opustile. Ovog puta sam se dobro uhvatio za te noge i ponovo se vratio za njenim klitorisom. Trebalo je samo minut ili tako nešto, pre nego što je ponovo svršila, previjajući se na stolu.

„Ahhhhh! Ahhhhhhhh! Ahhhhhhh!“

Njena pica se naduvala, nadimala se iz gaćica. Uhvativši se još jednom za njen klitoris, snažno sam ga sisao. Ona je zabacila glavu unazad, širom otvorenih usta. Trebalo je da vrisak odzvanja kućom, ali umesto toga čuo sam samo tiho grkljanje, dok je ona pocrvenela u boju koja je pokušavala da se slaže sa njenom kosom.

Olabavila se, teško dišući, a noge su joj visile sa stola. „Je… bo… te!“ promrmljala je, jedva čujno.

Misija obavljena, pomislio sam, sedeći u svojoj stolici i brišući med sa svoje brade.

Žaklina je sela, uz moju pomoć, vraćajući noge ispod sebe. Njeno lice i vrat bili su ružičasti nakon orgazama, a činilo se da njene oči imaju problema da pronađu fokus.

KRAJ 3. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

Diskretna masaza mjesto sam biras 1 min čitanja
Nevajala crnka 1 min čitanja
Druženje bez obaveza 1 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nevaljale devojke

Don`t copy text!