Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

ČISTAČICA NA POSLU: Mali kaj me nisi mislio pofukat

5 min čitanja
tucao sam matoru komsinicu

Monotono je i dosadno čitavo popodne sjediti za radnim stolom i udarati po ljepljivoj i izlizanoj tipkovnici, no to je zla kob nas pripravnika. Bio sam sretan što sam dobio posao, pa mi nije bio problem ostajati svaki drugi dan kasnije i odrađivati tuđe zaostatke.

Upoznavanje Hrvatska

No danas je petak, sunce je upeklo u moju radnu sobu, prokleta klima ne radi i već osjećam kako mi migrena diskretno kuca na vratima sljepoočnica. Umjesto da obrađujem neku slatku studenticu, ja moram ovdje kriviti svoju kičmu i ispravljati šefove kalkulacije.

Najednom sam začuo snažan tresak (kao da je nešto palo) popraćen pljuskanjem i nakon toga je uslijedio niz psovki (s pedigreom – od svih svetaca, pa do zoološkog vrta). Istrčao sam iz sobe i na kraju hodnika ugledao čistačicu kako kleči nad povećom lokvom vode, te je pokušava skupiti nazad u kantu. – Oprostite, da li je sve u redu?

Je, je niš’ se ne brinite – odvrati mi ona, te nastavi prikupljati vodu i pritom ritmično njihati svoju poveću guzu koja se kuhala ispod tamno plave kute. Malo sam se približio – moram priznati da mi je bilo malo neugodno gledati, no prevladao sam sram i prišao još bliže. Čistačica je pokupila lokvu, a ja sam se iznenada našao na par koraka do nje – Da vam pomognem, možete li sami? – Pogledala me pomalo sumnjičavo,pa i dalje klečeći reče oprezno – Nek’ , bum ja već nekak’ napravila svoj posel –

tucao sam matoru komsinicuProgutao sam knedlu, a ona je ustala i tek sam tada shvatio da se ispod tamno plave kute ne nalazi ništa osim one , malo veće guze i još malo većih sisa. Pogledala me prodorno i krenula prema meni – Kaj je mali? Kaj si se „ušvical“? – Bilo je kasno za bilo kakav otpor, čvrsto me uhvatila za jaja (a onaj moj glupan – umjesto da šuti u hlačama – stoji k’o svjetionik ) – Ali ja nisam mislio… –

Pročitajte i ...  TATA U BOLNICU,JA NA MAMU--CETVRTI DIO

– Kaj nisi mislil? Nisi me mislil pofukat? Je, sad je gotovo, moraš, il’ bum rekla da si me na silu štel ‘zeti – Raskopčala je kutu, a preda mnom se zabjelasalo njeno punašno tijelo, velike i jedre grudi i jedna prava, velika i raščupana , hm, pa ne mogu reći mačkica – ono je bila barakuda. Osjećao sam kako mi na čelo izbija znoj (i od straha i od uzbuđenja). Prišla mi je i čvrsto me stisnula uza zid i otkopčala mi hlače.

Onaj moj bimbo je izletio van (sav sretan ),a ona je od sreće zacijuknula – Joj, kak’ je lepi, tak veliki i mlad… – te je ponovo kleknula (ovoga puta ne radi srušene kante). Malo me bilo strah njenih velikih usta, no kad ga je progutala, onako cijelog, te mi nastavila lagano masirati jaja, sve traume i fobije su nestale. Gutala ga je i lizala, grickala, stiskala, a ja sam nemoćno stajao i stenjao.

Kad je vidjela da gubim kontrolu i da sam blizu kraja, prekinula je sve svoje aktivnosti, uzela moju ruku, te je povela prema svojoj vlažnoj prašumi. Nisam se mogao obraniti, te sam sramežljivo spustio ruku na njeno međunožje i počeo je lagano trljati. Bila je skroz mokra – u trenu je izgledala skroz napaljeno, pa sam napravio korak dalje i hrabro kleknuo ispred nje. Približio sam se i zagledao duboko unutra pokušavajući otkriti ima li kakvih divljih zvijeri tamo. Za divno čudo, mirisala je jako privlačno, te joj ja nježno razmaknuh šumicu i počeh lizati

Preda mnom se razjapila njezina velika i dlakava pička – i kad sam je pogledao, ovako izbliza – zaista je izgledala kao barakuda. Nisam više mogao izdržati, boljelo me koliko sam se napalio, pa sam joj ga uvalio – do jaja, a ona je vrisnula i čvrsto me stisnula k sebi.

Pročitajte i ...  Ortakova Mama mi Bila Prva 1. Deo

Prašio sam je bijesan k’o pas, ona je stenjala, cijelog me progutala i činilo mi se da će mi isisati i zadnju kap krvi. Usta su mi se osušila i počeo sam ostajati bez daha, ali nisam htio popustiti. Navalio sam kao sivonja i nisam joj dao da mrdne ispod mene. Čvrsto sam je uhvatio za guzicu, zabio glavu u sise i peglao. Znoj mi se slijevao s čela i kapao mi u oči. Koljena su mi se poderala na tankom uredskom tepihu, te sam zastao na trenutak da uhvatim zraka i promijenim položaj. Ona se uhvatila za policu sa spisima i naprćila se ispred mene – nisam se mogao kontrolirati, pa sam je opalio po toj velikoj guzi, a ona je zacičala – daj me još je’n put – i opalio sam je još jednom.

Uhvatio sam je za bokove i približio se – bila je skroz otvorena i zrela, kao netom rasječena jagoda – ne mogavši odoljeti, ponovo kleknuh i počeh je lizati. Ona se čvršće primi za policu, još se malo sagne i raširi noge . Ponovo sam počeo osjećati bol radi popaljenosti. Ajme, kako se ta guza bjelila ispred mene, a ispod nje se crvenila jedna velika i zrela jagoda. Još ću se pokušati malo suzdržati, pa sam je prvo malo počešao prstima. U času ih je progutala svih pet, pa sam ja u strahu da ne ostanem bez svoje najbolje prijateljice (Desanke) brzo stavio svog kliponju koji je ipak malo bolje mogao popuniti tu spilju.

Nabijao sam i nabijao, ona je stenjala i ječala, a polica se sve više tresla. Kako smo ubrzavali, tako su i spisi počeli padati – sva mi se krv slila u njega,pa sam stvarno počeo gubiti ravnotežu. Bio je pred eksplozijom, svoj posao je obavljao kao pravi profesionalac i više ni zraka svjetla nije moga ući unutra. Ona je počela vrištati, pola spisa sa police se rasulo po podu, a ja sam svršio – i nakon toga se srušio.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!