Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Cimerka je za Sve Kriva 2. Deo

7 min čitanja
jebe ćerku i njenu cimerku

Ne sećam se da sam zaspala, ali sigurno jesam, jer sam se nešto kasnije probudila sa tatinom rukom na mojim grudima. Poslednje dugme je bilo otvoreno, a on je držao moju bradavicu između prsta i palca. Nije je jako štipao, koliko ju je kotrljao napred-nazad. Tada sam imala jako male grudi, ali sam imala dugačke bradavice koje su postale prilično tvrde (Nataša ih je nazivala mojim ‘izdajicama’) koje su se vidno isticale kroz moje košulje i haljine.

„Hladno je“, rekla bih, ako bi ih neko primetio.

Pa, mora da je bilo jako hladno u tom krevetu, jer su mi bradavice virile snažne i ponosne. Vrhovi tatinih prstiju bili su grubi i žuljeviti, ali je bio tako nežan. Zamagljena od sna, znala sam da ne želim da budim Natašu. Ostala sam mirna i tiha. Okrenula sam se nazad, bliže njemu, puštajući tatu da se igra sa mojim sisama.

I dalje je disao duboko i pravilno, a celo telo mu je bilo veoma opušteno. Mora da još spava, pomislila sam, i nekako mi je laknulo. To je značilo da mogu da uživam u onome što mi radi bez ikakve brige o neprijatnoj diskusiji ujutru. I da ne bude greške, apsolutno sam uživala. Da je bio budan, možda bi razmišljala o tabuu koji je prekršio… koji smo prekršili… ali u tom trenutku to mi nije palo na pamet. Više je bilo kao da sam na najudobnijem, najvoljenijem i najbezbednijem mestu koje sam mogla da zamislim, a onda je neko počeo da me mazi.

Htela sam da predem. Čak i dok sam osećala kako se njegov penis ukočio uz moje gaćice, topila sam se u čistom zadovoljstvu, i njegov tvrdi penis je tome doprineo. Ono što mi se sada čini najsmešnijim je to što nisam ni na trenutak pomislila da će to ići dalje. A išlo je.. i to ubrzo.

Tata je počeo da me ljubi u kosu, i da pravi šire krugove, puštajući ruku da se spusti do mog stomaka. Nešto je šapnuo, tako tiho da nisam mogla da razumem. Dlake na potiljku su mi se digle, ali nisam znala zašto. Uzbuđenje? Gađenje? Strah? Napaljenost? Počela sam da milujem očevu ruku gore-dole.

Pročitajte i ...  Trojka sa Nepoznatim Momcima

Njegov dodir je bio neverovatan na mom osetljivom stomaku. Pitala sam se s kim je moj tata zamišljao da vodi ljubav u snu. Ko god da je bila, imala je sreće i bila sam ljubomoran na nju, čak sam zamišljala da sam ja ona. Tatina ruka je zalutala još niže, prelazeći preko mog donjeg veša, i nazad preko mojih golih grudi, jednom, dvaput, pet puta. A onda su veliki krugovi prestali, i postali mali krugovi – „Uuhhhhh…“

Zajecala sam. A onda sam počela da osećam kako tatini prsti prate konture moje pičkice kroz donji veš. Zadrhtala sam, a on je, ohrabren, povukao moj donji veš. Seo je, okrenuo me na leđa i povukao ih na kolena. Mislim da je ipak bio budan. Držala sam zatvorene oči i možda će pomisliti da spavam. Međutim, čak i zatvorenih očiju, osećala sam kako me gleda gore-dole, jer mu je ruka dodirivala gde su mu oči išle.

Moja brada. Moj vrat. Moja ključna kost. Moje grudi, desna bradavica, mladež ispod. Moja rebra, moj stomak. Moj levi kuk, moja butina. Kratke dlačice tik iznad moje pičke. Pune, okrugle, spoljašnje i unutrašnje usmine. Podigao mi je kolena, spustio mi gaćice dole, a kada je pustio kolena su mi se otvorila širom. jebe ćerku prstima dok spava

Kada su njegova dva prsta ušla u mene, počela sam da kotrljam kukovima i zastenjala sam: „Oh tata.“ Nije usporio kada me je čuo. Ili je verovao mojim zatvorenim očima, ili nije mario da li sam budna ili spavam. Zatim zvuk tate kako mi skida donji veš sa članaka i ispušta gaćice na pod. Nataša će znati, pomislila sam.

Poljubac, poljubac, poljubac, moj tata je ispuštao zvukove dok je ljubio svuda niz moje golo telo i preko mojih raširenih butina. Lizanje, lizanje, lizanje, moj tata je ozbiljno krenuo da radi na meni. Otvorila sam oči i pogledala dole da vidim vrh njegove glave i prosede kose, između mojih nogu i tik uz mene. Oči su mu bile zatvorene. Bio je koncentrisan. Usmerila sam pogled preko kreveta i bila sam zapanjena – Nataša je bila ispod pokrivača podignutih kolena i drhtala je, ruke zauzete klitorisom!

Videla je incestuoznu akciju tate i ćerke, i bila je bleda i bolesna od želje. Njene oči caklele su se od požude, susrele su se s mojima i videla sam njen orgazam kako se penje. I videla sam da sam ja to prenela na nju, moja sopstvena želja se ogledala u njenim razrogačenim očima i mlitavim ustima, i dok sam je posmatrala kako svršava, prizor je naterao i mene da svršim…

Pročitajte i ...  Majčine greške – I dio

U istom trenu su dve zgodne mlade devojke svršavale zajedno i tresle se u susednim krevetima dok je moj tata uživao lizajući i ljubeći moju vrelu pičku. Moj tata je bio džentlmen i nije dizao paniku… mesto toga, gledao me je kad sam se sagnula i skidala donji deo njegove pidžame sa njega, i obema rukama opipavala njegov tvrdi kurac. tatica je jebe dok cimerka gleda

Nisam ga stavila u usta. Bila sam previše naivna i ta misao mi nije pala na pamet. Kada ponovo proživim tu noć, ponekad zamišljam da jesam, i znam da bi mu to prijalo. Ali umesto toga dobila sam kurac u sebi, ali ne u ustima. Dobila sam ga tamo gde je bilo i logično da završi nakon svega te večeri – u mojoj uskoj, nevinoj, mokroj pički.

Kako je bilo lepo osetiti tu njegovu debljinu u sebi… kako je bilo ugodno znati da sam u sigurnim rukama, da je čovek koji me je stvorio svojim divnim penisom sada isti taj penis gurao tamo gde i pripada – mene, u moju picu, u moju najintimniju rupicu na telu.

„Tata, tata, jebi me“, pevala sam tiho, delom da bih ga napalila, a delom da bi čula i Nataša. Skinula je pokrivač i sedela na ivici svog kreveta, držeći ruke na svojoj pički i šupku. Nije mogao više da izdrži. Prva dva mlaza tople sperme završila su u meni a potom je izvukao kurac i prskao još par puta preko moje pičke i stomaka.

Nakon kratkog oklevanja, Nataša je prešla razmak između kreveta i polizala spermu, prvo sa mene, a zatim s njega, očistivši mu debeo kurac svojim iskusnim droljastim jezikom i usnama.

Kresnuo me je još dva puta te noći.

Uvek džentlmen, čekao je da odem do kupatila pre nego što je tiho zamenio krevet i pojebao moju cimerku. Kad sam se vratila bila sam na podu na rukama i kolenima dok me je on tucao otpozadi, i tek kada sam osetila kako su udarci njegovog kurca postali nepravilni, osvrnula sam se i videla Natašu kako liže tatin šupak. jebe ćerku i njenu cimerku

Pročitajte i ...  Gledanje Moje Žene kako se Jebe 6. Deo

Tada je napunio moju pičku a potom me okrnuo na leđa i lizao mi spermivu vaginu dok sam svršavala. Zora je polako dolazila, sunce se probijalo kroz prozore, a ja sam vrištala od orgazma koji mi je tata priredio. Poljubila sam tatu velikim aljkavim poljupcem. Mogla sam da osetim miris svoje uzbuđene pičke po njegovom licu kao i njegovu spermu. Onda sam se onesvestila u Natašinom krevetu.

***

Tata je već bio obučen i čitao je novine za mojim stolom kada sam se probudila. Imali smo miran doručak zajedno u restoranu. Rekla sam mu da mi je drago što je došao u posetu. Nije rekao ništa, ali je izgledalo kao da mu je laknulo. Onda me je zagrlio za rastanak kao što bi svako zagrlio svoje dete, rukovao se sa Natašom i vratio se u svoj automobil za dugu vožnju kući.

Nataša i ja smo se držale za ruke dok smo ga gledale kako se udaljava. Kao da smo do tada bile cenzurisane i odjednom smo mogle da kažemo šta mislimo. Potrčale smo nazad do sobe i upale u razgovor, dahćući od potrebe da razgovaramo o tome. Bilo da je to zbog zajedničke tajne ili neko dugotrajno uzbuđenje, obe smo se našle neverovatno napaljene i počele da masturbiramo.

Te večeri smo doveli kući naše kolege sa smera i obe smo se jebale svaka na svom krevetu. Bilo je divno. To je bio dan kada sam osetila da je moje seksualno obrazovanje zaista počelo.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Drolja neverna milf 1 min čitanja
Anonimna bucka 1 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!