Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Ćerkina Mokra Usta 3. Deo

9 min čitanja
prstenuje usku ćerkinu pičku

Kad su se konačno vratili nazad na peškire, otac ju je razigrano obuhvatio rukama. Vrisnula je iznenađeno, ali istovremeno je bila zbunjena koliko se lepo osećala u njegovom naručju.

„Sad mi veruješ?“ Rekao je Slavko kad su seli. „Da, imaš seksi guzu ćerkice.“

„Tata, zaista mi puno znači kad ti to kažeš. I ne mislim da to kažeš samo da bih se osećao dobro.“

Devojka je shvatila da se crveni, a otac se ponosno nasmejao. Znala je da nikada neće reći ovakve stvari pred njenom majkom, ali on je bio tako drag i iskren da mu je potpuno poverovala. Plus, način na koji ju je gledao. To ju je učinilo pomalo nervoznom, ali je istovremeno osećala uzbuđenje.

„Zaista si lepa devojka“, rekao joj je ozbiljno. „I mrzim to da kažem, ali i ti si tako seksi.“

„Zašto mrziš to da kažeš?“

„Jer to znači da će te mnogi momci muvati, a iako sam tvoj otac, osećam se ljubomorno.“

„Tataaaa, to je nešto najslađe što si ikad mogao reći. I nije me briga šta neko drugi misli. Ti si taj koji je zaista važan.“

„Ti si baš slatka devojčica“, rekao joj je sa uzdahom.

Minut ili dva kasnije Slavko je rekao svojoj ćerki da bi joj verovatno trebao staviti još kreme za sunčanje jer su ta novootkrivena područja i dalje bila tako bleda.

„Oh, naravno, da“, odgovorila je devojka, momentalno ležeći potrbuške.

Ovog puta imala je leptire dok je čekala da očeve ruke krenu trljati losion po nogama i guzovima. Ovog puta ruke njenog oca bile su čvršće nego ranije. Nije trljao samo losion preko njenih nogu i izložene delove guze, on ju je bukvalno masirao i naterao je da joj svaki živac zaigra kao nikada ranije.

Nije pokušala da zaustavi uzdahe i jauke koji su izvirivali iz nje. Sve o čemu je mogla razmišljati bile su očeve velike, snažne ruke koje su prelazile po njenim nogama i preko guzova. Zbog njih se njena mlada pičkica osećala tako vruće i želela je da on nikada ne prestane da je “maže.”

Čak je i prstima kliznuo ispod ivice njenog bikinija i mesio joj guzu, a kad je to učinio, nije mogla da ne zajeca naglas. Bila je to jedna od najneverovatnijih stvari koje je ikada osetila.

„Voliš li da te tatica ovako masira, dušo?“

„Oh, da, tatice… Obožavam to. Volela bih da to češće radiš.“

„Vrlo rado dušo. Ali možda bismo mogli da nađemo neko posebno vreme za lepe stvari poput ove pre nego što odeš na jesen.“

„Oh, da. Volela bih to. Tvoje ruke su tako dobre.“

„I tvoje telo je tako lepo, princezo.“ Ali onda je zastao, a Tatjana ga je pogledala s razočaranim izrazom lica.

Pročitajte i ...  Šarmantna Susjeda

„Zašto staješ?“

„Na plaži je sve veća gužva. A ovo bi trebalo da ostane između nas.“

Tatjana je sela, osećajući se razočarano dok nije videla šta je njen otac imao u svom šorcu za kupanje. Njegov kurac je bio velik i tvrd i pravio je ogromnu izbočinu. Nije mogla da zadrži dah od iznenađenja.

„Da li je to… zbog mene? – pitala je zadivljena.

„Da dušo, bojim se da jeste. Izvini.“

„Ne izvinjavaj se. Ne mogu da verujem da misliš da sam tako lepa.” – zatim je zastala nećkajući se da li da postavi sledeće pitanje…. “Mogu li da… da ga vidim, tata? Molim te?“

tatin tvrd kuracNjen otac se nasmešio i komično zakolutao očima. Osvrnuo se oko sebe kako bi bio siguran da ih niko ne gleda, a onda je suptilno uhvatio nogavicu i povukao je dovoljno da se pokaže glava i prvih par centimetara njegovog penisa. Tatjana ga je sa strahopoštovanjem gledala.

Posegnula je da ga dodirne ne pitajući, ali je otac brzo povukao nogavicu nazad preko erektivne kurčine.

„Ne ovde dušo“, rekao je. „Možda ćemo kasnije imati priliku za to… kod kuće.”

Tatjana nije imala izbora, ali je i dalje gorela od ideje da dodirne očev kurac.

Posle nekog vremena spakovali su stvari i otišli do automobila kako bi mogli da se zaustave u Slavkovoj kancelariji. Tatjana je bila van sebe. U mislima joj je samo bio potpuno uzbuđen očev kurac i način na koji se osećala kada se igrao sa njenom guzom.

Kad su stigli do njegove poslovne zgrade, njena pica je bila toliko vruća i vlažna da ju je izluđivalo. Oboje su prešli na novu teritoriju u svojoj vezi i ceo put su se smejali i razgovarali. Kad su stigli do Slavkove kancelarije, Tatjana je zaigrano sela u krilo svog oca iza njegovog velikog stola i zagrlila ga oko vrata.

„Da sam ti sekretarica, da li bi me pustio da ti sednem u krilo?“ zahihotala se.

„Hmmm, samo u danima kada nosiš bikini na posao“, odgovorio je kroz smeh.

Tatjana se nasmeja. „Ti si šef, dakle oblačim sve što ti narediš.“

„Hmm“, nasmešio se njen otac podlo. „Šta ako ti šef kaže da ne nosiš ništa?“

Oči devojčice raširile su se. „Morala bih da učinim sve što kažeš, šefe.“

„Zaposlena si!“ I sa nestrpljivim pogledom u očima, otac joj je krenuo spuštati šorc. Podigla je guzu iz njegovog krila kako bi ga mogao svući do kraja. Zatim ga je spustio na pod i zavukao joj ruku između nogu, nežno gnječeći unutrašnjost njenog butina.

Tatjana je lagano dahtala, ali srce joj je ubrzavalo od uzbuđenja, a pica je dobivala onaj topli, osećaj koji je imala na plaži dok ju je masirao.

„Vidiš? Bila bih dobra sekretarica za tebe i učinila bih sve što kažeš.“

Pročitajte i ...  Mala slatka

„Zasad radiš savršen posao, ali šta ako vam šef naredi da skineš i majicu?“

Devojčica se nepristojno nasmešila ocu i brzo navukla majicu preko glave. Način na koji ju je sada gledao još više joj je ubrzao srce. Oči su mu gledale svuda i ona se nije osećala nimalo posramljeno. Samo neverovatno uzbuđena. Jedno je bilo nositi njen novi bikini na plaži, ali sedeti tati u krilu u njegovoj kancelariji bilo je potpuno drugačije.

Njen otac imao je pravo zaprepašćenje u očima dok je proučavao oblik i obline svoje ćerke, i zbog toga se Tatjana osećala lepo. U isto je vreme njegov penis ponovo počeo da postaje velik i tvrd, a ona je osećala kako je gura u njeno jedva pokriveno dupe.

„Ti si definitivno najseksi i najlepša sekretarica koju je tvoj otac ikada imao“, rekao joj je.

„Hvala ti, tata“, odgovorila je, iako joj glas trenutno nije radio i ispao je više poput šapta.

“Savršena si, princezo.” Zatim joj je poljubio vrh sise kroz materijal njenog bikinija, prineo potom ruku i počeo da dodiruje drugu, trljajući joj bradavicu kroz tkaninu. Tatjana je mislila da će joj srce eksplodirati od uzbuđenja. Sad je jedva mogla da govori, a nije želela da otac zaustavi to što radi.

Želela je sve. Njegov kurac je postajao sve veći i jači uz njenu zadnjicu. Umirala je da vidi još i dodirne ga onako kako je želela. Sad kad su bili u privatnosti kancelarije njenog oca, nadala se da će joj on dopustiti da se igra i istražuje kao što je oduvek sanjala. Želela je da pita ponovo, ali način na koji je on ljubio i igrao se sa njenim sisama, čak i kroz bikini, terao ju je da se izvija.

Iznenada je podigao lice i pogledao je. Njegove ruke su otišle iza nje i počele da odvezuju bikini.

„Dušo, da si mi ti sekretarica, želeo bih da vidim te prelepe sise.“

Tatjana jedva da je mogla da poveruje da je njen otac to naglas rekao. Činilo se da je nemoguće disati dok joj je povlačio gornji deo bikinija i spustio ga na pod, u potpunosti otkrivajući njene sise.

„Uhhhh“, šapnuo je njen otac.

Izgledao je tako zapanjen dok je zurio u gole sise, skupljajući ih u velike ruke i čvrsto ih hvatajući. Bradavice joj se nikad nisu tako teško osećale, a nežni mali prorez između butina je izgarao.

„O, tata“, uzdahnula je.

Bila je tako srećna i uzbuđena što je otac konačno istražio njene osetljive mlade sise. Njegov veliki kurac pulsirao uz njenu zadnjicu sve jače i brže. Sledeće, njen otac je privukao njeno lice ka svom, i poljubio joj usta, iznenadivši je koliko je istovremeno bio nežan, a opet snažan.

Uzbuđena osamnaestogodišnjakinja mogla je da oseti toliko ljubavi i želje u tom poljupcu. Bilo je to više od poljupca, kao da je preuzeo vlasništvo nad nežnim, mladim ustima. U isto vreme, njegova ruka je istraživala njene izložene sise. Kada je počeo da se igra sa njenim bradavicama, mislila je da će eksplodirati. Pičkica joj je gorela i počela je da vlaži i natapa gaćice bikinija.

Pročitajte i ...  SA TATOM NA SELU

Nije mogla mirno da sedi, migoljeći se u očevom krilu dok je prizemljivala dupe uz tvrdu izbočinu u njegovim kupaćim gaćama. I činilo se što je ona više cvilila i izvijala se, što ju je dublje ljubio, to je njegova čvrsta ruka postajala sve agresivnija. Nakon nekog vremena, njegova ruka se spustila sa njenih sisa na butine.

Njegovi prsti su se trljali po njenoj pički preko tanke tkanine, prisiljavajući je da uzdahne ravno u njegova usta. Ali nedugo zatim, njegovi prsti su joj pomerili bikini u stranu i trljali mokre, natečene usmine njene pice. prstenuje usku ćerkinu pičku

Tatjana je bila na nebu. Nikada nije pretpostavljala da će se njena najtoplija fantazija ikada ostvariti, ali svaka sekunda prolazila je sve bolje i bolje od bilo kog sna koji je mogla sanjati. Kad joj je otac gurnuo vrh prsta u kremastu rupicu, morala je da povuče lice sa njegovog i uvuče ogroman udah vazduha.

Zagledala se u njegovo lice i videla intenzivan izraz koji nikada pre nije videla. Zatim je spustila pogled između nogu kako bi gledala kako njegov prst igra na njenom kapljućem prorezu. Prizor ju je očarao. Očev nevjerojatno tvrd kurac celo ju je vreme pritiskao uz dupe, a ona je umirala da ga ponovo vidi i da konačno dođe do dodira i osećaja, ali ono što je radio njenoj pički osećalo se tako dobro da nikad nije htela da prestane.

Nažalost… Iznenada je neko zakucao na vrata kancelarije njenog oca. Gledali su se potpuno iznenađeni, i bez razmišljanja, Tatjana je ustala sa tate i zavukla se pod njegov sto. Ko god je bio na vratima, ponovo je pokucao i iz hodnika pozvao Slavka.

Gurnuo je stolicu do stola koliko je mogao, a Tatjana se sakrila ispod. Srećom, imao je sto koji je išao sve do poda ispred. Slavko je konačno rekao “slobodno.” Bio je to jedan od njegovih kolega, Rajko.

 

Kraj 3. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Nove erotske price

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Drolja neverna milf 1 min čitanja
Anonimna bucka 1 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!