Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Ćerkina Mokra Usta 1. Deo

7 min čitanja
ćerka u sexy bikiniju

Vožnja do plaže sa ocem Slavkom, Tatjana je jedva mogla da sedi mirno. Napunila je osamnaest godina, ali je i dalje bila veoma nervozna što je sama sa ocem. Nije joj se činilo normalno da se oseća toliko nervozno zbog nošenja svog novog bikinija ispred njega.

Upoznavanje Hrvatska

Njena majka bi verovatno poludela ako bi je videla u tom malenom bikiniju uprkos tome što je i zvanično odrasla i punoletna, ali Tatjana je bila “tatina devojčica”, pa je računala na njegovu uobičajenu ljubavnu podršku i dobrotu. Uvek joj je govorio da je lepa bez obzira na sve. Osim toga, on je bio jedini čije joj je mišljenje bilo važno.

Nije nikome govorila o tome prošle nedelje kada je sa drugaricama tumarala tržnim centrom u potrazi za kupaćim kostimom, osim jedne prijateljice – Sonje. Sonja je bila takođe tatina ljubimica baš kao i Tatjana, iako je Sonjin otac bio razveden i jedva da je ikada išta rekao kada je nosila nešto oskudno. Zapravo, otkako joj je majka otišla, Sonja je rekla da se njen otac nije ni trudio da sakrije svoje poglede ka njenim grudima ili zadnjici.

Sonja se čak pohvalila Tatjani da se njen otac napalio i digao kada je testirala granice onoga što bi mogla da nosi na sebi. Tatjana, međutim, nije znala da li da joj veruje. Sitna brineta bila je istih godina kao i Tatjana i bile su najbolje prijateljice, ali Sonja je rekla brdo divljih stvari i Tatjana nije bila sigurna da li bi trebalo da joj veruje… čak se i hvalila koliko je veliki penis njenog oca izgledao kada je postao tvrd u pantalonama.

Tatjana je pomislila da je verovatno trebala da pokaže svoj novi bikini ocu pre nego što su izašli iz kuće i uveri se da mu ne smeta što nosi nešto tako oskudno. Mogla je da ga pozove u svoju sobu i to učini, a da njena majka ili stariji brat to ne znaju. Ali i dalje bi to morala da obuče. To što bi mu pokazala na vešalici ne bi bilo dovoljno.

Znala je da joj neće reći da se presvuče, ali pomalo se plašila da ga ne šokira. Ipak, bila je uzbuđena koliko i uplašena. Sa druge strane, Tatjani nije bilo svejedno ni da nosi tako nešto u javnosti. Kada ga je isprobala u svojoj sobi i pogledala se u ogledalo, videla je kako joj je zadnjica ostala gotovo potpuno gola! ćerka u bikiniju pred ogledalom

Pročitajte i ...  Ćerkina Mokra Usta 2. Deo

Bilo je dosta devojaka koje su takve stvari nosile na javnim plažama, ali pitala se da li se sve one osećaju jednako nervozno kao ona. Bio je to prvi zaista lep dan na plaži u toj sezoni i sigurno je da će biti gužve. Videlo bi je bar stotinu neznanaca. Ali, računala je na činjenicu da će biti stotinu drugih devojaka u oskudnim bikinijima i mogla bi se jednostavno uklopiti u gomilu i niko je zaista ne bi primetio.

Osim njenog oca. Tatjana je bila viša od mnogih njenih prijatelja, a zadljica joj je bila poveća i mesnata, nije ju je uspela smanjiti bez obzira koliko pokušavala da vežba. Plus, njene sise nisu imale nameru da prestanu sa rastom. Doduše, volela je da ima velike sise. Bilo je dobro igrati s njima. Njene bradavice bile su dovoljno osetljive da joj ovlaže pičku kad se mazila njima.

Čak je uhvatila i oca kako ih povremeno posmatra i zbog toga se osećala neverovatno ponosno. Gledala ih je u ogledalo i igrala se s njima praktično svaki dan, zamišljajući velike, snažne ruke čoveka poput njenog oca kako ih trlja i oseća.

“Jesi li dobro, dušo?” – iznenada upita njen otac.

“A? Da, naravno. Zašto?”

“Pa nešto si mi mnogo tiha dušo. Rekla bi mi ako nešto nije u redu, zar ne?”

“Naravno da bih, tata.”

“Dobra devojka.” Pogledao ju je onim svojim osmehom od koga joj je koža uvek bila tako topla.

Uzvratila mu je osmeh, a zatim se okrenula napred, plašeći se da je “ne pročita.”

“To ti je nova majica?”

“Oh, ovaj, kupila sam je prošle nedelje u tržnom centru.”

„Oh, tačno“, setio se. „Sonja je bila sa tobom tog dana, ako se dobro sećam?”

“Da. Zašto pitaš?”

„Ma, onako… bez razloga“, odgovorio je pomalo tajanstveno.

Majica koju je primetio bila je sa širokim “V” izrezom a na sredini stomaka se vezivala u čvor, za koju je Sonja istakla da može pokazati stomak i struk bez privlačenja previše pažnje na sise. Ali zašto ju je otac spominjao? Pre nego što je uspela da smisli način da to sazna, zaustavio je automobil na parking gradske plaže.

Još nije bilo previše automobila, pa su uspeli da nađu mesto blizu staze na plaži. Dok su nosili svoje stvari na pesak, Slavko je pitao ćerku da li želi da nađe mesto blizu štanda sa grickalicama, ali mu je rekla da želi da bude dalje od najveće gužve.

Pročitajte i ...  Jebačina sa sekom na plaži

“U redu dušo”, rekao je, stavljajući joj slobodnu ruku na rame. „Ali za nekoliko sati biće svuda gužva.“

“Da, ali možda do tada već odemo sa plaže.”

„Ne želiš da ostaneš ceo dan?“

Tatjana je slegnula ramenima. “Ne znam. Pretpostavljam da ćemo videti kako dan bude odmicao.”

“Na tebi je. Sastavićemo ceo dan ako je to ono što želiš.”

Tatjana se nasmešila. Gotovo da je zaboravila da mora da se skine u svoj bikini za samo nekoliko minuta. Njen otac je uvek imao način da je natera da se oseća voljenom, čak i u ona retka vremena kada ju je grdio. Njena majka i brat sa druge strane nisu bili u najboljem odnosu sa njom. Slagala se s njima u redu, ali ponekad su upadali u žešće rasprave.

„U pravu si tata“, odgovorila je. “Možda bismo kasnije mogli da na pljeskavice ili sladoled.”

„Tvoj izbor dušo“, nasmešio se. “Uskoro odlaziš na fakultet i više nećeš biti moja mala princeza, pa želim da nas dvoje provodimo više vremena zajedno ovog leta.”

„Tata, uvek ću biti tvoja princeza“, insistirala je.

Ponovo joj je stavio ruku na rame, ali ovog puta je zadržao tamo dok su išli dovoljno daleko niz plažu da budu daleko od drugih ljudi.

“Nadam se da je u redu da svratimo do moje kancelarije malo kasnije? Treba mi samo oko pola sata da završim nešto.”

“Ne smeta mi.”

Zapravo je volela da uđe u očevu kancelariju. Naročito tokom vikenda kada tamo gotovo nikada nije bilo nikoga drugog. Volela je da vidi tu njegovu stranu, a ponekad kada je radio na nečemu, Tatjana je zamišljala da mu je sekretarica ili pomoćnica i da mu je bila neverovatno važna.

“Hvala, princezo, ti si najbolja.” Na to ju je privukao bliže tako da su im se strane dodirivale dok su šetali plažom.

Bilo je to najbliže osećaju da je imala dečka. Mnoštvo momaka u školi je želelo da im bude devojka, ali nije želela nekog kretena koji bi je samo napumpao, a zatim o tome pričao svim prijateljima. Tatjana je možda tek napunila osamnaest godina, ali znala je šta želi i želela je nekoga ko je voli i poštuje kao njen otac. Da je mogla po svom, on bi bio jedini momak koji bi joj ikad trebao.

Pročitajte i ...  PRONASLA SAM UTEHU U SINU

Napokon su stigli na mesto koje im se svidelo, a Slavko je položio njihov velik peškir na pesak i spustio torbu na njega. Već je nosio šorc za plažu, samo je skinuo košulju i seo. Tatjana se trudila da ne bulji. Njen otac je održavao zaista dobru formu, a imao je mišiće baš kao na slikama koje je videla kad je bio mlađi.

Lično je mislila da je sada mnogo lepšeg izgleda. Sela je na peškir i oklevala da skine majicu i šorc. Na kraju je skinula majicu do pola tek da vidi kako će reagovati, pre nego što je otkrila ostatak. Pokušala je da se ponaša što ležernije, ali je mogla da vidi da je otac primetio kako je njen novi bikini top oskudniji od bilo čega što je ranije nosila. ćerka u sexy bikiniju

Oči su mu prelazile preko njenih sisa, ali nije rekao ništa. Ako je i bio iznenađen, nije dozvolio da se to primeti, ali srce mu je ubrzalo otkucaje kad je pogledao njene sise. Bilo je nemoguće ne zapitati se da li bi voleo da ih oseti u rukama jednako kao i ogromne sise njene mame.

Tatjana se počela opuštati noseći svoje novo odelo pred ocem. Možda ovo i nije bilo tako zastrašujuće kao što je mislila.

Konačno, Tatjana je povukla svoj šorc i otkrila bikini polu tangu. Bilo je izuzetno oskudan, ali barem je pokrivao celu njenu pičkicu. I pored toga, ona se tog jutra za svaki slučaj obrijala izuzetno pažljivo. Zadnji deo nije trebalo da pristaje kao tanga, ali guzovi su joj bili tako veliki i zaobljeni da su neprestano “jeli” tanku tkaninu i skrivli je između te dve sočne, mesnate lopte.

Nije znala kako bi ikada mogla da ustane pred oca, iako je umirala da mu dozvoli da je vidi. Ono na šta nije računala bilo je da je zbog oskudnog bikinija osećala kao da joj je dupe ogromno.

 

KRAJ 1. Dela

Print Friendly, PDF & Email
Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Trazim kratka i slatka druzenja 1 min čitanja
Cigancica upoznavanje Beograd 1 min čitanja
tata me je tucao u usta 6 min čitanja

Profi kurva uzivo

Don`t copy text!