Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Bukkake u šumi s taticama

3 min čitanja

Današnji sunčani dan sam odlučio iskoristiti na nudističku plažu. Lagao bih kad bih rekao da sam išao s namjerom da se okupam. Stigao sam na svoje uobičajno mjesto oko 10 sati. Bio sam sam. Skinuo se i ušao u more. S vremenom je došao neki lik 50ak godina star. Ja inače imam 30 godina. Mjerkao me je odpočetka. Rekoh, super, evo kandidata za pušenje. Nedugo zatim je došao i drugi lik. Tu su negdje s godina. Počeli su priču jer se znaju od prije. Stajao sam prije nego sam ušao u more. Pogledavali su me i lagano se trljali po kurcu. Izašao sam iz more na uzvišenom mjestu došao isto neki lik s meežom koju je zavezao za dva stabla. Dok sam stajao, primjetio sam da i on nateže svoj kurac.

-“Woow, namirisali su mlado meso.”, pomislih u sebi. Vagao sam, nisam znao što bih. Ako pozovem ovog prvog, doći će i drugi. Ako onog s mreže, vjerojatno će doći i jedan od ove dvojice ili obojica. Nikad nisam bio u takvoj situaciju. Otišao sam opet u more ne bih li razbistrio glavu. Izašao sam, udahnuo duboku i rekao ovoj dvojici “Idemo u šumicu?”. Nasmiješili su se, pogledali se međusobno te je jedan rekao: “Odi gore pa skreni lijevo. Uđi malo dublje.”

Prolazivši pokraj ovog na mreži koji je natezao kitu, namignuo mi je i nabacio osmjeh. Uzvratio sam jednako. Ušao sam u šumu, na mjesto gdje je bilo dosta čiste površine, a ipak dovoljno zaklonjena. Skinuo sam se gol, raširio ručnik podbacio japanke ispod koljena i klečući na njima čekao ovu dvojicu. Prilaze, skidaju se i prvi staje ispred mene. Uzimam mu kurac i ližem glavić.

Pročitajte i ...  Muška Kučkica

Stavljam ga u usta, uvlačim, osjećam kako mi raste u ustima. Dok imam kurac j ustima, dajem znak drugom da se približi. Stao je pokraj ovoga. Prvom pušim, drugom drkam. Pa naizmjenično malo jednom malo drugom. U međuvremenu dolazi i ovaj s mreže. Skida se i prilazi. Imao sam trojicu za obradit. Naizmjenično sam im pušio. Jedan krenuo stavljati prst u guzu.
-“Nisam se očistio, samo pušenje”, rekao sam im. Nije prošlo dugo od trećeg kad se je pojavio i četvrti. Njega sam skužio da je bio blizu ovoga s mreže. Nisam mogao vjerovati da mi se ovo događa. Četri kurca, od mora slana, su bila u mojim ustima.

“Tko bude blizu svršavanja, neka mi kaže”. Tako je i bilo. Prvo je 3. bio spreman.
-“Čuvaj ga spremnog, želim da mi svršite po licu.”, rekao sam što ih čeka. Ubrzo su bili svi spremni. Klečao sam na koljenima, sjedeći na petama, zabacio sam glavu i čekao spermu. Krenuo je jedan, pa drugi pa treći i na kraju četvrti. Osjećao sam kako je sperma bila razbacana po cijelom licu, očima, nosu, usnama. Prstima sam razmaknuo spermu s očiju, iz torbe uzeo maramice i obrisao se. Tatice se vratile na plažu, a ja pod dojmom kući.

Print Friendly, PDF & Email
Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

snazno me je privukao i poljubio 5 min čitanja
2 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

napaljene devojke za seks

Don`t copy text!