Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Beskućnica i Njen Profesor

6 min čitanja
profesor joj oduzima nevinost

Niska, plava i sladostrasna 18-godišnja Maša imala je probleme kod kuće. Njeni roditelji, oboje žestoki alkoholičari, stvorili su atmosferu toksičnosti u kući koja je postala nepodnošljiva. Morala je da ode.

Upoznavanje Hrvatska

Da ne bi morala da bude beskućnica ili da ide u ustanove i skloništa, jedan od njenih profesora, Dragan, odlučio je da je prihvati kod sebe kući na nekoliko dana dok ne pronađe svoje mesto. Nije mogla biti srećnija. Uvek je bio jedan od najzabavnijih profesora i činilo se da je iskreno mario za svoje učenike.

Odmah je prihvatila ponudu. Ali iznenada, dok su se te večeri vozili do njegove kuće, Dragan zaustavio auto u mračnoj uličici, ugasivši motor.

„Veži kosu, to će ti olakšati.“ Rekao je dok je žurno otkopčavao pantalone i skinuo ih.

Maša je na trenutak oklevala. Odmah je znala šta želi od nje, ali joj nikada ranije nije davala nikakve signale.

„Da li si ikada ovo radila?“ upitao je, masirajući penis koji se polako podizao.

„Samo jednom.“ Ona je stidljivo odgovorila, dok je vadila traku za kosu da zaveže kosu.

„Odlično… popuši mi ga pre nego što dođemo kući, molim te.“

Maša je želela da Dragan bude srećan, on je bio toliko ljubazan prema njoj da je izgledalo neophodno da se povinuje. Sagnula se u njegovo krilo, uzevši ga potpuno u svoja usta. Počela je ritmično da se kreće gore-dole, lagano se gušeći kada je vrh njegovog kurca dodirnuo zadnji deo njenog grla. sisa kurac svoga profesora

„Dodaj još pljuvačke“, progunđao je dok je zabacio glavu unazad i zgrabio njen konski repić. Ona je pristala, i ubrzo su neuredni zvuci njenih usana koji su ga zadovoljili ispunili auto. „To je to, to je dobra devojka“, promrmljao je dok je izbacivao svoje seme u njena usta.

Držao ju je dole, primoravajući je da sve proguta dok joj je lice polako postajalo crveno. Kada se uverio da je sve potpuno očistila, raspetljao joj je konjski rep i pustio je da sedne uspravno. Toplo ju je pomilovao po obrazu i osmehnuo joj se. „Da li si uživala u tome dušo?“

Pročitajte i ...  Ortakova Mama mi Bila Prva 5. Deo

„Jesam“, odgovorila je, a u njenom glasu se još uvek osećalo oklevanje dok je brisala poslednje kapi sperme sa svojih slatkih usana.

To nije bila u potpunosti laž. Maša je volela da mu pruži zadovoljstvo, ali mrzela je ukus njegove sperme. Kada su stigli do njegove kuće, skuvao joj je ukusno jelo, veće od bilo kog što je jela danima, što joj je podiglo raspoloženje. Razgovarali su normalno o tome kako se stvari odvijaju u školi. Smatrala je da je razgovor prilično prijatan, i pomislila je da je prethodna epizoda bila jednokratna stvar.

Međutim, posle večere postalo je jasno da to nije tako. Otišla je u kupatilo da se presvuče u pidžamu. Dok je izlazila, on ju je čekao, svučen do donjeg veša. Pružio joj je ruku. Maša ga je uhvatila za ruku, dopuštajući mu da je odvede u svoju spavaću sobu. Kad su stigli do kreveta, polako ju je skinuo.

„Da li te je neko ranije video golu?“

„Ne, nikada.“

Istina, čak ni sa osamnaest godina, Maša nikada ranije nije bila gola sa nekim momkom, ili momcima. Činilo se da uživa u toj činjenici dok joj je skidao gaćice. Bez daljih reči, milovao je njenu neobrijanu picu, polako ljubeći njen stomak. Nežno je počeo da je dodiruje prstima. Za nju je to bilo čudno iskustvo rastućeg zadovoljstva, dok mu je čvrsto uhvatila ramena i počela plitko da diše.

Deo nje je oduvek želeo da prvi put bude posebno, i znala je da taj čin sa svojim profesorom donosi toplinu i stabilnost. Postepeno se opustila, shvatajući da bi s obzirom na njenu situaciju mogla i da uživa u iskustvu. I on je to primetio, pošto je njena maca počela opuštenije da prima njegove prste.

Pročitajte i ...  Nisam izbirljiva

Osmehnuo joj se umirujuće, pre nego što ju je nežno gurnuo da legne na krevet. Zatvorila je oči dok je on počeo da se kreće niz njeno telo, ljubeći je od stopala do guze. Nakratko se zaustavio na njenim raskošnim grudima. „Bože, ovo su najveće sise koje sam video u tvojim godinama“, zadivljeno je prokomentarisao.

On je bio u pravu; zaista, malo devojaka bi se moglo pohvaliti veličinom sisa kao Maša u tom dobu. Kada je završio sa ljubljenjem, spustio je usta do njene pičke i počeo je strastveno da je liže. U ovom trenutku, Maša je počela da iskreno uživa, dopuštajući sebi da se opusti, jauče i stenje.

Ubrzo nakon toga je prvi put svršila sa nekom osobom. Dok je to činila, podvila je noge, obavijajući njegovu glavu svojim prelepim butinama dok mu je strastveno hvatala kosu. Izvukao je glavu iz njenog krila, nestašno joj se smešeći, dok je brisao njenu sokove sa svojih usta.

„Mislim da je vreme da me ponovo nateraš da svršim“, naredio je.

„Možemo li samo da odemo u krevet, molim te?“ molila je, nadajući se da će moći da se odmori.

„Ne dok ne uradiš ovo za mene dušo“, odgovorio je, okrećući Mašu na stomak kako bi mogao da se divi njenoj zapanjujuće čvrstoj guzi.

„U redu. Ali, imate li zaštitu?“ preklinjala je, okrećući glavu unazad da vidi kako stavlja svoj penis na otvor njene pičke. profesor joj oduzima nevinost

„Ne treba nam to, sve će biti u redu“, uveravao je učenicu, dok je gurao kurac u nju, naglo joj oduzimajući nevinost. „O Bože, tako si uska Mašo“, progunđao je kad je počeo da je tuca bez milosti.

Pročitajte i ...  Ortakova Mama mi Bila Prva 4. Deo

Nije mogla da odgovori, a prvobitni šok ju je savladao mešavinom bola i zadovoljstva zbog kojeg nije mogla da izgovori nijednu drugu reč osim „molim vas“. Njena zategnutost nije ličila na bilo šta što je Dragan iskusio još od mladosti. Snažno se koncentrisao i trajalo je više od nekoliko minuta, nesposoban da je postavi u bilo koji drugi položaj iz straha od bilo kakvog iznenadnog pokreta koji bi ga doveo do svršavanja.

Njeno mrmljanje je takođe povećalo njegovo uzbuđenje, pa je krenuo rukama napred da je uhvati za kosu i povuče joj glavu unazad kako bi je mogao bolje čuti.

„Šta želiš kurvice mala, reci mi“, pljunuo je u njena usta.

„Molim vas profesore, svršite u mene, molim vas.“ govorila je izgubljena u zadovoljstvu.

„To je moja dobra mala drolja“, odgovorio je, istovarujući svoju spermu duboko u njoj.

Srušio se na nju, a njegov penis je i dalje puštao poslednje mlazove sperme. NJeno disanje je postalo pravilnije i pokrila je svoje pocrvenelo lice rukama. Na kraju se povukao u kupatilo, izlazeći sa peškirom posle par minuta.

„Mislim da bi trebalo da počneš da uzimaš pilule redovno.”

Maša je klimnula glavom. Znala je da ovo nije gotovo, a nije bila sigurna ni da želi da bude.

KRAJ !

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

beograđanke fine devojke 3 min čitanja
Ispunjavam sve tvoje snove i zeljice 1 min čitanja
lizanje dilda 1 min čitanja
jednostavna obrazovana devojka 1 min čitanja
Don`t copy text!