Beskrajno…

Beskrajno sam srećna što mogu da se pohvalim mnogim neobičnim dočecima Nove godine. Uvek sam se, okružena sa mnogo ljudi, bilo u lokalnom kafiću ili klubu – diskoteci, na Trgu nekog od evropskih gradova, na kućnoj zabavi, radovala završetku stare i početku Nove godine sa još većom nadom da će baš ta Nova godina po svemu biti još bolja i radosnija. Ipak, danas s’posebnom pažnjom beležim svoj najposebniji doček Nove godine na Zlatiboru.

Računajući kumove koje smo venčali, ima nas u društvu nekih 6 – 7 parova koji su već dugo zajedno, u braku, sa malom decom ili onih koji tek prave planove za svadbu. Pokušavamo da održimo dugogodišnje prijateljstvo vidjanjem bar za rodjendane, slave ili neke druge velike praznike kao što je ovaj. Baš na takvoj jednoj proslavi sam upoznala Nikolu, pre dve godine. Ovog 30. 12. smo se uputili u vikendicu njegovog strica a društvo treba da nam se pridruži kasnije, da zajedno dočekamo nastupajuću 2017. godinu.

nova godina seksČim sam upoznala Nikolu, nekako sam znala da je on sve ono što želim od muškarca. Vrlo brzo smo se smuvali i na početku tucali kao zečevi – gde god i kad god smo mogli. Nismo mogli da se zasitimo jedno drugog i iznova bi izmišljali poze i moguće načine, stalno iznenadjujući jedno drugo domišljatošću i ispunjenjem sopstvenih fantazija. Kako je vreme prolazilo, naša veza se gradila na ljubavi i poverenju, tako su se naši seksualni apetiti smanjivali i davali prostora nekim drugim “izazovima” zajedničkog života. Ne mogu reći da ne volimo izazove i dalje, već je sve manje spontanosti u našoj vezi. Organizovaniji smo, uvek imamo neki plan koji treba da ostvarimo i da nije Nikolinih čestih poslovnih putovanja, teško da bi stigli i da se zaželimo jedno drugog koliko su nam sati u stanu i van njega odredjeni. Na sve “provokacije” najbliže okoline – kada ćemo i mi da stanemo na ludi kamen i “zarobimo se kao većina”, kada ćemo babama i dedama podariti unuče i kada ću više promeniti prezime – smo odgovarali šaleći se i ne mareći mnogo. Lepo nam je zajedno i to je više nego dovoljno…

Poslednjih mesec dana se nešto posebno čudno dešavalo medju nama. Jeste da smo imali brdo obaveza na poslu i da smo bili iscrpljeni od “trčanja” na sve strane i obavezna, društvena dešavanja. Više smo se jebavali na brzinu i zbog potrebe, nego vodili ljubav i uživali. Seks nam je postao izduvni ventil za sve tokom dana nakupljene frustracije ili “prevashodno potrebna akcija” da ne bi morali da razgovaramo i presabiramo svoje misli i osećanja i na kraju, lek protiv svadje koja bi buknula iz ničega. Posmatrala sam ga i u sebi brojala sve ono i zbog čega ga toliko volim i zbog čega ne bih sebi oprostila da ga ikada izgubim.

Sa druge strane, imala sam noćne more – sanjala sam da sam prevarila Nikolu sa potpunim neznancem; da sam bila u trojci ili da su se u meni izredjali potpuno različiti kurčevi svih vrsta, veličina i boja i da mi ta redaljka nije bila dovoljna. Budila bih se u znoju i strahu, što sam ne samo u potpunosti i toliko živo i uzbudjeno proživljavala svoje snove, već što sam u svakoj toj situaciji uživala i bivala zadovoljena i srećna zbog sebe takve, razuzdane. Plašilo me je najviše što sam živela i disala tu svoju slobodu “nesputano” i nigde na vidiku nije bilo Nikole.

Već je bilo jako kasno kad smo oboje pali od umora, čišćenja prilaza kući, kićenja dnevnog boravka, raspakivanja i prepakivanja hrane, pica, ogreva te rasporedjivanja i organizovanja koga ćemo gde sve da smestimo. Pridružila sam mu se na kauču, kasno videvši da se vatra u kaminu razgalila. Podigla sam se da osmotrim čitav prostor još jednom zadovoljna učinjenim, ugasim svetlo i ostavim tek svetiljke na velikoj jelki i umesto rok muzike pustim nešto u skladu sa trenutkom. Sade je za tako čarobne trenutke, neprikosnovena.

“Hoćeš da nam donesem vino?” – pitao me je Nikola, takodje zadovoljno osmotrivši proctor, “Lepo je!” – zaključio je.

Pijemo vino, posmatramo plamičke, Nikola me povlači na sebe i sam se zavalivši udobnije na kauču. Slušam njegove otkucaje srca, dok mi mrsi kosu i igra se sa pramenovima. Kada svojim dugim prstima počinje da me mazi po vratu, ježim se i razmišljam: Kako da zamrznem ovu sliku i trenutak, zauvek? To je to, dom, ne želim više!

Sade peva “No ordinary love”, a mi se ljubimo – polako, lenjo, kao da se tek upoznajemo. Gricka mi usnu, uvlači jezik tek dodirujući mi zube. Uzdiše, sad su mu obe ruke oko moje glave – stiska ih kao da mi ne dozvoljava da se mrdnem ni malo, a onda uvlači jezik u moja usta i proždire me poljupcima gladnim od pohote. Sve jače mi grize i rasteže prvo gornju pa donju usnu. Usisavam mu jezik i guram dublje svoj. Želim i ja već toliko dugo njega da uzmem, celog. Vrućina mi je. Skidam svoj radni džemper, dva broja veći. Ponovo mu se smeštam u naručje i protežem celom svojom dužinom uz njega, tek ovlaš mazeći ga nogom po butinama do prepone. Vidim da je i njemu vruće, meškolji se i pokušava da izvuče.

“Zašto ne skineš rolku” – pitam ga mezeći se.
“Moramo da razgovaramo! Nešto sam razmišljao ovih dana…” – kaže mi Nikola, savladjujući me. Ma koliko želela da saznam šta je to sve što ga je tištilo i zbog čega je bio otsutan ovih dana, ne želim da prospustim trenutak. Nije mi do priče. Prekrivam mu usne prstima i govorim mu:

“Kasnije. Sad hoću da me jebeš u dupe!”

Toliko o romantici… ali prosto je izletelo iz mene i znam da je Nikolana strast analni seks, ali mu to ne dajem dovoljno često, da se ne navikne. Izvija obrvu, posmatrajući me u čudu jer je mnogo puta do sada On to predlagao, a ja vešto izbegavala. Svesna sam da je analni seks, luksuz u seksualnim položajima ali je moj prag bola neznatan i nekako se ispostavilo da je Nikolin kurac prevelik za moje dupe.

“Imam poklon za tebe!” – kažem mu i trčim u sobu po lubrikant koji sam mu kupila kao jednu od sitnica da ga dočeka ispod jelke. Ovaj nismo nikada probali… Nikola se glasno smeje i izaziva me, otvarajući poklon “Misliš da će nam biti dovoljan za ovo što si naumila?”

Namiguje mi, smejuljeći se sve vreme izazovno. Ljubimo se ponovo i svakim trenom sve pohotnije. Na brzinu skidamo svu odeću sa sebe i razbacujemo je okolo. Njegove ruke su svuda po meni. Ne znam šta me više raspaljuje; njegovi dobro poznati prsti u mojim ustima, kada mi uvrću i istežu već napupele i izbačene bradavice ili kada su njegova dva srednjaka u mojoj pici i već me silovito jebu. Padamo sa kauča na tepih i čujem njegov promukli glas kako mi kaže da se spustim na sve četiri i raširim za njega. Taj glas bih mogla da slušam satima i muzika su za moje uši. Sada mi pomalo naredjivački govori kako da se namestim i okrenem. Uzima lubrikant i klečeći uz mene, razdvaja mi guzove jednom rukom a drugom razmazuje oko otvora. Čini mi se kao da mi stavlja hladni krem koji počinje da me pecka i čmar mi se opušta kako prelazi prstima oko njega i zagreva ga. Pružam ruku iza sebe i uzimam mu kurac i podstičem da se ukruti.
Čim osetim da se diže i kruti, nanosim mu lubrikant i prelazim više puta rukama gore – dole po njemu da ga zagrejem i spremim. Oboje smo sada spremni i masni. Okrenuti smo ka kaminu, Nikola iza mene jednom šakom na guzi a drugom usmeravajući svoj kurac sjajan i nabrekao u moju pičkicu. Klizi lako.

Ubacuje u brzinu, hvata ritam i počinje da me jebe precizno u dobro poznatom maniru. Obavija mi obe ruke oko vrha guze. Vuče me na dole i kako se podiže sudaramo se negde na sredini puta. Rukama se čvršće podupirem i trćim guzom više. Jebe me toliko snažno i duboko da ispuštam dug, plačljiv uzdah a potom i krik koji nadjačava muziku. Nikola me tuca i približava palac mom čmaru, nanosi još lubrikanta koji gura u otvor i isprobava ga, rasteže. Iznenadjuje me u trenu, gurnuvši palac u moj otvor do zgloba. Osećaj je neverovatan i ja se stežem oko njegovog palca. Nikola ga vrti u mom čmaru kao da traži nešto za šta će se uhvatiti i instant me otvoriti širom. Osećam kako se okreće sada u smeru kazaljke na satu. Onaj osećaj peckanja je nestao i sada samo vrelina struji ka meni na više. Gorim i okrećem se ka njemu u potpunosti spremna za sledeći nivo:

“Tucaj me u dupe, Nikola. Hoću da me krvnički izjebeš!” Čini se da ga odlučnost u mom pogledu i te prljave reči koje izgovaram iznenadjuju ali i osvešćuju, pa sa neskrivenom radošću vadi svoj veliki kurac iz moje pice i udara me batinom po njoj. Najlepši mi je tako masan i natopljen mojim slatkim, lepljivim sokom. Stavlja mi ruku na guzu radi ravnoteže, a drugom naslanja glavić na čmar. Osetila sam trenutak njegovog straha od očekivanja

“Jesi li sigurna da me želiš celog u tvom tako slatkom i uskom dupencetu?”

Umesto odgovora, pomeram se tek malo ka njemu nasadjujući se. Nikolin glavić je inače velik i prelep kada mu je kurac u erekciji ali sada mi se čini da je ogroman, dok se probija u guzu. Ciknuh jednom, dva i više puta… boli. Pokušavam da ne razmišljam, ali osećam ga i sve je više unutra i stešnjen u mom čmaru. Pomera se duboko i polako, a ja svaki pomak osećam u stomaku. Nikola se znoji i uzdiše dok pokušava da se suzdržano, s’merom i polako uvuče u moj tako uzan prolaz. Čini mi se da koristi svu svoju prisebnost i nadljudske napore, da ne postane životinja i ja sam zahvalna na tome. Ali sada, želim da mu pomognem da nam oboma olakšam.

“Nikolaaa, hoću da me razvališ, da mi raširiš taj uski čmarić i spičiš ceo svoj veliki kurac u njega. Hoću da te osetim celog u sebi i da me ispuniš do kraja.”

Uz olakšanje i stenjući, Nikola počinje da pumpa i meša kukovima. Osećaj je veličanstven. A potom me čvrsto hvata za ramena i nabija još više na sebe. Sada me jebe kao maljem. Njegova vlažna jaja me udaraju po pici. Toliko mi je lep taj osećaj i ta slika u kojoj mi je guza rastegnuta Nikolinim debelim, mesnatim kurcem da bih da zapamtim i ovekovečim do beskraja. Osećam da ću svršiti tj. hoću da eksplodiram iznutra.

Ne shvatam da vrištim – “Nikolaaaa, jebi me, molim te svršiću!”

Telo mi se u grču propinje pod njegovim i u trzajima ispuštam krike čistog zadovoljstva.

“Hoću da mi svršiš u dupe. Hoću da me napuniš spermom. Hoću da osetim kako mi tvoja sperma curi iz guze.” – govorim izmedju trzaja nerazgovetno i uz udahe i izdahe, što zvuči ljuto. Ali to izgovaranje bezobrazluka u Nikolinim ušima i pogledu, izaziva željeno dejstvo i on počinje da ga gura preko granice i čujem i ja njegovo stenjanje koje najavljuje pražnjenje. Još jednom mi ga je snažno zario u guzu i ispalio spermu u moje dupe i osećam je kako me puni, eksplozivnošću nasrtaja. Polako izvlači kurac iz mene i tada osećam njegovu belu, slatku spermu kako mi curi niz guzu i razliva se u picu. Tek tada padamo zagrljeni i slepljeni jedno uz drugo, uz ovu vatru koja još tinja i na idiličnom Zlatiboru za Novu godinu i mislim kako nema bolje od toga. Dok posmatram vatru, razmišljam kako sam Nikoli beskrajno zahvalna na baš ovome analnom seksu kao vrhuncu sladostrašća i njegovoj spermi koju toliko volim da okusim i koja sada curi iz mene.

Ne sećam se kako sam dospela u spavaću sobu, ni kako sam se probudila obučena u toplu pidžamu? Znam da sam otvorila oči i nasmešila se srećna i ispunjena. Nikole nije bilo u krevetu, pored mene. Njegov deo postelje je bio još topao a na njegovom jastuku me je sačekao poklon uvezan satenskom mašnicom boje šampanjca. Otvorila sam ga i zatekla prsten koji je bio moje JA – savršen – od belog zlata sa cirkonima koji su u obliku položene osmice označavali beskraj, snažan i moćan, a tako mističan i sa simbolikom samo nama znanoj…

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *