Anja i Dejan 2

U ovom trenutku, Anji je ocajnicki trebala uteha, ona otkopca sigurnosni pojas i baci mu se u zagrljaj. Njena glava pocivala je na njegovim muzevnim grudima dok joj se telo jos treslo od shoka a u kosi joj bili njegovi prsti koji su je mazili s ciljem da je smire i utese. Njene ruke bile su oko njegovog tela i vise nije zelela da se pomeri odatle. Muzevan miris parfema pomesan sa mirisom njegovog tela ulazio joj je u svest a zelja za njim se povecavala. Dok joj je drugom rukom nezno brisao suze Anja zubima nezno dohvati njegov kaziprst i nezno poce da ga sisa kao sto deca sisaju sopstveni palac. Dejan se nije mrdao, ali je oslanjajuci se o njegove grudi osecala njegovo sve teze disanje. Njen mozak je prestao da radi i vodilo ju je samo osecanje da zeli zauvek da ostane tako prislonjena na njegove grudi, dok joj on mrsi kosu.
Ipak, u sledecem trenutku se prenu, zastade, a onda se vrati na svoje sediste. Dejan je u prvom momentu bio zacudjen, a onda upali auto i polako krenu. Ovog puta nije hteo da brza, bar dok se ne smire od malopredjashnjeg iskustva. Uskoro ugleda parking restorana i stade da izadju i popiju pice. Znao je da se ona nije potpuno smirila.
Dok su ispijali pice trudio se da joj prica nesto zanimljivo ne bi li je nasmejao i naterao da zaboravi malopredjasnje iskustvo.
Posle ovog dogadjaja, dok se on trudio da je animira, a ona vec pocela da se smesi, pitala se kako je moguce, da sta god se desilo, ona kraj njega ima osecaj da je sve u savrsenom redu. Tako je bilo nekad, a isti taj osecaj je imala i sad.
U nozdrvama joj je bio njegov miris, a sam pogled na njegove muzevne grudi je u njoj ponovo poce da izaziva drhtavicu, da joj pali mastu i raspiruje strast. Iz sekunde u sekud elektricitet izmedju njih se povecavao.
Gldajuci njeno lepo lice i oci mutne sto od zelje sto od placa, Dejan je zeleo da je odvede na kraj sveta. A ona, gledajuci njega i osecajuci njegoivo prisustvo i zelju pozele da podje sa njim na kraj sveta. Neizgovorene zelje se pretvorise u telepatski razgovor te je on samo uze za ruku i povede prema autu.
Anja ga je sledila kao opcinjena bez glasa i zelje da se usprotivi. Mehanicki je sela na svoje mesto i cekala da on staruje motor i da krenu.
Ovog puta nije prelazio 150km/h ali ju je i ta brzina uzbudjivala.
Osecala je duboku zahvalnost prema njemu i zestoku zelju sa njim. Blazeni osmeh joj ponovo bio na licu, a on je sve to zadovoljno pratio krajickom oka.
Tad Dejan skrenu u sumu, i poce da vozi po sumskoj stazi, gde nije bilo asfaltiranog puta. Anjinim telom prodje blaga jeza, u stomaku se sve zavrte, a dole oseti trzaje svoje ribice.
Posle nekog vremena, Dejan zaustavi automobil i ugasi motor.
Anja okrenu svoje lice njegovom , on se primace i poce nezno da je ljubi. Uzvracala mu je poljubce i sama pocinjala sve strasniju igru jezicima. Ljubili su s kao da im je zadnje u zivotu, grlili se i mazili jedno drugo. Onda se Anjina ruka nadje na Dejanovom nabreklom kurcu. Onda se odmace, pogleda ga u oci kao da trazi dozvolu, raskopca mu pantalone, izvadi njegov veliki i lep biiip napolje i poce da ga ljubi. Uzivala je da ga ovako zadovoljava. Volela je njegov biiip u svojim ustima, u svom grlu. Dok se glavom nabijala na njegov biiip, rukama je mazila njegova jaja. Znala je da je Dejan napaljen vec satima i da jedva ceka da ga ona oslobodi napetosti. Cula je njegovo sve glasnije disanje i osecala sve brze pokrete tela. Tucao ju je u usta a ona je samo osecala napetost svojih grudi, bradavice koje hoce da eksplodiraju i pickicu koja je odavno natopila gacice svojim sokovima.
Iako je u prvom momentu imala problem da proguta Dejanov ogromni biiip, sad se vec adaptirala na njegovu velicinu. Uzivala je u tome, mumlala od zadovoljstva, a njega je to dodatno palilo.
Osecala je da se blizi kraj pa je ubrzala ritam. Onda Dejan skloni njenu glavu, izvuce svoj biiip iz njenih usta i poce da joj svrsava po licu. Neki mlazevi sperme su toliko odskakali da su se vracali dole padajuci na Anjinu rascupanu kosu. Ona je zadihano cekala da on svrsi i da pokupi spermu sa svog lica i polize je. Znala je koliko ga to pali. Onda je, gledajuci ga u oci, opet pocela da sisa njegov biiip koji nije omlitaveo, iako je svrsio, sa cijem da sa njega pokupi i zadnju kap semena i proguta je.
Videla je kako Dejan ponovo poce ubrzano da dise i osecala ogromno zadovoljstvo i ponos zbog toga. Da, ona je uzivala da ga maximalno zadovolji. Volela je to. Uvek je osecala ponos zbog toga i uvek zelela da mu pruzi vise nego sto je ocekivao.
Kad je pokupila i zadnju kap semena sa njegovog kurca, Anja ga pogleda u oci, osmehnu se i zavali se u sediste kao da je pre sekund sela u auto.
Znala je da on nece dopustiti da ona ostane nezadovoljena.
– Anja, predji na zadnje sediste.
Kad je to ucinila, on prednja sedista povuce prema napred i predje pozadi.
Anja je sela u levi ugao i smesila se.
Tada joj pridje, poce da je ljubi, polako podize tuniku i nadje put do njene pickice. Zavukao joj je ruku u gacice, dva prsta u pickicu i polako poceo da je **** prstima dok ju je sve vreme ljubio. Anja je uziva i uvijala telo oko njegovih prstiju.
Polako ju je oslobodio odece potpuno, i skinuo svoje pantalone i bokserice.
– Skini i kosulju! Volim da ti ljubim torzo.
On se samo nasmeja i lagano otkopca dugmad kosulje te je skide. Anja je osecala da bi sad najradje skocila na njega i ne bi sisla s njegovog kurca dok oboje ne popadaju u nesvest.
Zato prebaci levu nogu preko njega, opkoraci ga i poce da trazi put njegovom kurcu u svoju pickicu. Polako se spustala do kraja. Na njenom licu Goran je video bol i uzitak i to ga je dodatno napalilo.
Onda Anja poce da se nabija na njegov biiip, brzo i zestoko. On je svojim rukama obuhvatio njene guzove, sireci ih sve vise i pomazuci joj da se nabija. Osecao je da mu je biiip u vrelom kotlu, da je Anja zivotinjski napaljena ali je znao i to da ovog puta ona zeli da vodi igru. Ipak, to ga nije sprecilo da joj zubima grize bradavice i lize grudi. Voleo je te njene predivne sise koje su poskakivale u ludackom ritmu njenog nabijanja na njegov biiip. Uzivao je u tom prizoru, kao sto je uzivao da ih grize i da joj nanosi slatku bol.
Anjina kosa se rasula po njenim ledjina, snala je odletela ko zna gde, a on dobi zelju da preuzme kormilo. Uhvati je za kosu i povuce joj glavu nazad. Anja se smiri, tako nasadjena na njegov ogromni biiip koji je pulsirao u njoj, a glave zabacena pozadi toliko da je jedva disala. Njeno uzbudjenje je raslo jer je znala da je sad u njegovim rukama i pod njegovom komandom. Nije mogla da vidi, ali je zato ciknula kad je osetila da se njena bradavica nasla medju njegovim zubima. Grizao je krvnicki kao da hoce da je otkine, a drugu uvrtao prstima desne ruke, nista manje krvnicki.
Iako se nije micala po njegovom kurcu, Anja oseti kako telo pocinje da se trse, a pickica da ispusta svoje sokove. U tako nezgodnom polozaju je jedva dolazila do vazduha a njeno telo nije moglo da se smiri jer je orgazam bio jak i vrlo dugacak. Dejanov biiip je jos bio u njoj i on kao da nije imao nameru da ga vadi odatle. On pusti njenu kosu, ona pade prema njemu, obgrli ga oko vrata i dok su joj valovi orgazma jos potresali telo zari svoje zube u njegovo rame.
Tad oseti njegove ruke koje joj miluju ledja, i odjednom se nadje ona ispod njega. Okrenuo je kao da je igracka. Gledao je u oci i smesio se. Anja je znala da takav njegov pogled znaci samo jedno…. Da ce je izjebati tako da nece moci da hoda….. A ta pomisao u njoj izazva nove talase zelje. Dejan je rasirio njene noge, drzao je za kolena i tako krvnicki se zabio u nju da je vrisnula iako je tamo nesto vec ocekivala. Tad je obuhvatio ispod guze i poceo tako da se zabija u nju gledajuci je pravo u oci , da je Anja mislila kako ce dusu da ispusti. Vritala je i cicala od bola i uzitka, ne vodeci racuna da neko moze da je cuje, iako su u sumi.
U automobilu je bilo skuceno tako da je pod njegovim naletima jedva uspevala da odrzi ravnotezu i ne udari glavom i staklo. Vec je osetila kako joj nailazi novi val orgazma kad on iznenada stade. Mrzela ga je u tom trenutku! Mrzela ga je svaki put kad bi je doveo skoro do kraja a onda, umesto da joj dopusti da svrshi, on prekine snoshaj!
– Okreni se!
Nije bilo pogovora da ne poslusa. Samo je gledala da se sto bolje osloni pa je jednu ruku oslonila na vrata, a drugu na sediste.
U tom polozaju, njena zadnjica je kompletno bila izlozena njegovom pogledu i kurcu. Telo je izvila jos vise ne bi li mu je sto bolje pokazala. Cula je samo kako se nasmejao, jos uvek zadihan a vec u sledecem momentu osetila jak samar! Anja vrisnu!
– Uf, kako volim kad cichish i vrishtish! Uf!
Dok su njegovi dlanovi krvnicki samarali njenu guzi, osecala je kako joj curi medju nogama. Njeni sokovi, pomesani sa njegovim malopredjasnjim slivali su joj se niz butine dok je on tukao.
Anja je osecala da je guza bridi od udaraca, da koza samo sto ne pocne da puca, ali je to istovremeno toliko palilo da nije zelela da daje nikakve primedbe niti da se otima. Istovremeno je uzivala u bolu i zadovoljstvu.
Tad Dejan stade. Morao je malo da predahne jer su udarci i njega izmorili. Polako je rukom klizio po njenim ledjima, a onda je naglo uhvati za kosu i povuce prema sebi. Anja se zabaci unazad, i osloni svoje telo na njegovo. Na ledjima je osecala njegov biiip kako pulsira. On je drzao cvrsto za kosu, i poceo da gura svoj biiip u njenu pickicu.Kad je potpno usao, zastade, okrenu njenu glavu prema sebi i poljubi je zestoko i strasno. Onda je uhvatio njena bradavice svojim prstima i tako diktirao tempo njenog nabijanja na njegov biiip. Nije joj dozvoljavao da se nabija previse brzo iako je znao da bi to bila Anjina najveca zelja. Uzivao je da je tako muci. Da je izludjuje do pred sam kraj a onda se povuce. Anja je uzdisala i stenjala, vise nije mogla da izdrzi…
– Molim te, jebi me…. Mooolim teee… Trebbaaaa mii jaaaace… Dejaaneee!! Mooolim teeee
– Polaako Mala, pooolako….- glas mu je bio divlje strastan i pretece tih…..
Vec u sledecem momentu je Dejan tako snazno povukao Anjine bradavice na dole, a od pozadi se tako snazno zabio da su njoj posle suze na oci! Dok se on nemilosrdno zabijao ona je sve jace dahtala i vristala dok nije pocela da svrsava kao pomahnitala…. Ovaj orgazam je bio jaci i duzi od prethodnog. Pala je na sediste bez snage da se pridigne….
Dejan je sacekao da se malo smiri, a onda je, posto mi je jos uvek ledjima bila okrenuta, poceo da svojim kurcem razmazuje njene sokove do anusa……
Anja vise nije znala ima li snage da izdrzi to… Ipak, osecala je duboku zahvalnost za dva pruzena orgazma i htela je da mu pruzi potpuno zadovoljstvo….
Polako je ulazio u njen anus, napredujuci milimetar po milimetar. Iako u prvom momentu refleksno stegnut, njen anus je poceo da mu se otvara i da pusta njegov biiip u sebe. Anja je jos uvek lezala na sedistu dok je on ulazio….. Osecala ga je svakim delicem svog mladok tela, imala osecaj da ce je pocepati, da ce je potpuno unistiti ali nije htela da mu kaze da stane. Osecala je da iz nekog razloga zeli da joj “overi” i tu rupu, i nije se bunila. Nije cesto praktikovala analni sex, ali sad ga je zelela. Zelela je njegov biiip u svom dupetu, da je ispuni i raz****!
Kad su njegova jaja pljesnula njenu puckicu, Dejan stade. Tad je ponovo uhvati za butine i poce da je ****… Najpre polako i nezno, a onda sve snaznije i brze. Anja nije mogla da izdrzi pa je desnom rukom drkala pickicu…..
Vrelina se sirila njenim telom, sise su pretile da eksplodiraju, pickica da izgori, i ona oseti kako joj Dejan puni guzu svojom spermom. Osetivsi njegovo seme u svojoj guzi, Anju protrese jos jedan orgazam kom se uopste nije nadala. Vise zaista nije imala snage ni za sta…..
Posle nekog vremena, osetila je da Dejan vadi svoj biiip iz njene guze i bi joj zaista krivo sto biiip vise nije unutra.
Oboje su seli na zadnje sediste da uhvate malo vazduha. Lica su im bila nasmejana a iz ociju je isijavala sreca.
Dejan je privuce sebi i obgrli svojim snaznim rukama. A ona samo nezno spusti glavu na njegove grudi i nasmeja se.
Medjutim, osmeh joj osta zaledjen kad on rece…..
– Eh, Mala Moja, vidis kako nam je lepo i koliko smo vremena izgubili bez razloga i potrebe.
U Anjinoj glavi nasta haos…. Samo je odzvanjalo : “Ja sam upravo prevarila Gorana! Goran! Goran! Goran!……..”
Griza savesti cini da se strese i odmakne od Dejana.
– Vozi me kuci.
– Anja! Sta ti je od jednom?
– Vozi me kuci, moram kuci!- U opstem haosu je pokusavala da nadje svoju razbacanu odecu i obuce se……
Dejan je jos uvek sedeo go cudeci se sta joj bi od jednom….
– Vozicu te kuci, polako! Sta ti je od jednom!? Nisam te povredio valjda!? Mislio sam da uzivas koliko i ja!?
– Nisi me povredio, ali me vozi kuci, molim te….:-. Njen glas posta moleciv i placan.
Dejan se brzo obuce, otvori vrata i predje na prednje sediste dok je ona ostala na zadnjem.
Vozio je polako i bez zurbe.
Anja se jedva suzdrzavala da ne zaplace. U srcu i glavi joj je bio haos! Vise nije znala sta da radi i kako da se ponasa. Iako je bila svesna da ce do ovoga sa Dejanom verovatno doci, prosto nije mogla da shvati da se to zaista desilo. Nije mogla da shvati tu kolicinu strasti koju gaji prema njemu. I ne samo strasti! I Ljubavi! Nije bila samo strast u pitanju! Voli ga?? Zar posle svega? Zar posle svega sto je sa njim prezivela!?
No, to joj nije bila najveca briga…. Bio je tu i Goran…. Volela je i njega.
Na neki cudan nacin, volela je obojucu muskaraca istovremeno!?
– Da li sam ja normalna? Sta mi se ovo desava? Mislila sam da sam prebolela Dejana, da je gotovo!- u tom trenutku ga gotovo zamrze jer ponovo pojavio i srusio sve ono sto je zadnje dve godine gradila! Bila je besna sto opet ima toliku moc nad njom, sto je toliko izaziva i privlaci! Sludeo je i izludeo potpuno!
Dok je polagano vozio, gledala je njegov profil i opet ga pozelela. Osecala je da ce to uvek tako biti kad je on u njenoj blizini. Nije mogla da skrene pogled sa njegovog lica. Tog lica koje je toliko volela, a koje joj je donelo tolike patnje. Znala je da ce morati u miru i tisini da razmisli o svemu.
Iz razmisljanja je trgo njegov glas…….
– Anja, stigli smo.
– O.k. – nije znala sta vise da mu kaze. Gledala jeu njega ocekujuci da on nesto kaze.
– Anja… Ne znam sta ti je bilo na kraju, ali hocu da znas da mi je bilo prelepo s tobom. Mozda i mnogo bolje nego sto je bilo nekad….
– Dejane, molim te, necu da pricam o tome…
– Ti i ja smo trebali da razgovaramo… Ako hoces, mozemo i kod tebe….
– Ne! Nikako!- tako je viknula da je on pogleda zaprepasceno!
– Ne ujedam! Bar ne van ljubavne igre!- Anja se strese setivsi se da je ona njega danas ujela za rame….
– Izvini. Moram da budem sama, nemam sad zelju za razgovorom.
– Dobro. Razumem.
Anja poce da otvara vrata automobila kad on rece…
– Anja… Stalo mi je do tebe. Mnogo vise nego sto mislis. Imaj to na umu kad budes razmisljala. I imaj na umu da ti nikad ne bi bila samnom da je taj tvoj ono sto stvarno zelis. – Anja ga pogleda i zausti nesto da kaze, ali precuta. Nije joj bilo do raspravke sa njim.
Kad je vec izasla iz kola cula je:
– Mala, zvacu te!
Oci joj se ponovo napunise suzama, pa ona utrca u zgradu i jedva doceka da se baci na krevet i isplace. Dok se gusila u suzama, jos uvek je osecala Dejanov miris na svom telu.

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *