Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Mama Ivana

53 min čitanja
mama i sin

Zovem se Milan, a događaji iz ove priče dogodili su se kada sam imao 22 godine. Živio sam sa majkom i ocem u jednom gradu u Bosni i Hercegovini.
Moj otac, Zoran, 55godišnjak, radio je u na rukovodećoj funkciji u velikoj inostranoj firmi, i može se reći da je bio uspješan čovjek. Redovno je i više od 10 sati u toku dana provodio na raznim sastancima, i kući bi često dolazio u večernjim satima.
Moja mama, Ivana, koja je i osnovni razlog pisanja ove priče, bila je 47godišnja službenica pošte, za svoje godine može se reći da je odlično izgledala. Visine 167cm i težine 63kg, stomak poprilično ravan, sa malo sala ispod pupka, odavala je utisak dobro očuvane i sređene gospođe. Valovita, smeđa kosa do ramena, pune usne i više-manje pravilne crte lica sa pokojom staračkom borom oko očiju. Imala je grudi srednje veličine, vjerovatno D veličina grudnjaka, guza poveća i okrugla, i često se njena guza jako isticala zbog uske garderobe i mješanja kukovima prilikom hoda.

Ja sam u tom periodu studirao ekonomiju, izlazio sa društvom, ponekad se viđao sa nekim curama, sex sa vremena na vrijeme, a dosta vremena sam provodio na internetskim porno sajtovima i čitajući erotske priče. Jednom prilikom sam tako zapazio interesantnu pojavu na internetu- Incest. Filmovi i priče u kojima se članovi porodice međusobno jebu, o tome nikada prije nisam razmišljao, ali tada mi je privuklo pažnju. Malo po malo navukao sam se na to i sve što sam pretraživao na internetu odnosilo se na incest. To me toliko zaintrigiralo da sam i svoju mamu počeo gledati drugim očima. Primijetio sam tek tada njen puni seksipil.

mama i sinTe godine sam išao na more sa mamom i tatom, i radovao sam se što ću biti u prilici da svakodnevno gledam mamu u kupaćem kostimu. Na moju sreću mama je te godine nosila kupaći kostim koji je kupila prije sigurno četiri godine, a u međuvremenu je nabacila nekoliko kilograma, pa je kostim pokrivao jedva pola guze, а sa prednje strane se jasno ocrtavala pizda sa nekoliko crnih dlačica koje su štrčile van gaćica, a sise su joj kipile na sve strane. Ja nisam skidao pogled sa mame. Jednom prilikom smo ležali na plaži jedno pored drugoga, tata je bio u vodi, a mi smo se pržili na suncu. Gledao sam kako sunce udara direktno po maminim sisama. Nosio sam sunčane naočale da budem siguran da mama ne uhvati moje poglede.
– “Ooo Miki pa tebi se baš sviđaju ove curice na plaži” namignula mi je
– “Molim?” iznenadio sam se
– “Pa vidim da ti je drago da ih gledaš haha” pokazala je prstom na moj ukrućeni kurac, koji se jasno ocrtavao ispod kupaćih gaća. Nisam bio ni svjestan da se digao. Bilo mi je neprijatno. Nisam znao šta da kažem.
– “Hajde nije to strašno, zdrav si momak, čudno bi bilo da ne odreaguješ” mama se smijala i gledala u pravcu moje kite.
Sledeći dan sam obukao šorc za kupanje da bih izbjegao slične neprijatnosti. Tata je opet pliao po čitav dan, a ja nisam želio da se odvajam od mame.
– “Ajde namaži mi leđa kremom, tate nema već dugo” dodala mi je bočicu kreme za sunčanje, legla na stomak i otkopčala grudnjak.
Već na prvi dodir njenih leđa kita mi se ukrutila. Prelazio sam rukama po maminim leđima spuštajući se skroz do guze. Nisam se usuđivao da joj dirnem guzu koja je stajala direkno pred mojim očima. Kurac mi je pulsirao u šorcu. “Ajde malo noge sada”, samo to sam čekao. Mazao sam joj noge, masirajući pri tome butine i listove, prilazio sam jako blizu maminoj pici. To me izluđivalo, mislio sam da će mi kita eksplodirati koliko sam se napalio. Kad sam završio bukvalno sam otrčao u sobu i izdrkao, svršio sam po čitavom kupatilu. To ljetovanje je dodatno uticalo na mene, počeo sam se otvoreno ložiti na svoju mamu. Kad smo se vratili kući posmatrao sam je već kao ženu, dobru ribu, a ne više kao majku. Samo sam čekao priliku da se mama presvuče pa da iz korpe za prljav veš uzmem njene čipkaste gaćice i drkam na njih.

Jednom prilikom sam bez kucanja ušao u njenu spavaću sobu, i već sa vrata krenuo da je pitam nešto, ne znajući da se ona baš u tom momentu presvlačila i bila potpuno gola. Kad me vidjela skoro da je vrisnula od iznenađenja. Predamonom je stajala mama kompletno gola, u djeliću sekunde vidio sam njene velike i mesnate sise, velikih bradavica i sa upadljivom bikini linijom. Dijelovi koji su bili pokriveni kupaćim kostimom bili su znatno svjetliji od ostatka. Ista situacija je bila i sa donjim dijelom kupaćeg kostima, jasno vidljiva razlika. U sekundi sam mogao vidjeti i maminu pičku. Sa crnim dlačicama, čupava, a dio oko pice svijetlo bijel, neosunčan, dosta svjetliji od nogu i stomaka. Mama se zbunila, refleksno je krenula da sakrije rukama picu i sise, a pri tome je desnu ruku malo jače pritisnula uz sise i mogao sam vidjeti kako ih je malo nagnječila, a da ih pri tome nije mogla cijelom površinom prekriti. Ja sam par sekundi stajao tamo skamenjen a onda sam izašao. U početku mi je bilo neugodno, ali u sledećem momentu kurac mi se nenormalno digao zbog slike koju sam upravo vidio. Gola mama. Njena pička i sise. Napalio sam se kao nikad. Odmah sam otrčao u wc i za nekoliko sekundi izdrkao kao nikada do tada.
Taj incident nismo nikako spomenuli. A ja sam narednih dana često drkao misleći na golu mamu.

Bilo je ljeto, mjesec Juli, velike vrućine. Probudio sam se kasno, oko 12h. Kako sam mislio da sam sam u kući, skinuo sam se gol u sobi i onako sa jutarnjom erekcijom krenuo u wc da se istuširam. Na hodniku, tik pred vratima wc-a susreo sam mamu, koja je, ispostavilo se, bila druga smjena i upravo se spremala da krene na posao. Mama me je, potpuno opuštena, prolazeći pored mene, prvo pogledala onako golog, pa onda pljesnula po goloj guzici, i uz osmijeh rekla „Mišo jel se tako hoda kroz kuću!?“. Kurac mi se još više ukrutio. Samo sam, ne okrećući se, ušao u wc, i naravno odmah izdrkao kitu.
Isti dan mama je uveče došla kući sa posla, a ja sam bio u svojoj sobi. Krenuo sam u wc i ponovo unutra zatekao mamu, ovoga puta ne skroz golu, na sebi je imala plavu potkošulju i tanga gaćice. Zaboravila je da zaključa vrata. Stajala je pred ogledalom i skidala šminku, meni okrenuta leđima. Vidjela me je u ogledalu ali se nije okretala. Ja sam u prvom sekundu krenuo da izađem, ali sam se brzo dosjetio jutrašnje scene. Prišao sam joj još jedan korak i pljesnuo je po goloj guzi nasmijao se i rekao „Mama jel se tako hoda kroz kuću!?“. Ona se iznenadila, okrenula se i rekla:
– „Šta radiš to Mišo?“ zbunjena
– „Tako si i ti mene jutros“ nasmijao sam se, a srce mi je lupalo kao ludo
– „Ja sam ti mama, nije u redu da me tako diraš“ rekla je a ja sam gledao u njene bradavice koje su stršile kroz potkošulju
– „Pa i ja sam tebi sin pa me jutros opali po guzici“ pokušavao sam biti duhovit
– „Ajde bježi, ne budali“ rekla je i izašla iz wc-a mješajući dupetom kao striptizeta, a ja sam buljio u njenu guzu dok je odlazila.

Sledećih dana sam po pet puta dnevno drkao misleći na svoju staru. Zamišljao sam da je jebem u raznim pozama, u raznim situacijama. Odlučio sam da prisluškujem noću i da pokušam da čujem dok je ćale jebe. Nekoliko noći sam ostajao budan skoro do jutra. I jednom mi je pošlo za rukom. Primijetio sam da su ranije nego inače otišli u krevet i ugasili svjetlo u svojoj sobi. Prišao sam vratima i poslije nekog vremena čuo laganu škripu krevetaUbrzo poslije toga i prigušeno mamino stenjanje „aaaa mmmmm ssssss“, pokušavala je da bude tiha. Nenormalno sam se napalio. Potom sam jasno čuo pljeskanje, udarci tijela o tijelo, kao aplauz . Nakon toga sam čuo neke riječi, sve glasnije, bio je to glas moje mame „To jebiiii me, pocijepaj mi pičku mmmm, razvali jeeeee aaaa jebeš je tako dobrooo, volim da me jeeebeš sssss aaaj takooo, volim tvoj kurac sssss, jačeee, gurni ga jačeeee aaaah aaaaj sss mmm, prcaaaaj me aaaaggh karaaaj mi pizduuu sss“ Vrata nisu bila skroz zatvorena, tj. bila su malo odškrinuta. Odlučio sam da rizikujem, da ih još malo otvorim i da vidim, barem na sekund, kako je jebe. To sam i učinio. Provirio sam unutra i vidio mamu u doggy style pozi i ćaleta kako je nabija od pozadi dok je drži za kukove. Glavu je spustila prema dole a sise su joj se njihale u ritmu ćaletovih naleta. Sada je već glasnije stenjala „aaaj aaa sssss sss“. Ćale je bio pred svršavanjem, ubrzao je ritam, i počeo da ispušta šišteće glasove. I tada u jednoj sekundi mama je podigla glavu i pogledala pravo na vrata, direktno u mene. Skamenio sam se. U istoj sekundi stari je počeo da svršava u nju. Ona je još sekund gledala u mom pravcu i ja sam se izgubio sa vrata. Utrčao sam u svoju sobu, očekivao sam starce na vratima svake sekunde sa morem psovki na moj račun. Ali ništa. Tišina. Niko se nije pojavio. Možda me i nije vidjela, mada sam bio siguran da su nam se pogledi sreli u sekundi.

Sutradan sam ranije ustao. Mama je bila kod kuće, raspoloženija nego inače. Nosila je kratak šorc i majicu kratkih rukava. Inače se nije tako oblačila po kući. To me još više naložilo. Nisam više mogao izdržati. U jednom momentu prolazio sam pored nje dok se sagnula da dohvati nešto u kuhinji. Više od pola guzice joj je virilo van pamučnog šorca. Stao sam iza nje i ponovo je pljesnuo po guzi.
– „Ne mogu proći od tvoje guzice“ ponovo sam igrao istu igru
– „Alo mali“ rekla je uspravljajući se, ovoga puta dosta opuštenije „Tebi će preći u naviku da pljeskaš mamu po guzi“ i nasmijala se
– „Pa šta ću, u zadnje vrijeme gdje god se okrenem naletim na tvoju guzu“ aludirao sam i na sinoćni događaj
– „Ma nemoj, vidi ti njega“ pravila se da je ljuta „Ako ti toliko moja guza smeta, slobodan si i da se iseliš, dovoljno godina imaš, jer samo da znaš, moja guza iz ovog stana ne ide nigdje“ ponovo je zadirkivala zavodljivo
– „Ooo nisam ja rekao da mi smeta tvoja guza…čak naprotiv, meni se sviđa…mislim da ljepšu nisam vidio“ počeo sam da joj laskam
– „Ooo Miši se sviđa mamina guza. Pa zar nemaš ti neke mlađe guze da gledaš? Moja je već prevellika“ rekla je i okrenula se da gleda svoje dupe, a u stvari ga meni pokazujući
– „Pa ima i mlađih guza, ali meni je tvoja najdraža.“ rekao sam i ponovo je uhvatio za dupe. Sada nije ni reagovala, nastavila je da gleda svoje dupe sa mojom rukom na njemu
– „Ee nisam ti ja u cvijetu mladosti… a nekad sam bila mačka“ nasmijala se glasno
– „Za mene si mačka i sada, i pored svih drugih i mlađih tebe bih prvu…“ izletilo mi je i tu sam stao
– „Šta bi mene?“ presjekla me pogledom i sklonila moju ruku sa svoje guzice
– „Pa znaš…“ zbunio sam se
– „ Mišo ti nisi normalan, o svojoj mami tako da pričaš“ vidjelo se da nije pravo ljuta, laskalo joj je to malo.
Spremila se i otišla na posao.

Tog dana mama mi je sa posla preko Facebooka poslala poruku
– „Izgleda da nisi jedini kome se sviđa moja guza, Dragan iz računovodstva se čitav dan okreće za mnom hahahah“
– „Kažem ti ja da ti je guza savršena“
– „A otkad je ti gledaš?“
– „Odavno“
– „ I?“
– „Šta i?“
– „Jel samo gledaš ili još nešto radiš?“
– „Radim još nešto“
– „Šta radiš kad misliš na maminu guzu?“
– „Napalim se pa ga izdrkam“
– „Mišo Mišo pa ne radi se to dok se misli na mamu“
– „Jebiga kad je mama toliko dobra“
– „Šta ti se sviđa još na mami?“
– „Vidio sam te skroz golu“
– „Znam zato i pitam“
– „Sise, čupava pica, guza, usne… sve. Mama predobra si“
– „Pa hvala Micko. Nisi ni ti loš. Vidjela sam i ja tebe“
– „I šta ti se sviđa?“
– „Hmmm pa veći ti je od tatinog“
– „Šta?“
– „Ajde ne pravi se lud, znaš“
– „Ne znam ja ništa…reci“
– „Kurac, veći ti je kurac od tatinog“
– „Aha… i jel ti se sviđa moj kurac“
– „Da“
– „Šta da?“
– „Sviđa mi se tvoj kurac“
– „Opa mama“
– „Budalice. I šta zamišljaš dok drkaš na mamu“
– „Zamišljam te golu. Zamišljam da mi pušiš kurac, da te jebem“
– „Kako da me jebeš?“
– „U svim pozama. Da ti sjediš na mom kurcu, da te jebem od pozadi, da dignem tvoje noge na ramena i da te nabijam iz sve snage, da ti svršavam u pičku i u usta…“
– „Jesi se sada uzbudio“
– „Jesam, jako… digao mi se kao nikad“
– „Pokaži mi, pošalji sliku“
Uslikam dignutu kitu na brzinu i pošaljem joj.
– „Jel ti se sviđa?“
– „mmmm“
– „Jesi se ti uzbudila sada?“
– „Aha“
– „Jel ti mokra pica“
– „Aha jako“
Ubrzo nakon toga smo morali prekinuti razgovor jer je njen šef ušao u kancelariju. Ja sam po ko zna koji put izdrkao kurac misleći na svoju mamu.

Jedva sam čekao da mama dođe sa posla. Međutim kada je došla uveče pravila se da se ništa nije desilo, što je valjda i logično jer je stari bio kod kuće. Sutradan ujutru jedva sam dočekao da ustanem. Čim sam ustao krenuo sam prema kuhinji gdje je mama pravila ručak. Stajala je u uskoj trenerci i majici na bretele sa dekolteom. Prišao sam joj sa leđa, lupio po guzi i onda privukao sebi tako da sam svoj, već dignuti, kurac naslonio pravo na njen šupak. Mama se okrenula i odgurnula me lagano.
– „Alo mali, da se nismo malo zanijeli?“
– „Ne znam ja ko se juče zanio, ko se juče ovlažio“
– „Bježi budalo“ sad je bila okrenuta licem prema meni, i opet sam je sa obe ruke uhvatio za guzove.
– „Ej…“ otrgla se, krenula u sobu i sjela na fotelju. Odmah sam krenuo za njom.
– „Slušaj ono juče je bilo zanimljivo, šala… ali ne možeš sad tako mamu hvatati“
– „Ne izigravaj sada… mogu misliti šta si radila juče sa mojoj slikom…tj. slikom mog kurca“ imao sam osjećaj da je odskočila iz fotelje kad sam naglasio to „mog kurca“
– „Dobro prijalo mi je dok smo tako pričali i dok sam gledala sliku. I ja sam se uzbudila“
– „Ja sam po čitav dan napaljen na tebe… ne mogu više izdržati mama“ kurac samo što mi nije ispao iz pidžame
– „Pa vidim to“ rekla je ne skidajući pogled sa moje kite
– „Hoćeš da ga vidiš uživo?“ pitao sam i uhvatio ga preko pidžame
– „Ajde“ rekla je kroz uzdah. Iste sekunde sam ga izvadio i počeo lagano navlačiti preko glavića. Mama je glasno disala, skoro stenjala. Očigledno je i ona bila napaljena.
– „Jel ti se sviđa moj kurac“ prilazio sam joj lagano
– „Sviđa“ rekla je drhtavim glasom
– „Pokaži ti meni“
– „Šta?“
– „Guzu i sise“. Vidio sam da se lomi. Prišao sam, uhvatio je za ruku i bukvalno digao iz fotelje
– „Ajde, samo trebaš spustiti trenerku i podići majicu“.
– „Ti si lud“ sa smiješkom je rekla. Okrenula se i spustila trenerku preko guze. Na sekund je sjevnula njena velika, bijela guzica. Navukla je trenerku nazad prije nego što sam uspio i pokušati da je dodirnem.
– „Uf eksplodiraće mi kita“ ajde sad sise. Kao po naredbi, zadigla je majicu i dvije sočne, velike sise su se zanjihale pred mojim očima. Brzo je vratila majicu.
– „Eto vidio si. Zadovoljan?“ smijala se zavodljivo
– „Zar se ne vidi“ pokazivao sam rukom na kurac koji je dosegao maksimum veličine
– „Pa ajde šta čekaš. Drkaj ga“ rekla je i sjela u fotelju
– „Hoćeš da ga ti drkaš malo?“ već sam joj bio na dohvat ruke
– „Ne ne ne“ rekla je odlučno i krenula ustajati iz fotelje
– „Dobro, polako. Ja ću ga drkati a ti gledaj“ bojao sam se da sve ne upropastim daljim insistiranjem. Nastavio sam ga drkati, sve brže i brže. Gledao sam direktno u mamin dekolte, a ona nije skidala pogled sa moje kite.
– „Je l ti vlažna pičkica?“ pitao sam ne prestajući sa drkanjem
– „Mhm“ rekla je i samo na sekund je dotakla rukom, pa brzo sklonila ruku. To me je dodatno napalilo pa sam sledeće sekunde obilno svršio. Izbacio sam ogromnu količinu sperme od koje je jedan dio odletio pravo na maminu trenerku.
– „Mašala…momački, svaka čast“ rekla je mama uz osmijeh
– „Uff ovo je bilo dobro“ rekao sam i pao u dvosjed.
Mama je ubrzo otišla na posao.

Sutradan ujutru sam se probudio sa novom idejom. Uzeo sam novi fotoaparat koji sam kupio prije par sedmica i došao u dnevnu sobu gdje sam zatekao mamu. *klik* odmah sam je uslikao dok sjedi u trenerci i majici kratkih rukava
– „Jel može jedan foto sešn?“ *klik*
– „Šta ti pada na pamet, kakav foto sešn?“ bila je zbunjena
– „Pa mislim kad već izgledaš kao top model, red je da te tako i uslikam“
– „Ti si baš počeo sa laskanjem mami“ prijalo joj je očigledno
– „ Samo govorim istinu“ *klik*
– „Čekaj onda barem da se sredim malo“ *klik*
– „Ajde, imaš petnaest minuta“ *klik*
Poslije pola sata mama se vratila u sobu, našminkana, namještene frizure, u uskim helankama i majici na bretele.
– „Je li ovako bolje?“ zavodljivo je pitala
– „Odlično. Namjesti se“ *klik*. Mama je stojeći zauzimala razne poze, naguzila se prema kameri, pućila usne kao da šalje poljubac, klečala na podu i sl.
– „Adje skini majicu“ *klik* odmah je to i uradila. Stajala je u grudnjaku iz kog su kipile sise. Spustila je jednu bretelu, pa drugu.
– „Ajde sad i helanke“ ostala je samo u plavom grudnjaku i uskim čipkastim plavim gaćicama.
– „Okreni se da ti vidim guzu…tako…stavi ruku na nju… tako…izbaci sise…svaka čast…“ radila je sve što sam joj govorio i uživala je u tome
– „Nije ovo loš posao da ti kažem. Još da dobijam one silne milione kao pravi modeli hahaha“
– „Otkopčaj grudnjak“ okrenula se, otkopčala grudnjak i bacila ga na dvosjed, stajala je u toplesu meni okrenuta leđima
– „Okreni se sada“ okrenula se sa rukama na sisama, pokrivala je bradavice pritiskajući sise *klik klik*
– „Skupi ih skorz“ zbila ih je jednu uz drugu koliko god je mogla *Klik*
– „Ajde da vidimo te bradavice…nema stida sada…sve profesionalno…“ sklonila je ruke na brzinu *klik*, mamine sise su se ukazale predamnom. Bile su prekrasne. Ne previše velike, polučvrste, sa linijom bikinija koja me izluđivala.
– „Bravo mama“ bodrio sam je, dok je ona zauzimala razne seksi poze
– „Ajmo gaćice“ još to sam čekao
– „Pa ne mogu skroz. A i nisam depilirana“ dvoumila se
– „Kakve veze ima. Lijepa ti je pica i tako. Već sam je vidio uostalom“
– „Pa dobro“ skinula je napokon i gaćice. Mama je ostala skroz gola pred svojim sinom koji je pravio fotografiju za fotografijom.
– „Prava si bomba mama“ na svaki moj kompliment mama bi zauzimala još seksipilniju pozu.
– „Okreni se, spusti se na koljena, tako…naguzi se skroz…bravo“ pica joj se vidjel kroz noge dok je klečala na koljenima i naslonila se na ruke.
– „Okreni se na leđa…*klik* raširi noge…tako…*klik*…podigni ih…*klik* …diraj malo picu…stavi ruku na nju“ mama je počela da mazi svoju pičku a od zvuka koji je tom prilikom nastao moglo se čuti da je jako vlažna.
Slikao sam je tako golu još pola sata. Mama je ležala na trosjedu a ja sam stajao direktno iznad nje, u šorcu sa vidno dignutim kurcem
– „Vidim tebi se baš svidjelo ovo slikanje“ rekla je mama pokazujući na izbočinu na mom šorcu
– „Šta da ti kažem kad sama vidiš“
– „Pa šta ćemo sa tim sada?“ bila je zavodljiva dok je gola sjedila na trosjedu
– „Pa bilo bi fino od tebe kad bi mi malo pomogla oko njega“
– „Ajde daj da vidimo šta mama može uraditi po tom pitanju“
Izvadio sam nabrekli kurac i svukao šorc. Ostavio sam aparat na stolu. Mama je uzela moju kitu u ruke i počela ga natezati „Mmm kako je samo veliki“ drkala ga je skroz lagano, sve vrijeme gledajući u njega i diveći mu se. Uživao sam. Mama je ubrzavala ritam navlačenja. Prelazila je rukom preko glavića. „Jel ti se sviđa mali, a? Bolje nego kad radiš sam?“ „Ufff puno bolje, samo nastavi“ . Lijevom rukom mi je milovala jaja a desnom ubrzala drkanje koliko je mogla. Dok mi je drkala sise su joj se tresle i njihale od trzaja rukom. Bio sam blizu svršavanja. „Evo ga mama“ špricnuo sam više mlazova od kojih je jedan otišao direktno po maminim sisama, ostali su završili na trosjedu „mmmm uffff aaa“ ispraznio sam i zadnju kap. „Hvala mama“ „Prebaci te slike na kompjuter i zaključaj ih pod šifru, nemoj da to neko vidi“ ustala je i otišla u kupatilo na tuširanje.

Pročitajte i ...  Prvi put vidio picu

Poslije nekog vremena opet mi se digao od same pomisli na pređašnju scenu. Uslikao sam nadignuti kurac i poslao mami u poruci na Facebook.
– „Opaa Mišo se opet napalio“ mama je odgovorila
– „Kažem ti da sam po čitav dan napaljen na tebe“
– „Vidim. Jel ga sad drkaš?“
– „ Daaa. Jako“. Poslao sam joj kratki video.
– „Sad sam se i ja naložila. Eto šta si uradio. Šta ću sad?“
– „Pokaži mi. Pošalji sliku“. Poslije par minuta stigla je slika mokrih bijelih gaćica.
– „Uslikaj i picu kad si ih već skinula“
– „Ma nemoj. Ti bi maminu pičkicu da gledaš?“
– „Pa da. Već sam je i vidio“. Ubrzo je stigla slika čupave pičke. Vidjelo se da je mokra. Na sledećih nekoliko slika dirala je klitoris, i gurala srednji prst u picu.
– „Mmmm mama. Kako želim da gurnem kurac u pičku iz koje sam izašao“
– „hahaha budalo jedna“
– „Nemaš pojma koliko hoću da te jebem“
– „Polako Miki. Ne zanosi se previše“
– „Šta bih ti sve radio. Uživala bi“
– „Šta bi mi radio?“
– „Pokazaću ti kad dođeš kući večeras“
– „Hmm vidjećemo još“. Tad sam bio siguran da ću je jebati.

To veče je došla kući, pozdravila me standardno, ništa nije moglo nagovijestiti da mi je danas, svom sinu, slala slike na kojima dira pičku prstima. Otišao sam u svoju sobu i čekao, imao sam dobar osjećaj. Oko ponoći, kad je stari zaspao. Ušla je u moju sobi u bordo spavaćici, do koljena, sa dekolteom. Nisam je prije vidio u toj spavaćici. Ja sam ležao u krevetu a ona je sjela na krevet pored mene. Bilo je očigledno zašto je tu.
– „ Je li stari zaspao?“ pitao sam dok sam već rukom prelazio po njenoj goloj butini
– „Aha“ stavila je prst preko usta i nosa, da mi signalizuje da budem tih.
– „E mama da te pitam nešto“
– „Reci sine“
– „Prije par dana sam stajao na vratima baš kad ste ti i ćale… radili to…“ malo sam se zbunio
– „Ajde šta si se sad našao stiditi“ nasmijala se
– „Gledao sam sa vrata dok te tata jebe, dok te guzio“
– „Tako reci. Da, sjećam se“
– „Znači vidjela si me kad se sjećaš, pogledala si u mene u jednom trenutku“
– „Da vidjela sam te, naravno. Stajao si na vratima sa dignutom kitom. Kako da te ne vidim“
– „Pa što nisi reagovala?“
– „Zato što me to nenormalno napalilo. Samo mi je bilo krivo što je tvoj otac tako brzo svršio. Voljela bih da me duže jebao dok ti gledaš“
– „Opa mamica se loži da je sin gleda dok se jebe. To su nove informacije“ zadirkivao sam je
– „Mamica se loži na sina od kad mu je vidjela kurčinu u hodniku. Ne znam jesam li vidjela ljepši u životu.“
– „Pa onda mamica hoće da je sin jebe tom kurčinom“
– „E taj film sin još neće gledati“
– „Još? Znači jednom će ga gledati? Jednom će mamica biti jebana?“ mama se samo nasmijala.
– „Kako sam se samo naložio dok sam vas gledao…uf strašna si bila“ ponovo sam joj laskao
– „Pa hvala mali“ ponovo se nasmijala
– „Naročito kad si govorila sve one stvari… ono jebi me i slično“
– „To me strašno pali, razgovor tokom seksa…mmm“ zatvorila je oči
– „Onda ću i ja da ti pričam kad te budem jebao“
– „hahahah samo sanjaj mali“ smijala se
– „Pa to već odavno sanjam, sad je red da se u stvarnosti desi“ opet se nasmijala i prošla mi rukom kroz kosu.
Ne trebam ni napominjati da mi je kurac već uveliko bio dignut. I dalje prelazeći jednom rukom preko mamine butine, drugom sam je uhvatio za sisu. Nije nosila grudnjak. Preko spavaćice sam mogao napipati koliko su joj se ukrutile bradavice. Počela je uzdisati i gristi donju usnu zubima. Rukom sam se približio pici. Osjetio sam vrelinu. Ali mama je stisla noge u butinama i nije me puštala dalje. Drugu ruku sam već zavukao kroz dekolte spavaćice i mijesio gole sise. Počela je glasnije dahtati, dok sam joj stiskao bradavice. Bila je jako napaljena, zabacila je glavu unazad i zatvorila oči. „aaaah mmmhmm sss“ njeno stenjanje me je dodatno palilo. Iskoristio sam momenat i skinuo svoj šorc. Kurac je u tren oka stajao uspravan kao raketa. Uzeo sam maminu ruku i lagano je stavio na svoj pulsirajući kurac. Počeo sam navlačiti kožicu preko glavića držeći njenu ruku u svojoj. Samo jedan sekund se opirala.

„Opusti se“ šapnuo sam i pustio joj ruku. Ona je nastavila da ga drka, sada gledajući direktno u njega. Ja sam joj mijesio sise svom snagom, ali pristup pici mi je još uvijek bio onemogućen. Drkala ga je sve brže i brže. Nisam mogao više izdržati. Počeo sam svršavati. Sperma je izlazila u visinu kao iz fontane, jedan dio je pao na njenu spavaćicu a većina meni po stomaku. „aaaahhh tooo mmm“ izustio sam dok sam svršavao. Mama me je pogledala direktno u oči i poljubila direktno u usta. Usne na usne. To me iznenadilo moram priznati. „Uf mama kako je bilo dobro“ osjećao sam da mi jaja pulsiraju. Mama je prstima razmazivala spermu po mom stomaku, igrala se sa njom.

„ Koliko si puno svršio, nisam vidjela ovako nešto. Gdje li je sve stalo?“ nasmijala se i rukama počela prelaziti po mojim jajima.

„Sad je red da ja tebi pomognem da svršiš“ rekao sam ponovo pokušavajući da rukom dospijem do njene pičke.

„Nemoj Mišo“ uzdahnula je, ali ni ona nije vjerovala u svoje riječi. Lagano je raširila noge i ja sam već rukom dirao njenu vrelu pičkicu preko mokrih gaćica. Počela je glasno uzdisati „tooo mmmm aaaaj aaaah ssss“. Trljao sam joj klitoris kružnim pokretima. Lagano sam zavukao prste ispod gaćica i dirao maminu pičku na golo. Tek tada je glasno zadahtala „ssss joooj Mišooo“. Zavlačio sam srednjak sve dublje i sve brže. Dahtala tako glasno da se sama prepala da će ćale da je čuje u drugoj sobi, pa je zagrizla srednji prst. Ubrzo je taj prst počela lizati i sisati. Kurac mi je ponovo bio u punoj veličini. Drugom rukom sam joj izvadio prst iz usta i stavio ga na svoju kitu. Ponovo je počela da ga drka, prelazeći rukom preko glavića. Sada sam htio još više. Prošao sam joj prstima kroz kosu i primaknu joj glavu mom kurcu.

„Uzmi ga usta mama…popuši ga“. Nije se bunila. Prvo je polizala glavić. Pa onda jezikom prešla preko čitave kite. Tresao sam se od zadovoljstva. Obuhvatila je glavić usnama i počela da ga sisa, i da kruži jezikom po njemu. Onda ga je gutala sve dublje i dublje. Ja sam joj sve vrijeme nabijao sada već čitava tri prsta u pičku, a ona se kukovima nabijala na moju ruku. Dudlala ga je sve brže. U jednom momentu ga je izvadila iz usta, pogledala me u oči i pitala

„Jel ti se sviđa šta ti mama radi?“

„Aaaa sviđa mama, kako ga dobro pušiš“ nasmiješila se i oblizala ga još jednom „Lijepi mamin sin, dragi moj Mišo i lijepi moj kurac“ to me izludilo, počeo sam dizati kukove i nabijati joj kurac sve dublje u grlo. Zagrcnula se nekoliko puta. Pogledala me ponovo, dok joj je kurac bio u ustima i nasmiješila se blago opet. U sledećem momentu držala ga je u ustima i drkala svom snagom. Nisam više mogao izdržati. Počeo sam ponovo svršavati. Prvih nekoliko mlazova išlo je direktno mami u usta, a ostali po maminim obrazima i usnama. Onu spermu što je završila u njenim ustima, mama je uredno progutala. Nastavila je da mi lagano drka kurac dok se spuštao.

„Mmm kako je bilo Miki?“

„Uhhh odlično mama, najbolje ikada“. Kako mi se već kara spuštala odlučio sam da i ja mami pomognem da svrši. Pomjerila se unazad i raširila noge. Gaće sam joj pomjerio u stranu i drugom rukom počeo svom snagom, sa tri prsta, da ulazim u njenu pičku. Uzdisala je tako glasno da sam i ja bio siguran da će je stari čuti „aaaaj aaaah mmmmm ssss ttooo Mišooo tooo sssss sssssaaaaahh“ izdizala je kukove i grizla ruku. Onda je počela jako da svršava.

Izgubila je dah i cijelo tijelo joj se teslo „Daaaa takooo Miiiiišššooo daaaaj ssss“. Svršila je. Nastavila je duboko da diše još neko vrijeme. Poslije se pridigla, privukao sam joj glavu i poljubio je u usta. Stavio sam joj jezik duboko unutra. Tako smo kružili jezicima nekoliko minuta.

„Bježi sad na spavanje“ rekla je vidno iscrpljena. Ja sam zaspao čini mi se iste sekunde.

Spavao sam kao klada. Kad sam se probudio mama je već otišla na posao. Bio sam razočaran. Na Facebooku me dočekala mamina poruka „Dobar dan spavalice“ i slika njenih sisa u grudnjaku. Obradovao sam se kao dijete. Znači da se nije kajala zbog onog sinoć i da će biti još. Odmah sam joj odgovorio
– „Dobro jutro mama“ i slika mog već dignutog kurca
– „Opa Mišo se probudio pod šatorom hahaha“
– „Mišo se svako jutro probudi pod šatorom haha“
– „O drago mi je čuti“
– „Od sada je to pod šatorom tvoje“
– „Šta pod šatorom hehe. Opet pričaš u šiframa, ne razumijem haha“
– „Dobro. Moj kurac je tvoj od sada“
– „A šta će meni tvoj kurac hahaha Gdje ću sa njim“
– „U ruku, usta, pičkicu…“
– „Ma nemoj. I sve to mami hahahah“
– „Da. Mami u pičkicu i usta. Kome drugo“
– „Što je to Mišo postao bezobrazan hahahah“
– „Ja bezobrazan. A ko je sinoć gutao moju spermu“
– „mmm kako je dobra bila“
– „Jel ti se svidjela?“
– „Jako mmm“
– „Hoćeš li je i večeras?“
– „aha“
– „Večeras ću da te jebem sigurno“
– „hahaha malo sutra“
– „Malo večeras malo sutra ahhaha“
– „Hahahah šta mi radiš. Sad su mi gaćice mokre a u sred kancelarije sam“
– „Idi u wc i diraj se“
– „Diram se već ispod stola“
– „Uuu mama bezobraznice jedna. Moraću te ispljeskati po guzi za kaznu večeras“
– „Mmmm obožavam to“ očigledno je bila jako napaljena
– „Pošalji mi slike iz wc-a“
za koji minut stigle su slike. Prvo sise u grudnjaku, pa izvađene iz grudnjaka, velike mesnate mamine sise, sa tvrdim bradavicama. Onda guza, zadignuta suknja a spuštene gaćice i štrample. I onda pica na kraju, više slika, dok je dira, gura prste u nju. Svršio sam svuda po sobi. Nisam mogao dočekati da mama dođe sa posla.

Mama je došla kući predveče. Ušla je pozdravila se sa ćaletom I krenula prema svojoj spavaćoj sobi. Ja sam je presreo na pola puta. Odmah sam je uhvatio za guzove I počeo ljubiti.

Pokušavala je da se izvuče iz mog zagrljaja “Jesi li normalan…čuće nas Zoran” tiho je govorila. Ja nisam mario za to, nisam je puštao.

“Sačekaj da on zaspe pa ćemo onda”, ja nisam mogao izdržati.

“Ajde u wc” odvukao sam je bukvalno. U wc-u je radila veš mašina pa bi se zvuci iznutra slabije čuli napolju.

“Ma ne… ne sad” opirala se, ali već manje odlučno.

“Moram te jebati sada… ne mogu više čekati”. Raskopčao sam joj nekoliko gornjih dugmadi košulje I ljubio sise. Više se nije opirala “mmm Mišo mmm”.

“Jel hoćeš da te jebem. Jel hoćeš da te sin jebe?“ pitao sam a odgovor me nije ni zanimao, već sam odlučio. „mmmm“ samo je prostenjala. Okrenuo sam je, zadigao suknju, spustio jednim potezom štrample i gaćice i presavio je preko veš mašine koja je radila punom parom. Mama se još više sagnula, izbacila guzicu prema vani, naguzila mi se koliko je mogla. Između njenih butina sjevnula je pička, već vidno mokra, dlake su bile natopljene sluzi i vaginalnim sokovima. Brzo sam skinuo šorc i moja kita je odskočila, u punoj snazi, spremna da izjebe mamu po prvi put. Pljesnuo sam je po guzi najjače što sam mogao „aaaaj“ jauknula je mama „Mamica je bila bezobrazna i sada će biti kažnjena“ rekao sam a ona se okrenula i gledala me preko ramena, čas mene direktno u oči,čas u moj nadignuti kurac „Stavi ga“ tiho je izustila. Došao je i taj momenat, ta želja o kojoj sam maštao toliko dugo napokon će se ispuniti. Jebaću svoju mamu. Prislonio sam glavić na njenu picu, osjetio sam koliko je mokra i vruća. Zadržao sam ga na ulazu pola sekunde, i onda jako gurnuo unutra. Ušao sam u pičku svoje majke, odakle sam izašao prije 22 godine. Gurnuo sam ga do kraja, a mama je zastenjala glasno „Mišooooo…tooo..aaaghhh….ssss“.

Počeo sam polako ulaziti i izlaziti čitavom dužinom. Uhvatio sam je za kukove i počeo navlačiti na svoj kurac. Onda sam ubrzao ritam. Nabijao sam je sve brže i sve jače. I ona se počela sama nabijati na sinov kurac. Uzdisala je glasno “sssss aaaahhh mmmm”.

Prišao sam joj skroz blizu uha I počeo šaptati “Mama kako ti je dobra pička…jel ti lijepo…jel ti se sviđa kako te jebem…jel voliš da te jebe sin… da ulazi u tebe…da te prca jako…” “Daaa voli mama da je jebeš…gurni ga jače Mišoo…razvali mi pičku…prcaj je…mmm aaaghh sss” I još jače se počela nabijati na moj kurac. Nema riječi kojima bih mogao opisati koliko sam bio naložen. Nabijao sam sopstvenu majku od pozadi, guzio je svom snagom. Još sam je nekoliko puta pljesnuo po guzovima iz sve snage, toliko da su ostali crveni. “aaaaj too vooolim lupi me…gurni kurac dublje Miki…” okrenula se I gledala me preko ramena dok je nabijam. Stegao sam je za sise od pozada I počeo ih mijesiti. Lizao sam joj uho, ljubio po obrazu. Mama se okrenula I u jednom momentu smo se ljubili jezikom, ne zadugo. Osjetio sam da sam blizu svršavanja, stegao sam je jako za kukove I počeo nabijati punom brzinom “aaaaghh jebi me Mišooo….nemoj stati …svršaaavaaam…jebiii maliii…mmm sssa…aaaaghhh” osjetio sam trzaje njenog tijela, svršavala je. Ubrzao sam još više I osjetio da mi se muda prazne u maminu pičku. Punio sam je sledećih par sekundi. „aaaaj mama punim te…gotov sam…mmm“ I poslednju kap sam iscjedio u maminu picu. Bila je puna sinove sperme. Još sam skroz lagano ulazio i izlazio iz mame dok se sperma iz pice cijedila niz njenu butinu. Okrenula se, sva crvena u licu i mutnog pogleda „Kako si me dobro jebao Miki…jao…ovo nikad nisam doživjela“ „Uf mama i meni je savršeno bilo“. Izvadio sam kitu iz mame i navukao šorc. Ona se uspravila, okrenula i poljubili smo se usta, žvaljili smo se desetak sekundi. Ja sam izašao iz wc-a, a mama je ostala još da se popravi. U hodniku sam naletio na ćaleta. Pitao me nešto, nisam siguran šta, samo sam nešto promrmljao i otišao u svoju sobu.

Osjećaj je bio čudan. Istovremeno sam se osjećao sjajno jer sam upravo izjebao vrhunsku pičku i malo postiđeno jer je to bila moja rođena majka. Osjećaj grižnje savjesti prolazio mi je kroz glavu a na svaku pomisao na scenu od maloprje iz wc-a presjeklo bi me nešto u stomaku. Samo jedno je bilo sigurno, poslije ovoga nema povratka nazad. U mementu kada je moj kurac ušao u maminu pičku, sve se zauvijek promijenilo.

Pročitajte i ...  Tetka sa povezom na Očima

Prošla je ponoć. Stari je već uveliko spavao, a mama je bila na vratima moje sobe u istoj onoj bordo spavaćici sa dekolteom i sa mrljom od moje sperme od neki dan
– „Je li mamin jebač zaspao?“ smijala se,
– „Večeras nema spavanja, jebaću te čitavu noć“
– „hahaha misliš da možeš toliko izdržati?“
– „Sigurno“. Mama je sjela na moj krevet
– „Mico bilo mi je super danas u wc-u“
– „I meni je mama“ i ja sam se uspravio
– „Uživala sam kao nikada do sada“ već je stavila ruku na moju karu preko šorca
– „Tek ćeš ti da uživaš mama“
Ja sam stavio ruku na njenu butinu. Poljubio sam je preko usana, počeli smo se ljubiti jezikom, a ja sam već pomjerao ruku u pravcu njene pice. Lagano je raširila noge i već sam mogao osjetiti oštre dlačice pod prstima. Već je bila vlažna. Gurnuo sam iznenada srednji prst i ona je jauknula „aaagggh“. Nastavio sam da je prstarim dok smo se ljubili, a ona je zavukla ruku u moj šorc i lagano mi drkala kitu. Ustao sam, podigao mamu sa kreveta i pokazao joj da klekne ispred mene, skinuo sam šorc i moj kurac se ubrzo pojavio pred maminim licem. Nasmijala se od dragosti kad ga je vidjela „mmm mamin lijepi kurac“, poljubila je prvo glavić, a potom ostatak moje kare više puta, dok ga je rukom lagano drkala. Oblizala ga je čitavog. Onda ga je progutala. Počela je da ga sisa, dudla, puši kao iz porno filmova. Uživala je u tome. Vidjelo se da voli moj kurac. „tooo Ivana…kako ga dobro pušiš“ nazvao sam je imenom, to joj je bilo simpatično pa me pogledala i nasmijala se ne vadeći moj kurac iz usta. Spustio sam joj spavaćicu preko ramena tako da su joj sise ostale gole. Dok mi je pušila mazio sam je po sisama i zavrtao bradavice. Sklonio sam joj ruke sa kurca, uhvatio je za glavu i počeo da nabijam svoj kurac u mamina usta. Prvo lagano pa brže. Jebao sam je u usta i to joj se svidjelo. Rukama me je uhvatila za guzove dok joj je kurac velikom brzinom ulazio u usta. Pumpao sam iz sve snage. Mamine sise su se talasale i sudarale jedna od drugu dok sam joj gurao kitu u usta. Kakva je to scena bila, rođenu majku jebem u usta, prošlo mi je kroz glavu u sekundi. Izvadio sam kurac iz maminih usta i legao na krevet. Mama je skinula spavaćicu, i popela se na krevet. Zakoračila je preko mene dok sam ležao, tj. zajahala me je. Uzela je moju mokru kitu u ruku, namjestila je na otvor svoje pizde i lagano se spustila na njega, čitavom dužinom, tiho je uzdahnula „sssss Mišoooo mmmm“ počela je lagano da se nabija na moju karu, mješajući guzovima pri tome. Zabacila je glavu unazad i zatvorila oči. Prizor je bio prekrasan. Moja mama sjedila je na mom kurcu, mrdala guzom kao da pleše na njemu, a sise su joj skakale uz zvuk pljeskanja u ritmu njenog njihanja. „Mama prelijepa si…obožavam te…“ „mmm ssss kako mi je lijepo Miki… mmmsss“. Rukama sam joj mijesio sise, a mama je polako ubrzavala ritam jahanja. Krevet je škripao sve glasnije, kao i mamino stenjanje. U jednom trenutku sam se prepao da bi nas stari mogao čuti. Mama je vrtila guzom na mom kurcu i sve jače se nabijala na njega. Uhvatio sam je za guzove i počeo nabijati odozdo. Odmah sam je počeo prcati punom brzinom i punom snagom. To ju je malo iznenadilo „aaaaaaaaj aaaaaa aaaa ssssmmmm toooo Mišoooo nemoj statiiiii ssss jebiiii me ssss aaaajjj takooo miliii jaaaao Mišooo mmmm voli te maamma prcaj je jakooo zabi ga do kraja toooo mmmm ssss“ njene riječi su me nenormalno palile. Sise su joj sve brže skakale i lupkale jedna o drugu i o tijelo. Mama je bila potpuno mokra od znoja. Dok sam ja gurao odozdo mama je nastavila da miješa guzom, to joj je očigledno pričinjavalo veliko zadovoljstvo. „sssss mmmm tooo jebi mamu… nemoj stati Mišo…nemoj stajati…“ zgrčila se, bilo je očigledno da svršava „aaaaghhhh aaaahh“, nabio sam je još koji put jako odozdo. Zastao sam, podigao se, poljubio mamu strasno u usta i prevrnuo je na leđa, bez vađenja kurca iz njene mokre pizde. Sada sam ja bio na njoj, u klasičnoj misionarskoj pozi. Odmah sam je počeo jako nabijati, a mama je digla noge u vazduh i obuhvatila me njima preko donjeg dijela leđa. Krevet je škripao najglasnije. Ljubio sam je usta dok sam ulazio u njenu picu. „aaaa jao Ivana…mama kako si dobra mmms“ „Daj mi ga Miki…gurni ga mami…kako me dobro tucaš…prcaj me još…tucaj mamu…kako volim tvoj kurac milii…aaaah ssss mmmsssssmmm“ Ni ja nisam dugo izdržao, počeo sam svršavati u maminu pičku, prvi mlaz špricnuo je unutra, onda sam izvadio karu i svršio mami po stomaku, sisama i vratu „aaaaah aaaa Ivanaaaa mmmmss mamaaa“ ispraznio sam i poslednju kap sperme na mamu. „Uhhh ovo je bilo dobro“ rekao sam i legao pored nje. „Jeste Mico“ rekla je mama duboko dišući. Ležali smo bez riječi par minuta, mokri od znoja, jedno pored drugoga, gledajući u plafon. Mama je onako gola i znojna ustala i izašla iz sobe. Vratila se za minut iz dnevnog boravka sa kutijom cigareta. Zapalila je cigaretu i ponovo legla pored mene. Inače nije pušila, samo u rijetkim prilikama. „Poslije ovakve jebačine najbolje sjeda cigareta“ rekla je ispuštajući dim. Izgledala je tako seksipilno sa tom cigaretom u ustima, potpuno gola, sisa raspuštenih, opuštenih u stranu, koje su se dizale gore dole dok je duboko disala, znojna i umorna. Bio je to prekrasan prizor. Ćutali smo jedno vrijeme. „Jebote mislim da smo bili baš glasni, možda nas je tata čuo“ rekao sam prekidajući tišinu „Ma kakav, taj ne bi čuo ni da smo se jebali na njegovom krevetu dok spava“ nasmijala se i ponovo ispustila dim „Nije to loša ideja, a Miki haha?“ pogledala me „Da jebeš mamu na krevetu dok ti tata spava u njemu haha“ „I to ćemo probati ako te loži“ rekao sam i poljubio je preko usana.

Mama je pušila cigaretu i bila je jako opuštena. Gledao sam njeno golo tijelo i divio mu se. Kakva pička leži pored mene. Kako sam je samo izjebao prije pola sata. I kako ću je tek u budućnosti jebavati. Gledao sam njene sise, velike i mekane, sa tvrdim bradavicama, polovinom bijele a polovinom osunčane. Počeo sam ih maziti i stiskati ponovo, igrao sam se sa njima, stiskao ih sa obe ruke, lizao ih, sisao bradavice. Mama je samo gledala u plafon i pušila već drugu cigaretu, kao da ništa od toga nije primjećivala. „O pa Miši se opet digla piša hhaha“ tepala mi je uz smijeh i pljesnula me po ukrućenom kurcu. Nisam ni primijetio da se ponovo skamenio. „Jel to Mišo hoće opet da tuca mamicu, a?“. Ništa nisam govorio, lizao sam joj sise i mijesio ih rukama. Lagano sam se spuštao prema dole, ljubio sam joj stomak, lizao pupak. Spustio sam se skroz do mamine pizde. Osjetio sam težak miris njenih i mojih sokova koji je dopirao iznutra. Bila je sva sljeljena. Nije mi smetalo, počeo sam joj ljubiti pičku. Raširio sam usmine i gurao jezik unutra. Palcem sam joj dirao klitoris kružnim pokretima, a kasnije ga lizao čitavom površinom jezika. Uživala je „ssss mmmmm aaaa hhggaa tooo mili sssmmsss tako srećo maminaaa“. Dizala je kukove u vis, izvijala se od zadovoljstva. Lizao sam je još neko vrijeme, onda sam se podigao i pogledao je u oči drkajući lagano svoju karu. „Kako hoćeš da tucaš mamu sada?“ pitala me „Hoću da te guzim, kao tata onda dok sam vas gledao“ „mmmm može Mikice“ rekla je i zauzela pozu na sve četiri, kao kuja spremna na plodnju. „Gurni ga mami sguza mili“. Nisam gubio vrijeme, iz zaleta sam joj zavukao kurac u mokru pičkicu. Jauknula je na moj prvi ulazak. Odmah sam je pljesnuo po guzi, onda još jednom, pa još jednom, sve jače i jače „aj aj joj aj aj joj“ jaukala je na svaki moj pljesak, uživala je u tome, a i ja sam. Guzio sam je lagano ali jako. Svaki siloviti ulazak u maminu pizdu propratio sam još jačim udarcem po majčinoj goloj guzici. Oba mamina guza bila su već skroz crvena . Nisam imao milosti, udarao sam je sve jače i sve češće. A ubrzavao sam i ubode kitom u maminu pizdurinu. Stenjala je glasno i držala se rukama za donji dio kreveta. Mama Ivana se okrenula i gledala u svoje dupe preko ramena, gledala je kako se talasa pod mojim udarcima rukom i pod mojim naletima kurcem. „jooj Mišo šta mi radiš…šta radiš mamiii…kako je samo dobro“ „Jebem tvoju pizdurinu Ivana…guzim te kao ćale…jel te jebem bolje od njega?“ „daaa mili, jebeš me bolje nego tata..tvoj kurac je bolji…jooj kako ga volim….jooj mmmm sss sss aaaahhghh“. Nisam prestajao sa guženjem ni sa pljeskanjem po dupetu. Sise su joj se talasale pod mojim nabodima. Desnom rukom sam je uhvatio za kosu i jako povukao. Glasno je vrisnula „aaaaj jooooj mmmm boli me Mišo…mmmm“. Nisam je puštao. Drugom rukom sam nastavio da je pljeskam po guzi. I mama se nabijala unazad na moj kurac, želeći da joj uđe što dublje. „aaaaj nemoj stajati Mico…gurni ga dublje…prcaj mamu …jebi me…razvali mi pizdu…daj mi svoju kurčinu…jooooj kako volim tvoj kurac…mmmmm aaahhghh ssssmm“ . Ponovo je počela svršavati u talasima. Trzala se i grčila. Ja sam ubrzao koliko sam mogao guženje i osjetio da sam blizu svršavanja. „mmmm mama svršavam u tebe…punim ti picu Ivana…mmmmama ssssttmmmss“. Ponovo sam jedan dio sperme išpricao u maminu pizdu a drugi po maminoj guzi. „uufff mama uhhh“ izustio sam jedva i bacio se nazad na krevet. Mama Ivana je legla na stomak, dohvatila cigaretu i još jednu zapalila. Ležali smo još tako. Bilo je već skoro dva sata. Ustala je i obukla spavaćicu. Baš u tom momentu ćale je ušao na vrata, sav bunovan i sanjiv. Sva sreća da nije došao deset minuta ranije. „Šta radite vas dvoje ovako kasno?“ „Ništa zapričali se malo, evo idem i ja u krevet“ rekla je mama. Tata nije primijetio ni mrlje od sperme na maminoj spavaćici, ni skorenu spermu na njenim butinama. Ja sam ležao na krevetu gol ali na svu sreću pokriven tankim prekrivačem. Tata je izašao. Mama je prišla poljubila me u usta jezikom „Ovo je bilo blizu jebote“ rekla je i brzo izašla iz sobe. Ja sam sledeći minut zaspao.

Ujutru sam se probudio oko devet sati. Mama je bila u kuhinji, nosila je samo čipkaste crne gaćice i grudnjak. Gaćice joj nisu pokrivale ni trećinu guzova. Odmah sam primijetio da crvenilo od mog sinoćnjeg pljeskanja još nije nestalo. Baš sam je jako šamarao po guzi. „Ooo dobro jutro zlato mamino“ prišla je i poljubila me preko usana „Jesmo se naspavali?“ „Pa onako“ još sam bio pospan. „Evo majka spremila doručak“. Sjeli smo za sto i doručkovali, kao najnormalniji majka i sin na svijetu, osim činjenice da mama sjedi za stolom u grudnjaku i gaćicama, i da je sin sinoć izjebao žestoko. Završili smo sa jelom i ostali još da sjedimo za stolom.
– „Dobro je bilo sinoć“ prekinuo sam tišinu
– „Jedva sam ustala iz kreveta jutros hahaha“
– „Jel te boli guza još?“„
– „Bezobrazniče mali, gledaj, još se crveni“ ustala je i naguzila se meni pred facu
– „Evo ljubim da prođe“ poljubio sam joj prvo jedan pa drugi guz
– „Već je lakše hahaha“ prošla mi je rukom kroz kosu, a ja sam nastavio da joj ljubim guzu, lizao sam je, grickao, rukom sam je mazio po pici između nogu
– „mmmm mmmmhhh“ pogledala me i nasmiješila se.
Skinuo sam joj gaćice. Očigledno je bilo šta slijedi dalje. Raširio sam guzove i počeo ljubiti picu od pozadi, zavukao sam jezik koliko god sam mogao, lizao sam čitavo dupe, onda sam jezikom prešao i peko maminog šupka, u tom momentu sva se stresla „aaaaahhh“ izletilo joj je. Iznenadio je taj potez. Opet sam joj polizao šupak, i nastavio da ga ližem i da guram jezik unutra. Skroz se presavila i držala rukama za stolicu. „aaaah kako je dobro sssssaaaajjjjssss“. Svidjelo joj se jako ovo. To me dodatno motivisalo. Jednom rukom sam joj prstario picu a jezik gurao u šupak što sam dublje mogao. „aaaaj Miki šta mi radiš…aaaaassss“ , prestao sam sa lizanjem i gurnuo joj srednji prst u čmar „aaaaj“ jauknula je ovoga puta od bola „Polako Mišo…boli me“ , izvadio sam prst i nastavio sa lizanjem, ponovo je uživala. Prestao sam sa obrađivanjem maminog čmara i podigao se, mama se okrenula i sjela u stolicu. Izvadio sam karu a mama ga je iste sekunde progutala. Gurala ga je što je dublje mogla. Halapljivo ga je sisala. Skinuo sam joj grudnjak. Nekoliko puta sam joj ošamario sise, pljesnu sam prvo jednu pa drugu. Uživao sam dok sam gledao kako se klate. „Ti baš voliš da šamaraš mamu“ na tren je izvadila moju kitu iz usta i kroz osmijeh to rekla „Volim. Voliš li ti?“ „mhm“ promrmljala je ne vadeći moj kurac iz usta. Izvadio sam joj kitu iz usta, uhvatio je ispod pazuha, podigao iz stolice, onda je obuhvatio za guzu i podigao na kuhinski stol. Na stolu su bili tanjiri i čaše, sve je popadalo na pod i porazbijalo se. Nije me bilo briga, a ni mamu očigledno. Raširila je noge i čekala da uđem u nju. Stavio sam ga polako „ssssss“ zastenjala je. Uhvatio sam je za kukove i počeo nabijati svom snagom. Preostale stvari sa stola su počele padati na pod. Sise su joj skakale i udarale je u bradu. Obuhvatila me nogama oko guzice i stegla svom snagom. „Tako Mišo…to lepi mamin…sssssmmm…kako dobro jebeš mamu…mmm tako zlatooo…gurni ga jače…“ „Hoću da ti svršim po licu…blizu sam“ rekao sam i izvadio kurac iz mamine pizde, nastavio sam ga drkati, dok je ona što je brže mogla sišla sa stola i kleknula ipred mene očekujući da je ispršćem vrelom spermom. „aaaagghh ssssmmm mama gggghh“ počeo sam da joj špricam po licu, mlaz za mlazom, iscjedio sam i poslednju kap. Mama se nasmijala sva zalijepljena sinovom spermom „haha kako izgledam“, ja sam se još borio za dah. Poljubila mi je glavić i ustala. Kuhinjski stol je ostao sav u neredu. Bilo je čudno vidjeti mamu sa mojom spermom na licu pored stola na koji mi je nebrojeno puta servirala ručak. Stvari su se sada promijenile očigledno.

Uveče sam ležao u sobi i gledao utakmicu, Ligu šampiona. Mama je ušla u sobu „Tata je izašao u grad. Šta ti radiš?“ Nosila je helanke i majicu na bretele, bez grudnjaka. „Gledam utakmicu“, sjela je na krevet „Baš je zanimljiva utakmica“ „aha“. Mama je sjedila pored mene na krevetu dok sam gledao utakmicu. Lagano je počela prstima prelaziti preko mojih muda i kite. Hvatala ih je čitavaom šakom i stiskala. Odmah sam osjetio trnce. Nastavila je da ih trlja gore dole. Već mi se kara počela ukrućivati. Odmah zatim je zavukla ruku kroz nogavicu šorca i sada dirala moj kurac i muda na golo. Prstima je prelazila preko njih. Već se skroz digao. Zavukla je čitavu šaku i počela mi lagano drkati. Nisam skidao pogled sa televizora. Drkala mi je sve brže. Ništa nije govorila samo je radila posao. Sa dvije ruke mi je skinula šorc, ja sam pomogao utoliko što sam se malo izdigao iz kreveta. Nastavila je drkati moj ukrućeni kurac van šorca. Brzo ga je stavila u usta. Prvo je sisala glavić, pa ga oblizala čitavom dužinom, onda je nastavila da ga dudla gurajući ga sve dublje u grlo. Sise su joj se tresle ispod potkošulje. „mmmm mama kako je dobro“ Uživao sam, kakav osjećaj, kakva scena: gledam Ligu šampiona dok mi mama puši kurac, kao da je to najnormalnija stvar na svijetu. Ovaj momenat se mora sačuvati, ovo moram uslikati, pomislio sam. Uzeo sam telefon sa stočića pored kreveta i uključio kameru *klik* uslikao sam prvu sliku, moj kurac u maminim ustima. Tek tada je primijetila šta radim „Budalo hoćeš da ti neko nađe slike u telefonu“ izvadila je kitu iz usta, a rukom nastavila da ga drka. *klik* uslikao sam još jednom, ovoga puta mamnu facu i ruku kako mi drka karu. „Nema šanse da iko vidi, opusti se“ *klik* „Ajde osmijeh za kameru“ nasmiješila se *klik* „Uzmi ga opet u usta…puši ga mama“ ponovo ga je čitavog progutala *Klik klik klik* „uuf tako…ajde puši ga da te snimim“ podesio sam kameru na snimanje, a mama je počela punom brzinom da ga puši „aaaah tako mama…kako ga dobro pušiš… pogledaj u kameru malo…mmm“ pogledala je u kameru ne usporavajući ritam gutanja moje kare. Podizao sam se kukovima i nekoliko puta jako nabio kurac duboko u mamino grlo „aaaaj mama…kako si dobra“ drkala je moj kurac desnom rukom dok ga je do pola pušila. „aaaajjjss mmm mmm mama svršavam“ počeo sam joj puniti usta velikom količinom sperme „mmmm sss mmm“ ispraznio sam joj i zadnju kap u usta. Još uvijek sam snimao, mama je izvadila moj kurac iz usta „Zini da vidim“ otvorila je usta, bila su puna moje sperme, nasmijala se. „Ajde progutaj“ progutala je sve, ponovo je otvorila usta smijući se „Nema ništa…sve mama progutala“. Prestao sam sa snimanjem. Još jedna slika sisa na brzaka, zadigla je potkošulju *Klik* uslikao sam mamine sise sa ukrućenim bradavicama. Kakva utamica je to bila.

Taj dan u goste nam je došla tatina sestra sa dvoje djece. Tetka i jedan sin spavali su u dnevnoj sobi, a drugi sin na razvučenoj fotelji u mojoj sobi. Kuća je bila puna i mama i ja nismo mogli upražnjavati sada već redovne aktivnosti, a plus mama je bila zabrinuta da je ćale nešto posumnjao pa nije htjela da rizikuje. Mene je ta situacija frustrirala, nakon toliko vremena počeo sam jebavati mamu a sada me u tome sprečavalo samo troje nezvanih gostiju. Tetka i njena djeca su odlučili da ostanu pune dvije sedmice, predug period da izdržim bez mamine pizde, a i ona bez moga kurca. Često smo se dopisivali na Facebooku i govorila mi je koliko se poželjela moje kare, kako joj fali da je tucam. Slala mi je slike svoje vlažne pice sa posla. Čak mi je jednom prilikom poslala sliku kako je ćale jebe „Kad nema tvog kurca snalazim se kako znam haha“ i slika tatinog kurca kako ulazi u maminu picu. Bio sam malo ljubomoran, ali me i dodatno napalilo. Jedan dan mama je ušla u moju sobu, gdje sam za čudo bio sam. Došla je sa posla sa novom frizurom, skratila je kosu skroz do ušiju. „Kako izgleda? a? Jel ti se sviđa?“ „Prelijepa si mama, baš mi se sviđa“ stvarno je prekrasno izgledala, mlađe i svježije. „I to nije sve što sam skratila“ rekla je i namignula mi, znao sam na šta se to odnosi, obrijala je i picu. „Stvarno? daj pokaži mi“ „Ne mogu sada ući će neko“. Nije me zanimalo privukao sam je sebi i brzo skinuo hlače i gaćice jednim potezom. Ispred mog lica se pojavila skroz depilirana pičkica, bez ijedne dlačice. Navikao sam bio na maminu čupavu pizdu, ovo je bilo iznenađenje. „Prelijepa je mama“ rekao sam i poljubio je, krenuo sam je lizati „Ne, ne možemo sada jesi lud“ pokušavala je da me odgurne, nisam odustajao, gurao sam jezik u maminu pičkicu i ništa me nije zanimalo. Sledeće sekunde u sobu je ušao tetkin četvorogodišnji sin, mama je odskočila, u sekundi je podigla hlače, a ja sam ustao. „Šta radite?“ pitao je začuđen, „Ma ništa…“ brzo sam skrenuo sa teme i dao mu neke igrice da igra. Mama je bila prestravljena, više mi nije dozvoljavala ni da je pipnem u kući.

Pročitajte i ...  SA SINOM I CERKOM NA SELU

Mama je dogovorila posjetu svojoj vjenčanoj kumi, koja je upravo rodila, i ja sam odlučio da idem sa njom jer više nisam mogao trpiti dječurliju u kući. Kuma je živjela u gradu do našeg, sat vremena vožnje udaljenom. Krenuli smo predveče, mrak je već pao. Mama je na sebi imala crnu usku majicu i farmerke. Na pola puta sam je počeo hvatati za sise dok sam vozio. „Gledaj na put mali a ne u mamine sise. Slupaćemo se haha“. Kurac mi se nenormalno digao i smetao mi je dok vozim. Mama je počela da ga dira preko hlača „mmm kako mi je samo nedostajao“. Otkopčao sam hlače i na brzinu izvadio kitu, mama ga je odmah uzela u ruke i počela drkati „mmm kako je veliki“. I dalje sam vozio. Maminu glavu sam lagano desnom rukom privlačio svojoj kari „eeej pa slupaćemo se stvarno…ee ludo jedna“ govorila je smijući se, ali se nije protivila. Stavila ga je usta i sisala glavić dok sam vozio. Kako je bilo dobro, mama mi je pušila kurac dok sam vozio. Dudlala ga je jako a ja sam dodatno nabijao kitu u mamino grlo sjedeći u vozačevom sjedištu. „Skini majicu, da ti vidim sise“ podigao sam je od svoje kite „Ma gdje ću sada…“ „Ajde neće niko vidjeti, mrak je a i stakla su zatamljena“. Nekako sam je nagovorio i ubrzo je sjedila na suvozačevom mjestu golih sisa. „Uzmi ga opet“ ponovo ga je sisala dok sam joj ja desnom rukom mijesio sise. Nisam mogao više izdržati, skrenuo sam na sporedni put i zaustavio se pokraj ceste. „Idemo na zadnje sjedište, moram te karati“ „Ma daj, kako misliš ovde, na sred puta“ „Vidiš da nema nikoga. Brzo ću svršiti, toliko sam napaljen“. Prešli smo nazad. Ja sam spustio hlače do koljena, a mama je skinula hlače i gaćice. Bila je skroz gola. Mama skroz gola sa sinom u autu na sred puta, kakva scena. Sjela je brzo na moju karu. „Ajde brzo Mico, da neko ne naiđe“, odmah sam je počeo nabijati odozdo, punom brzinom, auto se tresao i ko god da je naišao jasno je mogao zaključiti šta se dešava unutra. „aaaaajj brže Mišo…brže…svrši u mamu…sssaaaaj jebi me mili…tooo jačeeeee ttooo Mišooo…prcaj maminu pičku…aaaaaj“. Ubrzo sam počeo puniti spermom maminu pizdu „aaaaj punim tee mama“. Pička joj je bila bukvalno puna sperme, jer dugo nisam svršavao. Sišla je sa mog kurca i obrisala picu. Obukli smo se i ubrzo nastavili put. Kod kume je sve normalno prošlo, mama nije davala naznake da je upravo bila izjebana, a i teško da bi kumi tako nešto palo na pamet.

Bio je petak, dan kada su tetka i njena djeca napokon trebali da se vrate kući. Ja sam bio u gradu, već je bilo oko jedanaest sati, dobio sam SMS poruku od mame „Vlažna sam jako. Požuri kući“. Odmah sam ostavio društvo, sjeo u auto i krenuo kući. Na putu sam se samo zaustavio u apoteci. Ušao sam u stan i krenu ka svojoj sobi da se presvučem. Mama je već bila u mojoj sobi, ležala je skroz gola na mom krevetu i lagano desnom rukom mazila picu. Kružila je prstima po klitorisu. „Gdje si do sada, nisam te mogla dočekati pa sama počela“ nasmijala se i dalje dirajući pičkicu na kojoj su već izrasle kratke i oštre, crne dlačice. Ja sam skinuo hlače, kurac mi je već bio nadignut. Prišao sam krevetu i direktno kitu gurnuo mami u usta. Odmah je počela da ga puši. Lijevom rukom ga je drkala, držeći ga u ustima i halapljivo ga sisajući. Desnom rukom je i dalje dirala svoju vlažnu picu. Bila je toliko vlažna da se glasno moglo čuti mljackanje. Pušila mi je kratko, možda minut ili dva. Izvadio sam karu iz maminih usta, okrenuo je prema meni, podigao mamine noge na svoja ramena i zavukao kurac u vlažnu majčinu pizdu. Stajao sam pored kreveta a ona je ležala u njemu. Lagano sam ulazio i izlazio u mamu. Prvo bih gurnuo čitav kurac u maminu picu, a onda ga skroz izvadio, pa opet ušao do kraja „aaaj aaaaj aaaj“ jaukala je na svaki moj sledeći ulazak. „Jel ti fino mama…jel ti prija sinov kurac“ „mmmmm prija Mišo sss gurni ga jače… brže sine…jebi mamu brže Miki…ssss“. Počeo sam ubrzavati ulaske i izlaske, nabijao sam je sve jače i sve brže, gledala me je direktno u oči dok su joj sise skakale pod mojim naletima „Jel bolje ovako Ivana?“ „aaaaj ssss aaaaggghh jeste Mišo…još jače nabi mamu…gurni kitu jače u maminu pizdu…ssss mmm aaaj“ Sad sam je već nabijao iz sve snage i punom brzinom „aaaaaaa aaaaaj sssss ttooo ttooo Micooo takoo jebiii mamuuu …aaaj kako me dobrooo tucccaš…ssss sssss mmmmggghh aaaaj“ Osjetio sam po njenim uzdasima da je blizu svršavanja. Nastavio sam da je nabijam žestoko. „sss aaaj gggaaahhh hhhaaj mmmmsss tooo tooo tako takoo mili.. .takoo….. aaaa“ bukvalno je vrištala dok je svršavala. Usporio sam lagano ritam ubadanja, a mama je polako dolazila sebi. Izvadio sam kurac iz mamine pičke, a ona se pridigla i odmah ga strpala u usta. „Kako je bilo?“ „Mmm super“ izvadila je moju karu na kratko iz usta i odmah je vratila i nastavila da ga puši. Pušila mi je kitu još neko vrijeme. „Ajde naguzi se, da te jebem od pozadi“. Ustala je okrenula se i zauzela pozu na sve četiri, izbacila je guzu prema gore i naslonila se na podlaktice. Pička joj je sjevnula među nogama. Odmah sam ga stavio. Uhvatio sam je za kukove i počeo nabijati. „Uuuuf fff kako volim da te guzim mama“ pljesnuo sam je po guzi jako „mmmm volim tvoj kurac milii…mama voli da je guziš“ nastavio sam da je guzim dok su joj sise njihale. Dok sam joj trpao kitu u pizdu počeo sam palcem desne ruke da joj masiram šupak. Malo po malo gurao sam ga sve dublje unutra. Mama je mrdala guzom, vrtila je kao da pleše. Nabijao sam je krvnički, svom snagom. Onda sam izvadio kurac iz mamine pice. Mama se okrenula prema meni, i dalje u istoj pozi „Jesi gotov?“. Nisam bio gotov, bio sam spreman za nešto što sam odavno htio. Dohvatio sam iz džepa bočicu vazelina koju sam kupio u apoteci. Namazao sam ga prvo na kurac, a onda pošpricao po maminom šupku i gurnuo prst unutra da što više upije. „Šta radiš to? Pa ti misliš…nemoj Mico…nisam to nikada“ Počela je da se uspravlja, a ja sam je rukom gurnuo nazad „Polako ću, namazao sam ga, samo će kliznuti unutra“. Dok sam to govorio već sam glavić stavio na mamin šupak i lagano ga gurao unutra „Aaaaaj stani boli aaaaaj“. Nisam stajao, glavić je već ušao, nastavio sam dalje da guram. Vazelin je dosta pomagao. „ssss aaaj aaaaj“ mama je grizla svoju šaku da ne vrišti previše da je stari ne bi čuo. Ušao sam do kraja. Sjajan osjećaj, gurnuo sam čitav kurac u majkin šupak. Lagano sam ga izvlačio i opet uvlačio. Mama se uvijala, stenjala, ali se na kraju šupak dovoljno raširio da je i ona uživala. Sve brže i brže sam ulazio. Bilo je jako usko pa sam brzo bio pred svršavanjem. Ubrzao sam skroz u jednom momentu, a mama je zagrizla jastuk koji je držala u rukama. „Aaaaajjjs“ izvadio sam ga i počeo svršavati po maminoj guzi. Išpricao sam joj čitav guz. Mama se okrenula i sjela u krevet. „Nisi normalan, znaš kako boli“ rekla je i izašla iz sobe i otišla u kupatilo da se tušira. Bilo je to prvo mamino analno iskustvo.

U narednim danima nastavio sam da jebem mamu kad god bi se ukazala prilika, kada bi tata bio na poslu, uveče kasno kada bi zaspao i sl. Obožavao sam to, a i mama isto, ona je bukvalno procvjetala, sijala ja u licu, uvijek je bila nasmijana, odgovarala joj je redova jebačina sa sinom.

Jedno jutro sam se probudio sa već dignutom kitom, kao i obično. Odmah sam uslikao svoju kamenu erekciju i poslao je mami na telefon.
„mmm ko to od ranog jutra misli na mamu :*“ odmah je odgovorila
„pošalji i ti sliku“ ubrzo je stigla slika maminih sisa u bijelom grudnjaku, raskopčala je prvih nekoliko dugmadi na košulji i nadlakticama skupila sise jednu uz drugu.
„mmm mamine sise“ poslao sam joj par slika dok drkam kitu
„kakve gaćice nosiš?“ pitao sam
„mokre hahahaha“ obožavao sam mamin bezobrazni smisao za humor
„ufff onda ću morati doći sam da vidim koje su boje“ ta mi je misao odavno u glavi bila
„kod mene u kancelariju“ iznenadila se malo
„da, hoću da te jebem u kancealriji, dugo to želim“
„pa ajde dodji“ mama je pristajala na sve vezano za seks, obožavala je da je jebem

Spremio sam se na brzinu, sjeo na taksi i doletio do mamine firme, portir me uputio do njene kancelarije.
Ušao sam u kancelariju „ko je to došao da posjeti mamu na poslu“ ustala je i krenula prema meni. Bila je u bež štramplama, crnoj suknji i bijeloj košulji . Zagrlila me je i poljubila preko usana. Uhvatio sam je za guzove iz sve snage. Sjela je nazad na stolicu, a ja sam odmah izvadio kurac iz hlača. „čekaj da zaključam vrata“ krenula je ustajati iz stolice, „ne, neka, nema veze“ vratio sam je rukom u stolicu „ući će neko, šta ako nas vidi…“ nije uspjela završiti rečenicu a već sam joj gurnuo kurčinu usta „mmm mmmm“ odmah je počela da ga puši, gutala ga je do pola, pa onda jezikom prelazila nazad od pola pa preko glavića. Otkopčao sam joj košulju i mjesio sise preko bijelog grudnjaka. „progutaj ga čitavog“ odmah je počela da ga gura do kraja, na sekund se zagrcnula ali nije odustajala, progutala je čitav sinov kurac, ušao joj je do pola grla „tako mama, bravo Ivana, najbolja si mama na svijetu“ izvadila ga je i ponovo se zagrcnula „ sve za mog zlatnog sina“ nasmijala se i nastavila da ga liže. „daj da vidim koje su ti boje gaćice“ prestala je sa pušenjem sinovog kurca, ustala iz fotelje, otkopčala suknju i pustila je da padne niz noge. Ostala je u štramplama kroz koje su se nazirale bijele čipkane gaćice. „šta kažeš, jel ti se sviđaju mamine gaćice“ „i te kako“ okrenuo sam je prema stolu, nagnula se preko stola, naslonila se rukama na radni sto, lupio sam je dva puta jako po guzi preko štrampli, po jednom oba guza. „aaaj, kako me to loži, nisi svjestan“. Spustio sam mamine štrample i gaćice do koljena, još je presavio preko stola i stavio joj kitu od pozadi „aaaghh“ uzdahnula je na prvi ulazak, nastavio sam je nabijati zguza, ona se trudila da ne stenje glasno kako je ne bi čuli u drugim kancelarijama „aaaaj Mico jebi mamu…gurni ga mami u pičku…joooj kako volim da me prcaš….ssssss hhhhhaaagg tucaj mamicu…“ bio sam blizu svršavanja ali nisam htio još da završimo sa ovim. Izvadio sam kitu iz mamine mokre pizde, okrenuo je podigao na sto, legla je skroz na radni sto i raširila noge, počeo sam joj lizati pičkicu, lizao sam tvrdi klitoris, spuštao se skroz jezikom u unutrašnjost pice, grickao usmine, mama je uživala „aaaah ahhh hhaa to Miki kako lijepo ližeš maminu pizdu“ zubima je zagrizla šaku da ne bi glasnije stenjala. Ponovo sam se podigao i opet stavio kitu u maminu pičku dok je ležala na stolu, podigao sam joj noge na svoja ramena i počeo nabijati, raskopčao sam joj košulju do kraja i gledao kako joj skaču sise u grudnjaku. Podigao sam je sa stola i zajedno smo sjeli u fotelju, mama nabijena na moju karu naravno. Nastavio sam je nabijati u brzom ritmu odozdo dok sam joj lizao sise. Mama je bila van sebe od zadovljstva. Stolica je dosta škripala, mislim da se ritmična škripa mogla čuti van kancelarije. Ponovo sam bio blizu svršavanja „ustani hoću da ti svršim usta“ rekao sam i digao je sa kurca. Klekla je ispod mene i odmah ga uzela rukom, počela drkati dok je sisala glavić. Za par sekundi počeo sam svršavati u mamina usta, nije stigla sve da primi usta pa joj se jedan dio sperme slivao iz usta po usnama i bradi. Brzo je rukom obrisala i vratila nazad u usta. „ufff mama, ovo je bilo odlično, moraću češće dolaziti da te posjetim na posao“ nastavila je lagano da mi drka kurac dok je sperma još pomalo izlazila iz njega „samo se nadam da niko nije čuo šta se događa“ rekla je i pogledala prema vratima „ne bih se kladio u to“. Mama je vlažnom maramicom brisala spermu sa lica. Ja sam navukao hlače i krenuo ka izlazu. Mama je ostala oblačeći štrample i suknju.

Naredne sedmice stari je bio na odmoru pa je po čitav dan bio u kući. Mama je bila prepadnuta da bi nas mogao uhvatiti na djelu pa nije htjela da se jebemo dok je on tu. Sledeći dan sam predložio da predveče odemo na obližnje izletište, brdo sa šumom nedaleko od grada. Ćale je na prvu odbio, nije mu bilo do zamaranja. Na to sam i računao. Otišli smo mama i ja sami. Mama je nosila uske crne helanke, žutu majicu na bretele i gornji dio trenerke. Kosu je vezala u rep i na glavu je stavila kačket. Helanke su joj se uvukle među guzove, bilo je jasno da je nosila tange. Pustio sam mamu da ide ispred mene kako bih joj gledao u guzove dok hoda. Bio je to prelijep prizor. Svakih nekoliko koraka bih je pljesnuo po guzovima, uštinuo, stisnuo za guz, gurnuo srednji prst na pičku od pozadi. Poslije nekoliko puta mama je prestala i da se brani. Od hodanja uzbrdo mama se već oznojila, raskopčala je gornji dio trenereke a mene je oduševio njen oznojeni dekolte. Sise su joj bile već mokre od znoja i slijepljene jedna uz drugu. Predložio sam da skrenemo sa staze i udjemo dublje u šumu. Mama je odmah znala šta to znači. Stali smo kod jednog povećeg prevrnutog stabla. Zgrabio sam je za guzove, gnječio ih, stiskao, hvatao za picu, ljubio i mjesio sise. Svukao sam trenerku, a dignuti kurac je iskočio. Mama je sjela na prevrnuto stablo, uzela moju kitu u ruku i počela je drkati. Pričala je neobavezno, kako je dobra fizička aktivnost i kako je lijepo u prirodi. Uzela je moju karu usta i počela da je sisa i liže. Svakih nekoliko sekundi bi je izvadila iz usta da nešto kaže. Bila je naročito pričljiva. „moraćemo češće ići na ovakve izlete“ rekla je u jednoj od kratkih pauza pušenja. I zaista je bilo prelijepo. Priroda, čist vazduh, mama mi sisa kurac, šta više da se poželi. „Naguzi se da te jebem“ rekao sam, a mama se nasmijala, poljubila me u glavić i podigla se. Svukla je helanke i skinula gornji dio trenerke. Okrenula se i naguzila naslonjena na stablo. Dlakavi pičić joj se ukazao medju nogama. Zabio sam kurac sledeće sekunde. Nabijao sam je divljački odmah od početka. „aaaja a hhhh gggmm jaaako jebeš mamu Mišo… sssss prcaš me … tucaj mamu…jebi me jako Mico…aahhhhgmmmm“. Navukao sam joj majicu i grudnjak iznad sisa, i mjesio ih dok sam je guzio. Mama se povremeno ritmično nabijala na moj kurac. Svršio sam joj u pičku, punio sam je nekoliko sekundi , a onda ga izvadio. Oboje smo bili zadihani. „ti i ne razmišljaš da bih ja mogla zatrudniti jednom ovako“ rekla je smijući se „nisam ja toliko stara koliko ti misliš“ „pa neka i da zatrudniš, baš bih volio da te jebem dok si trudna“ „ooo i to te loži, trudna mama“ „ da, da te guzim dok ti je stomak do zuba“ „napaljenik mamin“ poljubila me usta i nastavila da se oblači. Uveče smo došli kući, a ćale se šalio kako je dobro odlučio da ne ide, jer smo oboje mokri od znoja. E da je samo znao kako smo se oznojili.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.




Nove erotske price

8 min čitanja
lizanje sestrine pičke 10 min čitanja
incest price mama 4 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

8 min čitanja
Slatka debela crnka 1 min čitanja
lizanje sestrine pičke 10 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!