Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Jebačka Priča

8 min čitanja
pušenje na terasi

Nisam je najbolje poznavao. Poneki „ćao kako si“ pozdrav u gradu, nisam ni siguran kad smo se zvanično upoznali niti kako, ali to je onaj klasičan primer „znamo se iz viđenja.“ Znao sam da je starija od mene dobrih 7-8 godina dakle u svojim kasnim tridesetima, zanosna bucka sa izraženim svim onim oblinama od kojih pamet staje.

Nisam se mnogo raspitivao o njoj, posebno jer sam znao da je u braku. Društvene mreže ne koristim tako da ni na taj način nisam mogao da saznam nešto više o njoj, ali kao što rekoh – to mi i nije bio cilj. Ali da me je intrigirala svojom pojavom kada bi se tako iznenada sreli – jeste.

Sigurno je prošlo nekoliko meseci od kada sam je poslednji put primetio onako usput u prolazu, tako da sam praktično i zaboravio na ovu tajanstvenu damu … ali kao što svi znamo – život nas često iznenadi. Tako je i mene iznenadio jedne tople večeri.

Subota veče, smaranje, u tom trenutku solo bez devojke… sve je bilo kao spremno za raniji počinak i još jedan vikend potrošen na ništa. Ali tada je došlo do promene raspoloženja – ortak me je pozvao na neku žurku. E sad, kad kažem žurka, to je malo pretenciozno. Više kao neko okupljanje meni nepoznatih ljudi.

Ekipa starija, apsolutno nepoznata, ali hej – bolje je i to nego spavanje. Obukao sam se potpuno ležerno – tamnija polo majica i teksas bermude uz bele patike i nešto malo gela u kosi. Omiljeni parfem da me osveži i krenuo sam do ortaka pa taksijem na „žurku.“

Ni dan danas mi nije jasno kako je on uopšte saznao za to, ko ga je pozvao… neka rodbinska veza je bila u pitanju, jebem li ga. Bilo kako bilo, u pitanju je bila dvospratna vila sa predivnim ogromnim dvorištem, ali je mase bilo poprilično malo za tako jedan dvorac. Ne više od 50ak ljudi, većinom bračni parovi 35-55 godina.

Atmosfera? Pa, teško je opisati. Svakako nije bila žurka, u to smo se veoma brzo uverili. Ali okej, bilo par zanimljivih parova sa kojima sam ćaskao cirkajući džin sa limetom. Da, pića je bilo u izobilju i to je izvuklo celu situaciju.

Nakon nekih sat vremena odlučio sam potražiti toalet što nikako nije bilo jednostavno. Vila je bila maltene prazna jer je većina ljudi bilo u dvorištu a svega nekoliko parova je bilo u prizemlju. Odlučio sam se popeti na sprat i potražiti jedan od verovatno nekoliko toaleta.

Većina vrata u dugačkom hodniku su bila zaključana. Išao sam redom sve dok nisam naišao ja jedna vrata ispod kojih se mogla primetiti svetlost. Bez kucanja uhvatio sam kvaku i nežno provirio unutra. Bilo je to najveće kupatilo koje sam ikada video i sa osmehom sam krenuo unutra sve dok u ogledalu nisam video nju.

Pročitajte i ...  Transica - Postala sam prljava drolja

Sedela je na šolji u podužoj tamnoj haljini a pamučne tamne gaćice nalazile su joj se oko članaka. Zvuk koji je dopirao dao mi je do znanja da piški. Nije me primetila i to nije čudo sa obzirom da je celo kupatilo bio veličine mog skromnog stana tako da sam se sakrio iza otškrinutih vrata i gledao je.

Piškila je dugo i sa osmehom, očigledno je trpela duže vreme. Kao i uvek, zvuk piškenja me je uzbudio, ali i prizor tajanstvene dame o kojoj sam znao maltene ništa, čak ni ime, je dodatno zapalio atmosferu u donjem delu moga tela. Rulu sam postavio preko međunožja i bez milosti stisnuo uspavan kurac koji je krenuo da se budi.

Ispustio sam nečujan uzdah i zatvorio oči kada sam čuo da je pustila vodu. Odmaknuo sam se od vrata i čekao je da izađe.

Ja: „O… zdravo.“ – pravio sam se iznenađen.

Ona: „Hej… ćao.“ – zarumenela, pogledala je u moje oči.

Ja: „Ovaj.. jel je slobodno?“

Ona:“ Molim? A da da… svakako.“

Ja: „Već neko vreme tražim gde da se olakšam. Ovo ko lavirint neki.“

Ona: „Da. Moja drugarica Gaga, ovo je kuća njenog dečka… mislim, verovatno ga poznaješ čim si tu, ona mi je objasnila gde je toalet pa sam…“

Ja: „Ja sam zapravo preko drugara došao tako da ne poznajem nikoga ovde. Jel bi mi pridržala piće, brzo ću ja.“ – dao sam joj nespremnoj čašu u ruke i ušao u toalet.

Ali kako da pišam? Kurac polu dignut, njen miris je prekrio celo kupatilo, njen pogled kroz te slatke naočare… brže bi svršio da sam drkao nego da pišam. Sabrao sam se koliko je bilo moguće i izašao iz kupatila… međutim, nje nema nigde.

Šetkajući, primetio sam da su jedna od vrata u hodniku otvorena. Instiktivno sam krenuo ka njima i tada sam je ugledao. Dotična soba je imala ogromnu terasu gde sam primetio tajanstvenu ženu. Stajala je i gledala na dvorište, držeći i dalje moje piće u ruci.

Prišao sam joj sa leđa polagano i krenuo rukom do njene šake kojom je držala džin. Mmmm taj njen miris… bila je dosta niža od mene ali sam sagnuo glavu toliko da omirišem parfem na njenom vratu. Nežno sam je dodirivao od pozadi svojim telom. Nastavila je da posmatra ljude ispod sebe sa osmehom na licu.

Ona: „Mogla bih zauvek da ostanem na ovom balkonu i da posmatram zalazak sunca, zvezde, mesec…“ – spustila je čašu pored sebe, vratila se u prvobitni položaj, ali ovaj put se malo nagnula, istrćivši guzu ka meni.

Pročitajte i ...  Šumica pokraj Puta

Ja: „Prelepo je, zaista. Ali znaš, posle nekog vremena bi ti postalo dosadno. Lepše je zalazak sunca gledati sa nekim.“ – hrabro, prišao sam joj bliže od pozadi da me bolje oseti, kao i ja nju.

Ona: „A pa zavisi. Ja volim mir… tišinu… samoću…“ – tada je manje diskretno pomerila kukove, praktično nabivši svoju guzu u mene.

Ponašala se zavodljivo, pokreti su joj bili odmereni da ne bi privukla nepoželjnu pažnju, ali veoma jasni i nedvosmisleni. Prišao sam joj i poljubio je u vrat, polako počevši da joj podižem haljinu do bokova. Nije me prekidala… nije me odbijala. Ograda balkona je bila debela i neprovidna tako da se nije moglo videti ništa ispod njenih grudi. Uzdahnula je kada sam joj pomerio gaćice u stranu i pomilovao joj pičku prstima.

Ona: „Uffff…“

Bila je neopisivo topla. Vrela! Mokra kao da je sat vremena gledala porniće, sokovi su joj curili niz nogu i na moje prste koje sam podigao za sekundu kako bi ih oblizao.

Ona: „I? Jesam li ukusna?“ – prošaputala je ne okrenuvši glavu ka meni.

Ja: „Opasno jebeno ukusna.“

Ona: „Pa hajde… probaj me…“ – razdvojila je noge i dodatno mi se naguzila.

Njena velika guza sa sočnom pičkom su mi se prikazale čim sam kleknuo iza nje. Prstima sam raširio njene nabrekle usmine i zabio jezik u nju skupljajući sokove i osećajući kako joj se vaginalni mišići u trenutku stežu a kolena joj klecaju.

Bio sam toliko gladan njene pičke da sam kružio jezikom svuda i usisavao njene ukusne sokove gutajući ih. Šlic otkopčan, kurac je izleteo, i odmah je obuhvaćen mojom desnom rukom. Nadrkavao sam ga i lizao slušajući prigušene jecaje koji su stidljivo dopirali do mene. Dodatno se naguzila ostavljajući mi još bolji prilaz.

Ona: „Aaahhhhhh…“ – usledilo je kada sam joj nabio prst u pičku a jezikom prešao preko anusa.

Ukusna i stegnuta guza vibrirala je pod mojim jezikom i mojim rukama dok sam joj ubacivao dva, tri, a potom i četiri prsta u njenu toplu pičkicu. Bila je spremna i željna, bila je otvorena, zjapila je moleći me da je uzmem. jebanje na balkonu

Podigao sam se na noge i počeo da joj ližem vrat musav od njene pičke dok sam nameštao kurac na njen vreo ulaz. Ni jednoga me trenutka nije zaustavljala niti se protivila. Znalo smo se na „ćao, ćao“ a upravo mi se davala cela na balkonu iznad gomile njenih poznanika i prijatelja.

Ona: „Daj mi ga… želim ga… jebi me!“ – prošaputala je pre nego sam počeo da ulazim u njene dubine.

Pročitajte i ...  Lepotica u sauni

Kurac mi je bio odavno u punoj erekciji, nabrekao od uzbuđenja i od želje za njom. Nisam ni skidao bermude, nije bilo vremena, već sam samo kroz šlic virio i ubrzo se nabio u nju u jednom žestokom potezu. Gledala je u ljude, sisala svoje prste i primala me sa uživanjem trudeći se da ne vrisne iako sam mogao da osetim koliko je to želela.

Držao sam je za bokove, njene gaćice su bile samo malo sklonjene u stranu, i guzio sam je ujednačenim oštrim pokretima, povremeno je udarajući po zadnjici koja je vibrirala sve vreme ovog bludnog čina. Znoj je kapala sa mog čela ne samo od vlage i topline te zvezdane noći, nego i zbog silnog truda da ne svršim u prvom minutu.

Kontrolisala je svoju vaginu, stezala je i muzla me kao da tucam nevinu devojku, toliko je bila tesna. Uzvratila je pokrete i uskladila ih sa mojima, prstima je gnjavila svoj klit, sise su joj se tresle kroz haljinu i činilo mi se da je boli uvo da li će je neko primetiti ili ne.

Ona: “Aaaaahhhhhh….“ – svršila je polu glasno i ukrutila se u mojim rukama. – „Samo… Nemoj… u mene…“

pušenje na terasiShvativši poruku, izvukao sam se i krenuo da drkam želeći da svršim, kada se okrenula, spustila na kolena ispred mene i bez pitanja strpala ceo kurac u svoja gladna usta. Ščepao sam je za kosu i dozvolio joj da me izmuze kao drolja raskrečena preda mnom.

Ja: „Uhhhhh… blizu….“ – dao sam joj do znanja i očekivao sam da će ga ispustiti.

Ali na moje iznenađenje, čvrsto je zatvorila usta oko njega i počela jezikom da se vrpolji oko glavića što me je prenelo preko ivice. Mlaz jedan, drugi, peti… ali ni kap nije završila na njenoj haljini… sve je završilo u njenom grlu… njenom stomaku.
***
Posle toga smo nastavili da se srećemo u gradu, ali samo u prolazu, samo sa „Ćao, Zdravo.„ Ta terasa je bila samo jedan od onih trenutaka koji vam se dese, eto tako, iz čista mira, i više se ne ponove.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.




BDSM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!