Verica je ubrzo ispunila svoje obećanje da će mi namjestiti svoju cimericu Oliveru, ali je ispalo da smo te noći, i mnogo puta kasnije, svo troje ispunili svoje najskrovitije maštarije. Malo alkohola i poneki joint otkačili su sve kočnice u našim glavama i mi smo krenuli u potpuni razvrat grupnog sexa. Već prve noći Olja, Verica i ja igrajući igru «poza po mojoj želji» isprobali smo sve što troje ljudi mogu uraditi jedno drugom. I trećem. A nakon nekoliko dana Verica je podsjetila da smo pozvani na «specijalnu žurku koja puno obećava». I zaista, bilo je tako.

«Znate zašto je žurka «specijalna»…? pitala nas je Veky već uzbuđenim glasom. «Naime, klapa koja se tamo okuplja njeguje kult analnog sexa. Ne brini Oljice, bit će tu nešto i među noge, ko želi…, ali guza je tamo kult. I u taj krug i ne ide baš svako. Ne može… ali ubijedila sam jednu frendicu da smo svo troje «kvalificirani» za žestoko guženje. I jesmo, ne !? No, prvo ćemo se nas troje uigrati, ha. Eto, još večeras. Oljice draga. Dakle, kita za tebe je osigurana… a ti… ti ćeš biti kralj. Ako na kraju ne padneš mrtav».
Olivera se smješkala, a mene je pomalo hvatala trema. Iako sam oduvijek želio biti u krevetu s dvije napaljene jebačice, počeo sam razmišljati kako da ih obje «napadnem» istovremeno i da ni jednoj ne bude malo. I tako smo krenuli u ekstremni razvrat i ne sluteći da ubrzo slijede događaji koji će bolno okončati našu sve perverzniju orgiju i priču o Veričinoj razvratnoj nevinosti.

«Ti nam donesi vino, par kaseta s pornićima i kakve muzike. A nas dvije ćemo napraviti neku klopu», cvrkutala je Olivera, «i pripremiti se». Verica je već imala plan. Dala nam je zadatak oboma da smislimo po nekoliko poza koje bi voljeli probati utroje pa ćemo ispunjavati želje svakome redom… Jednostavno. Odmah sam osjetio da mi se kurac diže, čim sam pomislio na dvije razuzdane drolje na pladnju. Nekoliko ideja «skinuo» sam sa omota pornića u velikoj videoteci u centru grada i uzeo četiri filma što su mi se učinili najžešćim. Pa pet-šest boca dobrog vina… prezervative, kilogram krastavaca, bočicu ulja za sunčanje… i to bi bilo to. Izašao sam iz supermarketa i požurio svojim dvjema curama. Curama? Ne znam kako bih naš odnos nazvao, ali poslije Verice i Olje nikad mi se takav odnos više nije ponovio.

«Naprijed !» odgovorile su uglas, kad sam pokucao na vrata njihove sobe u studentskom domu. Ušao sam noseći kupljene stvari u prostoriju gdje je dobro mirisala klopa. Sa malog štednjaka su upravo skidale posudu u kojoj je bila «la pasta con quatro formagi». Obje su me zagrlile i počele žvaliti u usta, uho, nos, po vratu… i tepati prostački: «Mmmm… stigao si, jebač naš, pizdolizač… rob… naš mali braco stigao je da kara svoje sestrice, ha… da nas jebeš u šupak… u nos.. u mozak…»
«Dobro koke, sve po redu, prvo uzmite ove kese iz mojih ruku. Pa me nahranite. Niko više ništa neće da radi gladan. Dakle, prvo gorivo… Ljubim vas… u sve u šta hoćete… samo polako.» prekinuo sam njihove provokacije. Verica i Olivera bile su obučene u široke trenerke i sa kosom pokupljenom u punđe. Ništa sexi što me malo iznenadilo. «Hajde cure.. t.j. sestrice moje… stavite da se klopa. A ja ću se prvo malo istuširati. A onda ću, što bi rekao Bata Živojinović, da vas karam…»
«Mene ćeš samo da guziš… da ne bude zabune!» napomenu me Verica.
«Ah, da. Ti si nevina… naša djevica. Ok, ljubavi…», odgovorih.

Skinuo sam se u kupatilu i ušavši u tuš kabinu primjetih nešto neobično. Ručkica tuša ležala je odvrnuta na podu, a na crijevo je bio nataknut mali glatki falusoidni nastavak debljine prsta i dug desetak centimetara sa samo jednom rupicom na vrhu. Bio sam na trenutak zbunjen, a onda shvatih da je to «instrument» za klistiranje. Cure su se prije mene tuširale i jedna drugoj zabijale cjevčicu u guzu i ispirale debelo crijevo. Dakle, očekuju žestok analni sex pa su klistiranjem isprale sve što je moglo «stati na put» analnom zadovoljstvu. A kad sam završio s tuširanjem u sobi me čekalo novo iznenađenje mojih super-cura.
Olivera i Verica su odbacivši trenerke, stajale pored postavljenog stola u najblistavijem sexi izdanju, poput skupih kurvi iz amsterdamskih izloga. Olivera u crnom badyju sa tanga-trakicom između guzova i na lakiranim crnim cipelicama sa ogromnim potpeticama. Verica na istim takvim štiklama, ali crvenim te sa crvenim samodržećim čarapama, crvenim gacicama i istim takvim halterima, a lijepe dojke prekrivao je sasvim prozirni grudnjak u istom tonu. Zastao sam opčinjen na trenutak i možda izgledao smiješno u uskim boksericama.
«Ooooo… pa pičke su spremne koliko vidim. Hm … i ja sam tu. Pa da počnemo.!»

«A ne, prvo ćemo sjesti za stol i razmotriti plan», reče Verica i izvadi nam svima u tanjure po hrpu paste. «Hajde, dok jedemo nema diranja, ali da vam čujem želje.»
«Hajde za početak da se uhvatimo u kolo», započe Olivera. «Ližemo jedno drugom, trećem… ja ližem Verici, Ti Veky pušiš braci, a on liže meni… pa se onda okrenemo kontra», objašnjavala je Olja preko zalogaja.
«A ja bih onda da opalim Oliveru. To bi nam bilo – prvi put. I obećale ste mi to. Verice ljubavi, cijenim tvoje vještine, sokove i dubine, ali pica je na pladnju… ne ženirajmo se», uletih sa svojom željom koja se ustostručila kako sam ugledao jebozovno ubučenu Olju. Verica nije izgledala ništa manje sexi, čak i nešto otkačenije i luđe, ali Olja je bila savršena.
«Naravno braco. Zapravo te ja to častim Oliverom. Ok, dok se prasnete ja ću malo drkati, pa će mi Olja polizati «kolačić», moj slatki otvor, a onda ćete me oboje «nokautirati» orgazmom… polako, objasniću vam moju želju» već se naslađivala Verica.
Nazdravili smo dobrim crnim vinom, nabrzinu pojeli pastu, pa zalili sa još po dvije čaše. A onda kao po komandi skočili u postelju, dva velika sastavljena kreveta koji su postali pravi sex-poligon.

* * *

Verica je bila najnapaljenija. Odmah je svukla gaćice i široko raširila noge raspetljavajući prstima koloplet gustih tamnih dlačica u međunožju. Već je pomalo drkala klitoris i širila usmine kako bi mi olakšala da jezikom pronađem usijana mjesta.
«Hajde braco, poliži me odmah, skroz… a ti ljubavi dođi ja ću ti opaliti veličanstveni liz. Meni ćeš prvo dati svoje slatke sokove… Dođi Oljice moja lijepa, namjesti mi se…» dahtala je Veky. U jednom trzaju otkopčala je kopče Oliverinog badyja i uhvativši je za bokove privukla njeno međunožje na svoje lice. Za nekoliko trenutaka svo troje smo ležali u krugu i na boku. Ja sam punom snagom lizao Veričinu picu koja se širila i otvarala za jezik koji sam joj gurao sve dublje. Osjetih da me uhvati za kosu i zabi moje lice u pičku i zatim glasno i grleno uzdahnu. Krajičkom oka vidio sam da se trudi oko Olivere. Radila joj je široke pokrete jezikom i otvorenim ustima od klitorisa do čmara i već joj se zabijala u šupak.

Olja je tiho mumlala, a onda osjetih da kroz šlic bokserica vadi moj nabrekli kurac. Bez okolišanja ga je uvukla u usta skoro pola, pa izvadila i onda ponovila isto, ali još dublje… I tako nekoliko puta uvlačeći ga u usta sve više… na kraju sasvim do jaja. Čuo sam njeno usiljeno i ubrzano disanje na nos i osjetio njen napor da suspregne refleks povraćanja od «stranog tijela» duboko u grlu. Već je to uspijevala, vidjelo se puno puta dotad i uskoro je bez problema uvlačila kurac žestoko i potpuno u usta. Jebao sam je u usta žešće nego i jednu ženu prije toga. Zabih se još dublje u Vericu jezikom uživajući u dobrom okusu njenih sokova koji su sad potocima pokuljali meni u lice.
Nekom ko bi gledao sa strane prizor je morao biti vrlo razvratan. Verica je snažno širila noge kako bih joj mogao što lakše zavući jezik u pizdu i šupak i očajnički me vukla za kosu nabijajući moj jezik u svoj čmar. «Dublje, ljubavi… gurni mi ga dublje u šupak… ah…» Ali jezik je bio toliki koliki jeste, dublje ne može, a već mi je cijeli bio u njenoj zadnjici. A Veričin u Oljinom šupku. Bio je to veličanstven prizor. Njen relativno veliki ravno ispruženi jezik snažno je zabijala u Oliverin šupak, pa u picu, pa opet u čmar. Olja je savila noge u kukovima koliko je mogla isturivši dupe prema Veričinom licu, a ona ju je čvrsto držala za bokove i navlačila na jezik.

«Tako seko moja… tako.. aaah… divno me jebeš jezikom… oooh». I Olja je bila sve razuzdanija, gutala je moj kurac do jaja, pa ga vadila iz usta, drkala, ubrzavala je pa usporavala drkanje ne dozvoljavajući mi da svršim. «Mmmm… sviđa li ti se ovo braco, ha… ne nemoj mi svršiti… sad me moraš jebati… A sad će seka probati tvoja jaja» promrmlja Olja i ne prestajući s laganim drkanjem prvo obliza testise, a zatim ih jedan po jedan uvuče u usta. Nekako na vakuum, kao mađioničar ping-pong loptice u cirkusu. Uzbuđenje je raslo i ja i cure smo stenjali, uzdisali sve glasnije uživajući u lizanju i gušeći se raskvašenim spolovilima. Ali niti jedno nije moglo svršiti na taj način. Nadraživanje partnera odvlačilo je pažnju od onoga što bi nam radio onaj treći pa smo zamijenili mjesta.

Verica se poput divlje zvijeri natakla na Oliverino lice «Gurni mi ga mila u šupak, hajde… jače, jače…» tražeći Oljin jezik u sebi i istog trenutka proguta moj kurac i poče ga ritmično uvlačiti i izvlačiti. A ja sam tad prvi put osjetio okus Oliverininog pičkinog soka. Bio je gotovo bez ikakvog mirisa i malo slankast. Veričin je bio sočniji i uzbudljivije je mirisao. Zaronih joj jezikom u vaginu i ona glasno jeknu: «Ooooh… kurca, želim kurac u sebi… jebi me braco, molim te…» a zatim njen vapaj zaguši Verica, nataknvši joj se na lice. Ni ja više nisam to želio odgađati. Izvukoh kurac iz Veričinih usta. «Ljubavi, Olju pusti sad malo meni. Zapravo «napašćemo» je oboje. A poslije toga tebe…»

Razdvojili smo se, a Olja je legla na leđa, zavukla jastuk ispod zadnjice i široko raširila noge i zabacila ih natrag. «Hajde dragi naš braco, zabij mi ga konačno, da i to osjetim… taj slavni kurac koji Verica tako hvali… samo polako. Ali pucaj posred pičke !» pozivala me Olja i kao da je isticala svoju superiornost time što mi daje picu. Bez oklijevanja sam se bacio njoj među noge i prislonio glavić na vrele usmine. Bila je zaista vrela. Polako sam ga uvlačio želeći da osjetim svaki milimetar njene čvrste, tijesne vagine. I kad je ušao do kraja, samo je uzdahnula: «Aaahhh… toooo. Taaako… vozaj mi ga polako…. lagano, aaaahh… do jaja, tako…. Lijepi moj kurac, kako volim kurac, jebi me, jebi, jebi… taaaaako… Daj mi tvoje meso među noge, aaahh… « stenjala je Olivera, a ja sam zabijao sve jače i jače, osjećajući da se već razdražena i napaljena približavala vrhuncu. A onda sam se čuo Vericu kako govori:

«Nemojte tako svršiti, okreni je zguza, braco, pojebi je sad malo zguza… dolazim i ja.» Verica je ležala iza nas i silovito drkala jednom rukom, a u drugoj je držala vibrator koji je lagano oblizivala. Vibrator je imao kaišiće kojima se mogao pričvrstiti na tijelo te se sjetih da je to «instrument» kojim je Verica tucala Oliveru do iznemoglosti. Okrenuo sam Oliveru zguza, postavio je četvoronoške, a ona je instinktivno izbacila dupe vrlo visoko i rukom me dohvatila za kurac vukući ga u sebe. Prislonila je glavić na otvor i ja sam snažno ponovo prodro u njenu utrobu. «Aaaauuuh… to… tako me jebi, brate… jebi me k’o kuju… tako… jebi me u pičku…» Nastavio sam zabijati, a za par sekundi osjetih Veričin jezik na jajima. Zavukla se ispod mene i otvorivšio širom usta jednostavno «udahnula» moje testise, a onda ih počela lizati… pa prešla na penis koji je slipav izlazio iz Oljine pizde. I onda se definitivno prebacila na Oljin klitoris.

Prelijepa Olivera već je počela urlikati od zadovoljstva i bulazniti nešto nepovezano. Podigao sam se i u polučučnju najahao na njeno dupe i zabijao joj kurac najdublje što sam mogao. Prihvatih se i za sise. Velike, čvrste, mesnate i pune dojke rasne ženske koje su se njihale po ritmu mojih udara. Osjetio sam da joj se orgazam približava pa sam pojačao udare, a Verica je snažnije pritisnula jezikom odozdo. Osjetio sam da su obje sve napaljenije, posebno olja koja se već gubila u zanosu. «Ooooooohhh… kako me divno jebete… tako Veky… liži,liži… zabijate se u mene, izjebite me k’o kuju, razvalite me, ah,ah,ah… oooooooooooooooooooohhh !!! svršila je u gromoglasnom životinjskom urliku, a zatim bez trunke snage, pružila se po krevetu. Ostao sam na njoj još par trenutaka mičući lagano odrvenjeli pulsirajući kurac u njoj puštajući je da se malo ispuše. I onda začuh Vericu.
«Ljubavi moje, ne zaboravite na mene… sad sam ja na redu,» opomenu nas Veky i okrenuvši se vidio sam je već namještenu četvoronoške kako prstima razmazuje mirišljavo ulje između guzova. Pa dolijeva još zavlačeći prste u šupak. Prizor me napalio pa izvadih kurac iz Olje i okrenuh se Verici.

«Spremna si sestro, hajde odmah da ga stavimo, izluđujete me vas dvije…» i odmah je dohvatih za guzove. Verica spremno raširi guzu i opusti čmarne mišiće kako bih lakše ušao i, zaista, bez ikakvog otpora za samo par sekundi smjestio sam kurac do jaja u Vecino debelo crijevo. Nije pustila skoro ni glasa i samo je napravila nekoliko pokreta bokovima da napravi najugodniji ugao prodiranja. Tako sam ga polako nekoliko puta vadio dok nije krenulo sasvim lagano. Dohvatio sam bočicu sa uljem izalio još malo ulja oko kurca zabodenog u šupak, pa ga izvadio dopuštajući da mirisna tečnost malo uđe unutra, a onda ga počeo sve jače zabijati ubrzavajući ritam.
«Tako, oh, tako… mili moj… guzi, jebi, razvali svoju Vericu, tako,to… to… to !» Zabijao sam sve jače, a onda osjetih Olju iza leđa. Privila se uz mene i u času uhvatila ritam mog zabijanja u Vericu. Osjetih njen jezik u uhu i tiho mi šapnu: «Dragi, imaš me kad god poželiš. I kako god poželiš… A sad ćemo dokrajčiti ovu kurvetinu Vericu.» pa se obrati cimerici: «Hajde ljubavi namjesti se kako najviše voliš, hajde natakni se našem braci odozgo…»

Izvadio sam ga i legao na leđa, a Verica je stala iznad mene okrenuvši mi se leđima i jednostavno čučnula na kurac i nabila se sasvim do jaja, ponovo pronašla najudobniji ugao i nastavila se žestoko nabijati. Prihvatio sam je za leđa i počeo i ja mješati, a onda je nastupila Olivera. Kleknuvši na pod zavukla je lice među naše raskrečene noge i krenula sa žestokim lizanjem – od mojih jaja, preku kurca koji je izlazio iz Vecinog šupka pa do njene pičke u koju je zaranjala jako isplaženim jezikom. «Oljice, dokrajči Vericu, hajde poliži joj klit… da čujemo kako ona svršava…»
Tako je i bilo, Verica se sve divljije nabijala šupkom na kurac, a Olja joj je nosem pritisnula klit, a jezik zabila u pičku. I Verica nije dugo izdržala. Ispustila je animalni krik, zadrhtala, a zatim se sasvim opustila i pala preko mene. Još uvijek se tresla od snažnog orgazma, kad je Olivera legla preko nje i zažvalila je do krajnika.
«A ja sestrice moje… mogu li malo i ja svršiti? Ili ću ja drugi put? Hajde, ustajte, da malo braco pošprica po vama…!»

«A kako bi naš braco želio da svrši?» pitale su širokogrudo, a ja nisam mogao da odlučim šta bih prije radio s dvije razuzdane cure pa sam krenuo redom da probam sve što bi mi palo na pamet.
Davao sam im objema da mi puše kurac, pa, vezanih očiju pogađao koja drži kurac u ustima. Onda sam ih postavio jednu na drugu i istovremeno zaronio među četiri raširene noge i lizao dvije raširene, vlažne dlakave brazde. Na koncu više nisam mogao izdržati. Postavio sam ih u pozu «69». Želio sam Olju jebati u šupak, ali da ni Verica nije zakinuta. Dao sam Olji vibrator, a njen šupak sam počeo mazati uljem. Njih dvije su se već lizale i tiho stenjale. Pustio sam da Olja lagano zavuče vibrator u Veričin čmar, a onda sam joj prislonio glavić na njen šupak i lagano gurnuo. Ušao je teško i nisam mogao dalje pa sam je pljesnuo par puta po guzi.

«Opusti se ljubavi, to je samo kurac u tebi… hajde ljubavi… hajde seko, pusti bracu unutra, opusti se…» I zaista osjetih da se opustila te počeh lagano ubadati njenu lijepu mišićavu guzu. I crijevo je bilo tješnje i čvršće nego kod razrađene Verice koja je već ogrezla u analnom sexu. Sve me to izludilo i ja ubrzo urlajući izlih sjeme u Oliverino dupe. I već za par trenutaka svo troje smo upleteni udovima ležali na spojenim krevetima i opuštajući se počeli motati jedan dobar, debeli joint. Prvi čin je bio gotov, a pred nama je bila cijela noć. Svo troje smo razmišljali što činiti dalje.
«Pusti nam ljubavi neki pornić,» predloži Verica.

«To bi bilo interesantno. Baš da vidimo kako to rade i drugi ljudi i ima li nešto da mi ne možemo a oni profesionalci na filmu mogu,» spremno dočeka Olivera te mi nije preostalo ništa drugo nego da stavim nekakav italijanski «Taboo» pu grupnog sexa. Priča je bila jednostavna, kakva već i jeste u pornićima ako je uopće ima, i govorila je o incestu. Nekakva velika bogataška porodica izolirana u dvorcu nemajući ikakvog posla i većih problema jebe se među sobom. Sve je bilo OK dok se špricalo po rođakama i bratičnama, ali je temperaturu porasla kad je brat nataknuo sestru, pa mamu, pa zajedno sa drugim bratom i mamu i sestru, nakon čega je tata bio ljubomoran pa ih sve pojebao uključujući i svoju tetku…
«Eto, vidite da se to ljudima događa, reče Verica. A vi se iščuđavate mom sexu sa mamom i sekom. Da imam brata, šta bi tu kome falilo da nas baš on tuca? Svi dobijemo ono što nam je potrebno, relaksiramo se… a kakva je tu šteta ???» Olivera i ja smo ćutali, ali nas je i film i Veričina priča palila. No, ona je naše ćutanje shvatila kao prijekor pa se prvo meni unese u lice. «Šta je, ti ne bi zguzio zgodnu sestričnu ili sestru, ha. Ne bi jebao Oliveru da ti je sestra? A maloprije si urlikao ovdje «hajde seko da ti ga braco zabije» i gurao ga Olji u šupak! Ne serite oboje! A ti mala, koliko je ono godina tvom bratu?» okrenu se Oliveri.

«Petnaest, ali…» pokušala je nešto objasniti Olja, ali je Veky prekide: «Nema tu ali… Mali ti je već virio kroz ključaonicu ili kad dovodiš kući frajera da se karate. I već drka na tebe i mašta kako te guzi. U to budi sigurna. Zato ga nagradi npr. Za 16. rođendan, zavedi ga, napali, povali i skini mu «junf», bila je kategorična. Olivera je ćutala, gutala knedle i oblizivala usne vjerovatno se slažući u sebi sa Vericom.
«Čuj, Verice. Prilično si direktna, ali si u pravu», rekoh. Da ste mi vi sestre, vjerovatno bih primjećivao da ste zgodne i gledao kako da vam ga uvalim u igri doktora, zaloga… bilo kako. A sad se možemo nastaviti igrati vesele, razuzdane porodice.»

Pornići su tekli jedan za drugim. Pomalo smo gledali, pa ponavljali scene za njima. Nakon svakog orgazma njih dvije su mi brzo dizale kurac iz sna i ja sam nastavljao guslati u nemogućim kombinacijama za koje niko više nije ni pomišljao reći «ne», osim… znate već šta Verica nije dala.
Olivera je tri puta željela da ponavlja «sendvič». Verica i ja bismo je strasni izdrpali i napalili prstima po šupku i klitorisu i onda bi Verica legla kao «donja», a Olja bi se natakla vaginom na vibrator koji je Verica pričvrstila kaišićima baš na svoj brežuljak. Olja je malo miješala, žvalila Vericu, a onda sam joj ja ulazio u šupak. Sinhronizirao sam sa Vericom ubadanje, ja izvučem, ona ga uvuče u Olju i obratno, što je našu «sestricu izluđivalo. Derala se i zahtijevala: «Zabijte mi ga oboje… sad,sad… zabijte mi ga istovremeno… ooooohhh kako me dobro razvaljujete…. oooh volim vas, volim vas… ne vadite kurce iz mene. Tako braco, tako… jebi me k’o životinju… aaaah» i onda bi svršavcala nadglasavajući nas oboje i «dijalog» iz pornića. Onda bismo se Verica i ja zamijenili za mjesta pa ju je ona tucala u šupak «gumenjakom».

Poslije pak, Verica je također htjela u «sendvič», ali tako što bi meni pušila kurac, a Olivera ju je guzila. Objema se u neko doba iz šupaka počeli cijediti ulje koje smo sipali. Kurac je prodirao bez ikakvog otpora, kao u pičku tako da ponekad nisam znao u kojoj sam rupici. A onda sam počeo mijenjati kad kod je olja bila ispod mene. Nekoliko uboda u pičku, pa nekoliko u šupak, a zatim nekoliko puta u Veričina usta koja je otvorenih usta klečala pored Oljinog dupeta i tražila: «Svrši mi u usta, hajde…. izdrkaj mi ga u grlo…!»
I joint je počeo djelovati pa smo radili sve otkačenije stvari. Jebavali se pored prozora sa upaljenim svjetlom što su studenti iz soba u drugom paviljonu mogli vidjeti. Ja sam probao da jednu nataknem na kurac, a drugu na jezik, pa ih mijenjao, a na koncu sam i ja privezao gumeni kurac i pokušao da ih namjestim tako da ih obje jedem istovremenu u dupe. To je bilo zanimljivo, ali malo nepraktično pa sam gumenjak ubrzo ustupio Oliveri za konačni finale te noći.

Već pomalo umornu i omamljenu Vericu namjestili smo zguza te joj je Olivera bez puno najave uvalila vibrator u čmar. Verica je malo promiješala guzovima i namjestila se, a Olja je tada počela žestoko da joj ga nabija, a onda na trenutak zastala. U tom trenutku utjerao sam kurac Oliveri do jaja i pokušao joj objasniti šta da radi: «Ljubavi, Verica i ja ćemo mirovati, a ti se polako kreći naprijed-nazad. Kad ideš naprijed, zabijaš ga Verici. Kad ga njoj izvlačiš ti se nabijaš na moj kurac… Shvataš? E, hajde sad polako…»
Olivera je naravno shvatala i ubrzo smo uhvatili savršen ritam približavajući se zajedno orgazmu. «Tako sestrice moje… tako….. Oh kako volim da vas jebem. Jebete se kao drolje… divno se jebete… oooh, aaaah….. uuuuuhhh !!!» Bio je to grandiozan istovremeni orgazam svo troje nakon kojeg smo ostali tako na hrpi nekoliko minuta povezani spolovilima. Zatim se prva iz «gužve» izvukla Olja i počela nešto petljati oko mojih jaja ližući ih sve šire pa onda i po mom šupku nakvašenom njihovim sokovima i znojem. Par trenutaka nisam shvatao šta hoće, ali kad mi je među guzove prislonila gumeni kurac sve mi je bilo jasno. Namjestila ga je na moj čmar i baš se spremala da ga gurne, kako je to činila Verici, kad sam se uspio trgnuti i odmaknuti. «Šta ti je ludačo, pa nisam ja peder! Ja ga samo volim staviti u vaš šupak, isključivo u ženski šupak… shvataš!?» istresao sam se na Olju šokiran njenom idejom.

«Hajde ljubavi, probaj i ti… pa to je super… zar ne vidiš kako nas dvije uživamo u guženju.. hajde samo ću ti ga malo staviti da upoznaš taj osjećaj,» navaljivala je Olja. Ali ja sam ustao i krenuo u kupatilo kako bi se jednim dobrim tušem osvijestio i osvježio. Ubrzo su se u tuš kabinu ugurale i njih dvije.
«Dakle, naš braco je isključivo «tobdžija». A guzu drži uz zid,» zezale su me smijući se mom instiktivnom povlačenju prema zidu.
«Da, mile moje. Ali zato ste vi tu da ga primate. Od sad, nadalje i ubuduće. Jasno !?»
«OK ljubavi. A ti sad nas lijepo obje zapišaj pa da idemo spavati», okonča Verica raspravu te obje kleknuše da ih mogu zaliti mokraćom. Ujutro smo osvanuli isprepletenih ruku i nogu u neraskidivom zagrljaju.

«Sinoć je bilo super, zar ne?! reče Olivera. «Naravno, ovo treba ponoviti. To jest ponavljati. U sexu je tajna zdravog života, ja vam kažem,» dočeka Verica. «Sve se slažem. Samo me pustite da malo predahnem. A gdje smo ono stali…?» rekoh.
«Verice ti si u pravu. Treba se samo karati. Prvom prilikom ću povaliti onog malog brata da i on umoči kitu pa, kad mu se svidi, imam zagarantiran «metak» kad god mi se prohtije. Možda već idući vikend putujem kući da vidim hoće li to ići,» objašnjavala je Olja svoju prosvijetljenost.
«Hm, možda sljedeći vikend idemo na onaj specijalni party, vidjet ćemo,» reče Verica, a ja sam slutio da nas već čeka novi nivo sexualnih orgija.
Verica je zaista već naveče potvrdila da nas je njena «analna klapa» pozvala na «party» narednog vikenda, ali i da je imala dramatičan razgovor sa ukućanima. Prvo sa sestrom. Njen dečko, inače već stalni gost u njenoj kući, prigovarao je što Verica rijetko dolazi u svoju selendru, …da on ne želi više drkati, da njemu treba ženska pa «ako ona neće doći, neka je zamijeni sestra» pa je tražio da mu mala popuši itd. Onda je nazvala mamu, kao i uvijek kad se nalazila pred nerješivim sexualnim problemima («mama sve zna kako šta treba!»), pa dečka i objasnila mu da se, dok ona ne dođe, za sve obrati njenoj mami, a da malu ostavi na miru. «Šta tvoja mama ima s tim», čudio se njen Mirko, na šta mu je odgovorila da će «sigurno biti zadovoljan».

A nas troje je već sljedećeg vikenda čekala ektremna analna orgija. Šta to sve znači – shvatite to i zamislite kako god hoćete, ali se sigurno nećete dosjetiti svega što bi se moglo događati na takovom partyju.

Erotika

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

Saznajte uz seksadresar kako Probuditi njen Seksualni žar

Želite da znate kako da je uzbudite, da podivlja i poželi vas seksualno – seksadresar…

10 sati ranije

Tea

Tea, 1987. u vezi. Odluci se – ili zelis ili se plasis! Nema izmedju :P…

1 dan ranije

Snajka balerina

Za mene je svaka balerina posebna vrsta božanstva. Mogao sam da ih gledam satima kako…

1 dan ranije

Jebes ljubav, trazim veliki kurac

Obasipaju me nekim nebitnim nepotrebnim ponudama a ja samo zelim da legnem i da primim…

2 dana ranije

Zaklina

Zaklina, 40god, udata. Volim cosplay kostime i igre uloga. Volim da mastam i da uzivam…

3 dana ranije

Pogrešna Guza na Pravom Mestu

Jebote kakva žurka! Kada sam se oženio, nisam imao pojma za koga se zapravo ženim.…

3 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.