Kategorije: Teen priče

Valerija Bebisiterka

Bio je uzbuđen pred izlazak to veče, čekajući da dođe Valerija Bebisiterka. Njegova leva ruka držala je uplakanog trogodišnjeg sina, a njegova šestogodišnja kći se praktično penjala uz njegovu nogu.

„Bože, treba mi ovaj izlazak…“ pomislio je, radujući se izlasku sa drugarima koji je planirao.

U 20h ćuo je zvono na vratima. „Dolazim!“ Jovan je povikao i krenuo niz stepenice. Završio je vezivanje cipela i potrčao da otvori vrata, pozivajući novu bebisiterku da uđe.

„Valerija, jel tako?” upitao ju je dok je nastavljao da upasuje svoju svetloplavu košulju.

„Da, a vi mora da ste gospodin Perović?“

„Zovi me Jovan“, rekao joj je sa osmehom i poveo je da joj pokaže stan. „Trebalo bi da sam kući oko ponoći; nadam se da je to u redu?“

Osmehujući se prelepim osmehom, Valerija mu je rekla da ona nema nikakve planove i da je sve u redu. Jovan nije mogao a da ne primeti da je prelepa. Ipak, brzo je misli okrenuo ka ortacima i njegovom noćnom izlasku. Na kraju krajeva, prošlo je dosta vremena otkako je bio sa ženom. Odlučio je da večeras pokuša da upozna nekoga njegovih godina. Pozdravio je dadilju i krenuo.

Bilo je interesantno i opuštajuće kako se i nadao. Pili su, razgovarali o svemu, a on je pred kraj noći čak i flertovao sa jednom lepom ženom za šankom. Nakon što joj je dao duhovit komentar, on je spustio pogled na sat, i dalje se smešeći. Njegov osmeh je međutim odmah izbledeo kada je shvatio da je ponoć već prošla.

„O, sranje! pomislio je. „Žao mi je. Divna si, ali moram da idem kući. Mogu li možda dobiti tvoj broj?“ Uzeo je njen broj i pozdravio se sa momcima.

Nekih 30 minuta iza ponoći parkirao je ispred stana, psujući sebe što nije pazio na vreme. Ušao je u stan i šetajući hodnikom čuo je tihu muziku koja je dopirala iz dnevne sobe. Valerija je sedela na kauču prekrštenih nogu. Njena duga, smeđa kosa spuštala joj se niz obraze dok se naginjala nad sveskom, držeći narandžasti marker između prstiju. Izgledala je jebeno slatko kada se ugrizla za usnu, pomislio je, posmatrajući je neko vreme.

Valerija Bebisiterka bila je Prelepa.

Valerija je podigla pogled na zvuk njegovih koraka i odmah ustala. Njene grudi su tiho poskočile od pokreta. „Oh, izvinite gospodine Perović! Nisam vas čula.“ požurila je da isključi muziku.

„Ne, ne smeta, ostavi neka svira“, rekao je. „Ovo je baš dobra pesma.“

Posle kratkog ćutanja, Jovan je počeo da se izvinjava što kasni. „Vreme mi je proletelo, ne zameri.“ Tada je podigao pogled na sat, približavalo se 1 ujutro. Rekao je Valeriji da ako ne želi da se vozi kući ovako kasno, slobodno može da prenoći.

„Moj mozak je zapravo spržen od učenja za ispit. Bilo bi sjajno da prespavam ako nemate ništa protiv.“

„Nikako. Ja ću spavati na kauču, a ti uzmi moj krevet.“

Pre nego što su krenuli na sprat, Jovan je otišao da uzme pivo iz frižidera. Valerija se nagnula preko kuhinjskog pulta pa se njen dekolte lagano povećao i pokazao nežnu oblinu njenih velikih grudi. Bile su savršeno smeštene u njen čipkasti crni grudnjak. On se okrenuo prema njoj sa pivom u ruci i zapravo zastao na trenutak kada ih je ugledao.

„Hej, da li mislite da bih možda mogla i ja da popijem jedno piće? Neću voziti, a trebalo bi mi nešto da me malo opusti.“ Sa tim slatkim molećivim pogledom izgledala je tako seksi.

„Khm.. da naravno. Punoletna si, imaš pravo. Šta voliš? Pivo, vino, hm… viski, tekila…“ nasmejao se shvatajući koliko je nespreman da ugosti bilo koga, a kamoli ženu.

„Vino bi bilo odlično, hvala.“

Natočio joj je punu čašu, a ona je velikodušno otpila gutljaj. Spustivši čašu, Valerija je prokomentarisao njegov dom. Uhvaćen u razgovoru i još uvek prilično pripit, on se prebrzo okrenuo i srušio njenu čašu. Slatka tečnost se upijala u njen džemper, a tkanina se još čvršće lepila za njene okrugle sise i ravan stomak. „Sranje, izvini jrbiga..“ brzo se izvinio ali je i uživao u prizoru.

Na kraju su požurili da zajedno očiste mrlju, i uhvatili su jedno drugom pogled dok su čistili nered. Učinilo mu se da je video kako se Valerija sugestivno osmehnula, ali možda je to opet bio samo alkohol. Čaša joj je ponovo napunjena i kratko su razgovarali, pre nego što se Jovan setio da joj ponudi čistu košulju. Krenuli su gore i to je bio prvi put da je mogla da oseti njegove oči na sebi. Uživao je u pogledu na njenu guzu, a ona je zamahnula kukovima malo više nego normalno. Svidela joj se pažnja.

„Izvoli. Siguran sam da je malo velika, ali je najmanja je koju imam“, rekao je pružajući joj običnu belu košulju.

Valerija se presvukla u kupatilu, a kada je izašla, osetio je da mu vilica lagano visi. Košulja ipak nije bila toliko dugačka i njene pamučne gaćice u vidu bokserica su se nazirale. Mogao je da oseti kako mu kurac skače na prizor.

Jovan je otišao do svog ormara i počeo da vadi ćebe i jastuk da bi namestio sebi kauč za spavanje. Laknulo mu je što ima izgovor da se okrene od nje i sakrije svoj sve veći „problem”. Kada je ćebe raširio, začuo je lagani smeh iza sebe. Valerija se smejala i rekla: „Slušaj, previše sam noći provodila po kaučima i znam da uopšte nećeš spavati. Ovo je tvoja kuća – osećam se loše što uzimam tvoj krevet. Mislim, ima dovoljno mesta za oboje. Zašto ga jednostavno ne podelimo?“

Nije bilo šanse da propusti tu priliku. Na kraju krajeva, prošlo je mnogo vremena otkako je delio krevet sa nekim. „Stvarno? Pazi, to bi sigurno bilo udobnije.“

Legli su i soba je nakon gašenja svetla postala skoro totalno mračna. Jovan se zatekao kako bulji u plafon. Da li se ovo stvarno jebeno dešava? Šta bih trebalo da uradim? Da li da se pretvaram da spavam ili? Jebote, ona je seksi. Šta da radim?!

Kurac mu je postao Tvrd.

Odjednom je, prekidajući svoje misli, osetio kako se Valerija pritiska uz njega. Njeno dupe se trljalo o njegov penis, i Jovan je odmah ponovo bio tvrd.

„Sranje!“ Rekao je i udaljio se od nje, ali je ubrzo osetio kako ga Valerija rukom hvata za kurac.

Privukla ga je uz sebe i šapnula: „Ne udaljavaj se. Sviđa mi se.“

Jovanovo srce je ubrzalo, a kurac mu je bio čvrst.

„I meni se sviđa.“ šapnuo je uz njenu meku kosu.

Njen šampon je mirisao neverovatno. Na to se Valerija prevrnula da se suoči sa njim. Gledali su se par sekundi pre nego ga je poljubila. Usne su joj bile neverovatno meke, a usta tako vlažna i topla. Jovan je bio neverovatno uzbuđen. Ugrizla mu je donju usnu i lagano se povukla pre nego što mu je ponovo zavrtela jezik u usta.

Počela je da klizi rukama dole duž njegovih jakih grudi. Osetila je i kako joj je pička mokra dok je palcem prelazila preko njegove tvrde bradavice. Ubrzo je spustila tuku u njegove bokserice i počela da drka njegov penis koji je pulsirao. Stenjao je dok mu je drkala.

„Bože Valerija, tako te jebeno želim.“

Odmah je pritisnuo svoje lice u njene grudi, mahnito ližući i sišući. Ona je prošla prstima kroz Jovanovu gustu, tamnu kosu. Njen dodir ga je naježio. Dominantno ga je gurnula na leđa i podigla nogu preko njega kako bi opkolila njegovo telo. Nije mogao da prestane da se igra sa njenim neverovatnim sisama. „Baš sam nešto ogladnela…“ prošaputala je zavodljivo i sagnula se da ga primi u svoja usta.

Valerija Bebisiterka sa mnogo Iskustva.

Kada se nagnula bliže, mogao je da oseti njen topli dah na sebi. Neposredno pre nego što mu je dala ono što je želeo, pogledala ga je tim velikim, smeđim očima. Jovan nije mislio da je to moguće, ali postao je još tvrđi. Počela je divno mokro sa puno pljuvačke da mu sisa liže i guta kurac. Oralno ga je zadovoljavala kao da je to radila hiljadu puta (u šta je sumnjao s obzirom na njene godine). Lizanje, sisanje, drkanje, stenjanje, pljuvanje – sve dok više nije mogao da izdrži.

„Valerija“, uspeo je da kaže, „MORAM da te jebem.“

Ponovo se ugrizla za usnu, slatko nagnula glavu u stranu i rekla: „Mislila sam da nikada nećeš pitati.“ Držeći njegov kruti kurac u ruci, nežno ga je vodila u svoju usku pičku. Počeli su sporo, ali oboje su bili previše napaljeni da bi tako dugo trajali.

„Ne mogu da verujem koliko si jebeno mokra“, šapnuo joj je.

Nije mogla da odgovori, njeni jauci su svake sekunde postajali sve glasniji i intenzivniji. Stezalo joj se celo telo, grčila se… bila je u ekstazi. „O Bože! Svršavam!“ nije mogla više da izdrži.

On je tada preuzeo kontrolu i počeo žestoko da se nabija u nju sa boka. Rovario je u njenoj pičku, razvaljivao ju je dok je ona bukvalno vrištala. Znao je da je svaka granica pređena i da nema vraćanja nazad. „Jebeno ću te napuniti!“

„Da daaa…“ – viknula je i osetila kako njegovo vrelo seme šiklja u nju.

Bili su vreli, mokri i znojavi a Valerija je klonula i pala pored njega. Prošlo je nekoliko minuta pre nego što je bilo ko od njih uopšte mogao da progovori. Valerija se okrenula ka njemu i rekla: „Bože, ovo je najbolje čuvanja dece koje sam ikada imala.“

Sve što je mogao da uradi bilo je da se nasmeje, a kad je ustajao da ode u kupatilo, Jovan je uzeo broj one plavuše i smejao se dok ga je cepao.

KRAJ!

MomLover

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

Ovde sam jer trazim nekog da MENE zadovolji

Suzana – ovde sam jer trazim nekog da MENE zadovolji. Dakle ne ja tebe, nego…

6 sati ranije

GREH SA SINOM

U pocetku kada sam se udala sve je bilo tako lepo i savrseno... Bila sam…

6 sati ranije

Zabava Zagrantovana

Ime: Debeljuca88 Status veze: slobodna Moj fetiš: od svega po malo. Opis: Samo još jedna…

1 dan ranije

Brat joj je otvorio Oči

„Ooohhh da da Daniceee! Jebi me! Tvoja sam!" Glas koji je dolazio iz sobe njegove…

1 dan ranije

Saznajte uz seksadresar kako Probuditi njen Seksualni žar

Želite da znate kako da je uzbudite, da podivlja i poželi vas seksualno – seksadresar…

3 dana ranije

Tea

Tea, 1987. u vezi. Odluci se – ili zelis ili se plasis! Nema izmedju :P…

4 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.