Kategorije: Seks priče

što sam tražila to sam i dobila III.

Jutro nakon zadnje redaljke, uz kavu sa suprugom sam dugo pricala, rekao mi je da ga pali kad me drugi jebu i da ga je jučerašnji prizor jako napalio. Moram priznati da sam se jako iznenadila, ali ugodno, obožavam kad se redaju na meni i ispune mi svaku rupu na tijelu. Međutim, na tome je ostalo, dani su prolazili, ja sam radila i svi smo se primirili. Jedan dan suprug je došao na kavu u lokal u kojem radim i sjeo sa mojim šefom, dugo su pričali i na kraju pozvali i mene.
Šef mi je rekao o čemu su razgovarali:- Slušaj mala, pričao sam s tvojim suprugom i on se slaže sa svime. Kad se momcima bude razvaljivalo ovakvu drolju kao što si ti, poslat ćemo ti uvijek sexy odjeću u kojoj ćeš doći ovdje da te izjebemo. Nekad će nam se pridružiti i tvoj suprug, a kad on bude na putu, snimat ćemo se i slati mu video da i on malo uživa.-
Ostala sam u čudu, nisam znala što da im kažem, nisam znala da li me testiraju ili ozbiljno misle, ali sam ipak rekla:-Dobro, slažem se i ja, kad se vidimo!-
Oni su ostali u još većem ćudu.- Evo javit ću momcima da se danas vidimo, ja ću ranije zatvoriti, a ti nakon svoje smjene idi kući i sredi se.- odgovorio je šef.

Tako je i bilo, pred kraj smjene šef je donjeo nekoliko vrećica i rekao mi da to obućem večeras. Otišla sam kući, istuširala se, obrijala picu i našminkala se. Obukla sam ono što mi je šef donjeo i pojavila se pred suprugom da mi kaže kako mi stoji. Na meni je bila jako uska i jako kratka suknja,korzet iz kojeg su kipjele sise i visoke, kurvinjske čizme. Suprug se jedva suszdržao da me ne izjebe prije reda. Krenili smo zajedno u lokal u kojem su se dečki već okupili. Sjela sam u separe, a suprug na stolicu preko puta. dečki su već počeli prelaziti preko mojih butina,sisa i leđa. Pili smo cijelo veće i kad se atmosfera zagrijala ja sam počela plesat ispred njih, provocirajući ih. Jedan po jedan su mi prilazili i krenili me dodirivati,zavlačiti ruke ispod suknje, otkopčavati korzet.. U jednom trenutku sam ostala samo u grudnjaku tangama i čizmama. Legla sam na stol a dečki su strgali s mene grudnjak i tange i počeli vaditi nabrekle kurčine. pušila sam ih redom,jednog po jednog. Suprug mi je lizao picu i pripremao me za napaljene dečke. odjednom sam osjetila kako mi kurac prodire u picu, i počinje sve jače da me tuca. To je bio Dario,jebao me sve jače dok sam Alenu pušila ogromnu kurčino…Dečki su se redali cijelo veče, pridružo im se i moj suprug. Ja sam svršavala kao luda, kada su se po ne znam koji put ispraznili po meni, Alen me je povukao za kosu, klekla sam ispred njih i počeli su me špricati pjenušcem. Malo je reći da sam uživala.
Redaljke su se nastavile, barem jednom tjedno. Nekad je i moj suprug bio s nama, a nekada smo snimili sve to i slali mu da gleda. Postala sam njihova kurva, plaća mi se udvostućila, jer sam radila „dvije“ smjene.

Erotika

Pogledaj komentare

  • Moju zenu isto tako jebe njen gazda s drustvom,ali mi salju samo snimke,a ja bi da vidim to uzivo

Objavljeno
Erotika

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

Stefania – zrela žena u telu devojke

Stefania, 1982. nisam u vezi Tajna moje mladolikosti ne postoji. Verovatno je deo genetika a…

12 sati ranije

Želela je da postane Grešnica

Poznavao sam taj par iz viđenja. Bili su prijatelji nekih mojih prijatelja. Viđao sam ih…

13 sati ranije

Vlazna

Vlazna sam i spremna … udata gospodja. Pravo je vreme, ne cekaj, zovi Sex Oglasi…

2 dana ranije

JA SAM RAMO

Naravno uvek u potrazi za dobrim i pravim jebačem,tako sam na jednoj televiziji na chatu…

2 dana ranije

Udata

Ankica Kazu da je sa udatom najbolje, zelis li da proverimo to? KONTAKT: ANKICA TEKST…

4 dana ranije

Razuzdana domaćica 1. Deo

Viktorija Ivanović je bila sasvim obična domaćica. Imala je 43 godine, dva sina i ćerku.…

4 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.