Kategorije: Devojke za seks

Slatka bucka trazi Zabavu

Nisam tipicna devojka koju cete sresti svakog dana. Ja sam Slatka Bucka iz Kraljeva, i obozavam online upoznavanje. Ne volim da molim muskarcvec smatram da bi oni trebalo sami da prepoznaju ono sto je posebno kod mene.

Da, tacno je, krupnija sam, ali to nosim sa stilom. Uvek sam verovala da lepota dolazi u razlicitim oblicima i velicinama, i ponosna sam na svoje telo i svoj izgled. Ne dopustam da me drustvo stavi u okvire koji bi trebalo da odredjuju kako treba da izgledam.

Ono sto me izdvaja je moja razvijena masta. Volim da sanjarim i da se prepustim kreativnim trenucima. Nema boljeg nacina da upoznate svet od kroz oci nekog ko ima mastovit um. Moja masta je moj vodic kroz zivot, i volim da delim te trenutke sa osobom koju cu upoznati online.

Ta moja razvijena masta mi pomaze i u krevetu gde nisam uopste losa. Verujem da je seks vazan deo svake veze, i trudim se da uvek budem strastvena i nevaljala sa partnerom. Iskreno, smatram da je seks umetnost koja se uci i nadogradjuje iz iskustva u iskustvo. zelim da znate da sam spremna da istrazim sve tajne zadovoljstva sa pravom osobom.

Ono sto mi je najvaznije u potencijalnom partneru je da me prihvati onakvu kakva jesam. Ne zelim da se pretvaram i pravim se da sam nesto sto nisam. Ako me ne volite zbog mene, onakve kakva jesam, onda nema smisla da nastavljamo. Volim iskrene i otvorene ljude, spremne da istraze i prihvate razlicitosti.

U slobodno vreme volim da se opustam uz dobru knjigu ili omiljeni film, a takodje uzivam i u kuvarskim eksperimentima. Verujem da je hrana odlican nacin da izrazimo svoju kreativnost, a pritom i da se nauci nesto novo.

Zvuci li vam ovo privlacno? Ako ste osoba koja ceni autenticnost, ima mastovitu dusu i voli avanture u i van spavace sobe, mozda biste trebali razmisliti o tome da me kontaktirate. Slatka Bucka iz Kraljeva ceka vas poziv spremna da zajedno uplovimo u svet online upoznavanja i stvaramo posebne trenutke zajedno.

Ako ste zainteresovani kliknite Ovde za njen Profil.

MomLover

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

Moderna i elegantna, nisam devojka za jedno vece

Zdravo svima, ja sam elegantna plavusa, sarmantna, vesela i puna energije i nikako NISAM devojka…

24 minuta ranije

Sex Losinj

Sex Losinj Trazim mladjega ili starijega za dobar sex. Nisam uobrazena, lijepa sam.  Jako sam…

6 sati ranije

JA BIH DA TE JEBEM

Kupanje na Drini mi je uvek bilo lepo i uživalasam tamo,ali problem je bio što…

6 sati ranije

Princeza Kristina – smsseks

Kada sam bila mala sanjala sam da ću kad porastem imati svoj dvorac i veeliko…

2 dana ranije

Pomogla sam Prijatelju da je Preboli

Dragi dnevniče, moram da ti priznam da sam toliko godina želela da se tucam sa…

2 dana ranije

Lizanje picke Karlovac

Sluzava zrela mirisna treba hitno lizanje. Uredna, redovito depilirana. Bitno je da si fin i…

3 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.