Kategorije: Devojke za seks

Sitna trazi Velikog

Zdravo svima! Ja sam Dajana niska slatka plavusa koja je spremna da istrazi sve cari druzenja i zabave. Iako sam niska, moja energija i sarm su visoki kao neboder. Sa svojih 155 centimetara visine i dugom plavom kosom cesto cujem komplimente na racun svog izgleda. Lice mi je okvireno plavim ocima koje zrace razigranoscu i tajanstvenoscu. Verujem da su razlicitosti privlacne pa tako i moja niska figura ima svoj sarm.

Moj karakter je raznovrstan i uvek zlocest. Veoma sam iskusna i u zivot i u krevetu. Jer hajde da budemo iskreni vas ne zanimaju moja dostignuca moje ocene i uspesi. Vas zanima moja nevaljala strana i moje seksi telo 😛 Moja strastvena priroda se ogleda u mojim potrebama i zeljama. Erotika je za mene prirodni deo zivota, i volim da istrazujem razlicite aspekte strasti. Iako mozda za neke delujem suzdrzano na prvi pogled, verujte mi, moje unutrasnje JA je veoma strastveno i otvoreno za nove iskustva.

Trazim visokog sarmantnog decka koji ce mojim malim stvarima dati veliko znacenje. Osoba koja ce me podsticati i pruziti mi iskustva koja nikada nisam imala. Velicina je bitna i svako ko kaze drugacije – laze! Volela bih da upoznam osobu koja je samouverena, inteligentna i ima smisao za humor. Ne moras biti model, ali moras biti spreman na uzbudjenja i avanture koje zivot ima da ponudi.

zivot je suvise kratak da bismo se ogranicavali, zar ne? Dakle, ako trazite nekog ko ce vas iznenaditi, ispuniti vase fantazije i provesti nezaboravno vreme zajedno, mozda sam ja ta osoba koju trazite. Otvorena sam za razgovor, upoznavanje i stvaranje vrelih trenutaka. Ako me zelis upoznati klikni Ovde za moj Oglas i pozovi me.

Ako si visok ovdaren slobodan (ili ne :P) i spreman na avanturu sa niskom plavusom koja ce te oduseviti svojom energijom kontaktiraj me. Mozda cemo zajedno otkriti carobni svet zabave i strasti. Ocekujem vase pozive i radujem se novim poznanstvima!

MomLover

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

Princeza Kristina – smsseks

Kada sam bila mala sanjala sam da ću kad porastem imati svoj dvorac i veeliko…

17 sati ranije

Pomogla sam Prijatelju da je Preboli

Dragi dnevniče, moram da ti priznam da sam toliko godina želela da se tucam sa…

18 sati ranije

Lizanje picke Karlovac

Sluzava zrela mirisna treba hitno lizanje. Uredna, redovito depilirana. Bitno je da si fin i…

2 dana ranije

UJAK MI JE PRUZIO UTOCISTE

Kada sam usla u svet mode nisam ni mogla da predpostavim sa kakvim ljudima cu…

2 dana ranije

Matilda boginja – smsseks

Tvom traganju dosao je kraj. Tvojim neostvarenim zeljama stajem na crtu. Znam, ceo zivot si…

3 dana ranije

Otkrio sam ćaletovu tajnu

Ja sam Goran. Moji mama i tata su se razveli kada sam imao 17 godina.…

3 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.