Kategorije: Seks priče

Razvaljivanje sa gazdom

Zovem se Biljana imam 29 godina , vec tri meseca rastavljena sam od muza i zivim kao podstanar.S obzirom da sam sa sela jedina opcija mi je bila da nadjem smestaj u gradu jer u selo nikako nisam zelela da se vratim.Decu na svu srecu nismo imali , stalno smo cekali onaj pravi trenutak koji se nije ni dogodio.I tako sada zivim kao podstanarka a gazde su mi bile jedan mladi bracni par sa detetom.Oboje su divni ali gazda je zaista posebno divan , razvijen , lep , dobar , opusten . Marko je zaista bio san svake zene a jako sam zavidela Zorici na tome kakvog coveka ima pored sebe.Oboje su tu negde otprilike oko dvadeset pete tako da je mala razlika u godinama bila.Redovno se posecujemo na kafici i ja njih i oni mene.Kafica mi uvek prija ali Markovo drustvo jos vise , solo sam vec tri meseca i muski dodir mi vec poprilicno fali.Pocela je da mi fali ljubav , strast i sva ona toplina koju pruza muskarac.Marko je prosto bio savrsen imao je tako muzevne i snazne ruke , oduvek sam mastala kako me hvata tim snaznim rukama i privlaci ka sebi a onda kako me onako filmski i strastveno ljubi.S vremena na vreme masturbirala sam misleci na Marka , nabijala bih vibrator duboko u sebe i slasno svrsavala.Prvo bih dobro parila oci gledajuci ga a onda bih otisla i zadovoljila sebe.Jednostavno nisam mogla izdrzati silno mi je bio potreban orgazam.U pocetku vibrator je bio sasvim zadovoljavajuc ali kako je vreme odmicalo sve vise i vise zelela sam onu pravu stvar zelela sam gazda Markovu kitu.Zelela sam da se dobro potucam sa gazda Markom.Inace sam jako zgodna plavusa visoka dugih nogu , ekstra cvrste guze i predivnih grudi .Imam zelene okice i jebozovan pogled koji obara u odnosu na mene njegova zena nije bila nista posebno , primetno je bilo da mu je zena postajala pomalo dosadna.
Po Markovom pogledu videlo se da me zeli , prosto sam znala da bi me kresnuo.Jednog vikenda Zorica je sa detetom otisla kod neke rodjake.Znala sam da je ovo savrsena prilika da mu se predam. Bilo je leto suncan i topao dan a Marko je napolju trenirao u plavom sorcu i beloj majci na bretele.
-Jel si za jedno hladno osvezenje?
Upitah ga ja.
-Moze samo da zavrsim trening i vidimo se dole kod tebe.
Rece on.
Odmah sam usla u kupatilo istusirala se a zatim namazala mleko za telo i sredila sminkicu.Obukla sam minic i kratku majcu na bretele, izbacila sam sise i spremila se za Marka.Imala sam predosecaj da cemo imati sex i da ce me Marko razvaliti , znala sam da ce me totalno razmontirati , zelela sam njegovo snazno misicavo telo na meni , nadala sam se da ima veci kurac od mog muza moj muz je nazalost imao samo 14cm .Ubrzo culo se kucanje na vratima bio je to Marko.
-Cao brzo si zavrsio trening .
Rekoh ja.
-Pozurio sam posebno za tebe.
-Jel ?? za mene ?
-Da za tebe nisam zeleo da dozvolim da dama ceka.
-Opusteno mog najsladjeg gazdu mogla bih da cekam koliko god je to potrebno.
-Ozbiljno ? Sta bi jos ucinila za svog najsladjeg gazdu ?
-Ucinila bih sve sta god moj gazda pozeli .
Rekoh ja.
-Sta ako tvoj gazda zeli da pridjes , kleknes i da mu popusis kurac ?
Nije trebalo dva puta da mi kaze.Ustala sam skinula mu trenerke i bokserice i krenula na oblizivanje njegovih velikih jaja.Dok sam mu lizala jaja istovremeno sam mu i nadrkavala kitu krenuo je naglo da raste a onda sam ga uzela u usta i krenula da mu pusim duboko.Drzao me je za kosu i govorio :
-To plavusice moja slatka dudlaj mi ga , dudlaj mi ga.
A onda je krenuo da mi nabija glavu sve vise i vise na njegov kurac imao je veliki kurac za razliku od mog muza.Nabijao mi je glavu sve dublje i dublje gutala sam tu veliku kurcinu.Dok sam mu pusila kurac picka je krenula nenormalno da mi vlazi .
-Oces li me jebati ?
Promumlala sam nekako dok mi je njegova kita bila u ustima.
-Naravno da cu te jebati .
Rekao mi ie i namestio me zguza , drzao me je za kukove i sjurnuo mi ga naglo u pickicu.
-Ooo ko se to meni napalio kako si vlazna.
Rece on.
-Aha vidis kolko mi picka balavi za tobom .
Rekoh ja.
-Zato cu da te razvalim.
Zatim je krenuo snazno da mi ga daje da se zabada u mene ,osecala sam da mi ga nabija celog to je bio pravi uzitak to je bila prava kurcina a ne minijaturna kita mog bivseg muza.
-Tooo sreco razvali me.
Rekoh mu.
-Tako zelis kucko tako zelis a ?
-Tako zelim daj mi ga !!! Daj mi ga !! Udri me po guzi !!
-Razvaljivao me je zguza jos par minuta a zatim me uzeo u misionarskoj pozi.Krenuo je strastveno da me tuca da me razvaljuje uzivala sam ko nenormalna.Pomislih u sebi „ovo je pravi sex a ne ona sprdnja s bivsim muzem“. Ljubio me je po vratu i ulazio u mene do jaja , krenula sam da svrsavam i da se grcim , zarila sam mu nokte u ledja i krenula da vristim.
-Aaaahhhhh toooo nabi mi ga , nabi mi ga.
Svrsila sam jos par puta tako a onda sam odlucila da preuzmem inicijativu.Popela sam se na njega i nabila se na njegovu karu , krenula sam da naskacem do jaja uzimajuci ga celog u sebe , drzala sam se za njega i svrsavala vristajuci.
-Aahhh boze jao kako imas dobru kitu ljubavi !!!Volela bih da sam na Zoricinom mestu da mi ga dajes svaki dan…
A onda sam krenula jos jace i jos nenormalnije da mu se nabijam na kurac.Razvaljivala sam i sebe i njega zustrim naskakanjem po njegovom kurcu.Osecala sam ga duboko u svojoj utrobi .Krenula sam da se nabijam sve jace i jace a na njegovoj faci se videlo da je blizu svrsavanja.
-Uhh evo ga uzmi ga u usta uzmi ga !!!
To sam uradila sagla sam se dole a on mi je svrsio po faci i u usta.
-Mmm maco mnogo si dobra ali ovo mora da ostane nasa tajna , Zorica ni u ludilu ne sme saznati za ovo niti bilo ko.
-Naravno da ce ostati nasa tajna ne brini.

Erotika

Objavljeno
Erotika

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

Ovde sam jer trazim nekog da MENE zadovolji

Suzana – ovde sam jer trazim nekog da MENE zadovolji. Dakle ne ja tebe, nego…

4 sata ranije

GREH SA SINOM

U pocetku kada sam se udala sve je bilo tako lepo i savrseno... Bila sam…

4 sata ranije

Zabava Zagrantovana

Ime: Debeljuca88 Status veze: slobodna Moj fetiš: od svega po malo. Opis: Samo još jedna…

23 sata ranije

Brat joj je otvorio Oči

„Ooohhh da da Daniceee! Jebi me! Tvoja sam!" Glas koji je dolazio iz sobe njegove…

23 sata ranije

Saznajte uz seksadresar kako Probuditi njen Seksualni žar

Želite da znate kako da je uzbudite, da podivlja i poželi vas seksualno – seksadresar…

3 dana ranije

Tea

Tea, 1987. u vezi. Odluci se – ili zelis ili se plasis! Nema izmedju :P…

4 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.