Kategorije: Gay / Lezbo priče

Rasturen od Kurca

I ako sam iz Novog Sada iznajmio sam stan u jednom delu grada kako bih imao gde da se vidjam sa momcima.
Kako bih imao da placam dazbine poceo sam da izdajem stan za prenociste.Dogodio se mali kvar u kupatilu , zapusio se lavabo.
Pozvao sam firmu koja odrzava zgradu javio se jedan momak i rekao je da ce biti na adresi za 15 minuta.
Stigao je.Bio je visi od mene za nekih 20 cm,i imao je oko 26-27godina, crn ne bas lep, i dosta mrsaviji.Pokazao sam mu sta treba da se popravi i krenuo je da radi.Posto sam student i trenutno tad nisam bio pri kesu ,pitao sam ga koliko ce to da kosta i rekao sam mu da nisam pri parama I ako moze nesto u naturi?
Nasmej’o se i rekao da budem bez brige.
Posto sam bio jako umoran otisao sam u dnevnu sobu i zasp’o sam.Odjednom me je probudio njegov dodir,uhvatio me je za ruku i nju stavio na negovu nabreklinu na farkama.Pitao sam ga sta radi? Odgovorio je da je sad vreme za placanje u naturi.
Seo sam na kauc i poceo da mu ga mazim preko farki.Podigao me je i poceo da me ljubi.
Skinuo je majicu i pocepao je moju…Grickao mi je bradavice, ufff, ljubio me po telu, wow, kakav iskusan tip, uzivao sam.Tada je rekao da mu izvadim kitu iz farki ,a da ih ne skidam i da skinem ostatak garderobe sa sebe.Tako sam i uradio.
I opet sam seo na krevet izvadio mu kurcinu otkopcavsi samo dugmice na farkama i poceo sam mu pusiti.Imao je ogroman komad koji se osetio na spermu,a to me je jos vise napalilo.Stavio sam ga u usta i poceo ga pusiti malo nespretnije.Rekao mi je da li cu poceti normalno da mu pusim ili ce on primeniti svoju taktiku.Nije vredelo.Uhvatio me je za glavu i poceo jebati,napusavati u usta, velika i puna jaja su mu lupala o bradu.”Voleo bih dok me jebes da mi nabijas na nos da snifam tvoje bokserice ,ali da opet obuces farke i da me rasturas.Tako je i uradio.Okrenuo me,naguzio i poceo da lize moju rupicu….. Jezik mu je ulazio u nju vlazan, vreo i mokar.Gurao je dva, pa posle tri prsta u guzu, i jeb’o me je tako….
Spremao me za njegov veliki i debeo mesnati pendrek. Uspravio se i surdukno je kitu u mene…. Jauknuo sam ….Poceo je odmah zestoko da me jebe, osetio sam kako jaja lupaju, i jos me je palilo osetivsi i farke na svojim guzovima.Posle desetak minuta okrenuo me je i rekao da otvorim usta…
Poceo je da pisa po mom licu, po kaucu, i u usta…. Gutao sam svaku kap njegove slane mokrace ,i napalio sam se….Lupio mi je samar jedan, drugi ,treci, peti….Podigao mi je noge na njegova ramena ,i uletevsi u mene nastavio da me jebe.
Tad sam mu rekao da zelim da mi nabije njegove bokserice na nos da ih njusim ,tako je i radio….
Malo je njih nabijao ,imale su neverovatan seksi i muzevan miris ,a malo me je samara, neprestajuci da me kara.Izvadio je kais iz farki sirok crn sa metalnom snalom, i poceo me tuci njime, i opet stavljao bokserice da njusim….I tako u krug.Kada je bio vec blizu kraja ,ustao je ,popeo se na krevet, stao iznad mene i nabio mi kurcinu u usta….
Poceo je da se prazni u moja usta koja su bila zedna kite.. .Ukusna sperma koja je tekla u mlazevima slana i polu gorka me je do kraja napalila, i ja sam svrsio.Uhvatio me je za kosu, poljubio me zestoko u usta, i rekao da se spremim za veceras ,i da ce dovesti ortaka da me zajedno cepaju.

Erotika

Objavljeno
Erotika

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

Saznajte uz seksadresar kako Probuditi njen Seksualni žar

Želite da znate kako da je uzbudite, da podivlja i poželi vas seksualno – seksadresar…

1 dan ranije

Tea

Tea, 1987. u vezi. Odluci se – ili zelis ili se plasis! Nema izmedju :P…

2 dana ranije

Snajka balerina

Za mene je svaka balerina posebna vrsta božanstva. Mogao sam da ih gledam satima kako…

2 dana ranije

Jebes ljubav, trazim veliki kurac

Obasipaju me nekim nebitnim nepotrebnim ponudama a ja samo zelim da legnem i da primim…

3 dana ranije

Zaklina

Zaklina, 40god, udata. Volim cosplay kostime i igre uloga. Volim da mastam i da uzivam…

4 dana ranije

Pogrešna Guza na Pravom Mestu

Jebote kakva žurka! Kada sam se oženio, nisam imao pojma za koga se zapravo ženim.…

4 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.