Kategorije: Seks priče

Prijateljstva i seks 2

Bližila se nova godina 2004 i tada, se poslednjeg radnog dana u godini u firmi i u našem sektoru organizuje malo druženje svih zaposlenih. Tako je bilo i tada i u vrlo prijatnoj atmosveri se ćaskalo o mnogo čemu pa su i odnosi bili prisniji i pokazivale su se poneka simpatija. Krišom smo uneli malo alkohola tek toliko da se nepiju samo sokići. Mnoge dame su podnosile a neke i nisu alkohol. Posle određenog vremena krenuli su kući i svi su se pozfdravljali i čestitali novu godinu izljubili, organizovali se i krenuli kući.

Goran je uz put pokupio Tanju koleginicu iz sektora i povezao je što nije promaklo Vesni koja je bila pomalo ljubomorna. Tanja je bila čedna žena, koju je muž biznismen zapostavljao a ona je izgledala božanstveno za svoje godine. Bila je neku godinu starija od Gorana i bili su dobri prijatelji. Tanja je predložila da svrate u neki lokal ali na nekom skrovitom mestu i Goran je tako i učinio otišli su u jedan lokal i ušli i tanja je poručila žestoko piće ali kada je to učinila joj jednom pa još jednom Goran je video njenu nameru da se napije i to ga je prilično zabrinulo, razmišljajući o posledicama kada dođe kući mužu koji je i onako kinji.

Pošli su kući i Goran je video da je tanja pijana i razmišljao je šta da uradi. Setio se da je njegova rođaka koja je otišla u banju a živi sama ostavila njemu ključ od kuće u kojoj živi. Odneo je Tanju do auta i odveo je tamo. Uneo ju je u stan i stavio na trosed u dnevnom boravku.

Ulazeći u kuću videle su ga komšije njegove rošeke i malo se našalile neznajući šta se dešava. Goran je otišao doterase i kada se vratio na sred sobe tanju kako stoji gola. Imao šta i da vidi tanja je imala idealno telo kao da je 10 godina mlađa ni trunke sala osrednje velike ali ćvrste sise i kao saliveno dupe. Odeća je bila trazbacana.

Tanja je prišla Goranu i počela da ga skida dok je on bio u šoku šta da ardi bojeći se polsledica po tanju ali i po sebe jer je za njenog muža čuo da je čovek sa vezama u vlasti i teške naravi. Pustio je kao hipnotisan da ga tanja skida i uskoro je bio go sa dignutim kurcem koji je Tanja obrađivala ustima. Tanja ga je gurnula na trosed a i sam se klatila prilično pijana. Sela je na njegov kurac i skackalaa njeno dupe je bilo kao gumeni odbojnik i u sobi su se mogli čuti samo uzdasi i škripa troseda.

Goran joj je rekao da nema kondom ali mu je ona skoro bezbrižno što je rezultat stanja u koje je bila da nesvrši u nju zbog sigurnosti ali da su joj oni dani prošli. Dugo su ostali u tom položaju, nakon određenog vremena su ustali i promenili položaj tako da je Tanja klaknula na trosed i naslonila se na naslon a on je joj je prišao od pozadi i gurno joj kurac u pičku, dokse Tanja odupirala rukama od zid i glasno stenjala. Posle određenog vremena Goran je osetio kako se tanjina unustrašnjost steže a u isti momenat je je osetio da mu se bliži vrhunac što je i ona osetila, izvukao je kurac iz nje i ustao a ona se u tom momentu okrenula prema njemu i on je zađmurio i prineo kurac i štrcnuo spermu po njenom telu, sisama i vratu. Goran je seo na trosed da se odmori i i čuo je kako tanja nekuda odlazi i ubrzo čuo neko zveckanje i zvuk iz pravca kupatila, posle nekog vremena izašla je i Tanja i kada je ušao u kupatilo video flašu konjaka i čađu na osnovu čega je naslutio da je Tanja nastavila da pije.

Kada je izašao Tanja je naišla i oni su vrlo brzo prešli put od predsoblja do spavaće sobe a budući da su bili goli došlo je do reprize seksa . Budući da je Goran već jednom svršio sada je postojao rizik da Tanja zatrudni čak i da nesvrši u nju ali Tanja se na to nije obazirala, Legla je na krevet i raširila noge koje je digla na Goranova ramena a on je nastavio tamo gde je stao. Po nogama koje su mlitave skoro padale s njegovih ramena mogao je da vidi koliko je pijana i van sebe. Polsle nekog vremena je osetio da će svršiti i izvukao je kurac iz Tanje pre toga pustivši da njene noge ovlaš padnu s njegovih ramena.

Kao da je ovaj put još više ko nikada do sadsa svršio po njonom stomaku, sisama licu čak i po čelu a ona je to samo razmazala po telu. Pijana zaspala je na njegovom ramenu, i spavala jedno 2-3 sata kada se naglo trgla, nije mogla doći sebi od utiska. Budući da je i Goran zaspao ona je polako ustala i otišla do kupatila da se spremi. Goran se probudio i video da Tanja nije u krevetu i čuo šum vode iz kupatila.

Ubrzo je Tanja izašla iz kupatila obučena i samo je ćutala. Zamolila je Gorana da je odveze blizu gde stanuje i da je tamo ostavi kako je on i učinio. Kada je izlazila iz kola zamolila je Gorana da o onome što se desilo nikome ništa nepriča i da to ostane njihova mala tajna izašla iz kola i otišla kući. Posle par dana javila se porukom da sve u redu.

PS:Znam da će se mnogi uhvatiti za detalje ali ja sam opisao ono što se desilo prema pričama aktera sa kojima sam radio a sa mnogima bio dobar prijatelj ukoliko su oni smislili obostrano priče obmanut sam obmanuo čitaoce ali ovo su samo priče Lisac Pisac.

Erotika

Objavljeno
Erotika

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

Vlazna

Vlazna sam i spremna … udata gospodja. Pravo je vreme, ne cekaj, zovi Sex Oglasi…

8 sati ranije

JA SAM RAMO

Naravno uvek u potrazi za dobrim i pravim jebačem,tako sam na jednoj televiziji na chatu…

8 sati ranije

Udata

Ankica Kazu da je sa udatom najbolje, zelis li da proverimo to? KONTAKT: ANKICA TEKST…

2 dana ranije

Razuzdana domaćica 1. Deo

Viktorija Ivanović je bila sasvim obična domaćica. Imala je 43 godine, dva sina i ćerku.…

2 dana ranije

Milfaca

Starija zena treba potentnog muskarca … Slobodna sam i apetit mi je velik   Pozovi…

3 dana ranije

Sefova kurcina

Nakon 10 godina braka seks nije vise interesantan kao na pocetku. Tak smo poceli da…

3 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.