Plaža Sunce i dva Stranca – moja fantazija ili možda istinita priča? Ko zna 😛

**

Sama sam i gola na plaži pustog ostrva daleko, daleko od civilizacije. Nebo je vedro i osećam sunce na svojoj koži dok ležim na vrelom pesku. Zatvaram oči i upijam se u sunčeve zrake nekoliko minuta. Pomisao da sam sama na ostrvu počinje da me budi. Osećam kako mi pica trne. Levom rukom zahvatam levu sisu i mazim njenu tvrdu bradavicu. Desnom rukom guram dva prsta u pičkicu i milujem svoju g-tačku.

Vrućina od sunca, toplota peska i vrelina između mojih butina me još više uzbuđuju. Igram se sa sobom sve dok mi pica ne eksplodira i prska sokove po pesku. Osećajući da gorim, otrčala sam do okeanskih voda i zaronila. Potopljena u okean, osećam da okolne vode hlade toplotu iz mog tela, osvežavajući me. Još malo plivam dok se ne vratim na plažu.

Dok šetam plažom, puštajući da me sunce osuši, iznenadim se kada vidim golog čoveka na 50ak metara od sebe. On je visok, tamnokos, mišićavog tela dobrog tonusa i fino obdaren. Potpuna erekcija njegovog tvrdog penisa i seksualno gladan pogled u njegovim očima dovoljni su da mi kažu da me želi. Da želi da jebe moju pičku guzu ili usta svojim veličanstvenim kurcem.

Dok se gledamo u oči, on ustaje i pravi korak napred. Ja odgovaram i pravim korak unazad. Tamnokosi čovek zastane na nekoliko sekundi, a zatim napravi još jedan korak. Igram se sa njim i udaljim se nekoliko koraka od njega. On tada kreće da me juri sa osmehom na licu. Ne želeći da olakšam napaljenom čoveku, ja bežim. Otrčala sam u šumicu dok me je proganjao.

Plaža Sunce i moja napaljena pička.

U šumi trčim sve dok ga ne izgubim iz vida. Zastajem i sakrijem se iza ogromnog drveta. Čovek trči pored mene, potpuno nesvestan. Kako je on trčao dalje u šumu, ja sam otrčala u suprotnom smeru. Osećajući da ima dovoljno rastojanja između tamnokosog čoveka i mene, zastajem. U kurac, opet se osećam napaljeno.

Razmišljam o kiti muškarca koji me je jurio. Pitam se da li bi me jebao misionarski ili s guza analno. Obožavam da pušim kurac pre nego mi ga nabiju u guzu. Naslanjam se na drvo i ponovo počinjem da jebem svoju pičku vrelim prstima. Moje samozadovoljavanje se prekida kada primetim da mi prilazi goli muškarac plave kose. Visok je kao i prvi muškarac od kojeg sam pobegla, ali mišićaviji i jednako zgodan.

Zaprepašćena, bežim od njega. On trči za mnom. Trčim na drugu plažu kada me plavokosi konačno uhvati za ruku. Pokušavam da se povučem, ali on je prejak. Privlači me k sebi. Osećam kako se njegov podignuti kurac udara o moju unutrašnju stranu butine. To me uzbuđuje. Ne pružam otpor kada me plavokosi gurne na peskovitu obalu. Ležeći na leđima, nestrpljivo čekam da plavokosi muškarac zabije svoje koplje u moju odavno mokru pičku.

Odjednom, tamnokosi čovek sklanja plavog od mene. Plavokosi se okreće tamnokosom da mu se suprostavi. Dvojica muškaraca počinju da se bore; jedan pokušava da obori drugog. Gledam ovu borbu nekoliko minuta dok dvojica muškaraca trljaju tvrda tela, uživam u pogledu a da toga nisu svesni. Ne želeći da ispustim ovu priliku, uspevam da se probijem između dvojice takmičara i zaustavljam njihovu borbu.

Smirujem situaciju i nateram ih da se konačno rukuju. Spuštam ruku do plavokosog čoveka i obavim šaku oko njegovog kurca. Dok nežno mazim kurac plavokosog muškarca, spuštam se i nežno hvatam tamnokosov penis i drkam ga takođe. Prilazim usnama i sisam plavokosog muškarca, lepo i mokro, a onda isto radim sa kitom tamnokosog muškarca.

Puštam oba penisa i postavljam se iznad tamnokosog muškarca. Spuštam svoju mokru pičku na njegov kurac dok ne bude u meni. Počinjem da ga jašem, grčevito i haotično. Tamnokosi čovek to obožava i počinje da mi gnječi sise. I ja jebeno uživam, ali mi to nije dovoljno. Pogledam u plavokosog čoveka iza mene. Tvrd je, drka kurac je i veoma je razočaran što nije uključen u akciju.

Gura kurac u moju guzu.

Dam mu znak da mi priđe, hvatam ga za ruku i pomeram njegov prst u moju guzu. Pokazujem mu da želim da mi pojebe guzu otpozadi. Hoda iza mene, kleči i polako stavlja svoj kurac na ulaz moje guze. U početku je tesno, ali uspeva da gurne glavić i tada sve lakše ide. Dok je plavušan zauzet pokušavajući da nabije svoje čudovište u moj anus, ja sam spojena usnama sa tamnokosim muškarcem.

Dok se plavokosi kreće polako, moji poljupci sa tamnokosima postaju strastveniji. Nakon što je plavokosi ušao, on uzdiše, grli me otpozadi i hvata moje grudi. Pomeram kukove kako bih ih prilagodio u sebi koliko god mogu. Osećam se zategnuto i ispunjeno. Čim osetim da mi dolazi orgazam, moja čula ožive. Osećam toplotu ne samo od sunca i peska, već i od sopstvenog tela. Osećam kombinaciju mog znoja, znoja dvojice muškaraca koji me jebu i moje tečnosti koje curi iz moje pičke.

To me gura dalje u ekstazu dok sam na vrhuncu. Vrištim od apsolutnog zadovoljstva. Usporim na minut, ali ne stajem. Dok se oporavljam od orgazma, oni ubrzavaju svoj tempo penetracije dvostrukom jačinom, želeći da osetim još jedan orgazam. Plavokosi muškarac zabija svoj penis u moju guzu jače nego ranije. Osećam da dolazi još jedan orgazam. Moja ruka je na grudima tamnokosog muškarca ispod mene. Plavokosi me grli dok tamnokosi drži ruke na mom struku i žestoko sisa moje bradavice.

Osećam kako mu srce kuca brzo i snažno. Osećam kako mi srce kuca jednako brzo. Očigledno i jedan i drugi uživaju u tome jer nijedan ne prestaje. Ne stajem i ne usporavam i idem do trećeg orgazma. Ali ga odlažem; Želim da svi zajedno eksplodiramo. Obojica su potpuno izgubljeni u požudi dok se jače nabijaju u meni. Ponekad ulaze i izlaze zajedno, a ponekad se smenjuju. Osećaji su neverovatni i osećam da sam u plamenu.

Plaža i Napunjena Spermom.

Vidim požudu u tamnokosim očima, potpuno uživa, dok plavokosi pomera glavu, okreće mi vrat i strastveno me ljubi. Sada sam u ekstazi! Nas troje sada funkcionišemo kao trostruka mašina za jebanje u kojoj dva klipa zajedno pucaju u mojim tesnoj rupi. Plavokosi gunđa i stenje dok prazni svoje seme u moja creva u isto vreme kad i tamnokosi muškarac u pičku.

To me toliko uzbuđuje, osećam da njihove kurčine bujaju u meni. Bez upozorenja, imam treći orgazam. Toliko je intenzivno da zapravo gubim svest. Svo troje se rušimo od smeha u pesak, dok naši kombinovani sokovi teku niz mene

KRAJ!

MomLover

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

Saznajte uz seksadresar kako Probuditi njen Seksualni žar

Želite da znate kako da je uzbudite, da podivlja i poželi vas seksualno – seksadresar…

2 sata ranije

Tea

Tea, 1987. u vezi. Odluci se – ili zelis ili se plasis! Nema izmedju :P…

1 dan ranije

Snajka balerina

Za mene je svaka balerina posebna vrsta božanstva. Mogao sam da ih gledam satima kako…

1 dan ranije

Jebes ljubav, trazim veliki kurac

Obasipaju me nekim nebitnim nepotrebnim ponudama a ja samo zelim da legnem i da primim…

2 dana ranije

Zaklina

Zaklina, 40god, udata. Volim cosplay kostime i igre uloga. Volim da mastam i da uzivam…

3 dana ranije

Pogrešna Guza na Pravom Mestu

Jebote kakva žurka! Kada sam se oženio, nisam imao pojma za koga se zapravo ženim.…

3 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.