Kategorije: Gay / Lezbo priče

Pesnica kao Božićni Poklon

Osećala sam se uzbuđeno kad smo moj Zoran i ja prišli do ulaznih vrata kuće. Naši prijatelji, Bojan i Danica, pozvali su nas na božićnu zabavu. Ali, nije to bila samo obična božićna zabava, oni su bili domaćini svingerske zabave. Pozvonili smo na vrata i dočekala nas je Danica. Nosila je seksi kostim zelenog vilenjaka, upotpunjen crvenim i belim butinama od bombona i slatkim malim zelenim šeširom sa zvončićem na vrhu. Izgledala je neverovatno kao Deda Mrazova nestašna mala pomoćnica.

Pozvala nas je unutra i mi smo ušli. Bojan je došao iza ugla i ponudio da odnese naše kapute u spavaću sobu. Kada sam počela da skidam kaput, primetila sam da je velika pažnja počela da se fokusira na mene. Kada sam predala svoj kaput Bojanu i otkrila svoju odeću, privukla sam pažnju cele sobe. …volim biti kurva u centru pažnje…

Nosila sam crvenu čipkanu podvezicu sa mekim belim rubovima. Moje dokolenice su bile crne, dajući iluziju crnih čizama. Završila sam svoju odeću tradicionalnim crveno-belim šeširom Deda Mraza. Bila sam obučena kao Deda Mrazovova kurvica i zaista sam se osećala veoma nestašno.

Na zabavi je bilo još desetak parova, pet samaca i tri neudate dame. Danica mi je rekla da očekuju da će se pojaviti još gostiju kako veče bude odmicalo. Bio je postavljen švedski sto sa raznim prazničnim jelima. U sredini stola bila je činija za punč puna burbona. Postojao je drugi sto koji je imao bokal za posluživanje pun vrućeg sajdera.

Postojao je i lep šankić postavljen u uglu glavne sobe ako niste želeli da učestvujete u nekom od prazničnih klasika. Odabrala sam punč, a moj Zoran je uzeo sajder. Uživali smo u pićima dok smo ćaskali i družili se sa drugim parovima. Dva sata i nekoliko pića kasnije, svi su počeli da se opuštaju i stvari su postale mnogo interesantnije.

Dva para su se uparila i preselila u jednu od otvorenih spavaćih soba kako bi se bolje upoznali. Drugi par je uživao u društvu jednog od samaca na kauču. Gledala sam kako muškarac klizi rukom uz njenu butinu i zavlači joj se ispod suknje. Uzdahnula je dok je klizio prstima u nju. Njen muž joj je skinuo grudnjak, otkrivajući njene živahne grudi. Njegova ruka je obuhvatila njenu levu dojku dok su njegove usne obavile bradavicu na njenoj desnoj dojci.

Uživala sam u predstavi kada sam osetila kako me meka, delikatna ruka miluje po dupetu. Okrenula sam se i pronašla jednu od slobodnih dama iza sebe. Zvala se Marija. Njena savršena maslinasta koža izgledala je apsolutno zapanjujuće ispod njenog smaragdnozelenog donjeg veša. Imala je prelepe oči boje lešnika. Bila je nešto viša od mene i njene meke vitke obline bile su ništa manje nego savršene.

Bila sam opčinjena njenom egzotičnom lepotom i vrelim telom. Želela sam da usnama polako istražim celo telo i osetim njen klitoris pod jezikom. Zamišljala sam kako mi se prsti petljaju u njenu crnu kosu dok je jezikom istraživala moj mokri ulaz. Htela sam da je poljubim i okusim sokove na njenim usnama…

Bila sam izgubljena u sopstvenim mislima. I isto tako brzo, vratila sam se u stvarnost kada su se Marijine meke pune usne susrele sa mojim nežnim poljupcem od kojeg je elektricitet prošao kroz celo moje telo. Nakratko smo zastale kada su nam se pogledi sreli i ona me je ponovo poljubila. Poljubac je počeo nežno i postajao sve dublji i strastveniji.

Moje usne su se razdvojile dok je polako klizila jezikom u moja usta. Masirala sam njen jezik svojim i nežno ga sisala kad smo konačno prekinuli poljubac. Otvorila sam oči i otkrila da se malo publike okupilo da uživa u našoj maloj predstavi. Gaćice su mi se ovlažile dok sam razmišljala o tome da napravim šou sa Marijom. Kao da je mogla da čita moje misli, ona me je zgrabila za ruku i odvela u „jazbinu.“

Usred sobe je bio veliki plišani jastuk na kojem smo se mogle igrati. Tu je bio i kauč, ljubavno sedište sa plišanim jastucima. Pored kamina je bila i hrpa presavijenih ćebadi. Naša publika nas je pratila u jazbinu i smestila se, popunjavajući kauč i ljubavno sedište. Jedan od prisutnih samaca stajao je u uglu iza kauča. Gledala sam kako je otkopčavao pantalone, klizio rukom ispod pojasa bokserica, zgrabio svoj tvrdi kurac i polako počeo da ga nadrkava.

Moj Zoran je poslednji ušao u sobu. Poljubio me je i šapnuo mi na uho… „Zabavi se dušo. Ona je tvoja. Bićeš moja kasnije. Sada idi po tu pičku!“

Nisam mogla da se suzdržim… Brzo sam se sabrala i usredsredila na prelepu i egzotičnu Mariju. Strastveno sam je poljubila dok sam prstima prolazila kroz njenu svilenkastu dugu kosu. Povukla sam ruke niz njena leđa, otkopčala joj grudnjak i skinula ga. Divila sam se njenim savršenim grudima pre nego što sam nežno poljubila i sisala svaku od njenih bradavica, a zatim sam joj nežno ugrizla vrat.

Marija je polako skidala moj kostim preko moje glave i bacila ga sa puta pre nego što je počela da istražuje moje telo. Prošla mi je prstima kroz kosu i niz vrat. Vukla je poljupce od mog vrata do moje ključne kosti dok je milovala moje grudi svojim delikatnim rukama i nastavila prateći meke obline mojih kukova i butina svojim nežnim dodirom. Ljubila je put niz moje grudi i stomak, zaustavljajući se odmah ispod mog pupka.

Podigla sam kukove dok mi je Marija skidala gaćice iz zone zadovoljstva, polako ih pomerajući sve dalje niz moje noge do stopala. Poljubila mi je svaki od nožnih prstiju prije nego što mi je spustila gaćice preko stopala i na pod. Marija me je uhvatila i raširila mi noge širom. Namestila se između mojih nogu i prstom ocrtala kružnu putanju oko mog klitorisa koji pulsira i preko mojih natečenih usmina.

Glasno sam stenjala dok je klizila dva svoja nežna i sitna prsta u moju bolnu rupu. Marija je povukla prste, a zatim gurnula tri prsta u mene. Ponovila je proces i zamenila tri prsta sa četiri. Još jednom je povukla prste i znala sam šta ima na umu. Bila sam toliko mokra da sam mogla da osetim kako mi sokovi kapaju niz unutrašnju stranu butina. Marijini prsti su bili toliko mokri da su svi mogli da ih vide kako blistaju na svetlu dok je proveravala da li će njena pesnica biti dovoljno mokra da klizi unutar moje mokre pičke.

Marija je jednom rukom raširila moje natečene usmine dok je polako i nežno počela da pušta celu pesnicu u mene. Mogla sam da osetim kako mi se maca otvara kao cvet dok je postepeno spuštala pesnicu u meni. Zatvorila sam oči i koncentrisala se na senzacije koje sam osećala. Osećala sam sve veću punoću dok su zidovi moje pičke polako obuzimali njenu ruku dok se uvlačila u moju pećinu vlažnog zadovoljstva.

Osećaj koji sam najviše osetila bio je gorući bol od orgazma koji se nagomilavao, koji je molio da bude oslobođen. Marija je podigla pogled prema meni i upitala: „Jesi li spremna?“

„Da, molim te“, zacvilila sam.

Marija je stisnula pesnicu skroz u meni laganim okretanjem zgloba me dovodila do ludila. U istom trenutku, osetila sam toplinu njenog jezika pritisnutog uz moj klitoris. Počela je kliziti šakom unutra dok je vrtela jezikom na i oko mog klitorisa. I to je bilo sve što je trebalo da moje telo bude preplavljeno čistim blaženim zadovoljstvom mog eksplozivnog orgazma.

Glasno sam zastenjala dok sam osetila kako zidovi moje pice pulsiraju oko Marijine pesnice. Dahtala sam dok mi je neizmerno zadovoljstvo oduzimalo dah. Celo moje telo je počelo da drhti, a glava mi se vrtela. Nikada ranije nisam osetila tako nešto. Ili od tada. To je bukvalno bio najbolji božićni poklon koji sam ikada dobila.

KRAJ!

MomLover

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

Moderna i elegantna, nisam devojka za jedno vece

Zdravo svima, ja sam elegantna plavusa, sarmantna, vesela i puna energije i nikako NISAM devojka…

19 sati ranije

Sex Losinj

Sex Losinj Trazim mladjega ili starijega za dobar sex. Nisam uobrazena, lijepa sam.  Jako sam…

1 dan ranije

JA BIH DA TE JEBEM

Kupanje na Drini mi je uvek bilo lepo i uživalasam tamo,ali problem je bio što…

1 dan ranije

Princeza Kristina – smsseks

Kada sam bila mala sanjala sam da ću kad porastem imati svoj dvorac i veeliko…

3 dana ranije

Pomogla sam Prijatelju da je Preboli

Dragi dnevniče, moram da ti priznam da sam toliko godina želela da se tucam sa…

3 dana ranije

Lizanje picke Karlovac

Sluzava zrela mirisna treba hitno lizanje. Uredna, redovito depilirana. Bitno je da si fin i…

4 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.