Kategorije: MILF priče

Najbolji Prijatelj mog Sina

Znate kako ponekad jednostavno znate da će se nešto dogoditi. Ne zato što ima nekih naznaka da bi se to moglo dogoditi i ne zato što bi trebalo da se dogodi, čak ni zato što vi želite da se to dogodi. Ali prosto osećate da nešto će se desiti. Tako sam se osećala kada sam odgovorila na zvono i zatekla Branka, najboljeg prijatelja mog sina, kako stoji pred vratima naše kuće.

Branko nije bio najzgodniji momak na svetu, daleko od toga. Bio je sladak devetnaestogodišnji klinac kratke, tamne kose. Bio je visok oko 180cm i imao je srednju građu. Poznavala sam ga prilično dobro jer je bio najbolji prijatelj mog sina. Razgovarali smo i ranije i uvek sam mislila da je on veoma fin mladić, kulturan i dobro vaspitan.

„Zdravo Branko“, pozdravila sam ga prijateljskim tonom. Odmah sam poželela da sam drugačije obučena. Nisam imala šta da radim tog dana, osim neke lake kućne poslove, nosila sam žuti top koji mi je ostavljao gola ramena i stomak, i onaj kao isečeni teksas šorts koji sam lično skratila. Zaobljeni donji delovi mojih guzova su bili na slobodi, a nisam nosila gaćice.

Nisam se šminkala taj dan. Kosa mi je bila skupljena u rep, a stopala su mi bila bosa. Možda sam poželela da sam drugačije obučena, ali, ako je izraz na Brankovom licu nešto značio, dopao mu se način na koji sam obučena.

„Khm… dobar dan gospođo Berić“, rekao je Branko, očigledno zbunjen mojim izgledom, „da li je… Ivan tu?“

„Ne“, rekla sam mu, „on je otišao da obavi neke posliće za mene. Trebalo bi da se vrati za petnaest ili dvadeset minuta. Zašto ne uđeš i sačekaš ga?“

Bila je to laž, ali mi je došla tako brzo i lako da sam čak i ja bila iznenađena. Zapravo, mog sina nije bilo tog dana. Njegov otac, moj bivši muž, bio je vozač kamiona. Nazvao je prethodne noći i pozvao našeg sina Ivana da se vozi sa njim tokom dana. Škola se nastavljala za manje od nedelju dana, tako da im je to bila poslednja prilika da provedu vreme zajedno. Iako se više nisam slagala s njim, Ivan i njegov tata su bili sjajni prijatelji.

„Ništa mi nije spomenuo a telefon kao da mu je ugašen. Sigurni ste da je u redu da sačekam?“, ljubazno je pitao Branko.

„Naravno da je u redu“, rekla sam mu, „sedi i opusti se. Hoćeš li nešto da popiješ?“

Tražio je koka-kolu i otišla sam u kuhinju, nadajući se da mi gleda u dupe i noge. Prvi put sam se osećala kao tinejdžer u požudi posle mnoogoo godina a nisam imala ni najmanju ideju zašto. Možda sam se samo bila dodatno napaljena taj dan.

Na putu do kuhinje prošla sam pored ogledala u hodniku i zastala da proučim svoj odraz. Imala sam četrdeset dve godine i troje dece. Ivan je jedini još uvek živeo kod kuće. Uprkos načinu na koji sam bio obučena, ili možda baš zbog toga, i dalje sam izgledala dobro. Imala sam podužu plavu kosu. Moje lice, bez šminke, pokazivalo je godine, ali sam i dalje bila lepa. Moje telo nije bilo tako vitko kao pre dvadeset godina, ali sam se ugojila samo par kilograma, ništa mnogo vidljivo.

U redu, možda sam bila malo bucmasta, ali daleko od toga da sam debela. Imala sam solidne grudi, još uvek pune i čvrste, lepo dupe i sjajne noge.

„Hvala vam gospođo Berić“, rekao je Branko kada sam mu pružila koka-kolu.

„Slobodno me zovi Tanja“, rekla sam mu.

Sela sam preko puta njega i od načina na koji su mu se oči iznenada raširile, mora da su mi usmine provirile kroz uzak šorts. Bila sam prilično sigurna da vidim izbočinu koja raste ispod njegovih farmerki. Izgledao je nervozno, skoro uplašeno, a ja sam uživala. Vodili smo male razgovore, porodica, škola, njegov honorarni posao. Konačno smo došli do onoga o čemu sam želela da razgovaramo.

„Da li imaš devojku?“

„Ne“, odgovorio je Branko, „mislim, izlazim ja i tražim, ali nemam nikoga posebnog.“

„Šteta, mladom momku kao što si ti potrebna je redovna devojka, neko sa kim može da se opusti, ili bolje da kažem – neko ko može da te opusti.“

„Ne znam“, rekao je Branko, dok je njegova nervoza bila sve veća, „to je–uh–mislim–ja nikada—“

„Hoćeš da kažeš da nikad nisi imao devojku? Dobar mladić poput tebe.“

Branko je izgledao kao da pada u anafalaktički šok. Hteo je da pobegne, ali nije znao gde.

„Khm… Ne gospođo, nisam nikada“, rekao je, „Mislim, ja nisam —“

„Možeš mi reći sve. Stvarno bih volela da znam.“

„Ja… Imao sam devojku“, rekao mi je Branko, očigledno nervozan, „imali smo seks dva puta, na zadnjem sedištu mog auta. Onda se unervozila zbog trudnoće, iako sam koristio kondom. Nije mi dozvolila – znate – i konačno smo raskinuli.“

„Šteta“, rekla sam, a plan se iznenada uobličio u mom umu. Ustala sam i polako krenula ka njemu. „Da li ti se sviđaju moje noge?“

„Noge? Da… mislim, da… da“, promuca Branko, otvorenih očiju i otvorenih usta.

„A moja guza?“ Pitala sam, okrećući mu leđa i gledajući preko ramena, „Da li ti se sviđa moje dupe Branko?“

„Prelepo je“, rekao mi je, „prelepa si… ste, prelepi ste… prelepa SI Tanja…“ – mucao je zbunjen i izgubljen u prizoru.

Opet okrenuvši se prema njemu, zakačila sam palčeve za vrh elastika koja je držala moje grudi, spustivši je tek tek.

„Hoćeš da vidiš moje grudi? Skinuću gornji deo ako kažeš da. Ustvari, ako želiš, skinuću šorts. Ali ako to uradim, moraš i ti da skineš svoju odeću.“ – ne baš najbolja predigra niti zavođenje, ali razumite me, nisam videla onu stvar predugo, a na sastanku i u ulozi zavodnice nisam bila godinama.

Branko se znojio. Imao je izraz straha pomešan sa željom. Jasno sam mogla da vidim izbočinu na njegovim farmerkama. Veoma velika izbočina. Zadirkivanje Branka je bilo zabavno, ali je prevazišlo zadirkivanje. Mogla sam da osetim kako mi se vlažnost vagine širi okolo.

„Hoćeš li da pođeš sa mnom gore?“ upitala sam, pružajući mu ruku.

„Ali Ivan? On samo što nije…“

„Slušaj, neće on doći kući do kasno uveče“, rekla sam, „Ne brini za njega.“

Uzela sam Brankovu ruku u svoju i odvela ga gore u svoju spavaću sobu. Branko je stajao u podnožju kreveta dok sam mu otkopčavala košulju. Gurnula sam mu košulju unazad s ramena i niz ruke. Nije nosio majicu ispod i nisam mogla da odolim a da ne protrljam dlanove o njegova gola, mlada prsa. Dok sam mu otkopčavala kaiš, rekao je promuklim šapatom: „Skini gornji deo Tanja.“

„Uradi to sam dušo“, rekla sam mu, podižući ruke.

Povukao mi je top gore i skinuo ga s mene, otkrivajući moje grudi. Njegove oči su bile uprte u moje sise. Uzela sam njegove ruke i stavila ih na svoje gole grudi, puštajući ga da trlja i stišće velike globuse dok sam mu otkopčavala farmerke. Kada su mu se pantalone otvorile, stavila sam mu ruke na glavu, primoravajući njegovo lice na svoje grudi.

„Sisaj moje bradavice“, rekla sam mu, usmeravajući njegova usta na moju desnu dojku.

Sisao je bradavicu kratkim, brzim povlačenjima. Pomerila sam njegovo lice na drugu dojku i on je nastavio da sisa. „Ugrizi je“, rekla sam mu, „ali ne jako. Samo uzmi bradavicu među zube i povuci je. Uffff… Da, da, da“, skandirala sam dok sam mu vraćala usta na svoju desnu sisu.

„Uhhhh, tako si jebeno dobar.“

Polako sam se povukla. Dok sam to radila, otkopčala sam i gurnula šorts na pod.

„Pa? Šta misliš?“ Pitala sam. Ali pre nego što je stigao da odgovori, pala sam na kolena. NJegove pantalone su već bile spuštene oko kolena. Izula sam mu cipele i čarape i skinula mu pantalone sa stopala. Zatim sam skrenula pažnju na njegove gaće. Izbočina na prednjoj strani bila je veća nego što sam zamišljala. Prstima sam zakačila elastičnu traku oko struka i svukla donji veš do njegovih članaka.

Da sam znala šta Branko ima među nogama, možda bih ga zavela mnogo ranije. Njegov penis je bio opasno dug i toliko debeo da je izgledao kao da neću moći da ga obuhvatim sa šakom. Mogla sam da osetim kako moji sokovi preplavljuju moju pregrejanu picu, prelivaju se i cure na moje butine. Gledajući gore u tinejdžerevo lice, uhvatila sam bazu njegove kite, otvorila usta i pustila ga da gleda kako njegov penis nestaje između mojih usana.

Glasno je zastenjao dok sam stezala usne i usisavala debeli stub tvrdog mesa. „Oh, bože“, promuca Branko, „mislim da ću da svršim.“

„Hajde, dušo, slobodno, možeš da svršiš. Želim da probam tvoju ukusnu mladu lepljivu spermu!“ Spustila sam slobodnu ruku i prstima sam trljala klitoris dok sam sisala njegovu kurčinu i jebala je ustima.

„Uh–oh–ja ću da… aaahhhhhh“

Njegove ruke su uhvatile moju glavu i počeo je da me jebe u usta dubokim potezima. Glasno je zastenjao i njegova sperma, vruća i gusta, slivala mi se u usta. Povukla sam se i, zatvorenih očiju, pustila ostatak njegovog kremastog soka da puca preko mojih usana, obraza i nosa u dugim, vrućim mlazovima.

Kada je konačno prestao da svršava, pao je nazad na krevet. Progutala sam ono što mi je bilo u ustima i otišla u kupatilo da obrišem spermu sa lica. Kada sam se vratila, stala sam ispred Branka i pitala: “Da li ti se to svidelo?“

Podigao je pogled prema meni, nasmešio se i upitao: „Mogu li sada da te jebem Tanja?“

Bilo je to nešto što sam očekivala, ali sam bila i više nego spremna da osetim njegov kurac u sebi. Gurnula sam ga nazad na krevet i opkolila mu kukove. Polako sam se nabila na njegov ukočeni penis, gledajući kako mu se izraz lica menja od nervoznog iščekivanja do potpunog zanosa.

Jahala sam kukovima gore-dole, izgubljena u osećaju kako me mladi teen penis puni, polako se povlači, a zatim me ponovo ispunjava, potpuno. Moj orgazam je polako rastao, dostigavši svoj vrhunac baš kada je pulsirajući kurac sinovog ortaka počeo da pršti. Pritisnula sam svoje grudi uz njegove, a usne dole na njegove usne, dok je vruća krema tekla u moj stomak.

Branko je otišao u kupatilo, a ja sam otišla dole da uzmem nešto za jelo i piće. Sledećih sat i po smo jeli i pili, pričali i smejali se, potom se ljubili i dodirivali. Dok sam ležala na krevetu, govoreći mu, sugerišući šta treba da uradi, Branko mi je masirao grudi, stežući i povlačeći bradavice dok mi je ljubio usne, lice, vrat.

Zatim mi je ljubio i sisao grudi dok mi je trljao klitoris i jebao me prstima. Ljubio me niz moj vrat, grudi, moj stomak, i konačno između mojih nogu. Dok me je lizao i sisao, rekla sam mu da zamahne jednu nogu preko mene da i ja mogu da ga sišem.. Onda smo se prevrnuli i, ležeći na njemu, sisala sam i lizala ga dok mu kurac i jaja nisu bili obloženi pljuvačkom. .

Dok me je Branko lizao, njegovi prsti su u potpunosti istraživali moju picu i anus. Nakon duge 69-ke, ušao je između mojih nogu i jebao me jako dugo. Oboje smo doživeli snažan, iscrpljujući orgazam. Posle smo spavali više od dva sata.

Bilo je to savršeno popodne.

Kao što rekoh na početku – Ponekad jednostavno znaš da će se dogoditi nešto posebno.

KRAJ!

MomLover

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

Otkrijte Zasto su porno price Dobre za vas

Nema potrebe da krijete porno price koje imate sacuvane na racunaru ili u obliku knjige.…

31 minut ranije

Ne nosim gaćice

Da mogu, cijeli dan bih bila gola jer u toj slobodi najviše uživam. Gotovo nikad…

23 sata ranije

Moja Devojka i fetiš mog Drugara

Ovo je samo nešto što mi se dogodilo prošle nedelje i želeo sam da podelim…

23 sata ranije

Moderna i elegantna, nisam devojka za jedno vece

Zdravo svima, ja sam elegantna plavusa, sarmantna, vesela i puna energije i nikako NISAM devojka…

2 dana ranije

Sex Losinj

Sex Losinj Trazim mladjega ili starijega za dobar sex. Nisam uobrazena, lijepa sam.  Jako sam…

2 dana ranije

JA BIH DA TE JEBEM

Kupanje na Drini mi je uvek bilo lepo i uživalasam tamo,ali problem je bio što…

2 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.